lepa posadka
|
Srečka, danes pa jaz namesto tebe pišem prve poste... Mah, delam en filmček za presenečenje... pa mi je vzelo čisto preveč časa. Pa obujanje spominov takšnih in drugačnih, pa en kup starih fotk po mizi, pa otroci radovedni kaj se dogaja, pa itak dela drugega dovolj... No, sem res utrujena in grem samo še spat. Tomaže pa očitno razume, da se nekaj dogaja še pozno v noč, saj nni nocoj še nič zacvilačkal, pa je ura že ena proč. V preteklem tednu smo do te ure že parkrat lovili duco in vsaj 1x tudi dojili??!! Je pa zadnje dneve čez dan Tomaž kar težak - tako in drugače. Ali se takoj kam zarine in potem cvili, ker ne more ne naprej ne nazaj... ali si želi pisane družbe... pa vsakič, ko ga v roke vzamem, se prisesa na mojo brado, da me je že strah, če se mi kakšen rob ne pozna. Morda so pa tokrat res zobki :-)))) Pri nas se tako obeta še pester vikend, tako da verjetno z mojim javljanjem ne bo nič. Upam, da Tasyo veselo štima po novi hiši in se zato nič ne javi. Jabolko... joj, upam, da je res samo splet naštetega. Pa, da se hitro pomiri. Se tudi meni dostikrat zgodi, da ko bi mi MM najbolj lahko pomagal, ima kje kakšno večerjo po konferenci ali kakšen sprejem... No, tokrat pa čestitke za tajming od tašče. No, čimbolj mirno noč, da se vsi pomirite in bo jutri lepši dan. Majček... tedi sama najraje preslišim vse tragične zgodbice znancev in znank. Zaradi njih se lahko samo sekiram, to pa nikomur ne ''nuca''. Drugič raje Aprilke poišči :-) Joan... čestitke za komunalce, pa tebi za gostinske usluge in potrpežljivost... pa seveda slikovit opis dogajanja na vašem vrtu :-)))) Jutri si pa privošči mirno jutro ''v solo''. Bela vrtnica... Zara je res luštkana... in koledar izgleda prav fino. Trnuljčica... Paše it mal ven. Pa fino, da si tako program napisala... bom še jaz vedela kaj se splača pogledat. Mene včasih tako prime it, samo potem ne vem kaj se splača... pa ne grem :-( Vidiš, pa ravno sva se menila, da bi šla skupaj Bonda gledat... Sicer pa imam dva kontakta zate... Ko dobim cifre, ti javim. Simvir... danes še sploh nismo dobili avta?!? Upam, da nisi kaj minirala ritma zaradi mene. Pa pozravček Tevžku... upam, da v deželo sladkih sanj :-))) Škorenjčki, čeveljčki za zimo... ko že vse limate svoje, naj še jaz pokažem naše :-))) - oldtajmerski :-))) Speli... faza UEEE; UEEE pride pri vsakem... pa gre :-) No, pri nas je prvi imel res dolgo to fazo, ta druga je skoraj ni imela, pa bi si včasih želela, da bi bila bolj počasna v socializaciji :-))) Vidiš, pa nismo nikoli zadovoljni. Krista...ti si s to hrano vedno tako pridna, da imam jaz vedno slabo vest! Glede noskov pa... otročkom so včasih rekli šmrkavci ravno zato, ker jih vedno iz nosa teče. Ti le poskrbi, da bo prehodno, pa zalivaj, če pa malo curlja, pa le brez skrbi :-))) Big mamma... čestitke za uspešne nakupe. Pa še za nazaj... pohvala, ker sta se z možekom tako potrudila okoli pesjaka. Naj vam bo delo s psičkom v veselje. Je pa tudi meni prinašalec eden najlepših. Eva... tvoja Kiara je pa videti že prav korajžna deklina... in nič debelkasta - velja? Tako, miren preostanek noči vam želim. Pa lušten vikend. Sladke sanje...
|