|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 11:26:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dan
vas sam na hitro pozdravim, ker nimam časa. skratka, noč je bila katastrofa. Aneja je samo jamrala. jaz nisem mogla ob 4h  več in sem rekla mojemu, da jo dava na sredino, pol  se je javil, da bo z njo. brezuspešno. no, pol je prišla na sredo in zaspala. ko je trdno spala, sva jo prestavla nazaj v svojo posteljo in je naredila celo 2 urci. pomoje jo res kaki zobi matrajo.
vročine mislim da nima, saj je stara živahna aneja. nisem niti merla.

še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jemuser posted image . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala.

Pa sej nimajo psov pa mačk. Majo pa piščanca,to pa sigurn ješ,pa riž

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
25.11.2008 11:26:53   
barbaw

dan
vas sam na hitro pozdravim, ker nimam časa. skratka, noč je bila katastrofa. Aneja je samo jamrala. jaz nisem mogla ob 4h  več in sem rekla mojemu, da jo dava na sredino, pol  se je javil, da bo z njo. brezuspešno. no, pol je prišla na sredo in zaspala. ko je trdno spala, sva jo prestavla nazaj v svojo posteljo in je naredila celo 2 urci. pomoje jo res kaki zobi matrajo.
vročine mislim da nima, saj je stara živahna aneja. nisem niti merla.

še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jemuser posted image . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala.

Saj imajo kuro, kravo in pujsa.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
25.11.2008 11:27:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo user posted image

DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA  in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu

A veš, da sem včeraj razmišljala o njej. user posted image  da mi ne bo spet katera napopala metle. user posted image

Jaz sem pa ravno zjutraj razmišljala, da jo moram poklicat pa vprašat če bi ona tudi šla, no evo, me je pa ona kontaktirala.

Očitno bojo šle metle dobro v prodajo user posted image

Sam, da imajo kako turbo varianto.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
25.11.2008 11:28:34   
špelin@

Kaj pa piščanec, govedina, svinina, lignji,... Tudi to namreč pripravljajo v kitajski... Pa pečeni rezanci z jajcem ipd.

Od tvojih naštetih žvali pa v kitajskih rest. po Slo. dobiš samo race user posted image

Btw: sesil, a si sploh že kdaj bila v kitajski restavraciji? Ker tvoje besede so sumljivo podobne tistim od mojega user posted image , preden je šel prvič jest tja. No, on je dodal, da se od riža že ne bo nič najedel... Zdaj se mu pa že ob omembi kitajske cedijo sline user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.11.2008 11:31:09 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
25.11.2008 11:29:33   
špelin@

DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA  in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu

Ooooo, lep pozdravček nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3105
25.11.2008 11:33:54   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kaj pa piščanec, govedina, svinina, lignji,... Tudi to namreč pripravljajo v kitajski... Pa pečeni rezanci z jajcem ipd.

Od tvojih naštetih žvali pa v kitajskih rest. po Slo. dobiš samo race user posted image

Btw: sesil, a si sploh že kdaj bila v kitajski restavraciji? Ker tvoje besede so sumljivo podobne tistim od mojega user posted image , preden je šel prvič jest tja. No, on je dodal, da se od riža že ne bo nič najedel... Zdaj se mu pa že ob omembi kitajske cedijo sline user posted image

ne nisem še bila in me niti ne mika iti.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
25.11.2008 11:37:27   
špelin@

ne nisem še bila in me niti ne mika iti.user posted image

ok, samo vprašala sem user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
25.11.2008 11:38:00   
barbaw

Naši so tudi bili skeptični prvič, potem pa so si prste lizali. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
25.11.2008 11:39:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image  VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  IN user posted image  

VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
25.11.2008 11:42:54   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort

Moja pa se ful joka. user posted image  Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo.

Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala

Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. user posted image

Pri nas tudi pri spodnjih ni blo nobenga problema, zdej pa nisem več prepričana da jo zgornji zobki dajejo, ker tole že ful dolg traja

Zobki so lahko ena dva tri zunaj brez večjih vidnih "posledic", lahko pa otroka ful mučijo. Odvisno od praga bolečine. Škrat je imel ful visokega, mala pa ima zelo nizkega. Je občutljiva 100 na uro. user posted image

Pa zobje prebijajo po plasteh in če je otrok občutljiv, kot moja recimo, jo vsaka plast bolj boli. zdaj pa je zadnja, ker se zob vidi samo še ni cel prebil na plan.

Pri nas se še nič ne vidi, očitno bo še dolgo trajalo user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
25.11.2008 11:43:39   
jana81
mislim halo berem pol ure, da sploh preberem vse od danes...user posted image

no bili smo na plavanju zato se nisem javila..

zdej Nejc panča, upam na še kakšno urico spanja..

sneg: kod nas ga nemauser posted image

SS: sem se ravn danes pogovarjala z auroro, je tud Gal vstal ob 4.15.. pa če ne boš nehala teh božanskih slikc gor devat, te bom z valarjem...(hecam se, kr devi jih, ker le tako vidim sneg)

večerja: men je vseen, kitajska mi je tud kul, bom že kaj našla za sebe, najraje imam špagete z kalčki...pa če mi bo kera družbo delala bom tud na kitajsko musko plesala, morem se zdivjaaaaaaaaaaat.

pa velik poljubčkov vsem bolančkim, res i je hudo, upam da moj ne zboli nikoli.

no alarmuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
25.11.2008 11:44:06   
barbaw

Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort

Moja pa se ful joka. user posted image  Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo.

Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala

Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. user posted image

Pri nas tudi pri spodnjih ni blo nobenga problema, zdej pa nisem več prepričana da jo zgornji zobki dajejo, ker tole že ful dolg traja

Zobki so lahko ena dva tri zunaj brez večjih vidnih "posledic", lahko pa otroka ful mučijo. Odvisno od praga bolečine. Škrat je imel ful visokega, mala pa ima zelo nizkega. Je občutljiva 100 na uro. user posted image

Pa zobje prebijajo po plasteh in če je otrok občutljiv, kot moja recimo, jo vsaka plast bolj boli. zdaj pa je zadnja, ker se zob vidi samo še ni cel prebil na plan.

Pri nas se še nič ne vidi, očitno bo še dolgo trajalo user posted image

Veš kaj je nahuje. Da si rečemo še ta zob pa še ta pa še ta .... Ampak jih je 20. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
25.11.2008 11:44:08   
Soncnica Sandra ***

Super. Nas bo pa kar velik user posted image user posted image user posted image . A je katera obvestila Martino,Myo,Taulo....pa ne vem a sm še kakšno pozabilauser posted image

jz glih pišem sms Martini in Svojeglavi

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
25.11.2008 11:45:33   
Soncnica Sandra ***

Ah dej ne seri, maš da prideš, ti bom pa en sendvič od doma prinesla, če na zaupaš kitajcem user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
25.11.2008 11:46:16   
Soncnica Sandra ***

A veš, da sem včeraj razmišljala o njej. user posted image  da mi ne bo spet katera napopala metle. user posted image

Jaz sem pa ravno zjutraj razmišljala, da jo moram poklicat pa vprašat če bi ona tudi šla, no evo, me je pa ona kontaktirala.

Očitno bojo šle metle dobro v prodajo user posted image

Sam, da imajo kako turbo varianto.

Ja, pa take morejo bit, da nas bojo v rit grele user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
25.11.2008 11:48:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

SS: sem se ravn danes pogovarjala z auroro, je tud Gal vstal ob 4.15.. pa če ne boš nehala teh božanskih slikc gor devat, te bom z valarjem...(hecam se, kr devi jih, ker le tako vidim sneg)

Pol bom pa Manco kar k Aurori peljala, pa bova vsaka eno noč pazili malčke, ena bo pa spala user posted image

Kakšno slikico baš pa še dobila, edin če me bo tolk zamedlo, da ven ne bom mogla user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
25.11.2008 11:50:35   
Soncnica Sandra ***

Veš kaj je nahuje. Da si rečemo še ta zob pa še ta pa še ta .... Ampak jih je 20. user posted image

A veš, da sem ravno zdej en dan razmišljala, da če pomnožim 20 zob, pa da pri vsajem traja samo en teden, ...... dobiš 140 dni, kar je posledično slabih 5 mesecev user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
25.11.2008 11:51:34   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa v centralno na fertik zakurit, ker drugače bom pop****, sploh se mi ne ogreje donc stanovanje user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3118
25.11.2008 11:59:29   
Anonimen

Zdej grem pa v centralno na fertik zakurit, ker drugače bom pop****, sploh se mi ne ogreje donc stanovanje user posted image

Pr ns pa kaminček prov fajn grejeuser posted image .
Gaja pa še kr spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
25.11.2008 12:00:30   
kasso

Ah dej ne seri, maš da prideš, ti bom pa en sendvič od doma prinesla, če na zaupaš kitajcem user posted image

....daj nehi no s takimi......saj ne gremo samo jest...pa tudi meni kitajska hrana ni najbolj a mi to niti malo ni prioriteta. Lahko pa prinesem pečenice in kislo zelje za obe, al pa kar pašto šuto user posted image
mačke jejo Tržačani, pse pa kitajci v Trstu user posted image ...v Slo pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3120
25.11.2008 12:01:13   
Anonimen

Pr ns pa kaminček prov fajn grejeuser posted image .
Gaja pa še kr spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eh sm prekmal rekla,se je zdej zbudila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
25.11.2008 12:02:04   
kasso

Ja, jaz sem tudi na ful naložila prej, ker me je kar zazeblo....mala pa spi kot polhek že dobro urcouser posted image ...bom mogla it prečekirat, če je še živa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3122
25.11.2008 12:04:10   
kasso

Super. Nas bo pa kar velik user posted image user posted image user posted image . A je katera obvestila Martino,Myo,Taulo....pa ne vem a sm še kakšno pozabilauser posted image

jz glih pišem sms Martini in Svojeglavi

Tana sem videla, da je bila gor prijavljena, a ni nič omenila.

Neposredna povezava do sporočila: 3123
25.11.2008 12:09:00   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo??

Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano'

Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. user posted image  Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam. user posted image

A zdaj pa boste vsi k meni sneg poslali, ne ne ne, tako pa to ne gre. Kar imejte ga, za mene ga je že to dovolj.

Barbaw, naslednja si ti na vrsti, da dobiš malo snegeca. user posted image Veš kako bo sinek vesel, ko bo lahko zunaj divjaluser posted image user posted image , pa tako bo zmatran zvečer, da bo spal ko raketa. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
25.11.2008 12:09:47   
Anonimen
Je zgleda tamala sam neki zajamralauser posted image    Sm poslala še Kodrani sporočilo na fb za fešto

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?