|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
25.11.2008 11:10:35   
anita goitan
matejchi a kej leti dol? Tuki mičkeno naletava..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.11.2008 11:18:15   
majči22
Krysia nisi slaba mama. Če te bo kaj pomirilo, ti lahko povem,da tud naša ne obožuje pasenja kravic. Prec začne protestirat.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.11.2008 11:28:27   
Neža7
ZDRAVO PUNCE user posted image

Mi2 sva nazaj iz sprehoda.

Pravkar mi Neži papa kašico  

user posted image

malo slinček pojem

user posted image

in malo zapojem user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.11.2008 11:28:55   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Jest bi tud dala kakšno sliko na avantar, pa nimam pojma kako v mojih slikah zmanjšam izbrano sliko na tako majhno velikostuser posted image Pomoč prosim. Sej vem, da ste že enkrat pisale o tem sam sm že pozabila kako to narediš, iskat se mi pa ne dauser posted image

Jaz bi na tvojem mestu uporabila Paint program ki ga imaš v windowsih. Sliko odpreš s tem programom potem pa gor odpreš IMAGE nato STRETCH/ SKEW in jo zmanjšaš za npr 10%. Potem jo pa shraniš z NOVIM imenom ker drugače original shraniš na taki velikosti.
Je pa varianta tudi da greš na www.shrani.si in jo pomanjšaš na 100 pikslov (obklukaj okence pred to vrstico) in si tako shraniš in potem naložiš za predstavno sliko.
Jaz poznam te dve varianti.user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.11.2008 11:36:54   
Neža7
Krysia..... Sploh nisi slabo mama. user posted image  Eno pač malo kasnej začnejo. Moja tudi ni marala dokler je bila blizu 4 mes. Mene je tusi skrbelo, ko sem videla kako so eni naši malo čez 2 mes starost začeli in moja je bila cel mes starejša. Vse bo ok

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.11.2008 11:44:23   
andrejaboris
Hoj! sprobavam nastavit slikco za avatar. SEm jo shranla zdja pa je neznam prpopat-user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
25.11.2008 11:48:53   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
... in zdej se sama s sabo kregam al sem slaba mama al ne ...user posted image

NISI!!! In nikoli več ne pomisli na te besede. Vsaka mama je za svojega otroka najboljša mama in naredi tako kot ji narekuje srce.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič ni narobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zara še ni kakala user posted image , pa tako lepo jo prosim, glih danes, ko nujno rabim njen kakec user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.11.2008 11:52:33   
majči22

Jest bi tud dala kakšno sliko na avantar, pa nimam pojma kako v mojih slikah zmanjšam izbrano sliko na tako majhno velikostuser posted image Pomoč prosim. Sej vem, da ste že enkrat pisale o tem sam sm že pozabila kako to narediš, iskat se mi pa ne dauser posted image

Jaz bi na tvojem mestu uporabila Paint program ki ga imaš v windowsih. Sliko odpreš s tem programom potem pa gor odpreš IMAGE nato STRETCH/ SKEW in jo zmanjšaš za npr 10%. Potem jo pa shraniš z NOVIM imenom ker drugače original shraniš na taki velikosti.
Je pa varianta tudi da greš na www.shrani.si in jo pomanjšaš na 100 pikslov (obklukaj okence pred to vrstico) in si tako shraniš in potem naložiš za predstavno sliko.

Zlata si. Sm kr eno sliko probala in je šlo. Popoldne zamenjam, sedaj ko znam.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.11.2008 11:55:47   
nyna84
majči22 odpri sliko v Microsoft Office Picture Managerju, klikni na vrhu Edit Pictures in se ti bo na desni strani odprla opcija Resize - klikni jo (glej obkroženo na sliki).
user posted image

Tam potem odkljukaj Predefined width x height in izbereš E-mail - small. Klikni OK. Potem odkljukaš pa še Percentage of original width x height in izberi 90%. Klikni OK.
user posted image

Potem sliko samo še shraniš pod drugim imenom. 

AB za avatar daš sliko tako, da klikneš v profilu Naloži mojo sliko - avatar.

Je slišat zakomplicirano, pa sploh ni. user posted image  

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.11.2008 11:56:14   
Neža7
Maja. T.............. imaš ZS user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.11.2008 11:57:12   
nyna84
Malček majhne slike, ma se vsaj približno vidi, kje je treba klikat. user posted image
Aha, sej ti je že uspelo. Lepo.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.11.2008 11:59:41   
Neža7

ZA MENI JE SHRANI. SI NAJLAŽJI user posted image  TO JAZ NISEM VEDELA KAKO SE TO DELA, AMPAK PUNCE SO MI POMAGALE user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.11.2008 12:04:11   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Kravc mi pa še kar noče past ... pol si pa govorim, da sej bo, ko bo čas, ampak hkrati sem pa že mal zaskrbljena ... sem zadnjič prebrala, da če ga prezgodaj nosiš pokonci, se zakrči v ramenih pol pa zato ne more past kravic ... pri nas je bilo pa že od začetka tako, da se je pomiril samo, če sem ga pokonci nosila ... in zdej se sama s sabo kregam al sem slaba mama al ne ...user posted image eh, ne vem, zgleda, da dans mam pa jst slab dan ... vam ne bom več morila. Pridne bodte pa uživajte, se kej tipkamo ...

Mi Lano tudi stalno nosimo pokonci ker če ne protestira na ves glas. Pa tudi če joče, jo pomirim samo tako, da jo dvignem pokonci. Če jo poležem v naročju, jo še bolj ujezim. user posted image  Tako da to ni razlog zakaj Rok ne pase kravic in zaradi tega sigurno nisi slaba mama. user posted image  Ko bo prišel njegov čas, jih bo sigurno pasel. Boš videla, bo pa kakšno drugo stvar obvladal pred našimi. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.11.2008 12:06:54   
nyna84
Neža7 lepi ste! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.11.2008 12:09:53   
majči22
Ma punce super ste! Kaj se bom vse tukaj gor naučila. 
Za vse vas trije močniuser posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil majči22 -- 25.11.2008 12:12:04 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.11.2008 12:13:28   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Hvala user posted image ....  Komaj čakam, da bo imela dovoj las, da ji lahko dam kakšno špangico user posted image  Trenutno ima fizuro kot očka user posted image user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
25.11.2008 12:15:47   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Hvala user posted image ....  Komaj čakam, da bo imela dovoj las, da ji lahko dam kakšno špangico user posted image  Trenutno ima fizuro kot očka user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
25.11.2008 12:18:22   
Zoja Miša

Vidim, da ti je že uspelouser posted image

Vilika, mogoče pa daš malo probati GH, kaj jaz vem. Pri tolikih mnenjih je težko biti pemeten, kdaj je pravi časuser posted image . Ali pa P vprašaj. Afna se lahko tudi v kombinizončkuuser posted image

Erin, vidim, da si se ponovno potrudila. Pa ni treba vsem lenebo podpiratiuser posted image

Krysia, mislim, da ne more biti nič narobe. Naše mame so nas le pokonci nosileuser posted image . Bo, ko bo Rok žele, brez skrbiuser posted image

Nyna, lana je pa res pravi cukerček. Ni čudno, ker je Kaji Lini podobnauser posted image . Kdo je sedaj kriv, da je okoli skakal, tvoj ali moj?user posted image user posted image user posted image

No, sedaj pa se grem zrihtat in potem jo zbudit, da še malo poje, potem šibava k P. Tukaj tudi malo sneži.

Naty, te bom priklicala, ali ne?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
25.11.2008 12:19:26   
Zoja Miša
Spet toliko napakuser posted image user posted image , ne me kregat! HB ni nobene slovničarke tu gor, ali pač?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
25.11.2008 12:23:16   
Vilika
A vam nekaj povem? Sva danes s user posted image  jedla kosilo in sva dala še Lano v lupinici na stolico zraven naju. In kar naenkrat opazim, kako cmoka z usti, ko naju gleda jesti. Sem ji dala pikico pire krompirja in ga je pojedla.user posted image Pa nisem mogla verjet, da res jé, tako da sem ji ga dala še enkrat. Je pojedla iz ust in ko ji nekaj časa nisem nič dala, je začela jokat.  Potem sem ji dala še malček, in je tako odprla usta, kot da ni jedla že ful časa. user posted image  Potem ji ga pa nisem več upala dat, ker ma le 3,5 meseca. Moje joške potem pa ni hotla. user posted image  Zdej pa ne vem, a nej probam z rižolinotom počasi, al rajš počakam še vsaj dva tedna?

Aha, vidim da nisem edina, ki ima 'požeruščka' user posted image

VSE NAJ NAJ vsem ki ste te dni praznovale
user posted image user posted image
gajka - user posted image za fimček in Rokove akrobacije

sayuri - lepa slikice tvojih lumpkov, naš je zadnjič enake ključke po ustih vlačil  - evo fotka user posted image
user posted image

'trebušnjaki'
- to je pri nas že dolgo aktualno in zato še 3x bolj polivamo kot smo prej... Mali ne more biti pri miru in odobno ležati v naročju, niti pod razno. Tako ga čim dlje piščam na miru pod igralnim lokom, da se sam zamoti in se manj krči v pokončni položaj.

sneg - sedaj pri nas rahlo pada, včeraj ko je bil po celi SLO sneg, ga v naših koncih ni bilo - pa smo drugače vedno med najbolj zametanimi user posted image . Letos se tudi jaz, prvič po dolgem času, veselim snega, ker se mi ni treba v službo vozit user posted image

sandra 123 - naš se tudi jezi pri oblačenju za ven, še posebej ko so na vrsti rokavi od bundice, ufff

..se morm malo Vidku posvetit - pa kasneje nadaljujem...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
25.11.2008 12:25:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, vidim, da si se ponovno potrudila. Pa ni treba vsem lenebo podpiratiuser posted image

Jah no kaj morem... taka sem da rada pomagam če le morem. Čakam reakcijo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2171
25.11.2008 12:27:41   
Erin
SNEG?? Kje? user posted image user posted image user posted image Dans ga pa mi nimamouser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
25.11.2008 12:32:04   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Spet toliko napakuser posted image user posted image , ne me kregat! HB ni nobene slovničarke tu gor, ali pač?

JAZ SEM user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
25.11.2008 12:38:22   
naty13
Dannnnnnnnnn.

Najprej opravičilo od izostanka od pouka. Učiteljice, ali sprejmete opravičilo. user posted image user posted image user posted image  Razlog je povečini ta, da me je tašča razkurila in me spravla v slabo voljo, da se mi še brat in pisat ni dalo. user posted image  Pa še Nejcu sem se mogla skos posvečat, ker je nekaj trmaril. user posted image

Sem vas končno prebrala, ste čveke 100 na uro. Komentirala pa vse ne bom. Hvala, ker ste me pogrešale. user posted image

GH - Erin hvala za linke in vse poste povezane z njimi user posted image user posted image user posted image

sneg  - pri nas ga je kar veliko padlo, je res lepo zunaj user posted image

Krysia si čist ok mami, bo tudi Rokec začel kravce pasti. user posted image user posted image  Tudi mi smo jih zgodaj pasli, pa smo meli eno obdobje, ko jih ni hotel, zdej jih pa spet. user posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image  Za Evo.  Naj se čimprej pozdravi. Bo pa mogoče jutri že dobra. Držim pesti. Glede službe pa ok, da te čaka avgusta in user posted image user posted image user posted image  za fer odnos šefa. user posted image

Maja T. upam, da vam poskus z banano uspe in da driska izgine. user posted image user posted image

Gajka Rokec je super akrobat, trmast user posted image . Pa ne bo me treba na Krvavcu iskat, na žalost. Bi res rada mal šla smučat. user posted image

Bella sem se nasmejala tvojemu postu in zgodbici, da s Tejko smučava ali sankava. user posted image

Vse slikice avgustovčkov so super. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede pri P.

Zdaj pa še mi. Spimo super. 12 urc približno v kosu, pa pojemo in še mal pospimo. user posted image user posted image user posted image  Problem je Nejc ker kar nekaj trmari, pa z zaprtostjo smo meli težave, ga je potem včeraj revčka tako zvijalo po trebuščku, revež ni mogel jesti, dokler ni vse iz sebe spravil. user posted image  Sem mu kar glicerinsko svečko dala. user posted image  

Pa še to. Tudi pri nas je bilo noro dretje s strani Jošta, ko smo mi jedli. Pa ni bilo važno, če je ravno pojedel. Zato sem se odločila za kašico na žličko. In kaj je bilo. Noro dobra zadeva, kar skakal je po stolu in odpiral usta kot velik. Ko je bilo pa dost, se je pa smejat začel. user posted image  Pa še sit je bil. To je na programu zjutraj ko vstanemo + še mlekec čez. user posted image  Aja, pa okrog ust nismo skoraj nič umazani, ker vse lepo pojemo user posted image   Kaj čmo mal prej smo štartal, nismo do nedelje zdržali. user posted image  Sem pa vesela, ker vidim, da nam bo žlica bolje lavfala kot flaša. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2174
25.11.2008 12:38:47   
Neža7

SNEG?? Kje? user posted image user posted image user posted image Dans ga pa mi nimamouser posted image

TUDI MI NIMAMO.....

Kako je Neža začela brcat, ko je danes videla sneg user posted image user posted image  Bi ga verjetno kar v uste dala kot vse drugo kar dobi v rokah user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?