Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:53:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas je tuga ... sem pa mal moza nahecala sem mu avsenike na CD zapekla ko me je prosil za ene arabske komade in sedaj je veselo odsel... Ko bo dal CD not ...imamo tak CD player da kar traja da prime da vrze CD ven...bo vsaj 30 sekund uzival ob Na Golici Upam, da bo dal kot ponavadi full naglas in imel se koga v avtu... Zdej, zdej bo telefon zazvonu in bo vprasal ce se mi je zmesalo....he,he...itak ne mara goveje muske..he,he Vem zlobna sem. Ooooooooo, wicked
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:54:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, upam, da vročina ne bo rasla Je šla že malenkost gor na 37,5. Je pa zdaj zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:55:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas je tuga ... sem pa mal moza nahecala sem mu avsenike na CD zapekla ko me je prosil za ene arabske komade in sedaj je veselo odsel... Ko bo dal CD not ...imamo tak CD player da kar traja da prime da vrze CD ven...bo vsaj 30 sekund uzival ob Na Golici Upam, da bo dal kot ponavadi full naglas in imel se koga v avtu... Zdej, zdej bo telefon zazvonu in bo vprasal ce se mi je zmesalo....he,he...itak ne mara goveje muske..he,he Vem zlobna sem. Ooooooooo, wicked
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:57:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ * *ŽENSKA MOLITEV ** Oče nas, preden zaspim,povem ti, česa si želim. Daj mi prijetnega moža, ki na vsak posel se spozna, ki komplimente rad deli, se moji riti ne smeji, ki bo po rokah nosil me, na rojstni dan moj spomnil se, na mojo željo seksal le, me vodil v restavracije, me ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan, ki vedno nežen bo z menoj, ki vedno bo prijatelj moj, ki bo razuma bistrega ..., ...čimprej mi, prosim, pošlji ga! Amen. ............... P. S. NUJNO sporočite, če obstaja kje MOŠKI, ki ustrezazgornjemu opisu!!!!!! **MOŠKA MOLITEV ** Ljubi bog, pošlji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! In boli me ku.r.ac če se rima al pa ne! He he pa kje jih ti pobiraš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:57:24
|
|
|
|
barbaw
|
ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz jst pač ne bi plačala.sej kaj ti pa lahko? itak si iz Slo. Kake podatke pa imajo do tebe??? mail, naslov, gsm številko Jaz bi ignorirala. Itak ne pošljejo, če ne plačaš. Vsako naročilo se da stornirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:58:09
|
|
|
|
barbaw
|
Pridem potem na RR ko pospravim otroke (spat ).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:58:23
|
|
|
|
tally
|
Anitka in sesil upam da vročina ne bo rasla.........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:00:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka in sesil upam da vročina ne bo rasla......... A od sesil mala ima tudi vročino?? Aja, pa res... IZVIRNO SPOROČILO: sesil anejči je danes malo tečka, pa sem ji zmerila vročino, ima malo nad 37. zdej merim še meni, ča dela termometer prav. je pa res da velikokrat zaspi po malo časa. Stiskam pestke, da bo ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:01:26
|
|
|
|
špelin@
|
Voze se Mujo i Suljo u autobusu, kad će Mujo šoferu: "Majstore, ajd'pusti malo erkondišn!" A Suljo će: "Nemoj, bolan, daj radje neke narodnjake!"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:08:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Voze se Mujo i Suljo u autobusu, kad će Mujo šoferu: "Majstore, ajd'pusti malo erkondišn!" A Suljo će: "Nemoj, bolan, daj radje neke narodnjake!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:15:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, jaz bi šla 20. na vlak, ne vem, če si videla - iz CE gre vlak itak mimo mene do LJ Vozijo pa tudi ponoči: ob dveh vem, da pelje na relaciji CE-LJ No, pa ob pol enajstih tudi, če bomo že toliko prej zastavile no fajn, se bomo še zmenle, še z nino7. men je fajn tud ker lahko na poti nazaj mal zakinkam, mi ni treba bit zbrana na cesti. Če gre pa še katera od tuki (bliz mene), pa poberem tebe špelin@ in nino7.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:16:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas je tuga ... sem pa mal moza nahecala sem mu avsenike na CD zapekla ko me je prosil za ene arabske komade in sedaj je veselo odsel... Ko bo dal CD not ...imamo tak CD player da kar traja da prime da vrze CD ven...bo vsaj 30 sekund uzival ob Na Golici Upam, da bo dal kot ponavadi full naglas in imel se koga v avtu... Zdej, zdej bo telefon zazvonu in bo vprasal ce se mi je zmesalo....he,he...itak ne mara goveje muske..he,he Vem zlobna sem. To bo zanimivo . Boš povedala njegovo reakcijo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:23:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je. Je pa zelo redkobeseden Ej, si se pa ful dobro spomnila, moram to 1x sprobat na mojem... Samo on bo dobil otroške pesmice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:41:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* obupala Pri nas ga je dobrih 12cm in še kar pada!!!!! Pri nas pa krepko čez 20, smo zdele kidali in plužili ko nori Tu pri nas ga je čez 20 Ju3 imam P in bom danes kar verige namontirala, da pridem do glavne ceste.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 19:42:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je. Je pa zelo redkobeseden Ej, si se pa ful dobro spomnila, moram to 1x sprobat na mojem... Samo on bo dobil otroške pesmice moj si pa kr sam snema CD-je, tak da ne pride v poštev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:04:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* obupala Pri nas ga je dobrih 12cm in še kar pada!!!!! Pri nas pa krepko čez 20, smo zdele kidali in plužili ko nori Tu pri nas ga je čez 20 Ju3 imam P in bom danes kar verige namontirala, da pridem do glavne ceste. Pri nas dežuje. Nimam pojma kje je Hijenca, da ima sneg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:07:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je. Je pa zelo redkobeseden Ej, si se pa ful dobro spomnila, moram to 1x sprobat na mojem... Samo on bo dobil otroške pesmice moj si pa kr sam snema CD-je, tak da ne pride v poštev Tudi moj si jih, ampak mu bom šla zamenjat tistega v radiu v avtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:09:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je. Je pa zelo redkobeseden Ej, si se pa ful dobro spomnila, moram to 1x sprobat na mojem... Samo on bo dobil otroške pesmice moj si pa kr sam snema CD-je, tak da ne pride v poštev Tudi moj si jih, ampak mu bom šla zamenjat tistega v radiu v avtu Ti si šele navihana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:11:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je. Je pa zelo redkobeseden Ej, si se pa ful dobro spomnila, moram to 1x sprobat na mojem... Samo on bo dobil otroške pesmice moj si pa kr sam snema CD-je, tak da ne pride v poštev Tudi moj si jih, ampak mu bom šla zamenjat tistega v radiu v avtu Ti si šele navihana. Milo rečeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:13:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, jaz bi šla 20. na vlak, ne vem, če si videla - iz CE gre vlak itak mimo mene do LJ Vozijo pa tudi ponoči: ob dveh vem, da pelje na relaciji CE-LJ No, pa ob pol enajstih tudi, če bomo že toliko prej zastavile no fajn, se bomo še zmenle, še z nino7. men je fajn tud ker lahko na poti nazaj mal zakinkam, mi ni treba bit zbrana na cesti. Če gre pa še katera od tuki (bliz mene), pa poberem tebe špelin@ in nino7. Jaz načeloma grem in to z avtom. Vlaki ful slabo vozijo, pa jaz se nimam namena 3 ure cijazit sredi noči. Bi me bilo strah na vlaku, pa še na navadnega bi mogla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:14:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je. Je pa zelo redkobeseden Ej, si se pa ful dobro spomnila, moram to 1x sprobat na mojem... Samo on bo dobil otroške pesmice moj si pa kr sam snema CD-je, tak da ne pride v poštev Tudi moj si jih, ampak mu bom šla zamenjat tistega v radiu v avtu Ti si šele navihana. Milo rečeno bog ve česa vsega si ti sposobna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:16:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, jaz bi šla 20. na vlak, ne vem, če si videla - iz CE gre vlak itak mimo mene do LJ Vozijo pa tudi ponoči: ob dveh vem, da pelje na relaciji CE-LJ No, pa ob pol enajstih tudi, če bomo že toliko prej zastavile no fajn, se bomo še zmenle, še z nino7. men je fajn tud ker lahko na poti nazaj mal zakinkam, mi ni treba bit zbrana na cesti. Če gre pa še katera od tuki (bliz mene), pa poberem tebe špelin@ in nino7. Jaz načeloma grem in to z avtom. Vlaki ful slabo vozijo, pa jaz se nimam namena 3 ure cijazit sredi noči. Bi me bilo strah na vlaku, pa še na navadnega bi mogla. o ti si pa orng zastavila Pri nas je nehalo snežit in bi si full želela, da bi padal dež. Ketne ne gredo na moj avto in upam, da bom ju3 lahko prišla do glavne ceste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja evo...je poslal sms in napisal: LOL Se pravi, da je doje,l da sem ga mal nahecala in ni hud... se smesno mu je. Je pa zelo redkobeseden Ej, si se pa ful dobro spomnila, moram to 1x sprobat na mojem... Samo on bo dobil otroške pesmice moj si pa kr sam snema CD-je, tak da ne pride v poštev Tudi moj si jih, ampak mu bom šla zamenjat tistega v radiu v avtu To bo s tabelim pogledal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 20:27:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, jaz bi šla 20. na vlak, ne vem, če si videla - iz CE gre vlak itak mimo mene do LJ Vozijo pa tudi ponoči: ob dveh vem, da pelje na relaciji CE-LJ No, pa ob pol enajstih tudi, če bomo že toliko prej zastavile no fajn, se bomo še zmenle, še z nino7. men je fajn tud ker lahko na poti nazaj mal zakinkam, mi ni treba bit zbrana na cesti. Če gre pa še katera od tuki (bliz mene), pa poberem tebe špelin@ in nino7. Jaz načeloma grem in to z avtom. Vlaki ful slabo vozijo, pa jaz se nimam namena 3 ure cijazit sredi noči. Bi me bilo strah na vlaku, pa še na navadnega bi mogla. a pol bi lahk šle načeloma s tabo al boš mela še koga zraven? no sicer bom pa še počakala mogoče se še katera opogumi a ne?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?