|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
24.11.2008 15:39:51   
jazzz27
živa tole si downlodaj

http://en.softonic.com/s/quick-player

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.11.2008 15:40:58   
beyba
živa nadgradi si mozzilo na višjo verzijo ali pa si posnetek shrani nekam na disk potem pa lahko pogledaš s katerim od playerjev na tvojem kompu...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.11.2008 15:42:18   
Anonimen
noče... mam še zgleda prestaro verzijo Media Playerja user posted image   Zdej bom QuickTime Player downloadala user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.11.2008 15:42:50   
beyba
jazzi mal morm bit da otrok napreduje...drugače bi sam ležala če bi ji vse k ritki prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image   a si vidla kakega puzavčka ma....To je babi naredila plašček ki ma full podložen trebušček, da je na mrzlih tleh ne zebe v popkauser posted image user posted image user posted image user posted image pravim da je kot uni, ka se sabljajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
24.11.2008 15:52:37   
jazzz27
beyba..zdaj mi je jasno zakaj imate vse tako spoliranouser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
24.11.2008 15:58:36   
beyba
sej pa mal polir paste, predno dam bejbo na tla...pa je končni razultat da se vse sija....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
24.11.2008 16:03:10   
jazzz27
Sem vedel, da bo to, to!!! Je.be.mu...ni čudno da te tašča štrapcirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

a še kaj sneguje po vašem koncu ali je nehalo?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
24.11.2008 16:08:43   
beyba
sneži...mogoče mal manjše snežinke drugače pa ja sneguje....čakava očija da gremo ven...PRVIČ NAD SNEGOMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
24.11.2008 16:09:39   
beyba
s tem da pomoje če bi tašča to vedla bi me kar na socialno prijavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
24.11.2008 16:09:40   
Anonimen
hihihihihi

kok je Ela luškana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mi je ratalo videt posnetek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
24.11.2008 16:10:50   
beyba
Tkole ona puza že ene 14 dni po stanovanju....PA full raztur naredi s svojimi igračami....vse pomeče iz igralne blazine, da gre pol lahko kao ponje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
24.11.2008 16:12:28   
Anonimen
hehehehehe

to je super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Naj samo puza... Bo hitro shodila... Je močna pupa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
24.11.2008 16:19:27   
Serendipity
Ejla,

prišla domov z MB. Danes pade stopka! user posted image  Mamo pa zdaj 4 večje foliklčke pa še 4 manjše (cca16/17). V sredo pa punkcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
24.11.2008 16:20:57   
beyba
se* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   še mal pa boš grela grala v trebuščku....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
24.11.2008 16:22:38   
sonček33
Se+ komaj sem čakala tvojih novičk. že stopka. Jupi. želim ti mirno roko in ne preveč bolečo špiko. In potem že punkcija in čez dober teden boš pikice imela že pri sebi spet. Ma ti privoščim najbl.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
24.11.2008 16:26:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ejla,

prišla domov z MB. Danes pade stopka! user posted image  Mamo pa zdaj 4 večje foliklčke pa še 4 manjše (cca16/17). V sredo pa punkcija user posted image

user posted image user posted image user posted image  suuuupeeeeeer!!! čestitke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1666
24.11.2008 16:27:45   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

12.1. imam date z Reškotamuser posted image .
Piki pri nas tud fejst sneži

jupiiiii! pravzaprav držim pesti, da bo že božiček/dedek Mraz prinesel user posted image , ampak tu imaš pa tudi plan B user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
24.11.2008 16:35:14   
Serendipity
Hvala pupe! user posted image  

Hm - mogoče kak nasvet za stopko od izkušenih? user posted image  user posted image  Danes ob 22.45 bo še napeto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
24.11.2008 16:38:26   
sonček33
Se* - ni kakšnih posebnih trikov. Odvisno tudi od navodil. Pri Rešu je treba zapišt skor navpično v meso - najboljše zadnjico, pri nas na GK jo lahko damo tudi podkožno, tako da sem jo jaz kar v trebuh. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1669
24.11.2008 16:43:13   
Serendipity
user posted image  saj saj .. ampak kot bivši zdravstveni tehnik se bojim igel ko hudiča. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Raje jih dajem ko sprejemam - in ta igla, na tej stopki je meni tok velka. Mi je pa sestra Marija rekla, da v trebuh user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
24.11.2008 16:46:20   
sonček85

Ejla,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1671
24.11.2008 18:02:22   
Anonimen
Se*   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Super novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer nevem glih najbolje kaj pomenijo ampak vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
24.11.2008 18:27:21   
Serendipity
Hvala živa in sonček. No, da še dam malo balzama za očke:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
24.11.2008 18:33:50   
sonček85

Hvala živa in sonček. No, da še dam malo balzama za očke:

user posted image
uffff ta pa je balzam ,pa še vrtnico imauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1674
24.11.2008 18:33:51   
Anonimen
waw... tale pa je....

Se* ste prekmurci moji resno brez snejga ostali???

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.