Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan vas sam na hitro pozdravim, ker nimam časa. skratka, noč je bila katastrofa. Aneja je samo jamrala. jaz nisem mogla ob 4h več in sem rekla mojemu, da jo dava na sredino, pol se je javil, da bo z njo. brezuspešno. no, pol je prišla na sredo in zaspala. ko je trdno spala, sva jo prestavla nazaj v svojo posteljo in je naredila celo 2 urci. pomoje jo res kaki zobi matrajo. vročine mislim da nima, saj je stara živahna aneja. nisem niti merla. še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Pa sej nimajo psov pa mačk. Majo pa piščanca,to pa sigurn ješ,pa riž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:26:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan vas sam na hitro pozdravim, ker nimam časa. skratka, noč je bila katastrofa. Aneja je samo jamrala. jaz nisem mogla ob 4h več in sem rekla mojemu, da jo dava na sredino, pol se je javil, da bo z njo. brezuspešno. no, pol je prišla na sredo in zaspala. ko je trdno spala, sva jo prestavla nazaj v svojo posteljo in je naredila celo 2 urci. pomoje jo res kaki zobi matrajo. vročine mislim da nima, saj je stara živahna aneja. nisem niti merla. še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Saj imajo kuro, kravo in pujsa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:27:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu A veš, da sem včeraj razmišljala o njej. da mi ne bo spet katera napopala metle. Jaz sem pa ravno zjutraj razmišljala, da jo moram poklicat pa vprašat če bi ona tudi šla, no evo, me je pa ona kontaktirala. Očitno bojo šle metle dobro v prodajo Sam, da imajo kako turbo varianto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:28:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Kaj pa piščanec, govedina, svinina, lignji,... Tudi to namreč pripravljajo v kitajski... Pa pečeni rezanci z jajcem ipd. Od tvojih naštetih žvali pa v kitajskih rest. po Slo. dobiš samo race Btw: sesil, a si sploh že kdaj bila v kitajski restavraciji? Ker tvoje besede so sumljivo podobne tistim od mojega , preden je šel prvič jest tja. No, on je dodal, da se od riža že ne bo nič najedel... Zdaj se mu pa že ob omembi kitajske cedijo sline
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.11.2008 11:31:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:29:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu Ooooo, lep pozdravček nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:33:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Kaj pa piščanec, govedina, svinina, lignji,... Tudi to namreč pripravljajo v kitajski... Pa pečeni rezanci z jajcem ipd. Od tvojih naštetih žvali pa v kitajskih rest. po Slo. dobiš samo race Btw: sesil, a si sploh že kdaj bila v kitajski restavraciji? Ker tvoje besede so sumljivo podobne tistim od mojega , preden je šel prvič jest tja. No, on je dodal, da se od riža že ne bo nič najedel... Zdaj se mu pa že ob omembi kitajske cedijo sline ne nisem še bila in me niti ne mika iti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:37:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Kaj pa piščanec, govedina, svinina, lignji,... Tudi to namreč pripravljajo v kitajski... Pa pečeni rezanci z jajcem ipd. Od tvojih naštetih žvali pa v kitajskih rest. po Slo. dobiš samo race Btw: sesil, a si sploh že kdaj bila v kitajski restavraciji? Ker tvoje besede so sumljivo podobne tistim od mojega , preden je šel prvič jest tja. No, on je dodal, da se od riža že ne bo nič najedel... Zdaj se mu pa že ob omembi kitajske cedijo sline ne nisem še bila in me niti ne mika iti. ok, samo vprašala sem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:38:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Kaj pa piščanec, govedina, svinina, lignji,... Tudi to namreč pripravljajo v kitajski... Pa pečeni rezanci z jajcem ipd. Od tvojih naštetih žvali pa v kitajskih rest. po Slo. dobiš samo race Btw: sesil, a si sploh že kdaj bila v kitajski restavraciji? Ker tvoje besede so sumljivo podobne tistim od mojega , preden je šel prvič jest tja. No, on je dodal, da se od riža že ne bo nič najedel... Zdaj se mu pa že ob omembi kitajske cedijo sline Naši so tudi bili skeptični prvič, potem pa so si prste lizali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:39:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV IN VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:42:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. Pri nas tudi pri spodnjih ni blo nobenga problema, zdej pa nisem več prepričana da jo zgornji zobki dajejo, ker tole že ful dolg traja Zobki so lahko ena dva tri zunaj brez večjih vidnih "posledic", lahko pa otroka ful mučijo. Odvisno od praga bolečine. Škrat je imel ful visokega, mala pa ima zelo nizkega. Je občutljiva 100 na uro. Pa zobje prebijajo po plasteh in če je otrok občutljiv, kot moja recimo, jo vsaka plast bolj boli. zdaj pa je zadnja, ker se zob vidi samo še ni cel prebil na plan. Pri nas se še nič ne vidi, očitno bo še dolgo trajalo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:43:39
|
|
|
|
jana81
|
mislim halo berem pol ure, da sploh preberem vse od danes... no bili smo na plavanju zato se nisem javila.. zdej Nejc panča, upam na še kakšno urico spanja.. sneg: kod nas ga nema SS: sem se ravn danes pogovarjala z auroro, je tud Gal vstal ob 4.15.. pa če ne boš nehala teh božanskih slikc gor devat, te bom z valarjem...(hecam se, kr devi jih, ker le tako vidim sneg) večerja: men je vseen, kitajska mi je tud kul, bom že kaj našla za sebe, najraje imam špagete z kalčki...pa če mi bo kera družbo delala bom tud na kitajsko musko plesala, morem se zdivjaaaaaaaaaaat. pa velik poljubčkov vsem bolančkim, res i je hudo, upam da moj ne zboli nikoli. no alarm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:44:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. Pri nas tudi pri spodnjih ni blo nobenga problema, zdej pa nisem več prepričana da jo zgornji zobki dajejo, ker tole že ful dolg traja Zobki so lahko ena dva tri zunaj brez večjih vidnih "posledic", lahko pa otroka ful mučijo. Odvisno od praga bolečine. Škrat je imel ful visokega, mala pa ima zelo nizkega. Je občutljiva 100 na uro. Pa zobje prebijajo po plasteh in če je otrok občutljiv, kot moja recimo, jo vsaka plast bolj boli. zdaj pa je zadnja, ker se zob vidi samo še ni cel prebil na plan. Pri nas se še nič ne vidi, očitno bo še dolgo trajalo Veš kaj je nahuje. Da si rečemo še ta zob pa še ta pa še ta .... Ampak jih je 20.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:44:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu Super. Nas bo pa kar velik . A je katera obvestila Martino,Myo,Taulo....pa ne vem a sm še kakšno pozabila jz glih pišem sms Martini in Svojeglavi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:45:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Ah dej ne seri, maš da prideš, ti bom pa en sendvič od doma prinesla, če na zaupaš kitajcem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:46:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A veš, da sem včeraj razmišljala o njej. da mi ne bo spet katera napopala metle. Jaz sem pa ravno zjutraj razmišljala, da jo moram poklicat pa vprašat če bi ona tudi šla, no evo, me je pa ona kontaktirala. Očitno bojo šle metle dobro v prodajo Sam, da imajo kako turbo varianto. Ja, pa take morejo bit, da nas bojo v rit grele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:48:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS: sem se ravn danes pogovarjala z auroro, je tud Gal vstal ob 4.15.. pa če ne boš nehala teh božanskih slikc gor devat, te bom z valarjem...(hecam se, kr devi jih, ker le tako vidim sneg) Pol bom pa Manco kar k Aurori peljala, pa bova vsaka eno noč pazili malčke, ena bo pa spala Kakšno slikico baš pa še dobila, edin če me bo tolk zamedlo, da ven ne bom mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:50:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Veš kaj je nahuje. Da si rečemo še ta zob pa še ta pa še ta .... Ampak jih je 20. A veš, da sem ravno zdej en dan razmišljala, da če pomnožim 20 zob, pa da pri vsajem traja samo en teden, ...... dobiš 140 dni, kar je posledično slabih 5 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:51:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa v centralno na fertik zakurit, ker drugače bom pop****, sploh se mi ne ogreje donc stanovanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa v centralno na fertik zakurit, ker drugače bom pop****, sploh se mi ne ogreje donc stanovanje Pr ns pa kaminček prov fajn greje . Gaja pa še kr spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:00:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala. Ah dej ne seri, maš da prideš, ti bom pa en sendvič od doma prinesla, če na zaupaš kitajcem ....daj nehi no s takimi......saj ne gremo samo jest...pa tudi meni kitajska hrana ni najbolj a mi to niti malo ni prioriteta. Lahko pa prinesem pečenice in kislo zelje za obe, al pa kar pašto šuto mačke jejo Tržačani, pse pa kitajci v Trstu ...v Slo pa ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:01:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa v centralno na fertik zakurit, ker drugače bom pop****, sploh se mi ne ogreje donc stanovanje Pr ns pa kaminček prov fajn greje . Gaja pa še kr spi Eh sm prekmal rekla,se je zdej zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:02:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa v centralno na fertik zakurit, ker drugače bom pop****, sploh se mi ne ogreje donc stanovanje Ja, jaz sem tudi na ful naložila prej, ker me je kar zazeblo....mala pa spi kot polhek že dobro urco ...bom mogla it prečekirat, če je še živa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:04:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu Super. Nas bo pa kar velik . A je katera obvestila Martino,Myo,Taulo....pa ne vem a sm še kakšno pozabila jz glih pišem sms Martini in Svojeglavi Tana sem videla, da je bila gor prijavljena, a ni nič omenila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:09:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano' Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam. A zdaj pa boste vsi k meni sneg poslali, ne ne ne, tako pa to ne gre. Kar imejte ga, za mene ga je že to dovolj. Barbaw, naslednja si ti na vrsti, da dobiš malo snegeca. Veš kako bo sinek vesel, ko bo lahko zunaj divjal , pa tako bo zmatran zvečer, da bo spal ko raketa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 12:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Je zgleda tamala sam neki zajamrala Sm poslala še Kodrani sporočilo na fb za fešto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?