Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:25:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aha nisi pobegnila spat Pa kaj te CAPS LOCK zaje* bava sem hitela tipkat, da rem spat, pa nisem opazla Ja težko se spravim od compa. Zadnje čase je on najboljši friend He,he seveda.. sedaj si se hladilnik dala na cevelj Moj najboljsi frend je hladilnik pol pa comp. Joj, a veš kolk je založen: suha salama, šunka, tudi poli (Andraž jo natepava), siri edamec, gavda, ementaler, smetane, jogurti, mayoneza, ajvar, hrenovke, jajčka, in še in še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
o.k. zdej pa jaz res grem.... mal pokartat..pol pa bo ze budnica pa tako naprej... Se vidimo ...ne morem rect jutri,ker pri nas je ze jutro 00.26 Tko da dones enkrat se spet pisemo... lahko noc vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:31:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A nisi šla spat? Pa hvala za čestitko. Da ne bo tvoj mož kako batino meni dal, ker ne greš spat zaradi RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:31:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aha nisi pobegnila spat Pa kaj te CAPS LOCK zaje* bava sem hitela tipkat, da rem spat, pa nisem opazla Ja težko se spravim od compa. Zadnje čase je on najboljši friend He,he seveda.. sedaj si se hladilnik dala na cevelj Moj najboljsi frend je hladilnik pol pa comp. Joj, a veš kolk je založen: suha salama, šunka, tudi poli (Andraž jo natepava), siri edamec, gavda, ementaler, smetane, jogurti, mayoneza, ajvar, hrenovke, jajčka, in še in še mmmmmmmm tole pa bi bil zajtrk zame
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 0:44:09
|
|
|
|
katy82
|
Hej hej mačkice Kolk ste ve pridne s pisanjem men pa zadnje dni sploh ne znese,mal sem utrujena pa zdej hodim na aerobiko ob torkih in sobotah in je šponsko babnce moje.No sej pol mi pa zmanjka časa k zraven še veselo vozičkamo k mamo vsak dan mal sončka in to izkoristmo. Mal sem že zaspana pa grem podolgoma da se vsaj mal naspim preden mala vklopi sireno k sem sama je moj spet v nočni in pol si mala madam privošči razvajanje v dnevni k sploh noče več zaspat okol pol devete ampak šele po deseti in pol se dere v postelci tko da jo posledično prinesem v dnevno kjer zraven mene zadrnjoha kot polh.Sploh ne vem kdaj se je to razvadla No se tipkamo jutri oz dones.Pridne bodte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 7:25:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tega pa le shranite pod " Domača lekarna"!!! RECEPT "Tako strašno kašljam, da celo noč ne morem spati!" "Si že poskusil/a s kislim zeljem in litrom DONATa?" "Ne,za to pa še nisem slišal/a!" No, poskusi, pa boš videl/a, da bo pomagalo!" Naslednji dan: "Si poskusil/a moj recept?" "Sem." "In še kašljaš?" "Ne, si ne upam!" Jutro vsem skupaj! Eno oreng za vse.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 23.11.2008 7:26:45 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:23:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tega pa le shranite pod " Domača lekarna"!!! RECEPT "Tako strašno kašljam, da celo noč ne morem spati!" "Si že poskusil/a s kislim zeljem in litrom DONATa?" "Ne,za to pa še nisem slišal/a!" No, poskusi, pa boš videl/a, da bo pomagalo!" Naslednji dan: "Si poskusil/a moj recept?" "Sem." "In še kašljaš?" "Ne, si ne upam!" Jutro vsem skupaj! Eno oreng za vse. Hvala, si pa zgodnja danes. Le kaj te je premamilo???? Jutro! Krasen dan je danes, brez oblačka Mala je spala od 21-8, 11ur v kosu In kaj sem ugotovila, da če se samo doji pred spanjem , spi bolje in dlje Pri men teorija o AM pogori na ravni črti. Včeraj sem ugasnila comp in se je moj ravno pripeljal Je bil prav začuden, kako to da še ne spim Sedaj pa grem zajtrkovat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBRO JUTRO pri nas je bila spet budnica ponoči in to na vsake 15 min . Zdaj sem že čisto prepričana, da hrana nobene veze nima z nočnim spanjem, čisto vseeno je koliko čez dan poje, ko se dama odloči da ne bo spala, pač ne bo spala . Vidim, da ste bile kar pridne v nočnem čvekanju , zaradi tega pa nobene na vidiku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Krasen dan je danes, brez oblačka Mala je spala od 21-8, 11ur v kosu In kaj sem ugotovila, da če se samo doji pred spanjem , spi bolje in dlje Pri men teorija o AM pogori na ravni črti. Včeraj sem ugasnila comp in se je moj ravno pripeljal Je bil prav začuden, kako to da še ne spim Sedaj pa grem zajtrkovat eno nočna čvekica je že pokonc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:38:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO pri nas je bila spet budnica ponoči in to na vsake 15 min . Zdaj sem že čisto prepričana, da hrana nobene veze nima z nočnim spanjem, čisto vseeno je koliko čez dan poje, ko se dama odloči da ne bo spala, pač ne bo spala . Vidim, da ste bile kar pridne v nočnem čvekanju , zaradi tega pa nobene na vidiku. pravkar me je klical brat in me sprašuje kakšna je bila noč...pravi da se je njihova tamala zbujala in jokala na pol ure, in od njegove punce sestre tamali tud, no mi smo spali kr vredu...joške sem misla da mi bo raznesl , ni se hotu zbudit za jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:39:13
|
|
|
|
jana81
|
aja pa DOBRO JUTRO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ALJA vse najboljše za polovičko leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO pri nas je bila spet budnica ponoči in to na vsake 15 min . Zdaj sem že čisto prepričana, da hrana nobene veze nima z nočnim spanjem, čisto vseeno je koliko čez dan poje, ko se dama odloči da ne bo spala, pač ne bo spala . Vidim, da ste bile kar pridne v nočnem čvekanju , zaradi tega pa nobene na vidiku. pravkar me je klical brat in me sprašuje kakšna je bila noč...pravi da se je njihova tamala zbujala in jokala na pol ure, in od njegove punce sestre tamali tud, no mi smo spali kr vredu...joške sem misla da mi bo raznesl , ni se hotu zbudit za jest ja saj nikoli nismo zadovoljne Jana: kdaj se pa vaše mlekarne zaprejo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:48:43
|
|
|
|
jana81
|
punce jst vam morem pokazat kaj je naš ati kupil Nejcu za 7.mesecev sem se tolk nasmejala da so solze prtekle...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:51:26
|
|
|
|
jana81
|
ALJA.........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce jst vam morem pokazat kaj je naš ati kupil Nejcu za 7.mesecev sem se tolk nasmejala da so solze prtekle... kak frajerček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 8:52:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kdaj se pa vaše mlekarne zaprejo? ej nimam pojma, ker flaše noče, lačnega ga pa ne morem pustit, sem misla da bo tole odstavljanje lažje, pa je zaj..bčkano ko pes... čaj pije po flaši, mleka pa ni šans.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:08:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce jst vam morem pokazat kaj je naš ati kupil Nejcu za 7.mesecev sem se tolk nasmejala da so solze prtekle... Koji frajer Bi lahko zamena Toma Cruisa v TOP GUNu.Kako se zobeka lepo vidita Naša jih ima od chiccota, rdeče bolj dojenčkaste.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:09:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO pri nas je bila spet budnica ponoči in to na vsake 15 min . Zdaj sem že čisto prepričana, da hrana nobene veze nima z nočnim spanjem, čisto vseeno je koliko čez dan poje, ko se dama odloči da ne bo spala, pač ne bo spala . Vidim, da ste bile kar pridne v nočnem čvekanju , zaradi tega pa nobene na vidiku. pravkar me je klical brat in me sprašuje kakšna je bila noč...pravi da se je njihova tamala zbujala in jokala na pol ure, in od njegove punce sestre tamali tud, no mi smo spali kr vredu...joške sem misla da mi bo raznesl , ni se hotu zbudit za jest Koliko pa je stara nečakinja??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kdaj se pa vaše mlekarne zaprejo? ej nimam pojma, ker flaše noče, lačnega ga pa ne morem pustit, sem misla da bo tole odstavljanje lažje, pa je zaj..bčkano ko pes... čaj pije po flaši, mleka pa ni šans. Kako boste pa potem ponoči zrihtali, ko bomo mame žurale? Ej kam si pa kej hodila po LJ žurat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:26:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kdaj se pa vaše mlekarne zaprejo? ej nimam pojma, ker flaše noče, lačnega ga pa ne morem pustit, sem misla da bo tole odstavljanje lažje, pa je zaj..bčkano ko pes... čaj pije po flaši, mleka pa ni šans. Kako boste pa potem ponoči zrihtali, ko bomo mame žurale? Ej kam si pa kej hodila po LJ žurat? ja mlekec bom napumapala pa če bo hotu pit bo, drgač se bo pa dru in ga bo ati prenašu Po LJ sem bolj malo žurala, drgač pa AS, Global, pa ne vem kam so me še punce vozle, ko so v LJ študirale, se ne spomnem imen....zato pa grem z vami ko poznate kje je žur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:26:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce jst vam morem pokazat kaj je naš ati kupil Nejcu za 7.mesecev sem se tolk nasmejala da so solze prtekle... Koji frajer Bi lahko zamena Toma Cruisa v TOP GUNu.Kako se zobeka lepo vidita Naša jih ima od chiccota, rdeče bolj dojenčkaste. midva sva mu jih tud na morju že hotla kupit, sam so mel sam rdeče in roza, pa sva rekla da bova počakala in zdej je vzel pr njih v salonu Toyotine. A veš kok se zdej drgač smeji ko ma zobka, čist drug nasmeh ima, men je ful smešn, o jih prav kaže. Nečakinja je stara 14 mesecev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:37:37
|
|
|
|
Estrella*
|
ALČI SE ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ALČI SE ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE ooooooo kako srčkano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 9:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tega pa le shranite pod " Domača lekarna"!!! RECEPT "Tako strašno kašljam, da celo noč ne morem spati!" "Si že poskusil/a s kislim zeljem in litrom DONATa?" "Ne,za to pa še nisem slišal/a!" No, poskusi, pa boš videl/a, da bo pomagalo!" Naslednji dan: "Si poskusil/a moj recept?" "Sem." "In še kašljaš?" "Ne, si ne upam!" Jutro vsem skupaj! Eno oreng za vse.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?