|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
24.11.2008 13:27:33   
claud
kolumbo- ni panike....sj zdj sm pa tud jst neki na muli najdla pa dol dajemuser posted image

kok je fajn da se lohk kr doma sankaš....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
24.11.2008 13:27:41   
timy
Joj, materinska šola. Moram jutri poklicati in se prijaviti. Kolikor vem imamo v Celju 3x na teden od 9ih do 13.30. Verjetno me bodo naročili šele januarjauser posted image  kak brezveze. Pa še sama bom morala iti, ker je moj nastopil novo funkcijo in ne bom mogel dobiti dopustauser posted image  Njega bom prijavila na šolo za bodoče očete. Upam samo, da potem ne bo preveč pametenuser posted image

Sem pa hodila na telovadbo za nosečnice in je bilo ogromno poudarka na dihanju. Tako, da nekaj že znamuser posted image  Upam, da pri porodu ne bom vsega pozabilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
24.11.2008 13:29:49   
timy
Telovadba za nosečnice je pri nas vsak ponedeljek in je zastonj. Vodi jo pa ista sestra, ki vodi tudi materinsko šolo.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
24.11.2008 13:31:43   
claud
Sj pri nas tud ista vodi telovadbo kot nas ima na MŠ, sam je za plačat in je v fitnes centru, ne pa v zdr.domu....
drugač pa kr drago pride telovadba....user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
24.11.2008 13:32:41   
sunny24
kolumbo, sej mi2 tudi gledav a montažne, iz ytonga in klasika-cegli, pa ne vemo, kaj nardit! Sicer mormo prej še eno zemlco kupit, da bomo kam postavli hiško, ampak v to se bomo podali v roku 2 let! Bi pa tam nekje do 130 kvadratov mela...Ker smo lih preračunala, da če se že mormo zakraditirat, rajši gramo v gradnjo bajte, k pride na koncu ista cena skupi z zemljo, kot da bi šla stanovanje kupovat (razn če ne dobimo kake ugodne variante za stanovanje)

claud, zastonj je telovadba, k je v sklopu šole. Je pa res fajn ja, da se malo razmigamo! Sej če bi blo za plačat, bi po mojem bla taka cena, da ne vem, če bi jih kaj dosti hodilo tja, ker itak nabijejo cene.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
24.11.2008 13:34:39   
sunny24
Čaki, sm zdej prebrala vaše poste, da morte neki plačevat...morm maksi vprašat, k ona hodi...A je zastonj telovadba pr nas?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
24.11.2008 13:34:53   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sj pri nas tud ista vodi telovadbo kot nas ima na MŠ, sam je za plačat in je v fitnes centru, ne pa v zdr.domu....
drugač pa kr drago pride telovadba....user posted image

to je pa fuuul brezvezeuser posted image  Pri nas ni nič za plačat. Seveda je pa tudi še posebna telovadba v fitnes centur ob sredah, tista pa je za plačat. je pa tudi bolj intenzivna. No, na tisto se mi niti ne ljubi, brezveze se mi zdi, da bi plačala, ker moraš plačati vnaprej za en mesec, potem pa ne bi hodila.  Kot bi denar vstran metala.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
24.11.2008 13:37:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Joj, materinska šola. Moram jutri poklicati in se prijaviti. Kolikor vem imamo v Celju 3x na teden od 9ih do 13.30. Verjetno me bodo naročili šele januarjauser posted image  kak brezveze. Pa še sama bom morala iti, ker je moj nastopil novo funkcijo in ne bom mogel dobiti dopustauser posted image  Njega bom prijavila na šolo za bodoče očete. Upam samo, da potem ne bo preveč pametenuser posted image

Sem pa hodila na telovadbo za nosečnice in je bilo ogromno poudarka na dihanju. Tako, da nekaj že znamuser posted image  Upam, da pri porodu ne bom vsega pozabilauser posted image
Timy - sam to je pa res smotano ko imate materinsko zjutraj user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
24.11.2008 13:39:57   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Timy - sam to je pa res smotano ko imate materinsko zjutraj user posted image

Ja, je res smotano. Moraš imeti res dopust, ali pa biti na bolniški. Delati začneva oba, in jaz in moj ob 8ih in se ne splača iti za eno uro v službo. Ob pol dveh nazaj hodit pa mi tudi ne diši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
24.11.2008 13:41:17   
claud
sunny- met hiško je zakon!!! Jst sm bla celo življenje v hiši, zdj sva pa trenutno v stanovanju, ker mormo pri nas prizidek narest.....spomladi začnemo.....in se mi je kr težko blo navadit na blok.... pol pa upam da bomo do user posted image 2. leta že nazaj v hišico....
je pa res da znajo bit dolgoročno pr hiši več stroškov....ko je treba menjat streho pa take stvari,.... v bloku se pa stroški razdelijo.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
24.11.2008 13:48:47   
sunny24
Jst sem že celo življenje v blokih oz do 18. leta smo bli v dvo-stanovanjski hiši, pol smo šli v blok, pol sem se pa z mojim preselila 2 leti nazaj v stanovanje. In mi je bla zmiri želja met svojo hiško. Ma ja, stroški so, itak, sam vseeno...K tle plačujemo 300 najemnine(poceni za 3 sobno v NG)+enih 150 so stroški, pozimi pa še več, k gre ogrevanje na kvadraturo. Sm stalno v iskalni akciji za kako ugodno varianto in do zdej kar smo računala, bi ša nejbolj poceni skoti pršla z ytongom al pa montažno hišico.

Smo pa gledala to od marlesa http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=44&lang=SLO  -sam ta je velika   in to iz ytonga  http://www.xella.si/html/slo/si/ytong_zarja.php

Zdej mormo "SAMO" še zemljo najdit in kredit vzet...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
24.11.2008 13:52:22   
claud
a da bi pa že zgrajeno hišo kupla pa ne bi? Te novo gradnje zdj so ful lepe. Sj brez tega da se zakreditiraš res več ne gre.... Sj se bova tud mi2 mogla sam za prizidek....je pa res da je velik pršparanga če tkole dobiš neki...vsaj zemljo....tko da pr tem mava pa kr srečo

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
24.11.2008 13:58:15   
sunny24
Ja, sej tudi to gledamo, ampak so novogradnje na našem koncu okoli 180.000 in več (hiše), stanovanja (stara) pa so v Gorici od 130.000 dalje, mal ven se pa že da kej bolj poceni najdit. Sej gledamo non stop za kej pametnega, sam tisto kar nam je všeč, je drago ko hudič...Zakaj že? Aja, k tisto kar je meni lepo, je zmiri drago...user posted image user posted image user posted image

Ja, brez kredita pa itak da ne gre...mi2 bi ga vzela na 25 let, pa še hipoteka, k drugače ga itak ne dobiš.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
24.11.2008 14:05:17   
claud
Pismo jst pa upam da nama hipoteke ne bo treba nikol uzet....user posted image
Tko so naši sosedje po 20 letih hišo zgubil.....pa ona brez službe ostala....tko da so zdj brez vsega...bedno....

Kar je lepo je pa drago ja vem....

No mi2 sva pa v Lj gledala ful luštno montažno hišco za 380.000 eurou .....ampak je treba še vso napeljavo pa vse narest...tko da gre hitr še enkrat tok dnarja....sam tko za primerjavo cenuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
24.11.2008 14:09:40   
Deja
timy - glede materinske... jaz sem se prijavila cca 3 tedne nazaj in sem dobila datum začetka 6.1.2009, tak da če boš tudi dobila isti datum, se mogoče vidiva....user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
24.11.2008 14:10:54   
sunny24
No, una montažna k sm ti jo poslala ampak 150 kvadratov, pride do razširjene ponudbe (ni na ključ) 73.000, bi mogli pa sami še not dokončat, kar pa ni problema, k mamo vse v familiji (od električistov dalje)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
24.11.2008 14:11:31   
Urša08
Ojla!

Se še jaz pofočkam iz zasnežene gorenjskeuser posted image . Zjutrej sva šli s kolegico se  po nakupih, sem kar precej božičnih daril že nakupla, pa Nejčku postelninco za taveliko postlo,... obvezno sva zavili še na kavico in rogljiček, pa Nejc se je lahko igral user posted image skratka super dopoldan.

Sedaj grem pa mal za nazaj prebrat.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
24.11.2008 14:15:11   
boma2
dober dan souser posted image .....

No takole pri nas je full snežilo in nehalo in tako, da ni nič belo samo mokro...

Materinska šola me moti urnik, ker moram vedno it iz službe prj ker se vse začne od 13 ure dalje... smešnouser posted image Kot,da bi bile vse doma:(

Kako ste kaj? a vas je že kaj zametlo.. ?

sunny si dobila moje zs s številko?

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
24.11.2008 14:15:29   
sunny24
Ah, sem prehitro poslala, pa sm še hotla neki napisat. V glavnem, ta hiška bi naju do vselitve s parcelo pršla do max 150.000. Ytong je pa bolj poceni (material za uno ta drugo hišico pride okoli 12.000, pa še načrti in vsi papirji so že not všteti), zidaš pa sam -ta bi pršla pomojem tam okoli 70-80.000.

Sam je pa res hudič, da po tolkih letih zgubiš hišo...Šit ej...Sam sej drugače ti tako visokega kredita sploh ne dajo, razen če ne jemlješ kredita po kosih oz vzameš kar osebnega...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
24.11.2008 14:16:35   
Maksi1
Kolumbo - ja. Kakšno tako prijetno otroško klasiko bi.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
24.11.2008 14:16:38   
boma2
user posted image ,,,

zanima me jaz sem malo pozabila, a je za plačat materinska šola?? in koliko?

meni verjetno še velja in možu, najbrž ker sva bila pred 4 leti?

a katera ve?

boma2 :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
24.11.2008 14:16:50   
claud
sunny-Ja sj to je najbolš ča maš veze pa kolege pa tko naprej k znajo kaj narest....
Mi bomo sam zidarja rabl, ostalo bo pa fotr naredu pa stric, pa tko....bomo porazdelil delo da ne bo komu slučajno dolgčasuser posted image

urša08- Ojla! a kr božička že igrate...user posted image ja fino....bolš zdj velka gužva kot čez 3 tedne neskončna gužvauser posted image lepo da ste se nakofetkale pa mal uživaleuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
24.11.2008 14:20:06   
Maksi1
Sunny - ja. Telovadba v MŠ je zastonj. To je od konca srednje šole prva telovadba, ki mi je ni treba plačat. Samo mi jo imamo danes zadnjič. Potem pa bo še enkrat dihanje in enkrat sproščanje namesto telovadbe.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
24.11.2008 14:20:45   
sunny24
Urša, si mela pa res lepo dopoldne! Pa super za nakupe...Jst to vsako leto delam na koncu...Zgleda, da se mi da gužvat...user posted image user posted image user posted image

boma, nisem dobila...A si zdej poslala? Kako pa je veljavnostjo, meni se zdi, da velja za moža uno potrdilo 5 let...Pa ni nič za plačat ta šola.

claud, res je fajn ja, ko si lahko mal z domačimi pomagaš in tko en kup dinčkov pršparaš.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
24.11.2008 14:22:27   
claud
sunny- vi mate še kr človeške cene v primerjavi s tole smotano ljubljano....bomo vidl če bo šlo z recesijo še kj dol-nepremičnine....ostalo gre itak sam gor....bomo pa cegle jedl ane

boma2-  jah nam so rekl da ta šola oz potrdilo velja za 3 leta, ampak naše mamice z rr-ja so rekle da tistih potrdil sploh ne gledajo...tko da....ne vem kaj naj ti rečem....kakor vešuser posted image aja pa pr nas šola ni za plačat...pomoje ni nikjer no....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?