|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
24.11.2008 6:37:20   
buksi
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Želim vam en dober kafe pa en rogličk.

Kako hitro mine vikend in ve stet ok napisale, da sploh ne morem vsega prebrat.
Sem opazla, da mi nikakor noče uspeti prilepiti slikce.:(
Sicer pa sem imela en lep prekrasen vikend. Sva z mojim mah nabrala, pa kupla okraske za adventni venčk, pa včer bla ful na enmu dolgmu sprehodu, ker je bil  tako lep dan.
Jutri pa mi je moj obljubil, da me pelje na pregleduser posted image . sem ful vesela. Tako, da komaj čakam, da spet vidim našega malega, ki včasih kak dan ful brca, drug dan pa manj. A se tud vam to dogaja?
Sicer pa a tud ve kdaj pa kdaj občutite pekočo bolečino okrog popka?
In eno upam, da ne preveč osebno vprašanje: Kakšen je razlog, da ste dobile bolniško in da ste doma? Ker opažam ,da vas je kar veliko.

Aja pa še to me zanima: Ali imate že nakupljeno za otročka? Kdaj boste začele?

Ok, sedaj pa moram it delat. Pridejo otročki v jutranje varstvo, tako ,da bo spet veselo.

POzdravček in upamm, da ne preveč zasnežen.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.11.2008 7:34:06   
buksi
In tukaj je seveda že začelo snežiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako da kar so napovedovali vremenarji bo že res držalo!!!!!!!!!!!!! user posted image
Je kar faj n začelo se prijemat.
Želim vam čim manj nevšečnosti na cestah in tako naprej....

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.11.2008 8:03:27   
Lolita23
Dobro jutro!!!!user posted image

Buksi pri nas pa sonce sije.Sej naša je tud taka en dan bolj brca drug dan pa bolj nežno.Ampak brca pa.user posted image

Nakupujem pa tudi še ne kaj veliko razen, pač če vidiva, da je kaj v akcijji.user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.11.2008 8:20:01   
tasa_m
Dobro jutro!! user posted image

Glih sem hotela vpr. kje pa je sneg, ko vidim post od buksi, da pri njih sneži. Kaj pa pri nam? NIČ! user posted image
Glih kavico pijem, pa "buhtle" zraven jem.

yania-lepe slikice, ful sta mi všeč slikici z tamalo...user posted image  user posted image

buksi- midva sva tu pa tam kaj kupila za tamalo, no imava voziček, ki je bil edini velik strošek (za babi in dedija..user posted image ) drugač pa tam kak kompletek pa kak body,..nič konkretnega. Zdaj pa sva vse dobila tak da ne rabiva kupit več nič..
bolniška- jaz sem zaradi križa na bolniški,ne gre več kot max. urca sedet al pa stat.user posted image

Zdaj pa grem pogledat, če je kdo nov rodil in je kak nov član na RR več..user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.11.2008 8:47:41   
spps
ojla!
danes sem pa jaz mal bolj pozna,ker se mi ta teden ni treba vstajat ob 5.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste štartale v ponedeljkovo jutro?
ma jaz sem še kr dobro za ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image
yania,luštni sta z malouser posted image user posted image user posted image
tasa:m srečna si lahk,da si tolk dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image
mene je pa včeraj spet tolk zgaga pekla,da sem spet mela dirke do wcjauser posted image user posted image user posted image

buksi jaz sem menda še edina,ki nimam nič parajt za bebicouser posted image user posted image user posted image  v šoping bomo se pa podali po novem letuuser posted image user posted image user posted image

kar se pekoče bolečine tiče-jaz jo mam občasno nad popkom in se mi zdi,kot ,da bi me kdo potegnil s "šmirgl"
papirjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja,dejte mi povedat tiste,ki že imate otroke; a je kateri od otrok alergičen na Johnson otroški šampon???
moja mala je imela včerajpo kopanju en velik rdeč flek čez polovico obraza??sej čez noč je izginal,vendar mi ni jsno,ker sva šampon že uporabljali...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.11.2008 8:52:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

In tukaj je seveda že začelo snežiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako da kar so napovedovali vremenarji bo že res držalo!!!!!!!!!!!!! user posted image
Je kar faj n začelo se prijemat.
Želim vam čim manj nevšečnosti na cestah in tako naprej....

od kod pa si,da že sneži?
na naših koncih je zaenkrat samo oblačno.
ma saj še ne rabi snežituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.11.2008 8:53:42   
mama_milchy
jutro,

a ste še vse od vikenda zapsane pa ni nič zajtrka pripravljenega?

user posted image  in seveda user posted image

Bo šlo?

Jooj, to vreme; pri nas user posted image  in je kr hladno zunaj;

Najaa, a še spiš? za danes velja, ne?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.11.2008 8:58:24   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   tasa_m
user posted image =jasna=
user posted image pupa7
user posted image spps

user posted image  piruri
user posted image   lejca
user posted image  Dali
user posted image  Lolita23
user posted image  čebeica maja
user posted image  felix7
user posted image  yania

< Sporočilo je popravil spps -- 24.11.2008 9:01:56 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.11.2008 9:04:34   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12, Ptuj user posted image +6 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image +7,5 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +5,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+6 kg, 89 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12 FRAuser posted image  +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)?,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 3.12., NM  user posted image +6 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +5,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 20 fantkov
user posted image  - 13 punčk
user posted image  - 29 presenečenj

Trentno je 59 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.11.2008 9:07:39   
tasa_m
joj, kaki lepi BUŠI-ji!! user posted image
V katerem mesecu pa boste ve rodile, da ste vse takk lepe..user posted image Mogoče marca? user posted image

(Malo se hecam ,ker mi je dolgčas. Saj grem zdaj v omaro pospravljat stvari..) user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.11.2008 9:23:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

V katerem mesecu pa boste ve rodile, da ste vse takk lepe..user posted image Mogoče marca? user posted image

(Malo se hecam ,ker mi je dolgčas. Saj grem zdaj v omaro pospravljat stvari..) user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ti bo pospravljanje cotk vzelo čas,ko si jih boš po velikostih sortiralauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.11.2008 9:43:50   
lejca
Dobro jutro vsem skupaj..

se oglasam preden se zacnem ucit.pr nas spet grozn piha okrog vogalov ,ampak kljub temu imamo soncek,tak da je toplo... Me kr zmrazi,ko berem,da je v slo ze sneg..kaj sele bo ,ko pridem za bozic...user posted image Sej za bozic bi blo lepo ce bo snezilo...

danes popoldan imam pregled...ne morem verjeti ma sem prikobacala v 6.mesec user posted image user posted image user posted image
Zdej sem se stehtala in bite DALI prosila ce spremenis podatke.... +12 kg ( dans bom okregana user posted image ,ampak res se mi ne pozna, zgleda ,da se mi nabira samo v busija, tolk je amniotske tekocine!!) in 105 cm.

Sem vedno bolj utrujena in komaj cakam,da bom fraj in da mi ne bo treba vec na predavanja...

V sredo zjutraj moj mozek odpotuje ,gre delat in ga ne bo do februarja, tak da vas bom rabla za moralo dvignat!!!????Za bozic pa itak pridem v slovenijo in upam,da (kot sem ze rekla,) spoznam kaksno od vas...
S Pupo, Pocko in Dali smo ze skoraj zmenjene, ce pride se kaksna bo se bolj veselo!

No,recem se kaksno kasneje,ker zdej pa se res morm zacet ucit...

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.11.2008 9:44:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ti bo pospravljanje cotk vzelo čas,ko si jih boš po velikostih sortiralauser posted image user posted image user posted image

saj sem si jih že včeraj tak na grobo zložla po velikosti user posted image .
Ugotavljam pa zdaj, kak naj operem  oz. ščistim blago na ležalniku user posted image  Sem mislila, da bo šlo dol, da bom lahko dala v pralni stroj, pa ne gre.. Očitno mi ostane samo gobica pa voda pa akcijjaaa..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.11.2008 9:46:01   
Pupa7
Dobro jutro,

pri nas snežiiiii, katastrofa, 2 dni nazaj 15 stopinj zdaj pa brrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image

Popijem kavico in moram it celo delat, no nekaj papirjev moram lubiju uredit za računovodstvo bom tko hitr nazaj da bom sam kake 2 strani v zaostanku hahahah

Da ne bom vsake posebej hvalila, drage moje Marčevke 09 tko LUŠNIH BUŠIJEV ŠE SVET NI VIDEL user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam preden bo tok snega da bom mogla ornk avto pucat (bogi, par dni je v mojih rokah pa že na snegu čepi hahahahaha, naj se navadi na vsega hudga hahaha)

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.11.2008 10:00:27   
spps

saj sem si jih že včeraj tak na grobo zložla po velikosti user posted image .
Ugotavljam pa zdaj, kak naj operem  oz. ščistim blago na ležalniku user posted image  Sem mislila, da bo šlo dol, da bom lahko dala v pralni stroj, pa ne gre.. Očitno mi ostane samo gobica pa voda pa akcijjaaa..user posted image
že "čohaš"??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.11.2008 10:01:40   
Najaa
Dober dan.

No, mi smo spet po starem, doma in Tija je parkirana v vrtcu. user posted image  Včeraj smo prišli zelo pozno domov, ker je imela tamala že prvo praznovanje RD s svojimi prijateljčki. Spat smo šli šele okoli 23h. Zdaj pijem kavico in razmišljam, kaj user posted image  sem vas hotla vse vprašat. vedno je tako. Ko nisem za rač., imam vse polno vprašanj in debat v glavi, ko pa pridem gor, pa sam še megla v glavi. user posted image user posted image
Aja, zelo sem zaprta in vem, da zarad elevita (železo) in preveč čokolade. Tak da bom mogla malo bolj pazit. Včeraj sem spila pol litra postanega donata in nič. user posted image

tasa_m, bodi vesela, da sta toliko oblačil za user posted image  dobila. Veš, koliko dinarčkov bosta prišparala! Tudi midva sva imela tako srečo in do leta in pol skoraj nič večjega nisem kupovala. Le tu in tam kako stvar za sproti. Sploh ker tako hitro prerastejo.

yania, kok ste skrčkane s tamalo! Obe imate lepe bušije! user posted image

spps, misliš šampon za lase? Ja, zanič je! user posted image user posted image  Na srečo sem ga sama prej uporabila kot na njej in sem imela grozen prhljaj in vse me je peklo...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.11.2008 10:04:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, misliš šampon za lase? Ja, zanič je! user posted image user posted image  Na srečo sem ga sama prej uporabila kot na njej in sem imela grozen prhljaj in vse me je peklo...
sej jaz sem si tud lase oprala z njim,sam men nič ni blo.
pa saj sma Johnsona večrat uporabljale-zdaj je  ta s kamilico....
pa naj bi bli kao otroški šamponi.... žalostno...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.11.2008 10:05:09   
mojčika
Dobro jutro, pri nas sneži sneži sneži in je vseeeee belo.

Tudi jaz imam za seboj naporno noč. Včeraj sem šla na malo daljši sprehod in me je ponoči začelo zvijat. Trebuh je imel 3 tone, malo dete je brcalo ko mali vragec, očitno nekaj ni bilo prav in potem me je začelo tako driskati, sem pol noči preždela na WC-ju in še zdaj nisem najboljeuser posted image . Očitno res ne bom smela gibat in s tem prenašat zatekanje. Kompresijske nogavice pa pomagajo in res hvala za nasvet vsemuser posted image

čebeica maja, ležanje je res muka, poznam iz prve nosečnosti. Tega zdaj res nimam, so pa druge tečnobe, a se tolažim, mine, pa čeprav kdaj tudi slaba tolažbauser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.11.2008 10:08:02   
spps
mojčika a težave z zaprtjem imaš tud?možno,da je lega bebice takšna,da ti pritiska na črevo in potem,je kar jeuser posted image

pri nas pa sonček sijeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.11.2008 10:11:13   
tasa_m
spps- ne, ne čoham še. Nimam prave gobice-user posted image  
Sem še kr vedno na RR in netu parkirana. So me očitno zaparkirali. user posted image
Je user posted image  to, ko imam omaro čisto blizu računalnika, pol pa me neka sila vleče pred računalnik..user posted image

Sem brala zdaj kaj vse potrebuješ za novorojenčka..hjoj, eni pa očitno nimajo pralnega stroja, koliko imajo vsega. Po nekaterih seznamih, bi midva mogla vsega dost še dokupit ampak nebova ker bo se mi omara vsak čas sesula, tolko je vsega samo do št. 62-68. Večje št. pa imam kr v škatli pospravljene.. no, mogoče samo kakšne žabice do bokov,da kupim ampak to komaj februarja, nič prej. Itak greva v sob. po postelco a bova spet tam dobila vsega dost.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.11.2008 10:12:14   
mojčika
mojčika a težave z zaprtjem imaš tud?možno,da je lega bebice takšna,da ti pritiska na črevo in potem,je kar je

Ja ravno se hecam, da me je malo dete tako zbrcalo, da je vse šlo ven, ker sicer ne bi imelo prostora za nadaljnjo rastuser posted image user posted image user posted image . No zdaj bom pa še jaz projekt buši fotka izvedlauser posted image .

Že gremuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.11.2008 10:13:47   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

sej jaz sem si tud lase oprala z njim,sam men nič ni blo.
pa saj sma Johnsona večrat uporabljale-zdaj je  ta s kamilico....
pa naj bi bli kao otroški šamponi.... žalostno...

Sem šla prav pogledat, katerega imamo mi. Ja, s kamilico. In vzadaj piše, da je to zdaj njihov najboljši šampon. user posted image user posted image

tasa_m, ne brat teh seznamov, ker so ful preterani. Novorojenček je tako nezahtevno bitje... Res rabiš za preoblačenje, če se pobruha ali kaj podobnega, ampak ne veliko. Kasneje pa že dokupiš, kar rabiš. Tako sem jaz kozmetiko nabavljala po seznamu in imam še zdaj od Tije kup nepotrebne šare.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 24.11.2008 10:16:09 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.11.2008 10:14:21   
helimaša
hej!

pr nas tud snezi.....se opravicujem.....rac. se vedno ne dela....popoldan bo ustiman....k pride moj domov da bojo delal sumniki.....sm na hitr.....
ob pol dvanajstih mam pregled.....jeeeee....komi ;akam da vidm kaj bo rekla G in da vidim mojo pikico......
tok na hitr.....se pol tipkamo k pridm nazaj....pa ne prevec cvekat da ne bom mela ful za brat.....

papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.11.2008 10:25:06   
mojčika
user posted image

user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.11.2008 10:38:02   
yania
Najaa glede elevita, je meni tako rekla v lekarni. Moja G mi je rekla, naj čimveč kalcija in magnezija pijem, pa sem šla v lekarno vprašat, kaj se še kaki vitamini fajn dobijo, da malo prekinem z magnesolom (to je bilo kakšen mesec nazaj), no in jo vprašam za elevit, pa je rekla, da mi tega ne priporoča, če imam krvne izvide uredu (železo), ker tega res dajejo samo tistim, ki imajo zelo nizko vrednost železa, ker ga je baje ful noter...no in po pogovoru, sva itak prišle do kalcija in magnesola....tak, da, kaj pa vem, meni je bilo po Centamed mami, pa še tista druga zadeva od Fidi meda, ki ima kao vse B vitamine fuuuuullll slabo, tako da se takšnih pripravkov izogibam...glede prebave, pa je pri meni tako...že prej je bila slaba v user posted image  pa sploh....mi pa ful lepo naredi prebavo, če pijem sok rdeče pese, ki ga kupiš v trgovini, pa v lekarnah ga imajo tudi...seveda, piješ ene tri dni, pa narediš premor...al pa pesa v solati, mi tudi dela prebavo...pa donatek...jaja...
Hvala za komplimente....sem povedala moji mali, da ste jo pohvalile v bušeka..haha..pa se je ful razveselila...ma smo imeli spet naporno noč, potem je pa še mene od 2 do 3 zjutraj matralo v trebuhu, otrdevanje ful in krči, tak da sva z možem že razmišljala, da me bo treba kam peljat, no Magnesol je spet rešil zadevo....očitno je vsa ta nervoza zaradi bolezni moje, pa še spočiti se ne morem, ko vstajamo ponoči na 2 uri že 2.noč in tuširamo z mlačno vodo...grozno..tele norice...pa vročina, pa antibiotik ni čisto nič pomagal glede angine...ful jamra za grloooo...zdej mi je vsaj malo pojedla tuno in sirček sva zmešale in na kruhka dale...ma boga je...upam da čimprej mine...jokala je pa ponoči stalno zaradi ene pikice na prstu, mozoljček se je predrl zvečer, ponoči pa fuuul bolelo...user posted image

SPPS hvala da si pripela....katera pa sezname popravlja? Dali a ne...no naj popravi moje cm kar na 90...sicer je bilo včeraj 89 zjutraj, pa naj bo en gor user posted image ....kile pa...ah, jst ne vem, men gre tudi kar gor, ampak ne smemo se sekirat, to je normalno...samo da brckajo naši škratki in pridno rastejo....user posted image user posted image user posted image user posted image

se še tipkamo...

aja, ena je spraševala glede nakupovanja za user posted image ....jaz voziček imam že od moje male, bomo pa kupili še 3kolesnika Quinnija, zaradi praktičnosti...košaro pa dobimo....cunjic pa nisem še nič kupovala, ker nismo ziher za spolček....bomo nekaj tudi dobili za prve mesece, tako da bo...mislim v dec. in januarju začeti bolj razmišljati...

BOLNIŠKA jaz sem na bolniški tudi zaradi križa.....ne morem toliko več sedet in rabim gibanje...potem pa počitek, to sem povedala tudi moji šefici in me čist tazumela, ko sem ji relkla, da ne bom doma obležala....tako da se prosto gibam kjer mi zapaše in se ne oziram na komisijo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?