Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:27:33
|
|
|
|
claud
|
kolumbo- ni panike....sj zdj sm pa tud jst neki na muli najdla pa dol dajem kok je fajn da se lohk kr doma sankaš....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:27:41
|
|
|
|
timy
|
Joj, materinska šola. Moram jutri poklicati in se prijaviti. Kolikor vem imamo v Celju 3x na teden od 9ih do 13.30. Verjetno me bodo naročili šele januarja kak brezveze. Pa še sama bom morala iti, ker je moj nastopil novo funkcijo in ne bom mogel dobiti dopusta Njega bom prijavila na šolo za bodoče očete. Upam samo, da potem ne bo preveč pameten Sem pa hodila na telovadbo za nosečnice in je bilo ogromno poudarka na dihanju. Tako, da nekaj že znam Upam, da pri porodu ne bom vsega pozabila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:29:49
|
|
|
|
timy
|
Telovadba za nosečnice je pri nas vsak ponedeljek in je zastonj. Vodi jo pa ista sestra, ki vodi tudi materinsko šolo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:31:43
|
|
|
|
claud
|
Sj pri nas tud ista vodi telovadbo kot nas ima na MŠ, sam je za plačat in je v fitnes centru, ne pa v zdr.domu.... drugač pa kr drago pride telovadba....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:32:41
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, sej mi2 tudi gledav a montažne, iz ytonga in klasika-cegli, pa ne vemo, kaj nardit! Sicer mormo prej še eno zemlco kupit, da bomo kam postavli hiško, ampak v to se bomo podali v roku 2 let! Bi pa tam nekje do 130 kvadratov mela...Ker smo lih preračunala, da če se že mormo zakraditirat, rajši gramo v gradnjo bajte, k pride na koncu ista cena skupi z zemljo, kot da bi šla stanovanje kupovat (razn če ne dobimo kake ugodne variante za stanovanje) claud, zastonj je telovadba, k je v sklopu šole. Je pa res fajn ja, da se malo razmigamo! Sej če bi blo za plačat, bi po mojem bla taka cena, da ne vem, če bi jih kaj dosti hodilo tja, ker itak nabijejo cene.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:34:39
|
|
|
|
sunny24
|
Čaki, sm zdej prebrala vaše poste, da morte neki plačevat...morm maksi vprašat, k ona hodi...A je zastonj telovadba pr nas?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:34:53
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sj pri nas tud ista vodi telovadbo kot nas ima na MŠ, sam je za plačat in je v fitnes centru, ne pa v zdr.domu.... drugač pa kr drago pride telovadba.... to je pa fuuul brezveze Pri nas ni nič za plačat. Seveda je pa tudi še posebna telovadba v fitnes centur ob sredah, tista pa je za plačat. je pa tudi bolj intenzivna. No, na tisto se mi niti ne ljubi, brezveze se mi zdi, da bi plačala, ker moraš plačati vnaprej za en mesec, potem pa ne bi hodila. Kot bi denar vstran metala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:37:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Joj, materinska šola. Moram jutri poklicati in se prijaviti. Kolikor vem imamo v Celju 3x na teden od 9ih do 13.30. Verjetno me bodo naročili šele januarja kak brezveze. Pa še sama bom morala iti, ker je moj nastopil novo funkcijo in ne bom mogel dobiti dopusta Njega bom prijavila na šolo za bodoče očete. Upam samo, da potem ne bo preveč pameten Sem pa hodila na telovadbo za nosečnice in je bilo ogromno poudarka na dihanju. Tako, da nekaj že znam Upam, da pri porodu ne bom vsega pozabila Timy - sam to je pa res smotano ko imate materinsko zjutraj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:39:57
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: timy Joj, materinska šola. Moram jutri poklicati in se prijaviti. Kolikor vem imamo v Celju 3x na teden od 9ih do 13.30. Verjetno me bodo naročili šele januarja kak brezveze. Pa še sama bom morala iti, ker je moj nastopil novo funkcijo in ne bom mogel dobiti dopusta Njega bom prijavila na šolo za bodoče očete. Upam samo, da potem ne bo preveč pameten Sem pa hodila na telovadbo za nosečnice in je bilo ogromno poudarka na dihanju. Tako, da nekaj že znam Upam, da pri porodu ne bom vsega pozabila Timy - sam to je pa res smotano ko imate materinsko zjutraj Ja, je res smotano. Moraš imeti res dopust, ali pa biti na bolniški. Delati začneva oba, in jaz in moj ob 8ih in se ne splača iti za eno uro v službo. Ob pol dveh nazaj hodit pa mi tudi ne diši.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:41:17
|
|
|
|
claud
|
sunny- met hiško je zakon!!! Jst sm bla celo življenje v hiši, zdj sva pa trenutno v stanovanju, ker mormo pri nas prizidek narest.....spomladi začnemo.....in se mi je kr težko blo navadit na blok.... pol pa upam da bomo do 2. leta že nazaj v hišico.... je pa res da znajo bit dolgoročno pr hiši več stroškov....ko je treba menjat streho pa take stvari,.... v bloku se pa stroški razdelijo.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:48:47
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem že celo življenje v blokih oz do 18. leta smo bli v dvo-stanovanjski hiši, pol smo šli v blok, pol sem se pa z mojim preselila 2 leti nazaj v stanovanje. In mi je bla zmiri želja met svojo hiško. Ma ja, stroški so, itak, sam vseeno...K tle plačujemo 300 najemnine(poceni za 3 sobno v NG)+enih 150 so stroški, pozimi pa še več, k gre ogrevanje na kvadraturo. Sm stalno v iskalni akciji za kako ugodno varianto in do zdej kar smo računala, bi ša nejbolj poceni skoti pršla z ytongom al pa montažno hišico. Smo pa gledala to od marlesa http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=44&lang=SLO -sam ta je velika in to iz ytonga http://www.xella.si/html/slo/si/ytong_zarja.php Zdej mormo "SAMO" še zemljo najdit in kredit vzet...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:52:22
|
|
|
|
claud
|
a da bi pa že zgrajeno hišo kupla pa ne bi? Te novo gradnje zdj so ful lepe. Sj brez tega da se zakreditiraš res več ne gre.... Sj se bova tud mi2 mogla sam za prizidek....je pa res da je velik pršparanga če tkole dobiš neki...vsaj zemljo....tko da pr tem mava pa kr srečo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 13:58:15
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, sej tudi to gledamo, ampak so novogradnje na našem koncu okoli 180.000 in več (hiše), stanovanja (stara) pa so v Gorici od 130.000 dalje, mal ven se pa že da kej bolj poceni najdit. Sej gledamo non stop za kej pametnega, sam tisto kar nam je všeč, je drago ko hudič...Zakaj že? Aja, k tisto kar je meni lepo, je zmiri drago... Ja, brez kredita pa itak da ne gre...mi2 bi ga vzela na 25 let, pa še hipoteka, k drugače ga itak ne dobiš.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:05:17
|
|
|
|
claud
|
Pismo jst pa upam da nama hipoteke ne bo treba nikol uzet.... Tko so naši sosedje po 20 letih hišo zgubil.....pa ona brez službe ostala....tko da so zdj brez vsega...bedno.... Kar je lepo je pa drago ja vem.... No mi2 sva pa v Lj gledala ful luštno montažno hišco za 380.000 eurou .....ampak je treba še vso napeljavo pa vse narest...tko da gre hitr še enkrat tok dnarja....sam tko za primerjavo cen
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:09:40
|
|
|
|
Deja
|
timy - glede materinske... jaz sem se prijavila cca 3 tedne nazaj in sem dobila datum začetka 6.1.2009, tak da če boš tudi dobila isti datum, se mogoče vidiva....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:10:54
|
|
|
|
sunny24
|
No, una montažna k sm ti jo poslala ampak 150 kvadratov, pride do razširjene ponudbe (ni na ključ) 73.000, bi mogli pa sami še not dokončat, kar pa ni problema, k mamo vse v familiji (od električistov dalje)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:11:31
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Se še jaz pofočkam iz zasnežene gorenjske . Zjutrej sva šli s kolegico se po nakupih, sem kar precej božičnih daril že nakupla, pa Nejčku postelninco za taveliko postlo,... obvezno sva zavili še na kavico in rogljiček, pa Nejc se je lahko igral skratka super dopoldan. Sedaj grem pa mal za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:15:11
|
|
|
|
boma2
|
dober dan so ..... No takole pri nas je full snežilo in nehalo in tako, da ni nič belo samo mokro... Materinska šola me moti urnik, ker moram vedno it iz službe prj ker se vse začne od 13 ure dalje... smešno Kot,da bi bile vse doma:( Kako ste kaj? a vas je že kaj zametlo.. ? sunny si dobila moje zs s številko?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:15:29
|
|
|
|
sunny24
|
Ah, sem prehitro poslala, pa sm še hotla neki napisat. V glavnem, ta hiška bi naju do vselitve s parcelo pršla do max 150.000. Ytong je pa bolj poceni (material za uno ta drugo hišico pride okoli 12.000, pa še načrti in vsi papirji so že not všteti), zidaš pa sam -ta bi pršla pomojem tam okoli 70-80.000. Sam je pa res hudič, da po tolkih letih zgubiš hišo...Šit ej...Sam sej drugače ti tako visokega kredita sploh ne dajo, razen če ne jemlješ kredita po kosih oz vzameš kar osebnega...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:16:35
|
|
|
|
Maksi1
|
Kolumbo - ja. Kakšno tako prijetno otroško klasiko bi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:16:38
|
|
|
|
boma2
|
,,, zanima me jaz sem malo pozabila, a je za plačat materinska šola?? in koliko? meni verjetno še velja in možu, najbrž ker sva bila pred 4 leti? a katera ve?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:16:50
|
|
|
|
claud
|
sunny-Ja sj to je najbolš ča maš veze pa kolege pa tko naprej k znajo kaj narest.... Mi bomo sam zidarja rabl, ostalo bo pa fotr naredu pa stric, pa tko....bomo porazdelil delo da ne bo komu slučajno dolgčas urša08- Ojla! a kr božička že igrate... ja fino....bolš zdj velka gužva kot čez 3 tedne neskončna gužva lepo da ste se nakofetkale pa mal uživale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:20:06
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - ja. Telovadba v MŠ je zastonj. To je od konca srednje šole prva telovadba, ki mi je ni treba plačat. Samo mi jo imamo danes zadnjič. Potem pa bo še enkrat dihanje in enkrat sproščanje namesto telovadbe.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:20:45
|
|
|
|
sunny24
|
Urša, si mela pa res lepo dopoldne! Pa super za nakupe...Jst to vsako leto delam na koncu...Zgleda, da se mi da gužvat... boma, nisem dobila...A si zdej poslala? Kako pa je veljavnostjo, meni se zdi, da velja za moža uno potrdilo 5 let...Pa ni nič za plačat ta šola. claud, res je fajn ja, ko si lahko mal z domačimi pomagaš in tko en kup dinčkov pršparaš.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 24.11.2008 14:22:27
|
|
|
|
claud
|
sunny- vi mate še kr človeške cene v primerjavi s tole smotano ljubljano....bomo vidl če bo šlo z recesijo še kj dol-nepremičnine....ostalo gre itak sam gor....bomo pa cegle jedl ane boma2- jah nam so rekl da ta šola oz potrdilo velja za 3 leta, ampak naše mamice z rr-ja so rekle da tistih potrdil sploh ne gledajo...tko da....ne vem kaj naj ti rečem....kakor veš aja pa pr nas šola ni za plačat...pomoje ni nikjer no....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?