Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:35:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw????? 9.sesil 10. Naty* 11.tally Najdla je bil na 104 se mi zdi. Upam da bo moj delu zjutr al pop. ker če bo nočna odpade .
< Sporočilo je popravil tally -- 24.11.2008 22:37:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:36:33
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Men pa mozilla ne dela nobenih težav jaz smajlije kr kopiram v post in je. Men nč... če hočem kopirat in prilept v post ni nč ... mi je tale Mozilla že ornh sivih las nardila... mi bo mogla častit eno pramenanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:37:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Da ne boste mislile da me ni... sem na strazi...ampak mejdunej je en dober film pa se ne morem odlimat...pa ceprav pol ne zastopim ker tok hitro govorijo... To me spominja na mojo mami, ki je gluha. Gleda pač, ker je lep film, ppol ga pa ne razume.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:37:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +367 Počas se daleč pride. Ene je fejst zamedl
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:37:23
|
|
|
|
barbaw
|
prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:37:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Da ne boste mislile da me ni... sem na strazi...ampak mejdunej je en dober film pa se ne morem odlimat...pa ceprav pol ne zastopim ker tok hitro govorijo... A v arabščini???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:37:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +367 Počas se daleč pride. Ene je fejst zamedl Ne dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:38:02
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem bla na pilatesu, se stuširala, glavo umila, zobe zdrgnila..Anejo podojila, zdej sem pa tle. vročine ji nisem več merla, ker je zaspala, zdej se mi je zdela ok. mogoče ima okoli 37, visoke pa ziher ne, ker pol bi jo pa že tipala. danes pa čvekate, pridne pupe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:38:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally Men pa mozilla ne dela nobenih težav jaz smajlije kr kopiram v post in je. Men nč... če hočem kopirat in prilept v post ni nč ... mi je tale Mozilla že ornh sivih las nardila... mi bo mogla častit eno pramenanje Mogoče imaš v nastavitvah tako naštimano da ti ne spusti naprej al pa požarni zid visoko nastavljen. To zna bit problem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:38:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +367 Počas se daleč pride. Ene je fejst zamedl
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:39:28
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš???? Itak... zaenx kar gre, nimam krize... bo pa zih pršla in takrat upam, da ga bom un dan srač kala in naslednji dan bla spet na montiju... mi je tašča dala jabolčno pito, njami in sem jo dala na varno v skrinjo in na bad day... piči nanjo ... veš jaz se sicer zeloo težkom uprem takim dobrotam in ko me zagrabi se slečem in se postavim pred špegu. Jakkkk me mine, da bi kaj pojedla in tako imam mir do naslednjega izpada ... zdej si me ti ornh nasmejala... si te kr predstavlam ... veš, tud špegle bi najrajš na dvorišče zmetala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:39:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Da ne boste mislile da me ni... sem na strazi...ampak mejdunej je en dober film pa se ne morem odlimat...pa ceprav pol ne zastopim ker tok hitro govorijo... To me spominja na mojo mami, ki je gluha. Gleda pač, ker je lep film, ppol ga pa ne razume. Joj, barbaw a veš, da se še full dobro spomnim tvoje mame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:39:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally Men pa mozilla ne dela nobenih težav jaz smajlije kr kopiram v post in je. Men nč... če hočem kopirat in prilept v post ni nč ... mi je tale Mozilla že ornh sivih las nardila... mi bo mogla častit eno pramenanje A ti je pregovor sanja svija kukuruz ... kaj znan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:40:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +367 Počas se daleč pride. Ene je fejst zamedl a lahko kar napišeš????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:40:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Da ne boste mislile da me ni... sem na strazi...ampak mejdunej je en dober film pa se ne morem odlimat...pa ceprav pol ne zastopim ker tok hitro govorijo... To me spominja na mojo mami, ki je gluha. Gleda pač, ker je lep film, ppol ga pa ne razume. Joj, barbaw a veš, da se še full dobro spomnim tvoje mame Aja? Bi te presenetilo, če bi jo danes videla. Dobro zgleda za svoja leta. Sem gledala stare slike in danes boljše zgleda kot pred 20 leti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:41:53
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally Men pa mozilla ne dela nobenih težav jaz smajlije kr kopiram v post in je. Men nč... če hočem kopirat in prilept v post ni nč ... mi je tale Mozilla že ornh sivih las nardila... mi bo mogla častit eno pramenanje Mogoče imaš v nastavitvah tako naštimano da ti ne spusti naprej al pa požarni zid visoko nastavljen. To zna bit problem. Nisem kakš strokovnjak... bom probala še en cajt tko... pol bo pa itak šu comp v maloro... ga čist preveč matramo ... pa HVALA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:41:57
|
|
|
|
sesil
|
baje explorer prepusti full virusov, kar se tega tiče je mozila boljše. jaz jo imam po novem, ma se mi ne dopade kaj preveč. ma če je boljša, pa naj bo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:42:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +367 Počas se daleč pride. Ene je fejst zamedl a lahko kar napišeš???? Ma nekje sem ga najdla in sem si mislila, da je ta prav za nas. Bi mogle za na srečanje transparent naredit. Al pa majice z napisom respekt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:42:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš???? Itak... zaenx kar gre, nimam krize... bo pa zih pršla in takrat upam, da ga bom un dan srač kala in naslednji dan bla spet na montiju... mi je tašča dala jabolčno pito, njami in sem jo dala na varno v skrinjo in na bad day... piči nanjo ... veš jaz se sicer zeloo težkom uprem takim dobrotam in ko me zagrabi se slečem in se postavim pred špegu. Jakkkk me mine, da bi kaj pojedla in tako imam mir do naslednjega izpada ... zdej si me ti ornh nasmejala... si te kr predstavlam ... veš, tud špegle bi najrajš na dvorišče zmetala Jaz jih tako sovražim, če ne bolj kot vago Bi jih z veseljem pometala stran, a kaj ko je moj obsedene z vago in rabi velikkkk špegu, da se brije in ogledava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:43:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš???? Itak... zaenx kar gre, nimam krize... bo pa zih pršla in takrat upam, da ga bom un dan srač kala in naslednji dan bla spet na montiju... mi je tašča dala jabolčno pito, njami in sem jo dala na varno v skrinjo in na bad day... piči nanjo ... veš jaz se sicer zeloo težkom uprem takim dobrotam in ko me zagrabi se slečem in se postavim pred špegu. Jakkkk me mine, da bi kaj pojedla in tako imam mir do naslednjega izpada ... zdej si me ti ornh nasmejala... si te kr predstavlam ... veš, tud špegle bi najrajš na dvorišče zmetala Jaz jih tako sovražim, če ne bolj kot vago Bi jih z veseljem pometala stran, a kaj ko je moj obsedene z vago in rabi velikkkk špegu, da se brije in ogledava Moj je dovolj velik, da sem videla, da imam ogromneeeee podočnjake in da gravitacija dela svoje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:44:09
|
|
|
|
sesil
|
2 posta sem napisala, zdej grem pa spat nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:44:30
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally Men pa mozilla ne dela nobenih težav jaz smajlije kr kopiram v post in je. Men nč... če hočem kopirat in prilept v post ni nč ... mi je tale Mozilla že ornh sivih las nardila... mi bo mogla častit eno pramenanje A ti je pregovor sanja svija kukuruz ... kaj znan Se mi zdi, da mi ga enkrat med 1. svetovno vojno... ... slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:45:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Da ne boste mislile da me ni... sem na strazi...ampak mejdunej je en dober film pa se ne morem odlimat...pa ceprav pol ne zastopim ker tok hitro govorijo... To me spominja na mojo mami, ki je gluha. Gleda pač, ker je lep film, ppol ga pa ne razume. Joj, barbaw a veš, da se še full dobro spomnim tvoje mame Aja? Bi te presenetilo, če bi jo danes videla. Dobro zgleda za svoja leta. Sem gledala stare slike in danes boljše zgleda kot pred 20 leti. A res? Takrat nisem nič razmišljala kako zgleda, ker saj veš, da otroc ne dajo bohve kaj na to. A je res že 20 let???Ja pa bo res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:45:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil 2 posta sem napisala, zdej grem pa spat nočko Dovolj, da ne dobiš neopravičenih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:45:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil 2 posta sem napisala, zdej grem pa spat nočko Jaz grem tut spat. Nočko tebi in vsem ostalim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?