|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
24.11.2008 20:38:39   
tea78
ojla vsem, ja pandica meni je všeč tale samsung, kako pa ste kaj drugače? ojoj jutri pa imam 30. let ppppssssssttttt, nobenemu ne povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Naja mi že pančka, jaz pa malo tu gor, ste pa res prave čvekice, no lepo mi bodite, pa pa.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
24.11.2008 21:38:49   
Pandica
tea78    ooo, a ju3 praznuješ? user posted image In še to imaš tako "obletnico" user posted image
No, jaz ti bom potem ju3 čestitala, ker prej ne velja.
Strelec si, potem, ne? Jaz tut, še malo pa imam jaz tut roj. dan user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
24.11.2008 22:06:43   
Pandica
Ja, kje pa ste vse? A vas je zametalo? user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
24.11.2008 22:09:29   
arabela*
dober večeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
24.11.2008 22:17:17   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dober večeruser posted image

Enako tebi user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
24.11.2008 22:21:20   
arabela*
pandica,misliš da bi jagodni sok lahko krčke povzročiluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
24.11.2008 22:26:04   
arabela*
pandica,vidim,da se še vedno odločas glede gsm-ma.
Jaz sem šele glede takih stvari ena.
Sem se pred par mesci tako sveto zapičla v sonny ericsona,tisti valkman.Sem bila v devetem mescu user posted image in sem ga šla na Ptuj iskat(mi ga je en na Tušu vzel).
Nato pa sem ga čez dva meseca prodalauser posted image
tak da ti svetujem,dobro premisliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
24.11.2008 22:29:04   
Pandica

pandica,misliš da bi jagodni sok lahko krčke povzročiluser posted image

user posted image

Hhmm, ne vem...kaj si ti pila jagodni sok? Ker jagode so zelo alergene, jaz jih moji še zdaj nisem dala za jest.
Drugače pa ti svetujem, da bodi pozorna na to kaj ješ, da boš vedela kaj potem Marisi ne odgovarja. Jaz sem imela že skoraj pravo dieto, ko je bila full mičkena in sma se samo polno dojili, ker jo je tut full šravfalo. Nič sveže zelenjave in sadja, vse bi mogel jesti kuhano, nič pohanega, ne svinjskega, mleko in mlečni izd. lahko tut povzročijo krče pri user posted image ...

Kaj je imela spet krče danes fejst? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
24.11.2008 22:32:24   
Pandica
Joj, glede mobitela pa mi sploh več ne govori nič user posted image  user posted image  user posted image ker sem že čisto zmešana od tega, ko tuhtam katerega naj vzamem user posted image

Ju3 bom šla verjetno na Mobitel, če nas nebo čez noč zametalo user posted image

Aja, zakaj pa ti pol ni bil vredu tisti SE, da si ga prodala?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
24.11.2008 22:35:50   
Pandica

Čez 1 uro pa se začne

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
24.11.2008 23:02:45   
arabela*
Ne pandica,sem že včeraj to hotla vprašat pa sem pozabla.
Jaz imam full rada jagodni sok,pa ga kar dost spijem na da,zato sem posumla,ker vem,da jagod naj nebi,ker povzročajo alergije,tak da...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
24.11.2008 23:04:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aja, zakaj pa ti pol ni bil vredu tisti SE, da si ga prodala?

čist tak brezveze,ker sem zmešana.user posted image
Jaz bi vsak mesec imela drug telefon,ker se jih hitro navolim.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
24.11.2008 23:06:53   
Pandica
Saraya   jaz bi na tvojem mestu malo opustila jagodni sok, če je res to krivo, da malo miško še bolj črviči. Saj za naše zadladke pa ja to nebo hudo, ali? Boš pol vse nadoknadla, brez skrbi user posted image  user posted image  user posted image
Ker vem, da pravijo, da ni dobro niti, da jagode ješ dokler dojiš ( zarad tega, ker so alergene, ne ) tak, da po moje je jagodni sok ista figa kot, da bi jih jedla user posted image
Probaj ga ne piti nekaj časa, pa boš videla reakcijo M.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
24.11.2008 23:13:11   
arabela*

Kaj je imela spet krče danes fejst? user posted image

ma spet jo šraufa nekaj,ja.
ni več tu logike.Vsako noč ko se zbudi,se priklopi na ziz in dosti poje.Pa je nikoli ne šraufa.Ko se naje,se odklopi in kar zaspi.Prej pa je jedla,pa jo zdaj full revico zvijauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
24.11.2008 23:16:31   
Pandica
Ja, saj to je po navadi tak, da, ko so user posted image priklopljeni jih ne zvija. Vi2 kar uživajta, ko sta povezani na ta način in se fejst cartajta, pa upam, da ti grdi krči čim prej minejo, ker vem kako je hudo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
24.11.2008 23:21:05   
Pandica
Saraya  kaj tebi je blo pomembno, ko si izbirala gsm, da je tut UMTS ali ne? Ker jaz gledam samo te, imam UMTS tut že zdaj, ki pa ga v bistvu sploh ne uporabljam veliko user posted image  user posted image samo, da imam user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
24.11.2008 23:27:02   
arabela*

Saraya  kaj tebi je blo pomembno, ko si izbirala gsm, da je tut UMTS ali ne? Ker jaz gledam samo te, imam UMTS tut že zdaj, ki pa ga v bistvu sploh ne uporabljam veliko user posted image  user posted image samo, da imam user posted image

nisem še na nobenem tel.tega imelauser posted image
Ne uporabljam,tak da mi je vseeno,če ga ima al pa neuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
24.11.2008 23:29:14   
arabela*
jaoo,v eni roki mam M.,z drugo tipkam,pa sem  skoraj vse smokije po kuhni razsipalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
24.11.2008 23:32:19   
Pandica
Aha, dobro user posted image

Glih se je začel Prison Break, ampak ta del, ki ga zdaj predvajajo po Pop-u sem jaz že gledala še, ko sem bila noseča user posted image joj, so zadaj user posted image user posted image
To je danes na tv 1 del. 2 sezone, jaz pa gledam že 4 sezono user posted image
Bi jim lahko kako sezono prodala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
24.11.2008 23:38:08   
arabela*
pa ti si obsedena s temuser posted image user posted image

Jaz sem to gledala dve leti nazaj,mislim,da je tud ob ponedeljkih bilo.Full fajn nadaljevankauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
24.11.2008 23:39:30   
arabela*
1 del. 2 sezone, jaz pa gledam že 4 sezono user posted image

vedno sem se spraševala,v čem je poenta teh sezonuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
24.11.2008 23:54:13   
arabela*
user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
24.11.2008 23:58:19   
Pandica

pa ti si obsedena s temuser posted image user posted image

Jaz sem to gledala dve leti nazaj,mislim,da je tud ob ponedeljkih bilo.Full fajn nadaljevankauser posted image

Ja, vem ja  user posted image    če pa je tak fajna

Ne, 2 leti nazaj je bilo ob sobotah, sem ziher, ker sem takrat jaz tut gledala na tv user posted image
Pa isto je blo ob taki pozni uri, da sem še komaj dočakala, da se je začelo, da nisem prej zaspala zraven user posted image user posted image
Zdaj pa ravno po netu iščem nove dele, da si jih bom dala dol vlečt user posted image samo verjetno ju3, ker bom zdaj šla počasi spat.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 24.11.2008 23:59:07 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
25.11.2008 0:06:47   
Pandica
Glej, kaj sem ravno prebrala, kopiram:

Če bi si želel(a) takšen tattoo kot ga ima Michael bi zanj moral(a) odšteti $15,000-$20,000. (10.270-13.700 €)

Uuufff, takšnega tattooja pa si žal ne morem privoščit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
25.11.2008 8:59:40   
koala
Pandica jaz sicer prsegam na motorolo, ampak če bi morala zbirat med ponujenima dvema bi zbrala drugega, tak na videz, za funkcije se jaz ne sekiram preveč, samo da kliče pa sms-e pošilja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?