Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:06:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost. Baje da je skromnost ne radovednost. Koliko arabščine si se pa že naučila v teh letih? Tekoče?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:06:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. malo mešano; angleško arabsko in slovensko, večinoma angleško, je tako???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kasso, meni ni mullerjeva plenica še čisto nobena spuščala.sem zelo zadovoljna Men se zdi da so najboljse kar jih je... Jaz sem jih vedno uporabljala v Slo... Men so zakon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:07:33
|
|
|
|
barbaw
|
sesil a si jim pisala kaj? Saj ti pomagajo, če napišeš na mail.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:08:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa kake veze, v rit jih bom sunla. sploh ne morem naložiti mojih slik v album. jaz jih sedaj lahko. Prej jih nisem mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:08:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa kake veze, v rit jih bom sunla. sploh ne morem naložiti mojih slik v album. jaz jih sedaj lahko. Prej jih nisem mogla Jaz pa nisem nikoli imela problemov s tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:09:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost. Baje da je skromnost ne radovednost. Koliko arabščine si se pa že naučila v teh letih? Tekoče? Ma kaki.... bi se lahko ja, pa nimam interesa... Zadosti da normalno funkcioniram. Moz pa se je mal bolj potrudil govori kar dobro slovenscino.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:09:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sedaj odhajam pančkat. NOČKO VAM IN VAŠIM HROŠČKOM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:10:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw sesil a si jim pisala kaj? Saj ti pomagajo, če napišeš na mail. pol sem vse nekam poslala in se nisem več ubadala s tem. odkar so prenovili imam te probleme. prej sem jih pa brez problemov dala gor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. malo mešano; angleško arabsko in slovensko, večinoma angleško, je tako??? Tocno tako ti si videla njegove sms*je ... malo mesano.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:11:29
|
|
|
|
sesil
|
jaz grem tudi nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sedaj odhajam pančkat. NOČKO VAM IN VAŠIM HROŠČKOM. lahko noc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:12:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost. Baje da je skromnost ne radovednost. Koliko arabščine si se pa že naučila v teh letih? Tekoče? Ma kaki.... bi se lahko ja, pa nimam interesa... Zadosti da normalno funkcioniram. Moz pa se je mal bolj potrudil govori kar dobro slovenscino. Verjetno dovolj znaš, da se lahko skregaš s kom. Važno je, da lhko normalno živiš in greš kam in se sporazumevaš. A si predstavljaš mene v Parizu, ki ne znam nič francosko razen 5-ih besed, tam pa noben k.... noče govorit angleško.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick Pa ne jaz RR so prenavljali in od takrat je zje.ba.no Zdaj pa res odhajam!!! lahko noc tudi tebi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost. Baje da je skromnost ne radovednost. Koliko arabščine si se pa že naučila v teh letih? Tekoče? Ma kaki.... bi se lahko ja, pa nimam interesa... Zadosti da normalno funkcioniram. Moz pa se je mal bolj potrudil govori kar dobro slovenscino. Verjetno dovolj znaš, da se lahko skregaš s kom. Važno je, da lhko normalno živiš in greš kam in se sporazumevaš. A si predstavljaš mene v Parizu, ki ne znam nič francosko razen 5-ih besed, tam pa noben k.... noče govorit angleško. He he... ce bi mu rekla fu*ck u bi vsak kar na enkrat znal anglesko...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz grem tudi nočko Tudi tebi lahko noc.... Barbaw same sva ostali.... nocna straza.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:16:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz grem tudi nočko Tudi tebi lahko noc.... Barbaw same sva ostali.... nocna straza. Pa tudi jaz odhajam.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 22.11.2008 23:17:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:16:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost. Baje da je skromnost ne radovednost. Koliko arabščine si se pa že naučila v teh letih? Tekoče? Ma kaki.... bi se lahko ja, pa nimam interesa... Zadosti da normalno funkcioniram. Moz pa se je mal bolj potrudil govori kar dobro slovenscino. Verjetno dovolj znaš, da se lahko skregaš s kom. Važno je, da lhko normalno živiš in greš kam in se sporazumevaš. A si predstavljaš mene v Parizu, ki ne znam nič francosko razen 5-ih besed, tam pa noben k.... noče govorit angleško. He he... ce bi mu rekla fu*ck u bi vsak kar na enkrat znal anglesko... To pa vem ja. Joj moj kolega je bil nekaj pameten in je enemu domačinu na letovanju (nimam pojma kje je bil) nekaj grdo govoril in preklinjal in kazal na uro, češ da za čas sprašuje, pa ga je tip razumel in seveda jih je fasal. Niste opazile, da sem priklepala do 3000. Zdaj pa se grem mulit. Spat pa grem res. Lahko noč in čimbolj mirno noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:17:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost. Baje da je skromnost ne radovednost. Koliko arabščine si se pa že naučila v teh letih? Tekoče? Ma kaki.... bi se lahko ja, pa nimam interesa... Zadosti da normalno funkcioniram. Moz pa se je mal bolj potrudil govori kar dobro slovenscino. Verjetno dovolj znaš, da se lahko skregaš s kom. Važno je, da lhko normalno živiš in greš kam in se sporazumevaš. A si predstavljaš mene v Parizu, ki ne znam nič francosko razen 5-ih besed, tam pa noben k.... noče govorit angleško. He he... ce bi mu rekla fu*ck u bi vsak kar na enkrat znal anglesko... čISTA RESNICA. mOJA KOLEGICA JE NA tAJSKEM SKORAJ BATINE FASALA OD ENEF+GA fRACOZARJA. kER ON NI VEDEL KJE JE SLOVENIJA JE ONA REKLA(PIJAN SEVEDA) MU JE REKLA DA GA JELAHKO SRAM, SAJ JE SAMO 100KM STRAN, TIP ZNORU IN SKOČU V NJO VSE JE RAZUMEL, DO BESEDE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke za 5 zvezdic.. pa lahko noc... jaz grem pa tarokirat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:19:18
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:20:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost. Baje da je skromnost ne radovednost. Koliko arabščine si se pa že naučila v teh letih? Tekoče? Ma kaki.... bi se lahko ja, pa nimam interesa... Zadosti da normalno funkcioniram. Moz pa se je mal bolj potrudil govori kar dobro slovenscino. Verjetno dovolj znaš, da se lahko skregaš s kom. Važno je, da lhko normalno živiš in greš kam in se sporazumevaš. A si predstavljaš mene v Parizu, ki ne znam nič francosko razen 5-ih besed, tam pa noben k.... noče govorit angleško. He he... ce bi mu rekla fu*ck u bi vsak kar na enkrat znal anglesko... To pa vem ja. Joj moj kolega je bil nekaj pameten in je enemu domačinu na letovanju (nimam pojma kje je bil) nekaj grdo govoril in preklinjal in kazal na uro, češ da za čas sprašuje, pa ga je tip razumel in seveda jih je fasal. Niste opazile, da sem priklepala do 3000. Zdaj pa se grem mulit. Spat pa grem res. Lahko noč in čimbolj mirno noč. Podobna dogodivščina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aha nisi pobegnila spat Pa kaj te CAPS LOCK zaje* bava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:21:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aha nisi pobegnila spat Pa kaj te CAPS LOCK zaje* bava sem hitela tipkat, da rem spat, pa nisem opazla Ja težko se spravim od compa. Zadnje čase je on najboljši friend
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aha nisi pobegnila spat Pa kaj te CAPS LOCK zaje* bava sem hitela tipkat, da rem spat, pa nisem opazla Ja težko se spravim od compa. Zadnje čase je on najboljši friend He,he seveda.. sedaj si se hladilnik dala na cevelj Moj najboljsi frend je hladilnik pol pa comp.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?