|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
22.11.2008 9:47:00   
naty13
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res si pridna z iskanjem linkov. Hvala. Si bom mal pogledala, mal bom pobrskala po spominu, kako je bilo pri Nejcu pri uvajanju GH, mal vprašala naše punce in poskušala izvleči najboljše za mojega sončka. user posted image

Bella tolk sem sklerozna, da sem pozabila pohvalit tvojo torto. user posted image  Res si se potrudila. user posted image user posted image user posted image  Pa še sline so se mi pocedile. user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da ima Nejc v petek RD, da mi ne boste delale luštov. user posted image user posted image user posted image  Vam jih bom še jaz potem malo. user posted image user posted image user posted image  Pa še zdej ne vem, kakšno naj mu naročim, ok okus bo sadni, ampak obliko. user posted image  Ker mi mulo kar našteva, kaj vse bi mel na torto. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.11.2008 9:52:46   
ozziebo
Buhtlčk in žanneža vse naj naj!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.11.2008 9:53:36   
Vilika
Juh, čvekiceee... sem imela 10 strani za prebrat

Sem zlo na hitro preletela in se trenutno ničesar ne spomnim user posted image

Danes smo pa mi 3 MESECE stari user posted image user posted image user posted image !

Naš fant je boljše. Takoj ko je pogruntal, da se mu je povrnil glasek, spet kriči kot nor user posted image (prej je bil pa 2 dni priden kot miška). Hvala vam punce za lepe želje user posted image

Aha - Žanneža - lani smo tudi pri nas takšne smrekice delali - no, bolj tašča kot jaz, ful luštno.  Bom probala slikico najt, jo imam na drugem računalniku..

Ej folk, jaz imam res zmedo s temi računalniki - uporabljam kar 4, mojega, družinskega, od brata in od mami (kadar sem pri nas - to je vsak dan user posted image ), prej pa še službenega. In posledično imam povsod rastrošene podatke in fotke. Sem si kupila pred enim mesecem zunanji trdi disk, da bom vse lepo gor spravila, pa mi še vedno ni zneslo tega narediti user posted image .

Kaj še... aha - srečanje - načeloma midva z Vidom prideva. Še bolj bi mi pa ustrezalo kakšen teden ali pa vsaj kak dan kasneje, ker greva midva z lubitom 2.12 v Špas teater končno gledat 5.MOŠKIH.COM, pa da ne bom vsak dan odsotna od doma... Pa pra so povedale punce, da je/bo ob petkih NORO, po 20tem pa sploh. Tako da takrat zagotovo nisem imela namena it v tisto gužvo z dojenčkom.

Vse ki ste nalepile slikice (ustvarjalne in dojenčkove) - fuuul lepo!

Še nekaj mi ni šlo v lajšto  - neža - v enem postu si napisala da si edinka (in ti je blo hudo s priimkom), v naslednjem pa da imaš sesto... Kako je sedaj imaš sestro ali si edinka user posted image

Našga tamalga sem prej komaj nekako uspavala, lubi pa tud še vedno smrči tukaj poleg - je bogec imel nočno. Meni pa je dolgcaaaajt.

Bom šla mogoče mal dojenčkov album urejat user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
22.11.2008 10:09:49   
matejchi
A mamo same nočne user posted image , ali se to samo tak reče?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.11.2008 10:16:58   
Erin
žanneža ima tudi roj dan? user posted image user posted image user posted image Nisem vedela.. VSE NAJBOLJŠEEEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image

Vilika - čestitke za 3 mesece in da je glas nazaj! user posted image user posted image user posted image PA super da si dobila karte za 5moških! Mi2 sva hotela iti mesec dninazaj na Bled pa je bilo vse razprodano..niti prijateljica ki ima veze vsepovsod ni mogla zrihtat karte...user posted image user posted image user posted image Pa drugo leto.UŽIVAJ!user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.11.2008 10:17:33 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.11.2008 10:27:18   
tatly
vilika vse naj naj za 3 meseceuser posted image user posted image
erin dobro da si dala te strani o uvajanju goste hrane,,tega me je najbol strah da nebom vedla gdaj in kakouser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.11.2008 10:34:34   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Še nekaj mi ni šlo v lajšto  - neža - v enem postu si napisala da si edinka (in ti je blo hudo s priimkom), v naslednjem pa da imaš sesto... Kako je sedaj imaš sestro ali si edinka user posted image

Bom res morala angleško pisat, da me boste razumeli user posted image  tudi sama se včasih ne razumem user posted image user posted image user posted image

Mama se je ponovno poročila, (21 let nazaj) da imam pol sestro kar je 12 let stara (jo ljubim kot prava sestra). Moj oče je imel samo mene in nimam drugih otrok. user posted image

Neža je spala od 18:00 do 8:00 user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.11.2008 10:35:39   
Erin
RECEPTI ZA KAŠICE:

http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=12

http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Folder=169

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.11.2008 10:36:33   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Moj oče je imel samo mene in nimam drugih otrok. user posted image

Zato moj priimek ne gre več naprej, ker sem ga spreminala v user posted image  priimek.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.11.2008 10:37:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

vilika vse naj naj za 3 meseceuser posted image user posted image
erin dobro da si dala te strani o uvajanju goste hrane,,tega me je najbol strah da nebom vedla gdaj in kakouser posted image

Saj sama tudi nimam pojma od uvajanja...zato pa iščem vse kar je v povezavi s tem...kar najdem je pa prav da delim z vami saj nas jekar nekaj ki smo na frišno mamice in nimamo pojma kako in kaj ...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.11.2008 10:51:28   
nyna84
Jutro še od mene!
Sem vas na hitro priletela pogledat. Jaz pijem user posted image , Gaja gleda risanke, Lana ji pa z veseljem družbo dela. user posted image
Smo same babe dans doma, moj user posted image  je šel s tastom v gozd drva štimat, da nas ne bo zeblo. Mi je vedno tko zoprno, ko grejo to delat, ker vedno študiram, kaj vse se lahko komu naredi. user posted image  Po drugi strani se pa tako v bistvu zastonj grejemo, ker imamo svoj gozd. No, sej bo vse ok, ane? user posted image
Jaz čakam obiske, pridejo eni znanci po pamperske št. 2, ker so Lani že premajhne, oni pa imajo 1 mesec starega user posted image .

žanneža in buhtlčk vse najboljše!!!
user posted image

bella sem naredila včeraj za kosilo zraven mineštre še tvoje pizza kruhke. Odlično! Moj user posted image  jih ni mogel prehvaliti, pa Gaja jih je tudi toliko pojedla, da ne vem, kam jih je sploh upala spravit. Super res! Vse pohvale! user posted image user posted image user posted image  Pa Ful lepa torta!

žanneža in Maja T., super umetnici sta! Maja T., zelo lep adventni venček, si mi dala idejo, da verjetno ne bom delala klasičnega venčka, ampak kaj boj unikatnega. user posted image user posted image user posted image  Pa res ful dobre ideje za okraske, žanneža!! user posted image user posted image user posted image

Joj, Lana se je glih zdej tko pokakala, da se moreva kar previt.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.11.2008 11:29:13   
Vilika
matejchi - sumljive so te nočne, ni kaj user posted image

Erin - jaz na karte že skor 2 leti čakam... zdaj sem jih kar preko spleta kupila in greva gledat v Mengeš. Sem pa čakala kdaj bo v Novem mestu, ker tam sva gledala 5 ŽENSK.COM... Ni šans drugače do kart priti, imaš prav.
Hvala za linke! Si bom kasneje pogledala, sedaj se je lubi zbudu user posted image . Bo še smeha s to hrano.

Neža - aha, tko je to.  Naš priimek tudi ne bo šel naprej pri naši družini... pa mi itak ni všeč in se ne sekiram user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.11.2008 13:20:30   
Erin
NAš je pa sedaj kakal tako sluzast drekec...se je kar vlekel kot en smrkelj in blo ga je ful velik....user posted image user posted image user posted image

Ima katera s tem kakšne izkušnje? Naj v  pon kličem zdravnico in vprašam?user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.11.2008 13:54:11   
majči22
Matejchi dela v Cestnem podjetju in imajo od sedaj naprej nočne,ker je zimska pripravljenost.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

majči22 kaj pa dela tvoj ponoči?

Ali misliš, da smo neumne, ker mislimo, da grejo delat nočno izmeno
Ko sem prej preverjala prek mobi št. kje je  (tisto kar je bambi14 dala na forum) je bil moj z eno babo

Tud jest sm zvečer preverila in moram vam povedat, da je tud moj eno od uzadi. Pa še dolge lase je imela!user posted image Sm ga prec poklicala kje je! In ne boste verjeli lih pred vhodnimi vrati - doma! Je neki pozabu, pa je pršu iskat!!user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.11.2008 14:00:23   
nyna84
Mi je uspelo zdej prebrat en del za nazaj. Prvi del komentarjev:
plenice - hvala vsem za info, zdej vem, katere plenice morem vzet drugič. user posted image

handling - meni ga tudi ni nihče pokazal v P. user posted image  Še previli so jo tako na hitro, da dobro da to znam že od Gaje. Mi gre pa tud men ful na živce to, da pričakujejo da drugorodke vse vemo in znamo. user posted image  V glavnem, ga ne znam in jo dvigujem tko kot se mi zdi najbolj enostavno, edino na to pazim, kako jo pestvam. Sej pri Gaji mi ga tudi ni nihče pokazal, pa ji zdej nič ne fali.

Bella02 user posted image user posted image user posted image  za tvojo prijateljico. Je pa res hudo, če se ti kaj takega zgodi, ko si že na polovici in imaš user posted image  že za družinskega člana. user posted image
Jaz sem pa včeraj izvedela, da je ena moja kolegica noseča! user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok.

lupinica - Lana je v njej čisto stlačena, če ima bundico. Bomo počasi dali v avto stolček 0-18kg, ga imamo še od Gaje. Samo ne vem, kdaj so lahko user posted image  obrnjeni v smeri vožnje? Ali katera ve?

M - jaz je tud še nimam in me nič ne ščipa v jajčnikih. Je nič ne pogrešam. user posted image  Če bo tako kot pri Gaji, je še nekaj časa verjetno ne bom imela.

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Lasje - Meni ful odpadajo, se mi zdi, da so povsod samo moji lasje. user posted image  Da ne omenjam, kako izgleda, ko si jih grem prat - dvakrat vmes odtok čistim. user posted image

Mogoče ste že govorile o tem, ko nisem prišla do računalnika, pa bom vseeno vprašala: A vaše malčke že kaj zobki dajejo? Naš Teo bi najraje pojedel svoje prste, pa še mene ugriznil...

Hvala enako x2. HB da imam ful las. In če Lani ne pride hmal kak zob ven, bom znorela, ker je danes že tretji dan sitna ko user posted image  in mal manjka da si ne stlači cele roke v usta.

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

http://www.youtube.com/watch?v=K4X-cb34ahw&feature=related

Katerega ljubljenčka boste pa ve vašim kupile?

upam da je tole neresnično... blek!!

nočko, grem počasi spat.

Je resnično... je bilo celo pri poročilih enkrat. Kak folk! Puško pa user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.11.2008 14:12:40   
sayuri
Oj čvekice. user posted image

Nimam nč energije danes. Sem bolj žalostna.user posted image  Sem zvedla, da ima ena moja bivša učenka levkemijo user posted image . Bogica.... Komajda 9 let je stara user posted image user posted image user posted image

Drugače je včerajšnji nakup ZMAE totlano popušil. user posted image  Dobila nisem niti ene stvari zase user posted image . Hvala bogu smo Filipa obuli in možek je pustil kar nekaj denarja v Sportini. Je pa vsaj on lepo oblečen user posted image . Jaz bom šla zfgleda v kavbojkah na krst. Mater user posted image  Je pa res, da smo šli samo v City park. Nameravam it drug teden dopoldne en samostojen šoping narest.

Vilika kar ogledj si 5.moških.com. So dobri. In 5.žensk.com tudi.

A veste, da prihaja spomladi 5 moških.com in 5 žensk.com? Bo imela moja svakinja tud eno vlogo user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.11.2008 14:24:46   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Matejchi dela v Cestnem podjetju in imajo od sedaj naprej nočne,ker je zimska pripravljenost.

majči22 kaj pa dela tvoj ponoči?

Ali misliš, da smo neumne, ker mislimo, da grejo delat nočno izmeno
Ko sem prej preverjala prek mobi št. kje je  (tisto kar je bambi14 dala na forum) je bil moj z eno babo

Tud jest sm zvečer preverila in moram vam povedat, da je tud moj eno od uzadi. Pa še dolge lase je imela!user posted image Sm ga prec poklicala kje je! In ne boste verjeli lih pred vhodnimi vrati - doma! Je neki pozabu, pa je pršu iskat!!user posted image

hmmmmmm, dobro, da je poštar že šel drugam,...user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.11.2008 18:34:41   
gajka
buhtlčk in žanneža - vse najboljše! user posted image

Vilika - čestitke Vidu za 3 mesece! user posted image In super, da je spet glas dobil nazaj. Pa upam, da ušesa ne trpijo preveč. user posted image

Maja T. - tudi Roku je lupinica že precej tesna. Je pa Vilika enkrat predlagala, kako pridobiti ene 3 cm pasov (če si slučajno spregledala) - zadaj tisto kovinsko zaponko, kjer se stikajo 3 pasi, prestavi čisto do konca. Eh, sem trapasto opisala, ampak ti samo poglej sedež in boš vedela, kaj mislim.

Erin - Rok sicer kaka komaj vsake kvatre enkrat, je pa, ko je nazadnje zjutraj orng kakal (sicer bolj gosto), zvečer še enkrat kakal, ampak ful sluzasto. Sem imela naslednji dan P, pa sem to omenila, pa je rekla, da je tudi to OK. Mah, očitno je vse OK, gosto, tekoče, sluzasto, zeleno, rumeno, nitkasto, z grudicami, 7× na dan, 1× na 7 dni... user posted image

matejchi - a sem te včeraj zvečer na cedilu pustila? user posted image

majči22 - a potem, če ne bodo ceste dobro splužene, se lahko nate obrnemo? user posted image

žanneža
- ful lepa vas! Res super ideja! user posted image

košuta - lasje... Škoda sploh začet debato o tem... user posted image Samo to: trenutno jih imam še malo več kot Rok. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.11.2008 18:36:05 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.11.2008 19:05:12   
andrejaboris
oj samo da se javim.

Naš user posted image je že doma je prišel že ponoči in sem cela nora. Pa Lan je tut celi nori. Zdaj se pa bomo cartali!user posted image user posted image

Erin ko sem jaz bla v bolnici z Enejem je imel drisko in vročino in sem vprašala kak vem da ima drisko in so rekli da je sluzasto. Samo ma skoraj vedno malo sluzasto ker je samo dojen. Tak da ne vem .

NIč šibam Enej jamra

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.11.2008 19:06:31   
Tamy30
dan dan,
grrrr to izpadanje las ja, danes sem si lase oprala in mi je sel cel sop las ven, samo vprasanje casa je se da bom ostala plesasta, pa ze tako mam redke lase in tanke. Sem si kupila recept proti izpadanju las, mogoce bo pa le kaj pomagalo.

kosuta, ja moj bi si jih tudi najraje pojedel, oz. bolj posesal. Tak vneto (ampak samo na skrivaj)user posted image vlce palec, grrr ker ce ga zalotim se kar skregam pa takoj nadomestim z dudo. Dlesni se nima otecenih, tako da mislim da se zobkov ne bo.

žanneža wow svaka ti castuser posted image , mdaonca tale bozicna vas je za obliznit. Si pa prava mojstricauser posted image Od kod ti idejeuser posted image ceprav z enodnevno zamudo ti zelim vse najboljse tebi pa tudi buhtlckuuser posted image user posted image user posted image

vilika cestitke za 3 meseceuser posted image

Erin hvala za linke straniuser posted image otroskih kasic

Danes ponoci smo spet slabo spali. Sem mela jaz in Martin zamasene noske. Mu ullijem to fiziolosko tekocino v nosek pa tako joka, boscek pa je samo za njegovo dobro. Ste vedele da tiste ko dojite ne smete lizat neoangina? No tega tudi sama nisem vedela, pa se dobro da me je farmacevtka vprasala ce dojim. In mi nato prodala blek tablete za lizat., Panthol. Hm ucinka se ni bilo od nikoder.

Danes sem bila v Mulerju, pa nic ne vem o 10%popustu, verjetno je bilo samo v Kranju. Sem pa danes kupila stevilko vecje pamperske, torej imamo ze 4user posted image sem kupila dvoje razlicnih active in babydry. Na active so taksni lustkani vzorcki, sesame streetsuser posted image
user posted image
Hehe mam polno cdjev z otroskimi pesmicami, od disneyevih pesmic, do slovenskih pravljic. In trenutno Martin spi, jaz pa zraven poslusam disnejeve pesmice. Sem vedela da se jih je splacalao v mladosti posnetiuser posted image  

Nic gremo se malce zalegnit, bo pol manj drazenja v grlu pa smrkanja.

papa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.11.2008 19:09:48   
naty13
Čer.

Ste zgovorne, vikendu podobno. user posted image

Moje2 spita. user posted image  Dopoldne sem imela norišnico, Nejc trmaril 100 na uro in cvilil, da Jošt ni mogel spati, ker je bil zaspan ne jesti in to je bil začaran krog. user posted image  No se je nekako poklapal. Popoldne smo preživeli skupaj. user posted image  Pa obiske smo imeli in je bilo super mal poklepetat, ura je pa šibala. user posted image

Gajka sem se nasmejala tvojim komentarjem o kakanju. user posted image  Odlično nadomeščaš matejchi. user posted image

Erin tudi mi smo že 2X kakali mal sluzasto, ampak se mi zdi OK, ker nisem opazila drugih sprememb. user posted image

Vilika user posted image user posted image user posted image  Vidu za 3 mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri tale novička pa ni nič kaj rožnata. Sploh pa, ko gre za tako majhnega otroka. user posted image user posted image user posted image  Namenjam user posted image user posted image  za tvojo učenko.

Nyna tudi naši gredo v ponedeljek v gozd, če ne bo snega. user posted image  res je kot praviš, zastonj kurjava, ampak je pa naporno delo. Pa še vsi pridejo čisto prestradani domov, s tem, da jim nesemo malico opoldne. user posted image

Še zvečer vas pridem pogledat. Bom sama, user posted image  čaka še službena obveznost.

Jutri pa še ne vem, kam gremo. Važno, da bomo skupaj, pa tudi če smo doma. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.11.2008 19:15:21   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
ja sem mela malona joški in naenkrat buuuuummmmm in kaj:

sem dala krompir kuhat za solato in sem zraven vrgla 2 jajci in pozabila na vse skupaj(sem imela na najbolj vroče nastavljeno) in je voda izparela, krompir se je zažgal, jajca pa razneslo in sedaj ima stanovanje vonj po zažganem- fuj ampak sreča, da sem prehlajena in nič ne vohamuser posted image . Kaj češ, grem pristavit nov pisker.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne zameri bambi, mi deluje kot da bi vic od matejchi prebrala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.11.2008 19:15:32   
cebrca
Najprej za vse  user posted image , ki ste me brale, pa kometirale ali pa ne. To je pa za tiste, ki ste poslale objemčke in rožice  user posted image   Sem mogla malo napisat, da ste vedele kaj se dogaja.

V Celje me žal ne bouser posted image , imam preveč vožnje. Se lahko pridem samo pokazat obrnem in se peljem nazaj k P  user posted image . Bi pa zelo rada prišla in spoznala še ostale!!! user posted image

matejchi lahko pa me napišeš za LJ, zaenkrat imam ta dan še frej! user posted image

Pri nas smo šli od enega ekstrema v drugega. Potem sem mu res po navodilu P, dala malo Calpola, pa mi je potem cel petek prespal in skoraj nič jedel in kakal. Danes se je pa tako matral in sem mu dala kamilice, pa je po eni uri plenico skoraj razneslo  user posted image . user posted image se je samo obrnil user posted image in šel ven! user posted image user posted image Danes se tako zadeve počasi vračajo v normalo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.11.2008 19:16:39   
andrejaboris
Ja že papama. Danes pa ima moj srček Lan rojstni dan. Ima že 3 leta. joj kak čas leti.

Tašča je šla jaz pa sem najsrečnejši človek na svetu! user posted image user posted image user posted image user posted image bom drugič ko bo več časa izpraznila svojo dušo. Sem hvaležna da živimo sami.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.11.2008 19:16:49   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
sayuri - kje imaš odvečne kg?? En dan si jamrala da jih imaš...Jaz jih nikjer ne vidimuser posted image Prav manekensko postavco maš... kr pssssst... jaz sem še vedno ko nasedli kit.... če grem mimo, moja rit pride šele pol ure za menoj...user posted image
Sva že dve, sam da gre pri meni še trebuh pol ure pred mano user posted image user posted image user posted image

Maja T. in ostale - kako naredite tunino omako za testenine...?user posted image
Jaz jo naredim v smetanovi omaki. Za dva 2 mali rio mare, 2 zdenka sirčka, dve žlici kisle smetane, malo mleka ali sladke smetane, rožmarin. toliko da fino prevre, pa da se skuhajo špageti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?