naty13
|
Dannnnnnnnnn. Najprej opravičilo od izostanka od pouka. Učiteljice, ali sprejmete opravičilo. Razlog je povečini ta, da me je tašča razkurila in me spravla v slabo voljo, da se mi še brat in pisat ni dalo. Pa še Nejcu sem se mogla skos posvečat, ker je nekaj trmaril. Sem vas končno prebrala, ste čveke 100 na uro. Komentirala pa vse ne bom. Hvala, ker ste me pogrešale. GH - Erin hvala za linke in vse poste povezane z njimi sneg - pri nas ga je kar veliko padlo, je res lepo zunaj Krysia si čist ok mami, bo tudi Rokec začel kravce pasti. Tudi mi smo jih zgodaj pasli, pa smo meli eno obdobje, ko jih ni hotel, zdej jih pa spet. Tejka Za Evo. Naj se čimprej pozdravi. Bo pa mogoče jutri že dobra. Držim pesti. Glede službe pa ok, da te čaka avgusta in za fer odnos šefa. Maja T. upam, da vam poskus z banano uspe in da driska izgine. Gajka Rokec je super akrobat, trmast . Pa ne bo me treba na Krvavcu iskat, na žalost. Bi res rada mal šla smučat. Bella sem se nasmejala tvojemu postu in zgodbici, da s Tejko smučava ali sankava. Vse slikice avgustovčkov so super. vsem za uspešno opravljene preglede pri P. Zdaj pa še mi. Spimo super. 12 urc približno v kosu, pa pojemo in še mal pospimo. Problem je Nejc ker kar nekaj trmari, pa z zaprtostjo smo meli težave, ga je potem včeraj revčka tako zvijalo po trebuščku, revež ni mogel jesti, dokler ni vse iz sebe spravil. Sem mu kar glicerinsko svečko dala. Pa še to. Tudi pri nas je bilo noro dretje s strani Jošta, ko smo mi jedli. Pa ni bilo važno, če je ravno pojedel. Zato sem se odločila za kašico na žličko. In kaj je bilo. Noro dobra zadeva, kar skakal je po stolu in odpiral usta kot velik. Ko je bilo pa dost, se je pa smejat začel. Pa še sit je bil. To je na programu zjutraj ko vstanemo + še mlekec čez. Aja, pa okrog ust nismo skoraj nič umazani, ker vse lepo pojemo Kaj čmo mal prej smo štartal, nismo do nedelje zdržali. Sem pa vesela, ker vidim, da nam bo žlica bolje lavfala kot flaša.