tinka14
|
žanneža, krasno!!! in vse najboljše! buhtlčk, vse najboljše! erin, super za linke o GH , sem si kr shranla, za takrat, ko bom rabla! vilika, za 3 mesece, mi jih imamo jutri! IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Tud jest sm zvečer preverila in moram vam povedat, da je tud moj eno od uzadi. Pa še dolge lase je imela! Sm ga prec poklicala kje je! In ne boste verjeli lih pred vhodnimi vrati - doma! Je neki pozabu, pa je pršu iskat!! da niso vsi naši ene in iste včeri od uzadi... IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30 dan dan, grrrr to izpadanje las ja, danes sem si lase oprala in mi je sel cel sop las ven, samo vprasanje casa je se da bom ostala plesasta, pa ze tako mam redke lase in tanke. Sem si kupila recept proti izpadanju las, mogoce bo pa le kaj pomagalo. js sm dons tut vidla reklamo na tv - neki proti izpadanju. povej, ko preizkusiš, če kaj deluje! IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Imam mulerjeve in sem zadovoljna. Je pa tudi Ivanu pri nogicah prišlo ven, dokler nisem pogruntala, da moram poravnat ne samo rob pleničke ampak tudi notranji rob z elastiko, da lepo stoji ob nogici. Od takrat še niso spustile. Upam da bo kaj v pomoč. Na hrbtu pa včasih kaka malenkost pride ven, samo toliko da je body malo flekast. cebrca, sej sem to že vse naštudirala, pa nč ne pomaga. misliš, da bi js poskusla ene večje pleničke za ponoči?? bi to zdržalo, al bi vseen vn pricurljalo?? cebrca, lupčka ivanu za štirko! andrejaboris, fajn se cartajte in čestitke lanu! IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan ma sam neki čitam tele linke od Erin glede GH, no n vem..men je babca rekla da se konc januarja vidmo da bo mal svetovala, takrat bo Zoja skor 6m, sam pediater je pa rekel da če bo napredovala ok ni potrebno hitet z GH, tud glede pomanjkanja Fe itd.. da to sploh ni panike. No zdej pa res n vem anita, men je isto rekla babca! in tut je tk fajna, je bla ene 10x pr nama, pa vedno jo lahk tut pokličem! in še mi: bli po nakupih, super je blo, nejc ful ful priden!! verjetno zato, ker je končno dobil kombinezončka in ga ne bo več zeblo in js se ne bom več počutla slaba mati... pa še seb sem privošla nove škornje, kavbojke in jopič, bravo za mene !!! zdej sem pa spet sama, spi (kot vedno), je šel na tekmo, js pa bi šla zraven, pa je tut tašča odšla od doma in nisem mogla it. bo že mnda pop tv kak film mel . eh sej ni tk hudo...
< Sporočilo je popravil tinka14 -- 22.11.2008 20:21:24 >
|