Krysia
|
Dan, vidim, da se vse potepate ... moja dva moška spita, jst pa končno mal za računalnikom. Z zamudo, ampak vseeno: Buhtlčk in žanneža, vse najboljše! Pridne otroke in može, pa velik lepih trenutkov! Ivanu od cebrce vse najnaj za 1/3 leta! Lanu od andrejaboris vse najboljše za 3. rojstni dan! pa Vidu od Vilike vse najnaj za1/4 leta! Ok, se opravičujem, ker se včeraj nisem nč oglasila, amapk sm mela tako migreno, da sem komaj živela ... sem kr prec zjutri mami poklicala, pa je pršla k meni, da mi je vsaj Roka previla, ker jst sm komi stala ... (sej ne da mam taščo spodi, ampak ... nisem čist ziher, da bi znala Roka previt ). Možek je pa seveda delal pri bratu na bajti ... mam počas že dost tega, da je treba vedno neki delat ... se včasih počutim, kot da sva jst pa na zadnjem mestu Sayuri, boga tvoja učenka! Upam, da bo vse ok - smo mel mi tud enga dijaka z levkemijo, pa je zdej vse ok in mu je tud ratal skupi s sošolci maturirat ... Pa itak, da ni prov, da take bolezni napadajo tud take mejhne ... u bistvu sploh kogarkoli, ampak pri takih majhnih je še huje ... Gajka, ej tvoj Rok je tak srček pa še tko spreten ... Mi smo sicer 1 mesec mlajši, ampak vseeno ... men še glave noče dvignit, ko leži na trebuhu ... sam rit bi dvigoval, pol je pa ful hecen Erin, hvala za linke za GH ... Evo, tok sm se spomnla pokomentirat, moram še mal prebrat za nazaj - sem sam preletela ... Pridne bodte pa upam, da je bil včerajšnji glavobol izjema .... sm bla cel dan čist adijo ...
|