|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
22.11.2008 19:16:59   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: daja28

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Hm, a pol morem pogledat poreklo, al kako? Kao da so nemške boljše? Kake fore! Ma sej Lana nima nič vnete ritke po pamperskah, ne glede na to, kakšne so, samo me zanima, če obstajajo take, ki imajo v pasu elastiko, da ne lezejo dol in ne gre mimo, ko se polula..

Jaz sem zadovoljna z DM plenicami Babylove. So mal podaljšane (pridejo bolj po hrbtu gor, ker pamperske so res kratke), majo raztegljive trakove, pa še cena je fajn (50 kosov 8 evrov pa pol).

MORAM še dm-jeve sprobat, ker js bom PONORELA, vsako (ampak res VSAKO) jutro mali vse pokaka. zdej sem se vsej navadla, da dam pod njega tetra plenico, da ni še vsak dan posteljnina pokakana... mislim da sem totalno nesposobna in da še plenic ne znam vredi zapret... al kaj??? joj...user posted image

Imam mulerjeve in sem zadovoljna. Je pa tudi Ivanu pri nogicah prišlo ven, dokler nisem pogruntala, da moram poravnat ne samo rob pleničke ampak tudi notranji rob z elastiko, da lepo stoji ob nogici. Od takrat še niso spustile. Upam da bo kaj v pomoč. Na hrbtu pa včasih kaka malenkost pride ven, samo toliko da je body malo flekast.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.11.2008 19:17:19   
cebrca
Zdaj pa bom poskusila še malo komentirati user posted image , pa ne me cukat za ušesa, če ne bom vseh user posted image

Zoja Miša AM sem mu dodala enkrat pred davnimi časi in zdaj drugič, pa je bila obakrat ista reakcija user posted image . Je vse letelo nazajuser posted image . Zdaj imam doma novolac, pa še ni prišla prilika, da bi ga sprobala!user posted image Sem kar vesela, da še imam mleko. Upam da bom zdržala do 5 mesecev in če bo kriza bova kar z GH začela. Sicer me je pa P presenetila, ko je rekla da Ivan zgleda kot 6 mesečnik!user posted image

gajka tudi mene vsake toliko časa nekaj špika, user posted image pa zaenkrat še ni!

Maja T samo da se je kakanje umirilo!  user posted image Tudi midva imava lupinico Peg Perego primo viaggio, ampak malo starejši model. Zgleda podobno kot od tejkez ta ki jo je kupila na novo.  Ivan ima 6800g pa zaenkrat še kar dobro zgleda v njej v najdebelejši jopici.

košuta naš si je cele pesti pri P tlačil v usta, da ga je še ona čudno gledala. Pa sline tečejo v potokih, pa je P rekla da se še nič ne vidi.

buhtlčk in žanneža VSE NAJBOLJŠE!  žanneža, pa vi ste pravi mojstri, koko lepa vasica!

vilika čestitke za 3 mesece!

Nič zdaj pa moram it, čene bo user posted image kmal živce zgubu, ker je Ivan siten. user posted image user posted image
 Kar naj, vsaj vidi kako je ko sem sama cel dan!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.11.2008 19:20:30   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
Ja že papama. Danes pa ima moj srček Lan rojstni dan. Ima že 3 leta. joj kak čas leti.

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!

sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res žalostno!user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.11.2008 19:22:10   
cebrca
Aja pa mi imamo danes 4 mesece!
user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.11.2008 19:29:22   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ivanu za 4 mesece

pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.11.2008 19:30:20   
anita goitan
hojla,
ne ljubi se mi pisatuser posted image ..prebrala sem vas..glede Mullerja-včer moj nakupoval, tud v LJ bil popust

Cel popoldan bli okoliuser posted image

Mogoče bom jutri kaj bolj zgovorna...nočko

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.11.2008 19:32:19   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Ja že papama. Danes pa ima moj srček Lan rojstni dan. Ima že 3 leta. joj kak čas leti.

Tašča je šla jaz pa sem najsrečnejši človek na svetu! user posted image user posted image user posted image user posted image bom drugič ko bo več časa izpraznila svojo dušo. Sem hvaležna da živimo sami.

Vse najboljše Lanu za 3. rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za popolno družino. Evo minilo je 14 dni, user posted image  je že pri tebi. user posted image

Glede tašče pa mislim, da ne rabiš komentarja, si že v enem stavku povedala vse. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.11.2008 19:39:01   
anita goitan
ma sam nekiuser posted image čitam tele linke od Erin glede GH,  no n vem..men je babca rekla da se konc januarja vidmo da bo mal svetovala, takrat bo Zoja skor 6m, sam pediater je pa rekel da če bo napredovala ok ni potrebno hitet z GH, tud glede pomanjkanja Fe itd.. da to sploh ni panike. No zdej pa res n vemuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
22.11.2008 19:41:54   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ma sam nekiuser posted image čitam tele linke od Erin glede GH,  no n vem..men je babca rekla da se konc januarja vidmo da bo mal svetovala, takrat bo Zoja skor 6m, sam pediater je pa rekel da če bo napredovala ok ni potrebno hitet z GH, tud glede pomanjkanja Fe itd.. da to sploh ni panike. No zdej pa res n vemuser posted image

Anita pediatri v KR itak govorijo o uvajanju GH šele po 6. mesecu. Jaz potem o GH sploh nisem nič omenjala in spraševala P (pri Nejcu). Patronažna mi je pa rekla, da pri 4ih mesecih, ampak k nam nič ne pride, samo rekla je, naj pokličem, če kaj ne bom vedla. user posted image  Ok, matr so lene v našmo koncu.

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
22.11.2008 19:45:18   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

majči22 - a potem, če ne bodo ceste dobro splužene, se lahko nate obrnemo? user posted image

Ja odvisen katera relacija tebe zanima? Mislim, da ima čez cesto iz Logatca proti Brezovci in nato proti Planini, sam nisem ziher.
Če bodo slabe ceste na tej relaciji ti ga bom dala kr na tel., da boš kar njega user posted image .user posted image
Sam ponavadi se kar trudi. Tud rad pluži ceste.
Dobi pa kr kocine pokonc, ko ljudje pričakujejo, da lahko ustanejo ob isti uri in bodo vseeno prišli ravočasno v službo, kljub 20-30cm snega.
Pravi, da za polovico zastojev smo krivi ljudje sami. Slabe pnevmatike, hitrost, živčnost,... Sm pa velikokrat šla z njim plužit in je res ful dobr občutek. Je pa res, da če preveč pada ne moreš čist nč naredit. Greš npr. do Brezovice, ko greš nazaj proti Logatcu se sploh nevidi da si plužu.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za 4 mesece!!

Mi smo bili pa popoldne na obisku pri tašči, je imela rojstni dan. Celo dobro uro smo zdržali, pol je bilo pa prehudo za našo Lino in smo šli dam!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
22.11.2008 19:46:46   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita pediatri v KR itak govorijo o uvajanju GH šele po 6. mesecu. Jaz potem o GH sploh nisem nič omenjala in spraševala P (pri Nejcu). Patronažna mi je pa rekla, da pri 4ih mesecih, ampak k nam nič ne pride, samo rekla je, naj pokličem, če kaj ne bom vedla. user posted image  Ok, matr so lene v našmo koncu.

aha, ma men je tukaj v Kamniku zdravnik tako rekeluser posted image pač da se nam ne mudi..
Vse pohvala za mojo babco oz Zojino, je bla ene 7x pri nama in tud pokličem jo če me kaj zanima al bega..

Kako je Nejc, so mu izginili izpuščajčkiuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
22.11.2008 19:52:52   
naty13

Nejc ali Joštuser posted image

Če misliš Jošta, izpuščajčka sta še, ampak veliko manjša in veliko manj izrazita. Včasih celo zbledita, ampak se kam s tistim delom drgne, pa je spet bolj rdeče. Je pa veliko bolje. Ga mažem z Bepantenom.

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
22.11.2008 20:03:31   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Nejc ali Joštuser posted image

Če misliš Jošta, izpuščajčka sta še, ampak veliko manjša in veliko manj izrazita. Včasih celo zbledita, ampak se kam s tistim delom drgne, pa je spet bolj rdeče. Je pa veliko bolje. Ga mažem z Bepantenom.

user posted image ja misnla sm Jošta, jaoo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
22.11.2008 20:17:15   
tinka14
žanneža, krasno!!! in vse najboljše!

buhtlčk, vse najboljše!

erin, super za linke o GHuser posted image , sem si kr shranla, za takrat, ko bom rabla!

vilika, user posted image  za 3 mesece, mi jih imamo jutri!

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Tud jest sm zvečer preverila in moram vam povedat, da je tud moj eno od uzadi. Pa še dolge lase je imela!user posted image Sm ga prec poklicala kje je! In ne boste verjeli lih pred vhodnimi vrati - doma! Je neki pozabu, pa je pršu iskat!!user posted image

da niso vsi naši user posted image  ene in iste včeri od uzadi... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

dan dan,
grrrr to izpadanje las ja, danes sem si lase oprala in mi je sel cel sop las ven, samo vprasanje casa je se da bom ostala plesasta, pa ze tako mam redke lase in tanke. Sem si kupila recept proti izpadanju las, mogoce bo pa le kaj pomagalo.

js sm dons tut vidla reklamo na tv - neki proti izpadanju. povej, ko preizkusiš, če kaj deluje!

Imam mulerjeve in sem zadovoljna. Je pa tudi Ivanu pri nogicah prišlo ven, dokler nisem pogruntala, da moram poravnat ne samo rob pleničke ampak tudi notranji rob z elastiko, da lepo stoji ob nogici. Od takrat še niso spustile. Upam da bo kaj v pomoč. Na hrbtu pa včasih kaka malenkost pride ven, samo toliko da je body malo flekast.

cebrca, sej sem to že vse naštudirala, pa nč ne pomaga. misliš, da bi js poskusla ene večje pleničke za ponoči?? bi to zdržalo, al bi vseen vn pricurljalo??

cebrca, lupčka ivanu za štirko!

andrejaboris, fajn se cartajte in čestitke lanu!

anita, men je isto rekla babca! in tut je tk fajna, je bla ene 10x pr nama, pa vedno jo lahk tut pokličem!

in še mi:
bli po nakupih, super je blo, nejc ful ful priden!! verjetno zato, ker je končno dobil kombinezončka in ga ne bo več zeblo in js se ne bom več počutla slaba mati...user posted image user posted image
pa še seb sem privošla nove škornje, kavbojke in jopič, bravo za meneuser posted image !!!

zdej sem pa spet sama, user posted image  spi (kot vedno), user posted image  je šel na tekmo, js pa bi šla zraven, pa je tut tašča odšla od doma in nisem mogla it. bo že mnda pop tv kak film mel user posted image . eh sej ni tk hudo...

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 22.11.2008 20:21:24 >

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
22.11.2008 20:26:54   
tinka14
no da vam še pokažem naš novi kombinezonček, venice, 19 eur, se mi ni zdel drag (pa še ušeske imauser posted image , ki si jih je mami tak dolg želela):
user posted image

nejc & sestrična kiara:
user posted image
kiara ga že zaznava, boža, se mu smeji, nejc je še glih ne obrajta...

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 22.11.2008 20:27:50 >

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
22.11.2008 20:28:46   
matejchi
tinka14 eno slikovno poročilo prosim...
gajka user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
22.11.2008 20:29:39   
matejchi
tinka14 a si vnovčila bon v venice...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
22.11.2008 20:31:19   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tinka14 a si vnovčila bon v venice...

sem, sam sem mogla še neki zbrat, da je blo nad 25 eur, ker ga lahk potem vnovčiš, tak da sem pol itak plačala skor 30, to majo neke fore, da te zvabijo in še pol zravn ful nakupiš, kar sploh ne rabiš, sam da dobiš tistih 5 eur... nej jim bo user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
22.11.2008 20:56:54   
tinka14
nč, grem ta mauga zbudit, rit previt, če bo še kej jedu in film gledat. mejbi se še pol kej oglasim, če bom še vedno sama...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
22.11.2008 21:39:28   
K_a_t_j_a
Se sam na hitr oglasim, da vam povem, da je bil Jan danes zelo priden pri krstu in tudi na kosilu. Niti glasa ni spustil je pa vse budno spremljal s svojimi radovednimi učkami.
Tukaj je pa nekaj slikic:
user posted image
Jan in botrca
user posted image
Tukaj me krstijo
user posted image
mi 3je, v ozadju pa dedi
user posted image
Jan in tortica, tule je že omagal in zaspal.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
22.11.2008 21:51:10   
gajka
cebrca - čestitke Ivanu za 4 mesece! user posted image

andrejaboris - čestitke Lanu za 3 leta! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
22.11.2008 21:54:03   
gajka
tinka14 - točno takle kombinezonček sem pa tudi jaz gledala, pa se nisem zanj odločila, ker se mi je zdel presvetel... Mah, kot da se taki mali user posted image po blatu valjajo?!?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.11.2008 21:56:15   
žanneža
Hello!

Najprej vsem hvala za lepe želje !

Naty13- Pri vasici sem uporabila za vezivo stepen beljak in sladkor v prahu. Lani smo naredili hišico, letos pa sta si otroka zaželela vasico. V bistvu je stvar zelo enostavna, malo domišljije pa je.

Katja- Imaš zelo luštni hčerkici! 

Erin- Hvala za linke. Sem že sama premišljevala o tem da moram malo pobrskati po netu , saj sem že pozabila kako to poteka.
Ker je moj poklic čisto v drugi smeri, prav rada ustvarjam z otroci, saj se med prijetnim delom pogovarjamo vse mogoče.

tinka14-  Lep kombinzonček! Ampak tvoj fantek je še lepši!

Za menoj je danes zelo naporen dan. Ampak sem preživela. Torto sem si spekla kar sama. Da vam naredim malo lušt, poglejte slikico!

user posted image

Lepo se imejte!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.11.2008 22:05:06   
K_a_t_j_a
Žanneža jaz imam zaenkrat samo Jana. Pa čestitke za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ivanu od čebrce za 4.mesece! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
andrejaboris Lanu za 3. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.11.2008 22:38:58   
matejchi
aradej a prideš tudi ti v LJ na srečanje?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?