Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:56:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej si grem pa zobe umit. našega še vedno ni z "ene" pive. Men je včeraj rekel, da gre za kako urco in so že slabe 3 mimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:57:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa po novem niti pod razno noče več flaške, ne AM, ne čaja. Dojim pa le zjutraj, zvečer ter ponoči........čez dan pa tulimo . sej za varjo je to velika sprememba. jaz bi na njenem mestu tudi tulila. kaj pa duda, a kaj zaleže? verjetno ne kaj dosti, ker hoče joško. Če ji dam dudo, je užaljena, da je joj.......s flaško isto, potem pa ji dam AM po žlički, pa je isto užaljena........najbrž, ker bi rada mleko po joški Bolana ni, malo prehlajena, ampak ni hudega. Tudi kašelj smo na hitrco pregnali (3x sem ji dala Prospan). Zobki, ... hmm ma nič ni videti, da bi kaj ven hodlo Nič zdaj se buni in moram ji dat joško . Pa opažam, da je na eni strani mokra...joj te Mulerjeve plenice, ki tako slabo drži tisto lepilo. Sem sigurna, da se je snelo, zdja jo moram pa še enkrat preobleči. Nič, grem, pa lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:57:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno. Samo s tako hitrostjo kot je bila včeraj in danes do večera je to "mission imposible" Se zavedam tega. To pomeni, da boš mogla bit vsak dan gor. Se bo mož ločil A je tu zraven **** in edinaos sploh še katera poročena???? a ti nisi ..sorči ma sem pozabila... Saj vsak dan ti ni treba tukaj viset, da se ne bo ločil. Kakkšne zakonske dolžnosti le opravi. Drugače pa lahko pridem tudi k meni živet, če ti kufre spakira. Hvala, hvala.... Če bo kdo pokal kufre pri nas, bo to on
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:58:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa po novem niti pod razno noče več flaške, ne AM, ne čaja. Dojim pa le zjutraj, zvečer ter ponoči........čez dan pa tulimo . sej za varjo je to velika sprememba. jaz bi na njenem mestu tudi tulila. kaj pa duda, a kaj zaleže? verjetno ne kaj dosti, ker hoče joško. Če ji dam dudo, je užaljena, da je joj.......s flaško isto, potem pa ji dam AM po žlički, pa je isto užaljena........najbrž, ker bi rada mleko po joški Bolana ni, malo prehlajena, ampak ni hudega. Tudi kašelj smo na hitrco pregnali (3x sem ji dala Prospan). Zobki, ... hmm ma nič ni videti, da bi kaj ven hodlo Nič zdaj se buni in moram ji dat joško . Pa opažam, da je na eni strani mokra...joj te Mulerjeve plenice, ki tako slabo drži tisto lepilo. Sem sigurna, da se je snelo, zdja jo moram pa še enkrat preobleči. Nič, grem, pa lahko noč vsem. NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:58:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup Kako pa ti vidis kok ima ona postov? Jaz nic ne vidim s kurzerjem pejt na njen nick in čisto na dnu je cifra in avtar ahaaaaaaaa Zakaj pa je tako??? Spelin@ Ej, pojma nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:59:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske... Mi smo obdelali slikanico Moj dežnik je lahko balon in je moral v vrtcu povedat obnovo, zdaj imamo pa Sapramiško od Svetlane Makarovič....obe priporočam. Anitka, zelo dobro izgledaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:59:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup Kako pa ti vidis kok ima ona postov? Jaz nic ne vidim s kurzerjem pejt na njen nick in čisto na dnu je cifra in avtar ahaaaaaaaa Zakaj pa je tako??? Spelin@ Ej, pojma nimam A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasso: mirno noc ti zelim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:01:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: te vedno pozabim vprašat; a Samija govori arabsko?? Aiwa...ana kaman... Ja, govori arabsko, pa tocno ve s kom mora slovensko in s kom arabsko... Ce vprasa njega rece :Armi di zibele... pol on ne odgovori se obrne k meni pa pravi : a nesem v smeti... Ma je faca tale tvoja kabložerka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup Kako pa ti vidis kok ima ona postov? Jaz nic ne vidim s kurzerjem pejt na njen nick in čisto na dnu je cifra in avtar ahaaaaaaaa Zakaj pa je tako??? Spelin@ Ej, pojma nimam A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick Je pa res cudno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:02:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick Pa ne jaz RR so prenavljali in od takrat je zje.ba.no Zdaj pa res odhajam!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:02:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup Kako pa ti vidis kok ima ona postov? Jaz nic ne vidim s kurzerjem pejt na njen nick in čisto na dnu je cifra in avtar ahaaaaaaaa Zakaj pa je tako??? Spelin@ Ej, pojma nimam A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick jaz čisto normalno vidim kot pri vseh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:02:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup Kako pa ti vidis kok ima ona postov? Jaz nic ne vidim s kurzerjem pejt na njen nick in čisto na dnu je cifra in avtar Joj, pa še blontna nisem, da bi se lahko na to zgovarjala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:02:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:02:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno. Samo s tako hitrostjo kot je bila včeraj in danes do večera je to "mission imposible" Se zavedam tega. To pomeni, da boš mogla bit vsak dan gor. Se bo mož ločil A je tu zraven **** in edinaos sploh še katera poročena???? a ti nisi ..sorči ma sem pozabila... Saj vsak dan ti ni treba tukaj viset, da se ne bo ločil. Kakkšne zakonske dolžnosti le opravi. Drugače pa lahko pridem tudi k meni živet, če ti kufre spakira. Hvala, hvala.... Če bo kdo pokal kufre pri nas, bo to on Se mi je zdelo, da boš to rekla. Si tak karakter kot jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:02:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa po novem niti pod razno noče več flaške, ne AM, ne čaja. Dojim pa le zjutraj, zvečer ter ponoči........čez dan pa tulimo . sej za varjo je to velika sprememba. jaz bi na njenem mestu tudi tulila. kaj pa duda, a kaj zaleže? verjetno ne kaj dosti, ker hoče joško. Če ji dam dudo, je užaljena, da je joj.......s flaško isto, potem pa ji dam AM po žlički, pa je isto užaljena........najbrž, ker bi rada mleko po joški Bolana ni, malo prehlajena, ampak ni hudega. Tudi kašelj smo na hitrco pregnali (3x sem ji dala Prospan). Zobki, ... hmm ma nič ni videti, da bi kaj ven hodlo Nič zdaj se buni in moram ji dat joško . Pa opažam, da je na eni strani mokra...joj te Mulerjeve plenice, ki tako slabo drži tisto lepilo. Sem sigurna, da se je snelo, zdja jo moram pa še enkrat preobleči. Nič, grem, pa lahko noč vsem. Abstinenčna kriza je pri vas v polnem teku. Upam, da čimprej mine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:03:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej si grem pa zobe umit. našega še vedno ni z "ene" pive. V naši familiji pa se poslužujejo izraza dve pivi. Prva je vedno prva, vse naslednje pa so druga. In tako sta dve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:03:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup Kako pa ti vidis kok ima ona postov? Jaz nic ne vidim s kurzerjem pejt na njen nick in čisto na dnu je cifra in avtar ahaaaaaaaa Zakaj pa je tako??? Spelin@ Ej, pojma nimam A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick jaz čisto normalno vidim kot pri vseh Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj????Kaj imaš ti kake veze na rr???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:04:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick Pa ne jaz RR so prenavljali in od takrat je zje.ba.no Zdaj pa res odhajam!!! Lahko noč pa čimbolj mirno spanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:04:15
|
|
|
|
sesil
|
kasso, meni ni mullerjeva plenica še čisto nobena spuščala.sem zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:04:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej si grem pa zobe umit. našega še vedno ni z "ene" pive. V naši familiji pa se poslužujejo izraza dve pivi. Prva je vedno prva, vse naslednje pa so druga. In tako sta dve. Hmmmmmm grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!S tem bi se moj gotovo strinjal. A tvoj kaj hodi na pive????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Si videla odgovor.... o samii Da ne bo da nisem odgovorila...ko je taka poplava postov zdele... Kako pa se ti z možem pogovarjaš? Malo smo radovedne. Anglesko- slovensko - arabsko... malo mesano na zaru Ni problema radovednost je lepa cednost.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:05:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej si grem pa zobe umit. našega še vedno ni z "ene" pive. V naši familiji pa se poslužujejo izraza dve pivi. Prva je vedno prva, vse naslednje pa so druga. In tako sta dve. Hmmmmmm grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!S tem bi se moj gotovo strinjal. A tvoj kaj hodi na pive???? HB ne. Pa niti športa ne gleda. Sem bila vedno glavna pri daljincu, zdaj pa je mali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 23:06:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup Kako pa ti vidis kok ima ona postov? Jaz nic ne vidim s kurzerjem pejt na njen nick in čisto na dnu je cifra in avtar ahaaaaaaaa Zakaj pa je tako??? Spelin@ Ej, pojma nimam A nisi rekla, da si nekja prenastavljala in ti je vrglo avtar v nick jaz čisto normalno vidim kot pri vseh Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj????Kaj imaš ti kake veze na rr??? pa kake veze, v rit jih bom sunla. sploh ne morem naložiti mojih slik v album.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?