Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:42:27
|
|
|
|
Majček28
|
a spet o hrani al kaj....joj tkoooo sem lačna....česarkoli....burek, hamburher, štrudl, pita,...bilo kuda kiki svuda evo, Brinček kliče....in me ne bo nazaj
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:42:47
|
|
|
|
lepa posadka
|
Jaz še film pečem, pa je mal zabluzil računalnik vmes... se mi zdi, da ga bom mogla še enkrat postavt... pa si po takem dnevu zaslužim mal sprositve, kaj?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:43:51
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe oooo, štrudl je pa tud moj favorite sladkiš ... ma sej dons ni blo časa packat, pa je kar tašča dala iz skrinje (ko so jabka doma, dela na zalogo) da spečem in vzamem jutri s sabo ko gremo k moževi sestri na obisk... aja, btw Posadka, danes sem pekla TVOJO PITO in je požela ovacije ... je ostal samo še en mali slize ... ne morem verjet, še N&L sta ga jedla ... da o Tii ne govorim, kako je mljackala Tud pr nas, sem jo takoj spekla ko je bil recept objavljen. Tud Nadja je ful odpirala usta, ko sem ji dajala...sam nadeve..
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 23.11.2008 0:44:11 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:43:54
|
|
|
|
NiLe
|
joooj, babnice, kake stresate ... ma, sej se ne smem pritoževat čez njega ... sicer pa, saj ga tud jaz lepo pedenam
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:44:06
|
|
|
|
lepa posadka
|
Ok, OK,... babe umirte se... ne meni ob 1h zjutraj o hrani... k že sama slišim, da mi po želodcu kruli, brez vas...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:44:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Jaz še film pečem, pa je mal zabluzil računalnik vmes... se mi zdi, da ga bom mogla še enkrat postavt... pa si po takem dnevu zaslužim mal sprositve, kaj? sigurno si jo...ma ti si jo vsak dan zaslužiš...ala ti vera he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:45:33
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe joooj, babnice, kake stresate ... ma, sej se ne smem pritoževat čez njega ... sicer pa, saj ga tud jaz lepo pedenam ha ha mah ej sej še veliko žensk svoje dobro pedena...pa revce ne dobijo nč nazaj tko da...ma direkt za v sef je tvoj...edino une čiustilne dneve bi mu jest nekak probala zradirat iz njegovega programa he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:47:58
|
|
|
|
resnično srečna
|
ha ha Iza ma tud zadnje dni požrešne dneve...je danes svojo babico in dedka ćisto navdušila s svojim apetitom...mene pa tko zafrustrira k tolk je....ker bvsakič k njena stegna vidim he he se spomnim na to, kako bo morala švicat, da jih bo zgubila he he no sej švica že sedaj...je dašo naučila igrače pospravljat...ker jih daša noče njej posodit, ona pa sedaj do vsega prileze...jih hiti odmikat...sta tko smešni...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:49:31
|
|
|
|
lepa posadka
|
Ok, sem nazaj... sva s Tomažem imela dialog... Srečka... a sem rpav zasledila - imate ZOBEK? Bravo Iza!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:49:59
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe joooj, babnice, kake stresate ... ma, sej se ne smem pritoževat čez njega ... sicer pa, saj ga tud jaz lepo pedenam ha ha mah ej sej še veliko žensk svoje dobro pedena...pa revce ne dobijo nč nazaj tko da...ma direkt za v sef je tvoj...edino une čiustilne dneve bi mu jest nekak probala zradirat iz njegovega programa he he nope, ta bo pa težka ... je pač rak in ima to sprogramiran ... he he
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:50:39
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Ok, sem nazaj... sva s Tomažem imela dialog... Srečka... a sem rpav zasledila - imate ZOBEK? Bravo Iza!!! jp...ma me je kar groza no...i raje kasneje...ampak je prišel nenadoma...he he...a moj sploh verjet ni hotel he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:52:41
|
|
|
|
Krista28
|
Pr nas pa ni še nč zobkov na vidiku. Pa sem jih tud že večkrat obtožla za Nadjino tečnobo...saj veste kaj prav Ketrin...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:52:47
|
|
|
|
lepa posadka
|
Pa Majček... kako kaj tetka, pa tvoji vzorčki? Jaz se pa tudi nad skodelcam navdušujem... Sej morda ste te teme že dale ad acta... sam jaz se pa spomnim mojih prvih menstruacij po prejšnjem porodu... pa super, ultra vpojen netopirček pa, ta super tampon... jaz pa nujno na sestanek k šefu... je trajal eno urco... jaz pa potem direkt domov, ker ni zdržalo... OBUP.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:53:38
|
|
|
|
Krista28
|
Zdaj pa lahko noč
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:53:47
|
|
|
|
lepa posadka
|
Nile... tudi jest sem rak, pa nimam pojma o tistem pospravljanju... za kaj se že gre? :-)))
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:54:53
|
|
|
|
Krista28
|
Jst sm pa kar skeptična do teh posodic...ne vem ...boste povedale izkušnje...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:55:25
|
|
|
|
lepa posadka
|
A Joan je šla že spat? A ona bi kar prek e-baya tele šalčle kupila? Jaz sem gor že parkrat lego kocke kupila. Tole licitiranje ni nič posebnega. Je pa fajn mal prej opazvat, da vidiš kako se zadeve obnašajo. Ponavadi - sploh pri kockah, se cene oblikujejo v zadnjih dveh minutah, četudi je zadeva gor 10 dni. Jaz sem 90% kock gor kupila za mini denar.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:56:38
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Nile... tudi jest sem rak, pa nimam pojma o tistem pospravljanju... za kaj se že gre? :-))) ja pa jade he he...vidi ti njo...temu jaz rečem nonašalanca... drugače pa lunettka ja bo za sprobat...2 velikosti...odvisno koliko močno M imaš...pa baje se obnese... imam pa jaz ponavadi ful take boge...sedaj pa od operacije imema pa Red river...grrr...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:57:06
|
|
|
|
lepa posadka
|
Glede posodic bo verjetno samo problem se naučit uporabljat, pa not, pa ven... drgač se mi zdi pa fajn... Mi ej blo prav hecno, ko je ena opisvala, kako to z mišicami da ven? A bom odkrila še kakšne mišice? Pa Keglove vaje... ste kaj pridne? Jaz čist pozabim, ap sem bila po prejšnjih porodih full pridna...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:59:22
|
|
|
|
lepa posadka
|
Pospravljanje... Srečka... zakaj misliš, da sem si omislila pomoč? Pa temeljito pospravljanje men ne diši... Saj se lotim, potem pa pustim nekje tam vmes... Srečka... kdaj pa kaj tvoji izvidi pridejo? Po mojem se bo tudi tebi red river umirila. Meni se je po prejšnjem porodu po enih treh M spet normaliziralo.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 0:59:54
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka A Joan je šla že spat? A ona bi kar prek e-baya tele šalčle kupila? Ne, dons je ona ene cute copatek kupila za male pare, pa še za ene škorenjce je licitirala...ni še povedala izida...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 1:00:22
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Nile... tudi jest sem rak, pa nimam pojma o tistem pospravljanju... za kaj se že gre? :-)) O zagnanosti MM, da mora biti vse tipi-topi, pa pospravljeno ... pa mu dopovedujem, da pri 3 otrocih to težko doseže oz. vzdržuje , Joan je prej kupovala copatke ala Roboiz ... pa sem jo prosila, če jih še meni zdila.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 1:00:31
|
|
|
|
lepa posadka
|
Tale tišina v hiši je čist neki čudnega... pa bom verjetno kar sama tole doštukala do 200, kaj? Majček že spi?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 1:01:47
|
|
|
|
lepa posadka
|
Joan je ena taka frikica... cel www obdela in zvrta kar se le da :-)))
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 23.11.2008 1:02:16
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Pa Keglove vaje... ste kaj pridne? Jaz čist pozabim, ap sem bila po prejšnjih porodih full pridna... Joj, čist premal delam na tem ... pol imam pa občutek, da je dol tko vse ohlapno ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?