|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
24.11.2008 12:46:29   
Maksi1
Dobeeeeer daaaaan!

Naj vas najprej malo pokomentiram:
Sunny
joj si bla ti dans zgodnja, pa en sam sredi noči, tudi v drugo si bila med prvimi. Kaj ti začneš s šolo za starše 8.12?
čestitke za rojstni dan!
Majchy
čestitke za obletnico poroke!
Vesnazaver
super za cotike!
Reckova
- za široko povijanje rabiš plenice za široko povijanje (baje jih imaš ene 5 dovolj za začetek)
- tetra plenice lahko tudi zato uporabiš, so uporabne pa še za tisoč in eno stvar (od tega, da jih daš na majco, ko otroček podira kupček, daš jo na previjalno blazino,....)
Petrap
upam, da bodo do tvojega odhoda domov, ceste kazale bolj prijetno sliko.
Timy
uživej doma!
Ajvi
tudi jaz ti želim, da dobro odpraviš pri pediatrinji.
Kayica
glede tvojih težav, ti ne znam ničesar svetovati, ker takih težav nimam. Vse kar ti lahko rečem je, da pazi, da dobiš s prehrano dovolj potrebnih vitaminov in mineralov.
Shuka
na žalost tista divja koža tudi na mojem vratu raste. Uffa!

Tako, zdaj sem vas pokomentirala in čas je, da vam zaželim lep dan. Čeprav je vreme bolj surovo, naj bodo pa naše misli bolj tople.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
24.11.2008 12:49:47   
claud
kolumbo--super da ste se mel fino-in včeraj in danes- tale prvi snegec je treba res izkoristituser posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 12:50:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
24.11.2008 12:52:06   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Aja muska pa itak do daske...user posted image

user posted image user posted image user posted image sam da smo ti nardil veseljeuser posted image user posted image
aja, hvala za mail!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
24.11.2008 12:53:21   
sunny24
maksi, pojma nimam, kdaj začnemo s šolo, k nism še nič dobila domov...Je rekla da bo poslala vabilo ene 14 dni predn se začne...

claud, ja, v bistvu je blo na začetku, ja. V 8.tednu ni blo več utripa, pa plodek je bil full manjši kot par dni prej...Ma ja, je že moglo bit tako! Rajši takoj na začetku, kot pa da bi blo pole kej narobe al pa da bi pršlo do ss kasneje, k bi blo precej bolj hudo!

kolumbo, ku mate fajn! Pa ta mali full uživa na snegecu, v družbi s kužiko pa še bolj! Ej, kaj to mate montažno hišo?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
24.11.2008 12:58:05   
claud
Sunny-to pa resuser posted image   Pa sam da je zdj vse ok....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
24.11.2008 12:58:29   
Maksi1
Kolumbo - pri vas pa je velik snega. Sploh si ne bi mislila. Uživejte na kepanju.

Sunny - no sej, če boste začeli 8.12., potem boš v tem tednu dobila vabilo. Če pa bo kasneje, pa bo treba še kak teden počakat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
24.11.2008 13:03:06   
claud
kolumbo 2 maila si dobilauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
24.11.2008 13:03:10   
Čebel@
samo malo vas pozdravim.....vas samo berem ker ne morem več sedet v tem stolu in še tipkati se mi ne da.....kar fajn čvekejte

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
24.11.2008 13:04:37   
sunny24
claud, a vi že mate voziček? Sej tko ku sm sklerozna itak vse pozabim in zravn še pomešam vse, tko, da ne zamerit, če si že kaj govorila o vozičku...
Ja, važno je , da je zdej OK. Pa lih PDP mam skor točno 1 leto po splavu oz po čiščenju...user posted image

maksi, ja, takrat mi je po telefonu rekla, da bo pol šole decembra in pol januarja, tko, da je datum 8.12. kar verjeten, glede na to, da je to pondelk in da so potem še prazniki...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
24.11.2008 13:08:08   
claud
Sunny- tale datum ti je pa pol usojenuser posted image

Ja voziček mava že od .....mislm da os septembrauser posted image user posted image sva bla tok smotana pa naspidirana da sva ga kr takrat uzela...user posted image zdj pa počiva da ga bomo pol gural....komi čakamuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
24.11.2008 13:09:11   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sm vidla, da je spet pršla timy malo počekirat, kaj dogaja pri nas...Dej pridi kej večkrat, da boš bolj na tekočem, pa da kako z nami rečeš!user posted image

Saj pridem vedno počekirat, pa moram najprej za nazaj prebrat, ampak se strani potem sproti nabirajo, tako že večino pozabim in me že oči bolijo od branjauser posted image  Ampak obljubim, od 11. decembra naprej sem na bolniški in bom sproti sledila ter se seveda tudi aktivno udeleževala debateuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.11.2008 13:10:56   
claud
timy- te držimo za besedouser posted image user posted image .....do takrat ti pa oprostimouser posted image boš pa pol tok bolj uživala

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 13:11:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.11.2008 13:12:51   
claud
A bethoven ma kake baby sinfonije?!

No kr počekiri maile....so luštkaniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
24.11.2008 13:13:34   
sunny24
timy, OK, te držimo za besedo!user posted image  Kako si drugače?

claud, kirega sta pa kupla? Sej vem, da si povedla, sam, sej veš, ne? Mi2 pa greva ta mesec (decembra), sam res ne vem, kako nam bo zneslo, k se loti šola, moj bo itak abnormalno delal, k je veseli december, pol kar še privat dela...Ne bo druge, kot si en dan uzet in it v nabavo. Kaj vi še mate šolo al ste že končali?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
24.11.2008 13:14:14   
timy
Pri nas v Celju pa ni še nič snegauser posted image  ker mi ni treba nikamor, bi mi kar pasalo gledat skozi okno, kako naletava. Tak fajn občutek. Prazničenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2717
24.11.2008 13:17:18   
timy
Sunny drugače sem super. Ta mala brca oz. se bolj premikauser posted image  Ko sem več za računalnikom, pa me malo špika v križu.

Jaz bom dobila papirje o PDP na naslednjem pregledu, ki je že naslednji tedenuser posted image . Papirje pa bom šla urejat nekje po 11. 12., pa verjetno kar kmalu, ker potem bo že tisto praznično vzdušje ter decemberska norija.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
24.11.2008 13:19:26   
sunny24
kolumbo, zdela se mi je kot montažna-da ne bo pomote, montažne so mi full lepe, pa vaša mi je tudi! Vsaj kar jo je na sliki videt!user posted image

timy, sej bo snegec tudi pr vas...če je pr nas pobelilo hribe okoli, ga boste tudi vi dobili eno dozo!user posted image  Meni je tudi lep snegec, dokler ni potrebno it z avtom kam...

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
24.11.2008 13:19:38   
claud

timy, OK, te držimo za besedo!user posted image  Kako si drugače?

claud, kirega sta pa kupla? Sej vem, da si povedla, sam, sej veš, ne? Mi2 pa greva ta mesec (decembra), sam res ne vem, kako nam bo zneslo, k se loti šola, moj bo itak abnormalno delal, k je veseli december, pol kar še privat dela...Ne bo druge, kot si en dan uzet in it v nabavo. Kaj vi še mate šolo al ste že končali?

Mi mamo voziček od Pikola...

Ja december bo res naporenuser posted image

Šolo mamo pa zadnjič 3.decembra...tko da dons mamo spet  pa se mi kr ne da it.....jst sm mislila da bom tam ful novih stvari izvedla...pa ni nč več kot sm že vse v revijah in knjigah prebrala, pol mi je pa kr mal dolgčas tm....
edino ko je blo od poroda mi je blo ok pa tisto k je pokazala kako je treba dihat...to je pa to....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
24.11.2008 13:23:42   
Čebel@
claud danes ni MŠ-v sredo je.....samo povem ti da ne boš zastonj hodilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
24.11.2008 13:24:19   
sunny24
Ma ja, sej dejansko kej novega lih ne moreš zvedet pomojem. Edino porod in dihanje, pa mi mamo še telovadbo po predavanjih-jeee, bom malo migala!user posted image

timy, sej naša se tudi bolj kot ne premika, brce so bolj redke, ampak tolko bolj intenzivne...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
24.11.2008 13:24:27   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

claud danes ni MŠ-v sredo je.....samo povem ti da ne boš zastonj hodilauser posted image

A res....superuser posted image user posted image še dobr da mam tebeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 13:25:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
24.11.2008 13:26:02   
claud

Ma ja, sej dejansko kej novega lih ne moreš zvedet pomojem. Edino porod in dihanje, pa mi mamo še telovadbo po predavanjih-jeee, bom malo migala!user posted image

timy, sej naša se tudi bolj kot ne premika, brce so bolj redke, ampak tolko bolj intenzivne...user posted image

O to je pa fajn da mate tud telovadbo...a to mate zastonj al morte plačat?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?