Blacky30
|
Liju, ja, nekaj takega ima Nejc po nogicah, samo nima tak na kupu, ampak po enega do dva krogeca na enem koncu, pa na drugem spet enega pa tak. Sem pa klicala dermatologinjo danes in je rekla, da bi lahko dobil alergijo na ta tekoči puder za bradavice in naj ga opustim. Reakcija verjetno zato, ker ima atopični dermatitis, kar pomeni tudi da ima zelo suho kožo, ta puder pa te bradavice suši. In je bilo prehudo. Bom potem slikala, pa vam pokažem. No, moramo opustit puder in je predlagala, da kupimo Omega losjon v lekarni in s tem mažemo to reakcijo in bradavice. Bom potem, ko ga mož prinese domov, prebrala, če bi tudi za vašega Nina bil aktualen. Ti javim. Pa ful lepe okraske imaš to narejene. Bravo!!!! Tims, tud men je kar na jok začelo it ob zgodbi tvoje prijateljice. Grozno, res..... Hvala bogu, da se je vse lepo izteklo. Metuljcek, slikaj Anjine dlani, da vidim. Glu3, tudi ful grozna zgodba. Upam, da se bo kmalu pobrala in da ji bo sreča v drugo bolj naklonjena. Midva sva pa bila prej v knjižnici. To je bilo zanj nekaj novega, no pa zame tudi, še nisem bila v potujoči knjižnici na busu. Ful super izgleda! Sem Nejca včlanila, potem pa sva si sposodila 2 dvd - risanke in celo morje knjigic, da sem komaj nesla vrečko domov, težko kot svinec. Mali nima podna tak kot mami ne, kar se tiče knjig. Se spomnim eno poletje, ko so našo knjižnico prenavljali in so dovolili odnesti neomejeno število knjig, ker jim je menda pasalo, da je čim manj knjig tam. Ne rabim povedat, da sem vsak dan nosila domov, ne? Pa še rok izposoje je bil nekje 4 mesece. Ja, doma sem imela čez 50 knjig in to vsaj polovico tega kuharskih. Ja, sem obsedena z recepti in slikicami hrane in to.
|