Pandica
|
Jaz sem pa danes bila na Mobitelu skoraj vse že uredila , da bom postala Džabestnica Vrtnica79 stiskam pesti, da dobiš vrtec. Torej boš šla nazaj v staro službo? Si se že odločla? Motorola mi nekak ne paše nisem pristaš teh gsm-ov, nikoli je nisem imela in je verjetno tut ne bom edino 1x sem jo imela par dni, takrat, ko mi je Zala pokvarla ta moj sedanji mobitel, če se spomnite in sem ga imela na servisu, pa še takrat sem skoraj doktorirala, da sem 1 sms poslala Ne vem no, meni niso všeč, je pa res to stvar navade, kajne? Jaz se še vedno odločam katerega naj zdaj vzamem ali Sony Ericssona ali onega vijolčnega Samsunga. Sem danes rekla na Mobitelu, da bom imela Samsunga, samo si lahko še vedno premislim, ker pozanam eno, ki tam dela No, saj ju3 grem spet tja Saraya nehaj pit že jagodni sok, da nebo več M. šraufalo Mi pa bomo danes imeli za kosilo špinačo in pire krompir, njami kako imam to rada, pa še eno jajčko gor pa bo Se spomnim, ko sem nazadnje dala Zali, da je sama jedla špinačo kaka je bila da sem jo lahko samo pod tuš še nesla danes bom probala, če bo mi pustila, da jo bom jaz hranla