Shuka
|
Dobro jutro ali bolje rečeno dober dan Če grem ob 7h nazaj spat ko gre moj v službo pol spim do 9h-10h odvisno kdo me zbudi, al moj spidermanček al pa en sosedov psiček k joka nekje na balkonu jest pa zraven k ne vem kje je, da bi ga rešila tega mraza, pol morm it pa okno zapret, da se mi srce ne trga preveč. Evo zdele zajtrkujem domač kivi in še kar ne morem verjet, da ima popolnoma drugačen okus kot kupljeni, pa ker ni šprican ma verjetn tud več vitamina C v sebi. Ajvy - dobro opravite pri pediatrinji in upam, da boste kaj konkretnega izvedeli, kaj s Tarjo dogaja, pa da ji vročina čimprej pade. Balonchy - posteljina je lepa, a bo vaši štručki tud tko ime kot je posteljini? glih vidm, zdej k ve nabavljate kaj vse bova tud midva mogla kupit, sam morva še dobra 2 tedna počakat, da vidm kaj mi bojo moje prijateljice dale pol pa v akcijo po nakupih. Zdej mava še gotovino k sva avto prodala, tko da mava vsaj neki. sunny24 - sej me je včeri hrbet tolk bolel, da sem mislila, da si ga še zlepa nam zravnala ampak postelja dela čudeže, dons bojo pa tud roke mojga lubija pele tam po križu in celem hrbtu, aja pa noge mu bom tud uturila za masažico. Sej me je že včeraj hotel zmasirat, sam sem bla tolk utrujena, da se mi še 15 minut ni dalo sedeti, bomo danes nadoknadili. reckova - nam so v materinski dali seznam in piše, da za prvi mesec zadostuje 10 majic ali bodijev št 62, in 10-15 tetra plenic,ampak seveda tuki niso všteti pajcki, pa hlačke, sicer pa ker jaz prvič pričakujem tud ne vem kaj vse je potrebno, tko da še kar čakam in čakam. 1. Mene pa zanima a je katera že urejala papirje za porodniško? 2. Zakaj naj bi se izpolnil obrazec S-1 tudi za očeta? Jest se sam tko mal pripravljam, itak morm še poklicat na katerem CSD-ju naj to urejam, ker s partnerjem nisva poročena in imava različna naslova(je tudi različna občina), čeprav živiva skupaj. Sej teh vprašanj bo še več, ampak verjetno tiste k ste to že delale veste o tem največ Kje so pa katjuša pa avkalina, claud, a cita ma RD - vse najboljše , birdy, majchy vidm, da je tuki tud petrap, no da katere ne pozabim zato pozdravljam vse k bojo še pršle sem gor mal počvekat.