Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:55:15
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal je končno zaspal. Mu je pa revčku vročina narasla - rektalno zmerjeno 38,7, pod pazduho pa 38,2 . Sem mu dala svečko in upam, da bo noč dobro prestal. Jaz sem čisto zmedena, saj sem v novi situaciji - prvič je zbolel moj otrok . Pa jutri imamo posvetovalnico pa RA in pol leta. Anitka ... jest mam zdej druzga , pa mam velikrat občutek, da je prvi, ker bo Sara že 6 let in sem full pozabila. To, da zboli pred posvetovalnico je pa pr nas že itak standard.. do zdej je dobu šele 1 špikico . Držim pesti, da se čimprej poštima ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:58:38
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla . Ma ne se sekirat. Vsak ima pravico, da si premisli. ignoriraj in misli na kaj bolj veselega. Ja itak... men se tud to normaln zdi... lej kva so mi poslal... ma itak, da me jezi... Im sorry, but now I can not cancel it
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:00:35
|
|
|
|
Anitka
|
Punce hvala vam za vse pikepoke in dobre želje. A sem zadosti naredila za Gala- sem ga skopala v hladnejši vodi kot ponavadi, mu dala svečko in podojila? Ali ve kako drugače zbijate vročino? Pa full mi je čudno, da ni nobenih drugih znakov bolezni Res upam, da bo že jutri bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:00:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ob 11h. Bom, če bom sploh prišla do glavne ceste Sicer so plužili, ampak ne vem, če bo šlo, ker imam slabe gume Ojoj... tud meme je blo dons strah it, sam ko sem šla je cesta bla glih za glih bela, za nazaj pa ooooooooooo katastrofa, jest sem kr mižala, vsak ovinek mi je bil sumljiv (moj se je pa norca delu k je navajen po takmu vozt), pa še v takih govcah smo doma... Za vsredo mi je pa P rekla, da če bo sneg in kriza dol prit, nej pokličem in pridem magar v četrtek na kontrolo z Matevžom. Jest upam, da vama jutri uspe srečno prit ke in nazaj... baje bo nehal znežit ponoč, pr nas je že in do zjuti upam, da zrihtajo ceste... če bo pa kriza, pa ni vredn reskirat... enostavn poklič in se prenaročta. Pr nas že kake 3h ne sneži več. Ja če bo kriza me ne vidi Vrhnika, se res ne splača reskirat, ker ni nujno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:01:30
|
|
|
|
Anitka
|
Punce se opravičujem, ker nič več ne komentiram - bom jutri nadoknadila. Lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem jest spat,ker še komi gledam. Mirno nočko vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:05:25
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce se opravičujem, ker nič več ne komentiram - bom jutri nadoknadila. Lepo spite Želim vam mirno noč...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:05:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella tudi mene skrbi za tole tvojo pot jutri k P. Če niso ceste pošteno očiščene preloži pregled. Alja se ne bo nič pritoževala, če bo kakšen teden kasneje dobila pikico. Saj men se tud ne gre........kot sem že Špelini napisala, gre najprej poskusni zajček na pot A zajčka pa ni škoda??? On ima izkušnje s to rovtarko potjo in zna ocenit ali bo "baba" sposobna speljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:05:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal je končno zaspal. Mu je pa revčku vročina narasla - rektalno zmerjeno 38,7, pod pazduho pa 38,2 . Sem mu dala svečko in upam, da bo noč dobro prestal. Jaz sem čisto zmedena, saj sem v novi situaciji - prvič je zbolel moj otrok . Pa jutri imamo posvetovalnico pa RA in pol leta. Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:08:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla . Ma ne se sekirat. Vsak ima pravico, da si premisli. ignoriraj in misli na kaj bolj veselega. Ja itak... men se tud to normaln zdi... lej kva so mi poslal... ma itak, da me jezi... Im sorry, but now I can not cancel it izsiljevanje!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:09:08
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Grem jest spat,ker še komi gledam. Mirno nočko vam želim Tud vam NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:09:21
|
|
|
|
Estrella*
|
kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce hvala vam za vse pikepoke in dobre želje. A sem zadosti naredila za Gala- sem ga skopala v hladnejši vodi kot ponavadi, mu dala svečko in podojila? Ali ve kako drugače zbijate vročino? Pa full mi je čudno, da ni nobenih drugih znakov bolezni Res upam, da bo že jutri bolje. Kaj pa bi še lahko naredila???Nič drugega pomiri se in pojdi v mižakle.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:10:42
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:11:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla . Ma ne se sekirat. Vsak ima pravico, da si premisli. ignoriraj in misli na kaj bolj veselega. Ja itak... men se tud to normaln zdi... lej kva so mi poslal... ma itak, da me jezi... Im sorry, but now I can not cancel it Ti samo ignoriraj pa naj se v rit pišejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:11:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce hvala vam za vse pikepoke in dobre želje. A sem zadosti naredila za Gala- sem ga skopala v hladnejši vodi kot ponavadi, mu dala svečko in podojila? Ali ve kako drugače zbijate vročino? Pa full mi je čudno, da ni nobenih drugih znakov bolezni Res upam, da bo že jutri bolje. nimaš kaj drugega naredit. Mogoče bo vse skupaj prespal in bo jutri dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:11:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella tudi mene skrbi za tole tvojo pot jutri k P. Če niso ceste pošteno očiščene preloži pregled. Alja se ne bo nič pritoževala, če bo kakšen teden kasneje dobila pikico. Saj men se tud ne gre........kot sem že Špelini napisala, gre najprej poskusni zajček na pot A zajčka pa ni škoda??? On ima izkušnje s to rovtarko potjo in zna ocenit ali bo "baba" sposobna speljat naj začne še petke delat, da ti bo kupil avto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:12:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! Kaj je zdaj to? Tako brzinsko sem se stuširala in lase oprala, pa vas pol ni več Vidve z Valentino sta pa itak zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:13:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:16:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:17:46
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce hvala vam za vse pikepoke in dobre želje. A sem zadosti naredila za Gala- sem ga skopala v hladnejši vodi kot ponavadi, mu dala svečko in podojila? Ali ve kako drugače zbijate vročino? Pa full mi je čudno, da ni nobenih drugih znakov bolezni Res upam, da bo že jutri bolje. Tud jest sem mnenja, da si vse nardila. Probi se umirit, ker to Gal nuca, sploh ko je bolčkan in bolj občutljiv... mogoče vse skup do jutra mine. Itak pa mata posvetovalnico in bo P naredu pregled in ugotovil, če je kar kol... tko da ukrepanje bo tud dost hitro .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:17:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? Ilegala deluje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:19:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:19:56
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? A si glih tist cajt gledala, ko sem prešaltala iz Mozill na Explorer... spet metla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:20:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? Ilegala deluje. Matr, pol se moramo pa bat te ilegalke Moram pomislit, če sem ga kaj sračkala drugod'''''
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?