|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
23.11.2008 18:13:12   
dini
Jaaaaaaaaaa, čestitam busi2, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tudi probala testek ampak mi je ful beda pol kupt druge, ker me je sigurno že sita v lekarni, pa tudi bi bla spet slabe volje.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu busi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.11.2008 18:14:41   
Inana
Ja, Busi2, to bo verjetno to. Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu busi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.11.2008 18:15:37   
dini
Kako pa to da si se odločla ga delat? Kakšni znaki?

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.11.2008 18:26:06   
busi2
IZVIRNO SPOROČILO: dini
Kako pa to da si se odločla ga delat? Kakšni znaki?

Nobenih posebnih znakov nimam.....kt par dni pred user posted image  me mal črviči.
Firbčna sem samo bila, če se je kaj prijelo.
Prebrala sem tudi že, da so punce naredile BC mini, ki je pokazal user posted image , čez par dni pa so vseen dobile user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.11.2008 18:26:39   
busi2
Pa hvala za čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu busi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.11.2008 18:28:59   
dini
Ma dej ti testi so kr neki, lažejo ko svinje.user posted image

(odgovor članu busi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.11.2008 18:38:05   
dini
Ej čez par dni ponovi test s clear blue.user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.11.2008 18:43:02   
busi2
IZVIRNO SPOROČILO: dini
Ma dej ti testi so kr neki, lažejo ko svinje.user posted image

Zato se pa bojim, da se bom prehiter veselila.

Upam na najboljše! user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.11.2008 18:44:37   
dini
Ja, upajmo da bo resuser posted image user posted image , jst kr nimam "jajc"naslednjič ko bom delala da ne bom spet.user posted image user posted image

(odgovor članu busi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.11.2008 18:47:10   
tane

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
17.11. - MTFP  - srečka

18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
20.11. - Inčika - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - martinca user posted image user posted image user posted image    v nove boje
21.11. - barbaraj - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
23.11. - Tanchy (1. krog)
24.11. - Inana
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimen Račka (1. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 70 od tega že 11 srečk user posted image

user posted image   modrih:    28
user posted image   roza:           11
user posted image skupaj:       39

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi
*_ancica_

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 26,3% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.11.2008 18:47:29   
dini
A je drgač res bolše it delat test zjutri al ni važno?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
23.11.2008 18:48:45   
tane
DannyS, luna80, busi2, bravo novopečene srečke nosečke, vse najlepše in veliko užitkov!!!

sem nekaj slutila in res poglej toliko novih nosečk, a je še katera blizu dneva D, naj kar naredi test, ker ta vikend dežujejouser posted image upam, da se ta trend nadaljuje tud naslednji teden.

tihoupanje, ponavadi med vikendom nisem gor ampak danes sem kar slutila dobre novice...tudi to, da je ovul test pozitiven zna biti dober znak to pomeni, da je dovolj progesetrona, če se ne motim, joj naj ti uspe, da potem še meni, jaz sem tokrat pridna in ne mislim preveč o tem...no, vsaj ne še, razen tega, da sem danes začela s tifolom...bomo videli, pustimo se presenetiti...jaz pa zdaj izkoriščam poceni tok, zjutraj je bil prelep dan da bi ostali doma, bil je en krasen izletek, moj je šel zdaj na hokej, midve z mojo kužiko pa uživava doma...no,jaz perem in berem RR, kaj je lepšega...srečna sem

< Sporočilo je popravil tane -- 23.11.2008 18:56:06 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
23.11.2008 19:02:05   
dini
A je useeno kdaj se dela test, zjutri, popoldne, zvečer?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
23.11.2008 19:04:23   
tihoupanje
uaaaaaaaaaaauuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
3 nove user posted image user posted image user posted image .......ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
23.11.2008 19:06:06   
sonček85
ojla tane:kako si kaj meni,a je že mimo user posted image ?

aja pa opazla sem da naše nosečke lune80 in nosečke busi2 ni med nosečkami na seznamu,saj se tako poveča %,nebi jaz spreminjala ker ne znam računat%,a popraviš tiuser posted image

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
23.11.2008 19:22:42   
tihoupanje
Tiste, ki vas je obiskala user posted image , pa toplo objamem.......Poskušajte preboleti neuspeh v tem krogu in korakajte  naprej......Še zdravniki trdijo, da so redke tiste, ki jim biti mati, nikoli ne bo uspelo.....Zelo redke......In ve niste mednjimi, zagotovo.....user posted image user posted image user posted image

Napoleon je rekel:" Bitka je izgubljena, vendar ne tudi boj..."....

Pošiljam vama lepe misli in želim veliko sreče decembra....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
23.11.2008 20:02:45   
dini
Punce četrtek je še daleč za lulanje, men ne gre iz glave.user posted image

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
23.11.2008 20:43:44   
kalypso
dini, tebe pa bolj kot berem, bolj se mi zdi, da resnično preveč preveč razmišljaš o vsem skupaj. Skoraj se mi zdi, da si večino dneva tukaj in premlevaš kaj je katera napisala (in če ni nobene, ki bi ti takoj odgovorila, dobim občutek, da si razočarana ali pa pričakuješ, da so druge tudi skoz tuuser posted image ) Ne razumi me narobe, ampak res bi si morala najt nekaj za počet, da ne boš tolko razmišljala, ker ni zdravouser posted image .

In prosim, res mi ne zamerit za tele besede, ker niso zlonamerne, kot vsaki tukaj želim le najboljše.
No, mogoče pa res tiščim nos tja kamor ne spadauser posted image

Vseeno, poskusi malo odklopit vse to razmišljanje. Preberi kakšno knjigo, pojdi na čaj ali kavo s kakšno prijateljico, malo odmisli vse te znake. Tudi tebe čaka lepota materinstva zato se ne obremenjuj tolko, a prav? user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
23.11.2008 20:49:20   
dini
Ne, sam to stran imam odprto pa usake tolko pridm pogledat če je kej novega. Ok kalypso.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
23.11.2008 20:53:41   
kalypso
me veseli, da si moj post vzela za dobro user posted image

Pridem vas jutri malo bolj na dolgo obiskat, danes mam še perilo za zlikatuser posted image user posted image

p.s. a pride ktera pomagatuser posted image ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
23.11.2008 20:54:51   
dini
Jst ti lahk pridemuser posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
23.11.2008 21:14:37   
ROmama
Čestitke vse novemberske nosečke user posted image user posted image .  Veselim se z vami user posted image , in vam čisto malček zavidam. Vsekakor vam želim lepo nosečnost, sploh tisim, ki ste prvič noseče, čim manj slabosti in lepe dojenčke.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
23.11.2008 21:30:53   
Tanchy
Hej,

nam tokrat v 1. ni uspelo, kot pri prvem user posted image in sem kar precej  user posted image . Ampak kakorkoli,   gremo v nov boj in sem se že pripopala decembrčicam tako da dekleta, letos še zmagamo!!!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
23.11.2008 21:31:00   
giotti
No, ponoči smo dobili obisk. Tisti tako zelo nezaželjeni. Kljub velikemu številu nosečniških znakov, ki jih nisem tukajle opisovala zanalašč. Zdaj vem, da ne obstaja več znak, ki bi meni rekel, da sem nosečka. Kajti zgodilo se mi je skoraj vse, kar sem kjerkoli kadarkoli zasledila kot možen nosečniški znak. Meni je to tako smešno, da vam ne znam povedat user posted image Itak pa hvala bogu nisem nasedla niti enemu izmed številnih znakov in nisem pričakovala absolutno ničesar. Zato mi niti ni bilo težko čakati do četrtka... kot da se me cela zgodba sploh ne tiče. Itak zaupam tistemu zgoraj, da tako kot je, je najbolj prav, da je. In zato tudi sem preživela čudovit dan v Istri. Tako lepega že dolgo časa nisem živela in dihala.

Sicer pa sem celo noč čakala v zasedi, da bo prišla. Prav nisem mogla spat in proti jutru so se začele značilne bolečine... vložek pa sem imela prilepljen na spodnjicah že od petka. In pa za v Istro sem si včeraj že spakirala cel zavoj vložkov.

Sicer pa je moja teta itak napovedala, da bom user posted image  šele po novem letu, tako da ne vem, če se sploh splača kaj dosti trudit v decembru. Mogoče pa bi tako kot lani tudi letos v decembru naredili pauzo. Tako, za foro... no bomo vidla. Ker mi je tole user posted image , kot sem že milijon dvatisoč dvestopetindvajset krat povedala, daleč najtežji del celotnega projekta. Tako da če je to res, da bom po novem letu user posted image , bi mi to prihranilo precej energije in bi lepo počakala do januarja. Kaj menite?

Ali pa mogoče še boljši načrt bi bil, da pa tokrat resnično niti z eno gesto ne naredim prav nič v smeri user posted image , pa da vidimo, če se bo tega moj dragec spomnil in tokrat on naredil prvi korak. Ja, to je to. Wow, kako dober plan user posted image

Mejte se sladko user posted image

Nove nosečke, čuvajte sebe in svoje pikice!

Tihoupanje, potiho in na glas upam zate. Naj se ti odpre nova dimenzija življenja že čez nekaj 24 ur. user posted image (Obžalujem pa, da ne bom s teboj avgustovska čveka user posted image )

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
23.11.2008 22:08:20   
kalypso
giotti, ti dajem en virtualni objem user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?