|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
24.11.2008 15:36:22   
itata
ja to kako se otrok pri tej starosti sam igra eno uro pa tud mene zanimauser posted image  ampak "menjam" vse za to, da bi se "naučil" ponoč spatuser posted image
čez dan mu gre pa super. je spal dop uro in 15 min, zdejle pa že dobro uro in pol drnjohauser posted image  sem že vse napisala in prečitala danesuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
24.11.2008 15:37:24   
blaža
Evo danes smo bli v posvetovalnici.Ima 9.300g in je dolg 82 cm.user posted image

Drugače pa imamo danes snegec. Trenutno ne pada, je pa oblačno in mislim, da še kej bo.

A vam kej diši? Pečem jabolčni štrudelj.user posted image

Zdej vas pa grem malo prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1977
24.11.2008 15:44:47   
dolenjka
Ella, dokler bo moj gor bom ziher polni delovnik delala, ker nam drugače finančno ne bi zneslo user posted image  V tem času se bo pa pokazalo kako bo s financami in se lahko za kaj krajšega odločim user posted image

Moj otrok je spal 1 uro 20 in vse je bilo ok, dokler je nisem na tla dala med igrače user posted image  user posted image  Dobr, da moj pride čćez 45 minut, ker danes je pa ubitačna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
24.11.2008 16:07:06   
jencili
za vse tiste, ki rabite avtosedež - sm zdej gledala reklamo od Spara in bo Priori znižan iz 149€ na 119€ od 26.11 do 8.12

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.11.2008 16:14:20   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo danes smo bli v posvetovalnici.Ima 9.300g in je dolg 82 cm.user posted image

Drugače pa imamo danes snegec. Trenutno ne pada, je pa oblačno in mislim, da še kej bo.

A vam kej diši? Pečem jabolčni štrudelj.user posted image

82 cmuser posted image mogoče 72user posted image ker če je res tolk dolg, kapo doluser posted image

Ok, glede na to, da sem bla zjutraj vsa navdušena nad snegom, zdele definitivno nisem večuser posted image vse je zasneženo, sicer mi je ful lepo, sam ven pa ne morvauser posted image pa še tema bo glihkar in je danes konecuser posted image upam da bo moj čimprej doma, ker če ne se mi bo skisalo kmaluser posted image

Jencili, jaz sem tud glih reklamo gledala in če ne bi ti napisala, bi pa jestuser posted image

Jah, zdej se grem pa igratuser posted image drugega mi ne preostaneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.11.2008 16:15:54   
Februarka08
Še naš jedilnik:
Z: keksolino
M: Fruhtzwerg
K: pašta, makaroni in malo sirčka
M: kuhano sadje
V: kruh z namazom

No, šefica, sem kaj pridna?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.11.2008 16:26:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Še naš jedilnik:

sedi 5 user posted image

moj pride čez 10 minut, sam do takrat se o pa men skisal user posted image  user posted image  tamala hoče bit skoz v naročju, pa stalno neki jokca user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.11.2008 16:26:19   
blaža

Evo danes smo bli v posvetovalnici.Ima 9.300g in je dolg 82 cm.

A vam kej diši? Pečem jabolčni štrudelj.

82 cm mogoče 72 ker če je res tolk dolg, kapo dol

ne Februarka, bo 82 cm kar pravuser posted image , je rekla naša pedijatrinja da je velik za eno leto pa dva cm.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.11.2008 16:31:12   
Februarka08

Evo danes smo bli v posvetovalnici.Ima 9.300g in je dolg 82 cm.

A vam kej diši? Pečem jabolčni štrudelj.

82 cm mogoče 72 ker če je res tolk dolg, kapo dol

ne Februarka, bo 82 cm kar pravuser posted image , je rekla naša pedijatrinja da je velik za eno leto pa dva cm.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.11.2008 16:31:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Še naš jedilnik:

sedi 5 user posted image

moj pride čez 10 minut, sam do takrat se o pa men skisal user posted image  user posted image  tamala hoče bit skoz v naročju, pa stalno neki jokca user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
24.11.2008 16:37:47   
dolenjka
pa še kar ga ni user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1986
24.11.2008 16:44:59   
ella79
blaža user posted image user posted image user posted image to pa so mere user posted image user posted image user posted image

dolenjka naša je zadnje čase tudi kdaj taka, pa to pri nas pomeni, da je treba jest al pa spat user posted image prav za mano leze in me za hlače vleče user posted image user posted image user posted image pa gode zravn, k drugače je pa res ful pridna in me na miru pusti user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
24.11.2008 17:09:07   
dolenjka
Mah sej Ella, jedla je, zdej bo spet, spat pa noče user posted image  Sem šla kar v spalnico za 15 minut k je moj prišel in sem knjigo brala user posted image
No, zdej ji bo pa dal za jest polento, zakuhano na goveji župci, pa korenček in govedino user posted image

jaz grem pa narest kaj, da ne bom tko neproduktivna user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
24.11.2008 17:37:15   
Februarka08
Evo, jaz sem tud mal frej... je oči prišel domov in ji malico dajeuser posted image čeprav se same pritožbe slišijo iz kuhinjeuser posted image

Grem mal slikce uredit, mogoče še kakšno sem gor pripopamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.11.2008 17:37:16   
pina-1
dolenjka, naša je ista. Bi bla skozi na rokah, pa lačna ni. Zaspana pa je, samo spat pa ne. Jo grem zdej porbat spat datuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.11.2008 17:47:49   
pina-1
spimouser posted image user posted image user posted image user posted image . upa, da vsaj 30 minut

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
24.11.2008 18:06:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

spimouser posted image user posted image user posted image user posted image . upa, da vsaj 30 minut

user posted image user posted image sem ravno zdele slišala, da je morje naraslo za 15 cm nad povprečjemuser posted image upam, da niste tik pred morjem in da vas ne odplaviuser posted image

no, jaz sem mal frej, je prav fino mal v miru po računalniku brskatuser posted image
Včer sva dala Lariso v veliko banjo da smo sprobali kopalne pleniceuser posted image evo, eno slikco
user posted image

Zdaj grem pa še mal surfatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
24.11.2008 18:06:31   
amaya
mi pa nič ne spimo popoldan več....zato pa je gin že ob 19. Potem pa nina nana do zjutraj user posted image No danes ponoči naju je presenetil že ob 4-ih, ker....mal se mu je zaluštalo, da bi jedel, pa skakal....potem pa je hitro nazaj zaspal do 7.30. Jah je bil priden. Moj pa tudi, ker ga je vzel v dnevno s sabo in mamico pustil spati user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
24.11.2008 18:06:59   
blaža
U, kaj je danes taka luna?user posted image  tudi Blaž je spal samo pol urce, cel dan. No pa je vsaj dobre volje, kar je konec koncu najbolj važno.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
24.11.2008 18:10:37   
blaža

sem ravno zdele slišala, da je morje naraslo za 15 cm nad povprečjem upam, da niste tik pred morjem in da vas ne odplavi

Ja pa je blo res tako v Kopru! ko sem šla v Zd, sem vidla, da je morje zalilo na obalo.user posted image  Še dobro, da sem se preselila v " visokogorje" in ne bom v strahu. starši lahko pridejo pa k nam  na podstrešje.user posted image

februarkauser posted image user posted image user posted image , za tvojo žabico plavalko. luškana slikica. Se prav vidi, da uživa v vodi.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
24.11.2008 18:11:21   
Janey
tut jaka je spal samo 10 min popoldanuser posted image user posted image le kaj je to...no on niti jest noče sadja. bo že če bo lačen. zdaj se malo igrata z atijem jaz mam pa 5 min zase.

lubek je dobil nek nov antibiotik, samo 3 tablete, upam da prime, ker če ne bom rabla kake auparineuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
24.11.2008 18:15:01   
srečka nosečka
o janey , sem šele malo prej videla, da si me včeraj klicala user posted image
Smo bili cel dan bizi. user posted image

A tvoj dragi je dobil Sumamed? Če je, mu bo ziher hitro bolje, to je konjski AB. user posted image

Pa kaj je danes malim? user posted image  user posted image  user posted image  Roke imam že kot opica, cel dan že na meni visi. user posted image  Zdaj je sicer že konkretno zaspana, ampak je ne dam pred sedmo spat. Ker hočem ponoči mir. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
24.11.2008 18:15:40   
srečka nosečka
februarka - user posted image  za malo plavalko, kako je sladka user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1998
24.11.2008 18:16:21   
mary_lou
Pa kva je dons s februarcki? Luna? Vreme? k men se bo skisal ...resno....sva sama cel popoldne men je pa ze film poču, pa kje je se 8 ura da gre spat? Skoz na rokah- SKOZ kr neki gode pa jamra, to se se nikol ni zgodil da bi tok ubitacen bil...tok sm zivcna zdele, ce bi mi kdo ločitvene papirje dal bi jih kr podpisala 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
24.11.2008 18:17:15   
blaža
user posted image

Evo tle se pa kopa kar v ta malem škafuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Varne škarje za striženje las otrok
abee

Ali misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?

Da (55%)

Ne (41%)

Ne vem (4%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!