Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:29:04
|
|
|
|
jana81
|
no zdej ko mam pa čas čvekat, ker se moj dragi ukvarja z Nejcem (beri ga uspava s čajem na kavču ), zdej pa ni čvek???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej ko mam pa čas čvekat, ker se moj dragi ukvarja z Nejcem (beri ga uspava s čajem na kavču ), zdej pa ni čvek??? Ne vem a vse kidajo al kaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej ko mam pa čas čvekat, ker se moj dragi ukvarja z Nejcem (beri ga uspava s čajem na kavču ), zdej pa ni čvek??? Jest sm,sam gledam zravn še kmetijo. Ej a si dala tist iz lupince vn?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej ko mam pa čas čvekat, ker se moj dragi ukvarja z Nejcem (beri ga uspava s čajem na kavču ), zdej pa ni čvek??? Ne vem a vse kidajo al kaj??? Mi nimamo s čim,mormo še kupit lopato . Pa sej ubistvu sploh ne rabmo,ker avto mava oba 200m nižje,ker do hiše ni šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:37:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, jaz bi šla 20. na vlak, ne vem, če si videla - iz CE gre vlak itak mimo mene do LJ Vozijo pa tudi ponoči: ob dveh vem, da pelje na relaciji CE-LJ No, pa ob pol enajstih tudi, če bomo že toliko prej zastavile no fajn, se bomo še zmenle, še z nino7. men je fajn tud ker lahko na poti nazaj mal zakinkam, mi ni treba bit zbrana na cesti. Če gre pa še katera od tuki (bliz mene), pa poberem tebe špelin@ in nino7. Jaz načeloma grem in to z avtom. Vlaki ful slabo vozijo, pa jaz se nimam namena 3 ure cijazit sredi noči. Bi me bilo strah na vlaku, pa še na navadnega bi mogla. o ti si pa orng zastavila Pri nas je nehalo snežit in bi si full želela, da bi padal dež. Ketne ne gredo na moj avto in upam, da bom ju3 lahko prišla do glavne ceste Mi je moj rekel, da če se bom lepo obnašala in bom pridna lahko grem. Tele ketne ti tudi pri policaju ne pomagajo. Upam, da imaš dobre zimske. Terenca pa razumemo, da si ne moreš privoščit, ker ste si hišo zgradili in porihtali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:39:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej ko mam pa čas čvekat, ker se moj dragi ukvarja z Nejcem (beri ga uspava s čajem na kavču ), zdej pa ni čvek??? Moja dva še ne sita. nimam pojma kaj je Maji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:39:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, jaz bi šla 20. na vlak, ne vem, če si videla - iz CE gre vlak itak mimo mene do LJ Vozijo pa tudi ponoči: ob dveh vem, da pelje na relaciji CE-LJ No, pa ob pol enajstih tudi, če bomo že toliko prej zastavile no fajn, se bomo še zmenle, še z nino7. men je fajn tud ker lahko na poti nazaj mal zakinkam, mi ni treba bit zbrana na cesti. Če gre pa še katera od tuki (bliz mene), pa poberem tebe špelin@ in nino7. Jaz načeloma grem in to z avtom. Vlaki ful slabo vozijo, pa jaz se nimam namena 3 ure cijazit sredi noči. Bi me bilo strah na vlaku, pa še na navadnega bi mogla. a pol bi lahk šle načeloma s tabo al boš mela še koga zraven? no sicer bom pa še počakala mogoče se še katera opogumi a ne? Tudi, če gre katera z menoj imam avto za 5, jih pa 4 malo bolj komot sedi. Se bomo zmenile in vas poberem tudi več, če grem sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:40:46
|
|
|
|
Katina
|
Itak ste že navajene, da ne morem vsega prebrat . Mal sem vidla slikic. Vsi so tako luštni , se bojim, da se ne bi stopila. Vidla sem, da **** danes daje "ta žlehtna", ma ne, "ta navihana" . Ful dobra ideja. Mrbit jo izkoristim. Glede srečanja: Če vam odpelje zadnji vlak (Opozorilo: tega stavka ne jemlji v nepravem prenesenem pomenu ) bom brezdomkam z veseljem postlala v moji dnevni in vas naslednji dan po dišeči kavici in zajtrku spravila na železniško postajo. Jaz sem ta teden načrtovala laufanje u iber, zdej pa ta sneg . Nej hitr neha, ker moram laufat okol, sem že bolana od tega k sem bla doma . Sej vem, da ste se že 100x pogovarjale o hranjenju, samo mi smo res zadaj za vami - saj se spomnite - alergija. Dane sem mu probala uturit par stvari, pa se mi je revček skor zadušu ko sem mu probala uturit eno žličko krompirja. Tolk se zmrduje, da me je kar groza. Jaz sem ga le skuhala in zalila z njegovim mlekom, pa take zganja da je groza. Enako je bilo s "linotom" rižek + banana, pa sam rižek, tko da ni hotel niti jest jabolka + hruška, ki jih je imel posamično rad . No, k sreči mu gre mleko fino v ritko. A ve kaj posebnega zganjate s krompirjem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:41:32
|
|
|
|
Katina
|
Začelo se je: ~ Pravkar te je zadela ena E-mail sne�na kepa :)) !~ To je �ele začetek ..... Sne�nega turnirja 2008 - 2009 Edino pravilo na tem turnirju je ..... : NE SME� zadeti tistega ki te je �e zadel! Tako ... Po�lji ta mail vsem svojim prijateljem , prej kot oni zadenejo tebe! Jaz sem tebe �e, tako da ti mene ne sme� več ! Nanee - Nanee - Nanee! (hehe) Mi se ne bomo nehali igrati samo zato, ker se staramo; Mi se staramo samo, če se nehamo igrati :)) !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:47:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej ko mam pa čas čvekat, ker se moj dragi ukvarja z Nejcem (beri ga uspava s čajem na kavču ), zdej pa ni čvek??? Ne vem a vse kidajo al kaj??? jst nimam kaj kidat IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej ko mam pa čas čvekat, ker se moj dragi ukvarja z Nejcem (beri ga uspava s čajem na kavču ), zdej pa ni čvek??? Jest sm,sam gledam zravn še kmetijo. Ej a si dala tist iz lupince vn? sem ja, pa je še vedno premajhna, mal boljš pa je. kATINA jst sem mu za začetek dala krompir z vodo zmešan, brez mlekeca, pa je še zdej vedno tako da je prva žlička bljak, včasih mu morem kr porint v usta hrano, pol pa poje cel krožnik. tale snežna kepa je pa res dobrodošla, ker pr nas ni snega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:49:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tudi, če gre katera z menoj imam avto za 5, jih pa 4 malo bolj komot sedi. Se bomo zmenile in vas poberem tudi več, če grem sama. jst sem vedno morala vozit, če smo kam šle izven Celja, ker od mojih prjatlc nobena nima avta (no prej ga niso mele), neki jih še izpita nima ...in sem se odločla da se pa zdej pustim peljat sama ..z vlakom,al pa s kom drugim...razen v izrednem primeru bi peljala jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:51:47
|
|
|
|
tana7
|
Dober večer se samo na hitro javljam - brala ne bom nič, ker sem ful utrujena toliko, da vas pozdravim upam, da ste zdravi, ve in vaši Brina nam ne pusti kaj veliko dihati sploh več ne spi čez dan - NIČ ne pretiravam spat gre ob 20.00, papa malo pred 24.00, okoli 3.00 in okoli 6.00, ko je tudi konec s spanjem čez dan pa NIČ NIČ spanja no, spi par minutk, kadar mi jo uspe uspavat, da nekaj poje ja, za dojenje pa mora biti na pol uspavana, ker budna sploh ne bo jedla - ne vem, kaj je narobe - ampak se par minutk po tem že zbudi z GH pa nismo še nikamor prišli - 2 žlički korenčka je danes pojedla zdaj pa se grem malo sprostit pred TV, ker se mi že počasi malo trga :(
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:52:37
|
|
|
|
jana81
|
kje zaboga jst živim da nimamo ?? upam da ponoč kej napade, da bom zjutri mela rekreacijo a takle bomo 2o.zgledale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:54:42
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty si pokazala svojmu slikco, Žan prvič na snegu? Ja Anja je čisto navdušena, pa danes ogrooomno spi (za spremembo) pa veliko se doji Itak da sm mu pokazala, takoj ko je prišel domov . No Žan pa ni dons kej velik spal, jedel normalno, je bil pa ful nasmejan celo popoldne. No sej ne da se pritožujem . **** mene križ noro boli od kengurujčkanja . HB je to sam za nujne primere, ampak če bo velik snega ... Ja alernova ma pa res tolk ogaben okus, da niti ne zamerim otrokom, če je ne jejo. Moj je prvič ni hotel (pri prvem testu). Pol sm mu jo pa vsak večer mal v kašico primešala in se je očitno navadil okusa, ker nazadnje je blo pa brez problemov. Pregomin nama je pa pediatrinja odsvetovala, ker je pri njem velika možnost za alergijo na sojo... no pa smo jo vseen staknil . katina pri nas je krompirček njam, njam ... ne znam povedat zakaj. Samo skuhan in spasiran s paličnim. Nimam nobene ideje, kaj bi lahko naredila... Pa evo vračam... Lepo spite, nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:56:26
|
|
|
|
barbaw
|
Slikice so itak iiiiii. Katina ne vem, če te kaj tolaži ampak moji ne gre nič v rit, razen jabolka in kakija in breskve. Ostalo samo, če je hudaaaaaa lakota. Sem jo včeraj in danes prvič pripravila do tega, da je pojedla več kot 1 žlico. Vztrajam pa vsak teden znova probam s krompirjem. Do zdaj mi je uspelo le 1x. Sem vrgla že kar nekaj hrane stran zaradi tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:57:22
|
|
|
|
tally
|
Katina moja tudi ni hotla krompirja ko sem ji ga z mlekom naredila. Potem ga sem samo skuhala in pretlačila pa ga je kr goltala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:59:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje zaboga jst živim da nimamo ?? upam da ponoč kej napade, da bom zjutri mela rekreacijo a takle bomo 2o.zgledale? Saj mi ga tudi nimamo. A mi lahko nalimaš link od smilijev, ker imam nove windowse in jih ne najdem več na netu? Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:04:27
|
|
|
|
jana81
|
http://www.postsmile.net/ http://www.addemoticons.com/
< Sporočilo je popravil jana81 -- 24.11.2008 21:05:11 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:09:54
|
|
|
|
jana81
|
zdej še pred tv ne morem, ker sem mojmu rekla da lahk špila igrce na playstationu, ker sem misla da boste čvekale.... bom šla kr spat k Nejcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:10:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 http://www.postsmile.net/ http://www.addemoticons.com/ Hvala! ni kej hvalt...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:14:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 zdej še pred tv ne morem, ker sem mojmu rekla da lahk špila igrce na playstationu, ker sem misla da boste čvekale.... bom šla kr spat k Nejcu Jaz imam samo eno roko fraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:16:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim, da je bolj snežen-leno vreme tu na RR nocoj No sej jaz se bom itak poslovila, ker grem počivat. Uglavnem kidali in plužili smo 2x , zdej pa HB pade samo še kakšna snežinka sem in tja. Upam, da jutri ne bo spet smetilo, če pa že, pa rajši vidim da pada sneg kot pa dež, da ne bo še poledice, tega hudiča me je šele strah ESTRELLA: ti pa prosim pazi jutri po tistih vaših ovinkih ter klancih, ko bosta šli z Alči k P, velja! Bom držala pesti za vaju! SEdaj pa se res poslavljam in vam vsem želim eno lepo in lahko noč! NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:16:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 zdej še pred tv ne morem, ker sem mojmu rekla da lahk špila igrce na playstationu, ker sem misla da boste čvekale.... bom šla kr spat k Nejcu Jaz imam samo eno roko fraj. ti ti Maja spet nagaja..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:16:54
|
|
|
|
Katina
|
Jaz sem mu probala uturit krompir na vse možne načine, pa mi ga do zdaj ni ratal prepričat, da je svetovno dober . No, meni je, njemu pa zgleda ni . Kdaj lahko dam kivi? Dobili smo domač kivi, ki ga moram še zmedit, pa ne vem, če mu ga že lahko dam. V knjigi, ki jo imam ga ne omenjajo. Po okusu sodeč bi ga uvrstila med citruse. Spomnim se, da je imela polno pikic od "pešk" po ritki, ki jih je treba praskat, ko jih previjaš , kdaj ga je prvič jedla se pa ne spomnim. Uf, sem se spomnila, da tud ni jedla krompirja, pa cvetače ko je bila . Ni marala ničesar, kar je bilo bele barve . No sedaj že zdavnaj več ni tako. Oboje z veseljem poje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?