|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
24.11.2008 7:44:48   
timy
Pozdravljene,

sem potrebovala precej časa, da sem prebrala vse za nazaj. Ko sem mislila, da sem že na koncu, se je spet nabralo fuuul straniuser posted image

Sem gledala seznam, pred dvema mesecema sem dopolnila 29 let. Pa najini pupi bo ime Eva. Če nas pa preseneti fantek, bo Jan.

Zasledila sem, da ste govorile o živalcah in otrocih. Ja, saj vem, kakih 35 strani nazajuser posted image  No, jaz imam dva mucka in zajčka. Za zajčka mi sicer ni nihče rekel nič, ob mucka se pa vsi fuuuul obregnejo. Že zaradi tega, ker nisem še prebolela tokse. Pa mi je ginekologinja rekla, da glede na to, da imam mucka že 7 let, da ni neke nevarnosti, naj pa vseeno malo pazim.
Za mucka in otročka sem uvedla to preventivo, da nimata vstopa v sobo, kjer bo otroček spal. Pa ne da bi se bala, da bi mu kaj naredila, ampak predvsem zaradi dlak. Saj vsak dan sesam, pa vendarle ... Drugače pa mislim, da je  zelo dobro, da otrok spozna živali ter se jih nauči spoštovati.

Do petka sem na bolniški in moram priznati, da fuuul paše. V miru se zbudim, pozajtrkujem, nobene nervoze in naglice, nobenega priganjanja tako kot v službi.

Bodite v cvetju in božajte svoje bušije!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
24.11.2008 8:00:29   
Deja
Dobro jutro dekleta.
Evo še od mene malouser posted image in user posted image - velikih slik ne znam prilepituser posted image upam da bo za začetek vredu.
No jaz imam danes zopet birokracijo za urejat - moram iti na zavod za zaposlovanje in jih malo vprašat, če imajo vse na spisku... so mo namreč že dva mesečna denarna nadomestila dolžni...user posted image user posted image user posted image Od zraka živet, pa tudi ne gre...Smo sprobali - pa res ne gre....user posted image user posted image user posted image
Upam da bojo danes kaj nakazali, in če bojo grem takoj v šoping... malo za špecerijo in nekaj za user posted image - če ne druga paket pleničk - tak malo za hec...
No se še kaj tipkamo tekom dneva...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
24.11.2008 8:11:58   
Ajvy
jutro...lep dan zelim...

lepo pocivckajte....tistim v sluzbi, pa naj cimprej mine,....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
24.11.2008 8:18:15   
Balonchy
Jutro trebuščkarce...

sunny24 in Deja - hvala za zajtrk... Pr men je dans kakav na prvem mestu... Sem si hotla preden sem šla od doma še mal nutele privoščit, pa me je ura basala... user posted image

Ajvy - hvala za lepe želje... Tudi tebi želim lep dan...

Danes pravijo, da naj bi bil sneg!? user posted image  A je kera kej bolj na tekočem???

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
24.11.2008 8:37:54   
cati
Dobro jutrouser posted image
user posted image

Evo Balonchy sneženje zaenkrat samo na slikiuser posted image
Ja naj bi danes padalo sam v MB še nič ne nakazuje na to.

< Sporočilo je popravil cati -- 24.11.2008 8:38:56 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.11.2008 9:02:39   
Vesnozaver
Dobro jutro!

kolko slisim po radiu, bo zgornja slika res kmalu resnicnauser posted image

Pupka hvala za razlago, saj se pogledala, kaj to pomeni,cudno mi je bilo, da me to sprasuje, ce pa je gledla v papirje, saj mora ona vedet, kam me poslje?! eh, v glavnem sem bila zivcna, sedaj pa se ze bolj mirna, lepo pridno pocivam, dragi je priden, kuha, pospravi.
V soboto smo imeli obisk in je kolegica prinesla ogrooomno cotik, ima dva otrokeca in ne bodo vec nucali. Vceraj sem jih ze gledala, sortirala po velikosti.....kak je lustno!user posted image
sunny  ti si pa presenetilaa danesuser posted image user posted image user posted image   torej danes bomo mogle kosilo za tebe pogret, ker bos se bolj pozna kot obicajnouser posted image user posted image user posted image user posted image  se hecam malo, ne se jezit, pa upam, da si cimprej lahko zaspala nazaj pa hvala za zajtrk! Deja tebi tudi:)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
24.11.2008 9:36:11   
reckova
Dobro jutro! v Mb-ju še nič ne izgleda, da bo snežilo. Mi trije smo ok.....mali brca. Zdi se mi da mi je trebuh kar naenkrat zrasel...saj 1,5kg more tudi nekam iti. Kje so še 4 kg....koliko jih pričakujem, da bo naš falot tehtal. Drugače se učim, počasi kupujem cotke. Spet se obračam na tiste, ki se "spoznajo" na te zadeve:
-koliko bodyev rabim za začetek? kakih 10??????
-tetra plenice so za široko povijanje, ne?

sigurno se mi bom še kaj spomnila. Aja, pa še nekaj se je zgodilo....iz prsi mi je začelo nekaj tečt---ne mleko, neka prozorna tekočina. moj je rekel, da je začela mlekarna poizkusno obratovati.
Tako to je to iz moje strani...zdaj pa grem čakat sneguser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
24.11.2008 9:45:08   
akvalina
dobro jutro vsem!

jaz sem dons spala bl za en drek, me hoče grlo bolet in sem celo noč kašljala. Mi sploh ni jasn od kje sem zdaj to pobralauser posted image .

Reckova- kar se tiče prozorne-rumenkaste tekočine ki ti teče iz tvojih jošk ti moram povedat da je tvoj čist pravilno modrovaluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
24.11.2008 9:52:05   
petrap
dan..

evo jaz sem že od zjutraj službeno po terenu, zdaj sem pa končno za rač...zunaj se je ravno neki latil snegec padat, tko da danes bo še pestro...

vidm, da ste spet orto načvekale...sam ne vem če mi bo uspelo vse za nazaj prebrat...bom vidla kolk bom hitra z delom...

no grem zdaj mal brat vas, da vidm o čem gre debata...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.11.2008 10:16:53   
Čebel@
jutro!
pri nas že celo jutrosneg naletava-če bo šlo tko naprej bomo popoldne že kidaliuser posted image
cita.......VSE NAJBOLJŠE!! user posted image user posted image user posted image

no včeraj sem kar padla v posteljo.........mi je pa moj še frizurico naredil in noge pobril-full z občutkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image popek imam že skoraj zunaj,je čisto mehek in bo po moje čez par dne že štrlel ven......moj se je učeri slikov z bušijem.......je tok ponosen da je jojuser posted image user posted image user posted image tudi iz polzele smo šli malo prej koker so načrtovali ker je videl da me že križ boli in da se presedam-no res je zlatuser posted image user posted image user posted image

danes bom naročila mini poročno torto(tako kot sva jo imela na poroki samo manjšo) ker imava v ponedeljek obletnico-pol leta poroke in 4 leta od kar sva skupaj.....moram it še en dan v šoping da mu kupim avijonček za miklavža

no bom nehaja čvekat ker sem se razpisalauser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.11.2008 10:30:25   
Ajvy
CITA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.11.2008 10:30:51   
Ajvy
Mi imamo snegec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
24.11.2008 10:32:19   
Shuka
Dobro jutro user posted image ali bolje rečeno dober danuser posted image

Če grem ob 7h nazaj spat ko gre moj v službo pol spim do 9h-10h odvisno kdo me zbudi, al moj spidermanček al pa en sosedov psiček k joka nekje na balkonuuser posted image jest pa zraven k ne vem kje je, da bi ga rešila tega mraza, pol morm it pa okno zapret, da se mi srce ne trga preveč.user posted image

Evo zdele zajtrkujem domač kivi in še kar ne morem verjet, da ima popolnoma drugačen okus kot kupljeni, pa ker ni šprican ma verjetn tud več vitamina C v sebi.

Ajvy - dobro opravite pri pediatrinji in upam, da boste kaj konkretnega izvedeli, kaj s Tarjo dogaja, pa da ji vročina čimprej pade.user posted image

Balonchy - posteljina je lepa, a bo vaši štručki  tud tko ime kot je posteljini? user posted image glih vidm, zdej k ve nabavljate kaj vse bova tud midva mogla kupit, sam morva še dobra 2 tedna počakat, da vidm kaj mi bojo moje prijateljice dale pol pa v akcijo po nakupih. Zdej mava še gotovino k sva avto prodala, tko da mava vsaj neki.user posted image

sunny24 - sej me je včeri hrbet tolk bolel, da sem mislila, da si ga še zlepa nam zravnala ampak postelja dela čudeže, dons bojo pa tud roke mojga lubija pele tam po križu in celem hrbtu, aja pa noge mu bom tud uturila za masažico. Sej me je že včeraj hotel zmasirat, sam sem bla tolk utrujena, da se mi še 15 minut ni dalo sedeti, bomo danes nadoknadili.user posted image

reckova - nam so v materinski dali seznam in piše, da za prvi mesec zadostuje 10 majic ali bodijev št 62, in 10-15 tetra plenic,ampak seveda tuki niso všteti pajcki, pa hlačke, sicer pa ker jaz prvič pričakujem tud ne vem kaj vse je potrebno, tko da še kar čakam in čakam.

1. Mene pa zanima a je katera že urejala papirje za porodniško?
2. Zakaj naj bi se izpolnil obrazec S-1 tudi za očeta?
Jest se sam tko mal pripravljam, itak morm še poklicat na katerem CSD-ju naj to urejam, ker s partnerjem nisva poročena in imava različna naslova(je tudi različna občina), čeprav živiva skupaj.
Sej teh vprašanj bo še več, ampak verjetno tiste k ste to že delale veste o tem največ user posted image

Kje so pa katjuša pa avkalina, claud, a cita ma RD - vse najboljše user posted image user posted image user posted image , birdy, majchy vidm, da je tukiuser posted image tud petrap, no da katere ne pozabim zato pozdravljam vse k bojo še pršle sem gor mal počvekat.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
24.11.2008 10:48:58   
kayica24
hey punce!

Kako ste??
Čakate na sneg..No, pri nas ga še HVALA BOGU ni..Ne maram zasneženih cest, polnih brozge...

naša pikica pa je že dva dni bolj mirna...Samo se guzi nekaj, pa premika, tistih pravih brcik pa ne da..Ponoči edino...user posted image Je pa že čist pod rebrami..Uh..čudn feelinguser posted image

no enkrat sem vam povedala že, da imam skozi nosečnost zmeraj krvav robček ko se vseknem...In zdaj mi vse to v grlo non stop gre..Mam polno grlo tega sranja iz nosu...Zato sem menda že parkrat potegnila iz grla malo krviuser posted image
Danes sem bla pri splošni zdravnici, ki me je napotila na ORL, da me pregledajo, ker pa pokašljujem tudi malo..Prehlajena pa nič...Grem popoldan...Samo takrat delajo...

In zarad tega se fuuuuul sekiram...Tak da polovico noči ne prespim, pa niti apetita nimamuser posted image user posted image user posted image

So pa mi v kakem drugem mesecu nosečnosti tudi rahlo popokale žilice na prsnem košu..Take rdeče male pikice, mikroskopsko razvejene, res komaj vidno, in do danes nisem pokazala zdravnici...No in ko ji danes pokažem(naj povem da sem bila pri eni drugi,ker moja dela popoldan)me prestraši s stavkom...Ja zarad tega bo pa vaša osebna zdravnica morala narediti podrobnejši laboratorijski testuser posted image user posted image user posted image

In jaz prestrašena kot sem hitro do mojega ginekologa, mu to pokažem in mi on reče da je to v nosečnosti normalno in da se lahko pojavi kjerkoli na telesu...naj pa bi po porodu izginilo...
No in ker še nisem imela dovolj tolažbe, sem kar vrat na nos stopila na pljučni oddelek do zdravnika (ki je mimogrede bil tolko prijazen da sem lahko vstopila v ambulanto brez napotnice, naročila,itd...) vprašat, če je morda lahko to povezano s pljuči..Glede na to, da imam te žilice po začudenju butaste zdravnice samo na prsnem košu.. In zdravnik mi je povedal, da to nima nobene povezave in da je to zgolj dermatološka zadeva....
No, malo bolj sem pomirjena, še bolj pa bom, ko bom popoldan opravila ORL pregled in končno stopila do moje zdravnice, da vidim kaj ona reče na vse to...

nevem punce zakaj sem zdaj v nosečnosti postala tako prestrašena za zdravje...Tako me je strah bolezni da je joj...Ponoči sploh ne spim, roke se mi potijo, po glavi mi gredo sami črni scenariji....user posted image user posted image user posted image

Ker kri iz grla, pa čeprav je skoraj logično, da mi tja odteka iz nosu, pa le ni mačji kašelj...user posted image user posted image user posted image

Me lahko katera od vas potolaži s kako izkušnjo?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.11.2008 10:49:36   
Čebel@
ola shuka.......midva še ne urejava papirjev ker še nimam potrdila o pdp-ju tko da to še ne......tudi mene križ matra-hvala bogu da me hoče moj masirati ker drugače bi umrla.........bogi sosedov kužek-pri nas tudi pri sosedih tko kužki jokajo da je joj......sem enkrat že hotla(lani pozimi)poklicat policijo da nej jih prisilijo da jih dajo notri na toplo-pa me je moj prepričov da se ni pametno utikati v tuje ljudi

a mate kej snega,shuka?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
24.11.2008 10:55:09   
Čebel@
kajica.......z izkušnjo te žal ne morem potolažiti........ti bom pa rekla da ne glej na vse tko črno in prekmalu delati črne zaklučke dokler ne naredijo testov ker samo sebi in user posted image  škodiš ker se toliko sikeraš-pozitivne misli....probaj si dopovedati da je verjetno to res vse normalno in da če je karkoli narobe ti bojo pomagali.......mislim nate in držim pesti da se vse dobro  uredi.........če te bo še kej težilo nam piši,si svetujemo med sabo.....evo samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo boljš(pa da snegec ne pride do vas)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
24.11.2008 10:57:04   
boma2
dobro jutro....

Nosečke, kako ste kaj?

cita.................vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
24.11.2008 11:01:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ola shuka.......midva še ne urejava papirjev ker še nimam potrdila o pdp-ju tko da to še ne......tudi mene križ matra-hvala bogu da me hoče moj masirati ker drugače bi umrla.........bogi sosedov kužek-pri nas tudi pri sosedih tko kužki jokajo da je joj......sem enkrat že hotla(lani pozimi)poklicat policijo da nej jih prisilijo da jih dajo notri na toplo-pa me je moj prepričov da se ni pametno utikati v tuje ljudi

a mate kej snega,shuka?

jaaaaa, še prej ob 9:30 ko sem pogledala skozi okno je tolk malo padal, da sem ga komaj videla, zdej 1h pozneje je pa že vse belo user posted image , sicer ne vem kaj se tolk veselim, ker bi morala iti ven nekaj kupit, pa se mi zdej tolk ne dauser posted image user posted image user posted image pa če pomislim, če bi bil sneg tkole do februarja, ko se bova selila bomo mel sam sranje, pa tko, ampak mi je lepo ko je sneg, sej za zimo se to navsezadnje spodobi, ne? user posted image

No sej jest tud še nisem dobila potrdila za PDP, bom v sredo vprašala sestro kdaj naj bi mi ga dali, ko imam pregled. Zdej sem si sam stiskala obrazce, da vem kaj je vse potrebno, da se ne bom pol lovila, pa še v službo bom morala nesti obrazce, da mi plačo go napišejo, pa tko december bo pester ne samo zarad prednovoletne evforije zaradi vsega.user posted image

Maš pa prav, ni dobro se vtikati v tuje zadeve ampak me boli ko zmrzujejo, ko bi jih komot dali v stanovanje, ne pa na balkon pri - stopinjah, me zanima kako bi bilo, če bi bilo obratnouser posted image user posted image user posted image

kayica - ne bit tolk zaskrbljena, sej zdej si že kar daleč v nosečnosti, so pač pri nekaterih " stranski učinki" nosečnosti zelo opazne, pri drugih pa malo manj. Meni naprimer so izrastle male bunkice kot divja koža na vratu, bi se do živega spraskala, pa to da sem končno malo omejila vrtoglavico, kaj me še čaka ne vem, ampak sem se nehala ukvarjati s temi stranskimi učunki, ker mi moj ginekolog zmiraj reče,: "To bo po porodu vse minilo!" in s tem mi zapre usta.
Ne vem kaj naj ti drugega rečem kot, da ponovim besede mojega ginekologa. user posted image

Sej še malo pa bo vse mimo user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
24.11.2008 11:05:43   
Čebel@
boma.......dobro jutro
shuka........men je čist lušten  snegec-čez šipo.....nama morajo plato zaliti kar pomeni da bojoodkrili en kos strehe in jih je sneg malo zaj...sej tole po moje ne bo dolgo trajalo-lani so full kmalu po novem letu pogledal ven zvončkiin trobentice

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
24.11.2008 11:21:27   
claud
Dobro jutro!

Očitno so prišli moji časi....in spet lahko lepo v miru spimuser posted image user posted image user posted image

akvalina- hvala za filmčekuser posted image user posted image

Sunny-sj kr ne morm verjet da si bla prva za dobro jutrouser posted image no upam da se boš čez dan kj naspala....

cita- vse najbooljše!!!!!!!user posted image user posted image

Mi mamo tud vse pobeljeno zunaj.....me je moj klicu pa me zbudu, je reku naj rolete dvignem, p avidm vse belouser posted image user posted image user posted image fino za tiste k smo lahko not, za tiste k boste mogle dons po takih cestah se vozt pa PREVIDNO!!

Zdj sm pa pozabla kaj vse sm še hotla napisat.....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
24.11.2008 11:24:54   
petrap
jaz mam pa rada snegec, sploh če so ceste splužene pa suhe al pa vsaj fajn posute...men je moj
že oblubu, da se greva danes kepat...tko da se že veslim...mal me skrbi sam stanje na cestah, ker je že tko velik nesreč...zdaj jih bo najbrž pa še več...ker eni klub opozorilom ne menjajo gum...me prou zanima kako bo šlo danes domou...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
24.11.2008 11:27:58   
claud
petrap-men je tud moj že oblubu da greva dons na Rakitno pogledatuser posted image user posted image user posted image se bomo vsi kepaluser posted image user posted image
ja to pa res se strinjam glede zimske opremeuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
24.11.2008 11:37:26   
sunny24
Zdej ap vam zaželim dober dan!user posted image   Sem ustala pred eno uro, pol sem lepo zajtrk pojedla, pa čajčka skuhala, centralno vklopla in vas prebrala, zdej pa morm še jst kej napisat. Mi tudi imamo snegec-sicer sam po okoliških hribih, ma neki je. Sam mraz je ap tudi za pop...

balonchy, a si pogledala uni link o postelnini, k sm ti ga dala?

ajvy, fajn zrihtejte pri dohtarju!user posted image user posted image user posted image

vesnozuaver, ja presenečam...user posted image  Pa tudi vsetala sem kar hitro!user posted image   Super za oblekice-imaš lušno delo!user posted image user posted image user posted image
reckova, jst mam pomojem lih enih 10 bodijev št. 56 (lahko da še kakega več), pol pa še majčke za na vrh...Tetra plenice so pa ja za široko povijanje, sam če boš mogla široko povijat, boš rabla tudi povijalne plenice. Drugače pa te tetra uporabiš za fulll drugih stvari.

akvalina, upam, da se te ne loti kej hujšega!user posted image user posted image user posted image

majchy, kako lepo presenečenje za obletnico!user posted image user posted image user posted image

shuka, upam, da te bo tvoj zmaisru in da bojo pole bolečine minile!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 11:39:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
24.11.2008 11:43:25   
sunny24
kayca, se podpišem pod to, kar ti je že majchy napisala! user posted image user posted image user posted image

claud, sem se recimo da naspala in da do večera ne bom šla nič počivat. Lahko pa da me bo premamla postla...user posted image  

shuka, jst dobim papirje na naslednjem pregledu, pol bom pa vse skupi januarja urejala, ko dobim še decembrsko plačo (15.1.), da bo malo več porodniške, k bom cel december na dopustu. Uno pa mislim da morejo izpolnit tudi naši dragi pomojem da zaradi očetovskega dopusta oz za tistih 15 dni, k jih bojo (če jih bojo) koristli.

Kaj počente? Sem prebrala, da se bo naša etrap šla kepat...user posted image  Jst bi se tudi, sam se nimam kje. Tle pada dežek, edino če bi šla bolj visoko bi mogoče dobila kak vzorc snega...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?