|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
21.11.2008 19:35:38   
clericv6
Speli: no, super, da je glede D vitamina vse ok. Skakalnica pa ne mene ne Kiare ne moti več, smo se jo tako navadili...

Tekočina: Kiara noče piti ne vode, kompota, soka in ne čaja. Tako da ji dajem vodo kar po žlički, pa še to jo dosti pljune ven. Pa fris naredi zraven tak, kot da bi voda imela ne vem kakšen grozen okus user posted image . Ampak vztrajam, saj tekočino mora dobiti. Sicer jo dosti dobi tudi s hrano, ampak ziher je ziher. Mogoče nam pa sčasoma uspe celo po flaški, hehe.

A imate že 8. zobek ali še ne????

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
21.11.2008 19:58:09   
trnuljčica
Eva tudi naš do pred tedna dni ni hotel piti tekočine poleg mleka. Ničesar. Ne soka, ne vode, ne čaja, ne kompot. Le mleko. Pa sem ubrala taktiko, ki se je izkazala za uspešno. Ko greva na plavanje in je po njem izmučen(voda, sopara,...), lačen in žejen, mu ponudim gh nato pa nesladkan čaj. Brez mleka. In je prvič tako spil 20 ml. Potem sem to nadaljevala čez dan in sva sedaj po 5 dneh na 50 ml dnevno. Sliši se malo, ampak prej sploh ni hotel druge tekočine in je to že uspeh.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
21.11.2008 20:04:24   
trnuljčica
A ja midva sva bek. Iz kina mislim... Sem se uštela. Nisva bila z najstniki. Bila sva z osem ali devetletnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako so se ciljali s kokicami, flašami itd, da so prišli varnostniki. Brez heca. Namesto na ekran si samo gledal, a bo kakšna flaša priletela vate. Pa skakanje čez stole... Pa da ne boste mislili, da so bili sami fantje na delu. Je blo kar fifti fifti. Ja tako je očitno sedaj... Se spomnim, da sem jaz bila tako vesela da sem sploh v kinu, pa veliko pozneje, da sem bila pridna kot bubica.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
21.11.2008 20:23:30   
clericv6
Trnuljčica: no, zdaj sem se pa prav nasmejala vajinemu kinu user posted image . Se pa strinjam, da mi nismo bili taki. Ah, današnja mladina! user posted image  A je bil vsaj film v redu? Kaj sta šla pa gledat?

Drugače pa sem tudi jaz poskusila s tvojo taktiko, pa ne deluje. Ne pred GH in ne po njej, tako da ji pač dam po žlički in držim pesti, da se bo navadila. Mleka ji pa po obroku GH že nekaj časa ne dajem več, ker smo zamenjali dva obroka in to je to. Kmalu bomo pa še zjutraj uvedli zajtrk namesto flaške. Itak bomo čez dva tedna poskusili z jogurtom, pa potem s skuto, ker bo stara že 8 mesecev.

Aja, Violica: tudi Kiara je danes dobila tiste nogavičke/ copatke iz Pikapolonice in se mi zdijo super! Samo še operem jih, pa jih sprobamo...

Kje ste vse čveke????

Neposredna povezava do sporočila: 4804
21.11.2008 20:27:26   
clericv6
Trnuljčica: meni se zdi 50 ml tekočine ogromno.... user posted image  Brez heca..

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
21.11.2008 20:33:37   
Krista28
Ojoj trnuljčica...glih romantično ni slišat, spomin na mladost....jah tko se nismo obnašal...no vsaj skupaj sta bilauser posted image

Tekočina: Jaz sploh ne merim, tako da glede kolečin nisem na tekočem...ma, dokler so plenice polulane in kaka 2x na dan je ok, a ne?

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
21.11.2008 20:58:15   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
ma, dokler so plenice polulane in kaka 2x na dan je ok, a ne?

Pravilno razmišljanje.user posted image
Le da bi ga jaz že sedaj preden bo šel v varstvo( ko bom v službi), rada naučila da pije vodo. Pa ne gre.user posted image
Ker se bojim, da bo sicer samo na sokcih pristal. To mi je pa resuser posted image

Eva gledala sva Bonda. Kaj vem meni Bond tako nikoli ni bil extra zanimiv film. Moj pa je rekel, da temu bondu manjka nekaj v zgodbi...
Zadnjič sem šla sama gledat, joj kako je že naslov... Grem gledat...user posted image Evo, sem pogledala: Viharna noč- igra R.Gere, romantični film. Avtor je napisal tudi Ljubezen v steklenički. Ma, kratko in jedrnato: zadnjo petino filma sem precmerila... Sem romantik, ampak ponavadi se ne cmerim, sploh ne v javnosti... Tokrat si nisem mogla pomagati. HB je v Mb 5 duš v kinu. In noben ne opazi.user posted image user posted image user posted image
Sicer imam namen iti gledat še: Ljubezen v Barceloni (P. Cruz), Avstralijo(OBVEZNOuser posted image , N. Kidman), ter za sprostitev Božič na kvadrat (komedija- ki se je celo mojemu danes po reklami dopadla, pa ni glih za takšne filme).
Sem si zastavila kaj?user posted image In mislim čisto vsak teden it ven od tega tedna dalje. Mladič se mora navaditi, da je tudi v varstvu lahko zabavno. BTW se je mel prav luštno z babico. Pa kako se razveseli, ko prideš nazaj...user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
21.11.2008 21:00:34   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Trnuljčica: meni se zdi 50 ml tekočine ogromno.... user posted image  Brez heca..

Tudi meni.user posted image Kot bi odkrili Ameriko. Pa čeprav ga silimo z njo.user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
21.11.2008 21:10:17   
bela vrtnica
Hoj, hoj!

Danes sem pa totalno "crknjena". Sem bila na jogi za moč in nas je tako mučil, da so se mi vse možne mišice tresle. Mam  občutek, da me še kar vse boli. Kaj bo šele jutri? Pol sem pa kar v Mercator zavila po slice pice za mene in MM in sem se tako napokala. Zdej pa uživam v kozarcu domačega Refoška (direkt s Primorske). Že tko dolg nisem pila, da ga že po enem kozarcu kar čutim.

Sem si danes vzela čas, ko je Zara spala  (celo 2 uri skupaj, kar se pri nas še ni zgodilo, vsaj v stanovanju ne) in malo ustvarjala koledar. Sem se spomnila, da sva zraven fotoaparata dobila ful nekih programov za urejanje slik, med njimi je tudi izdelava koledarja. Vam posredujem v pogled eno stran.
user posted image

Ne vem točno katera je spraševala za škorenjčke iz HM. Ful so luštne, pa drugač tud ne lezejo kr tko dol. Sam Zara, ko se razjezi jih en, dva, tri dol spravi.

Nič tolk za zdej. Lep večer in se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 4809
21.11.2008 21:40:24   
Jo@n
Čer!
Danes sem pa kar crknjena... od vsega letanja po in okoli bajte, pa strežbi malih in velikih... Še mali princ je zamenjal dopoldansko in popoldansko kitico, palačinke se niso hotele same spečt... potem pa še šoping in prekladanje iz in v avto po dežju... Da ne omenjam vseh borb in dretja pri čiščenju noska...

Pokorno javljam, da imam tega tedna počasi dovolj in HB je jutri sobota. Malega bom prepustila zjutraj MM in se šla razvajat k frizerju. Pa naj se sama rihtata, MM pa naj tuhta, kako bo naredil kaj več kot 1 stvar naenkrat. No, saj vem da bo poenostavil in da bo vse nujno narejeno. Ostalo pa itak počaka.

Plavalke, kako stes se kaj imele danes, kakšen je bil kakav?

Bela vrtnica user posted image  za koledar.

Trnuljčica, bravo za varstvo, kino in Svenovo tekočino. no, pri nas gre še najbolj kakšen kompot, ga spije do 1 dcl. Voda mu pa ne gre... Ko si pisala o zasedenih mamah in taščah, pa sem mislila, da pišeš moje misliuser posted image .

Ostalo sem pa pozabila, je ostalo na prejšnji strani.

Nočko, naj vas ne zamede!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
21.11.2008 21:45:08   
Majček28
evo mene...sem zadnje čase tko redko na rr, da me kar trese...da ni to kriza slučajno??? user posted image

No, midve sva danes opravile na ORL...kamor sva prišle z zamudo....je Brina sicer ustala že 5.20 pa sva se do 6.30 mal igrale...kot ponavadi...potem pa je nazaj zaspala...no, to pa ni kot ponavadi...in sem jo mogla zbudit pa sva šibali kar brez zajtrka...sva si ga nardili kar v čakalnici in glih pri 5 žlički sva ble na vrsti...'Mrfi' je bil v akciji...sva prišle k doktorci čist umazane od kaše okrog ust...he he he...pa mal čudno gleda in ko ji povem, da naju je zmotila med zajtrkom naju ni več tko zmeden gledala...si je mislil, ti baba vsaj otroka bi lahko za k zdravniku mal okrog ust umila user posted image user posted image user posted image user posted image
Za nosek sva dobili antibiotične kapljice in zdej upam da se poštima...fizio moram še kar fullll filat in čez  4 mesce kontrola, ker zarad zamašenih kanalov ima Brina slabši sluh...je treba zdej mal kontrolirat...

Dons sva SPET zahinavle in nisva prišle na čvek...sorči bejbe...me je presenetla ena kolegica z obiskom in sva šli potem na en kakav pa na čvek...in lahko z zagotovostjo trdim, da bi blo bolj veselo pri mojih aprilčicah...debata je tekla o umetnih oploditvah....ona ima že enga sinkota zdaj se pa že 3 leta trudjo še z enim pa nikakor ne rata....pa njena znanka je mogla splavit v 5 mesecu ker amnio ni bla OK...pa njena svakinja rodila deklico, ki je fullll boščkana in zdaj na intenzivni in če preživi do naslednjega tedna, ko pride en kirurg iz Izraela, da jo z operacijo poskuša rešit- ima zožano aorto...skratka same težke in črne teme in se mi zdi, da zdaj ko imam svojo malčico, takele zadeve še težje poslušam...pa naj bo dost tele debate

Joan, jaz mojga še mal prepričujem za nakup butijev...pa ma boljši argument kot jaz...jaz pravim da so ful oh in sploh, on pa da je Brina tolk čebljev dobila, da bi bil greh še kakšne kupt- pa recesija in to user posted image ....
...super, da so to vrt preštihal user posted image ...dej jih še k nam pošlji pol na spomlad user posted image

Srečka, se oprvičujem, da sta vse vidve s Ketrin pokasirale...ja ja Nile zna pokomandirat...mene to še čaka in kaj šele bo ko sem zdej 3x bla hinko smrekar user posted image

Štajrke, a dons ste si zastavle pridet do 200-tke....super pridne ste, kar tko naprej

Bela vrtnica, super slikca in verjamem da je koledar super lep

...kje pa je kaj Katka?

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
21.11.2008 22:56:37   
NiLe
Jutrooo .... ne, nisem se zmotila, ampak sem se zdele zbudila, ker sem zadrnjohala ob dojenju oz. večernem uspavanju naše princeske user posted image user posted image ...
Jah, se pozna naporen teden, ki je za mano in ko je prišel MM iz službe (okoli 20.30), sem mu samo predala štafeto - sterejša dva, ki sta bila že na pol ready za posteljo in šla s Tio v spalnico. In, eto se zdele zbudim in nič jasno, kolk je ura, kaj dogaja, a je vse pod kontrolo user posted image user posted image user posted image ...

Za nazaj nisem brala, se pravi da sem v celodnevnem zaostanku user posted image ... preletela post od Majček (ma nismo hude nate, naš mali HS user posted image user posted image user posted image ... pa upam, da nisem tko grozna s tem komandiranjem user posted image ) in Jo@n, za katero upam, da bo jutri uživala pri frizerju in da bo ta teden hitro pozabljen - saj je najbrž že, ko pogledaš svojega princa, a ne??

Današnje plavanje je bilo super, samo ne vem, al so pozabili, da je zunaj skorajda zima in je bilo notri bolj brrrr, čvekanje ob kakavu pa je bil danes v manjši zasedbi in spet sta debeli urci mignili kot bi rekel keks.

Grem pod tuš, pojem par mandarin, kaj konkretnega pač ni ostalo ...  so mi vse pojedli - jao, jao, tile moja mali termiti so neverjetni user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
21.11.2008 23:26:46   
JABOLKO3
Hoj še od mene. No, naš dan je bil pa res bolj slab - je Jure sredi dneva zakuhal na 39,4 pa kašelj pa bruhanje ob kašlju - imam polno pralnico pobruhanih njegovih in mojih cunj, dekic... revež na kvadrat. No, na srečo nas je popoldne obiskala tašča - ja, prav ste prebrale - na srečo - da je pazila starejša dva, jaz sem pa malega peljala k zdravniku, ker vročina tudi po svečki ni padla... pa je menda vse čisto in naj bi se le virozica in izraščanje zobkov tako nesrečno poklopilo... kako se take stvari vedno dogajajo, ko si sam z otroki... ati seveda v celem dnevu ni niti poklicati utegnil in spoh ne ve, kaj smo imeli... sem besna kot zmaj, dobi svojo porcijo, takoj, ko ga vidim... no, zdajle je na gala diner...presneto, jaz pa še od kosila nisem nič jedla, ker je bila do zdaj akcija... no, Jurček zdaj končno mirno spi, jaz se mu grem pa pridružit, ker ne vem, kako dolgo bo trajalo...no, najprej še nekaj malega pojem...pa sem vam pojamrala in mi je takoj malo bolje...
Prebrala sem za nazaj, za komentiranje pa nimam prave volje, sori...
Mirno noč.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
22.11.2008 1:40:31   
lepa posadka
Srečka, danes pa jaz namesto tebe pišem prve poste...

Mah, delam en filmček za presenečenje... pa mi je vzelo čisto preveč časa. Pa obujanje spominov takšnih in drugačnih, pa en kup starih fotk po mizi, pa otroci radovedni kaj se dogaja, pa itak dela drugega dovolj... No, sem res utrujena in grem samo še spat. Tomaže pa očitno razume, da se nekaj dogaja še pozno v noč, saj nni nocoj še nič zacvilačkal, pa je ura že ena proč. V preteklem tednu smo do te ure že parkrat lovili duco in vsaj 1x tudi dojili??!! Je pa zadnje dneve čez dan Tomaž kar težak - tako in drugače. Ali se takoj kam zarine in potem cvili, ker ne more ne naprej ne nazaj... ali si želi pisane družbe... pa vsakič, ko ga  v roke vzamem, se prisesa na mojo brado, da me je že strah, če se mi kakšen rob ne pozna. Morda so pa tokrat res zobki :-))))

Pri nas se tako obeta še pester vikend, tako da verjetno z mojim javljanjem ne bo nič.

Upam, da Tasyo veselo štima po novi hiši in se zato nič ne javi.

Jabolko... joj, upam, da je res samo splet naštetega. Pa, da se hitro pomiri. Se tudi meni dostikrat zgodi, da ko bi mi MM najbolj lahko pomagal, ima kje kakšno večerjo po konferenci ali kakšen sprejem... No, tokrat pa čestitke za tajming od tašče. No, čimbolj mirno noč, da se vsi pomirite in bo jutri lepši dan.

Majček... tedi sama najraje preslišim vse tragične zgodbice znancev in znank. Zaradi njih se lahko samo sekiram, to pa nikomur ne ''nuca''. Drugič raje Aprilke poišči :-)

Joan... čestitke za komunalce, pa tebi za gostinske usluge in potrpežljivost... pa seveda slikovit opis dogajanja na vašem vrtu :-)))) Jutri si pa privošči mirno jutro ''v solo''.

Bela vrtnica... Zara je res luštkana... in koledar izgleda prav fino.

Trnuljčica... Paše it mal ven. Pa fino, da si tako program napisala... bom še jaz vedela kaj se splača pogledat. Mene včasih tako prime it, samo potem ne vem kaj se splača... pa ne grem :-( Vidiš, pa ravno sva se menila, da bi šla skupaj Bonda gledat... Sicer pa imam dva kontakta zate... Ko dobim cifre, ti javim.

Simvir... danes še sploh nismo dobili avta?!? Upam, da nisi kaj minirala ritma zaradi mene. Pa pozravček Tevžku... upam, da v deželo sladkih sanj :-)))

Škorenjčki, čeveljčki za zimo... ko že vse limate svoje, naj še jaz pokažem naše :-))) - oldtajmerski :-)))
user posted image

Speli... faza UEEE; UEEE pride pri vsakem... pa gre :-) No, pri nas je prvi imel res dolgo to fazo, ta druga je skoraj ni imela, pa bi si včasih želela, da bi bila bolj počasna v socializaciji :-))) Vidiš, pa nismo nikoli zadovoljni.

Krista...ti si s to hrano vedno tako pridna, da imam jaz vedno slabo vest! Glede noskov pa... otročkom so včasih rekli šmrkavci ravno zato, ker jih vedno iz nosa teče. Ti le poskrbi, da bo prehodno, pa zalivaj, če pa malo curlja, pa le brez skrbi :-)))

Big mamma... čestitke za uspešne nakupe. Pa še za nazaj... pohvala, ker sta se z možekom tako potrudila okoli pesjaka. Naj vam bo delo s psičkom v veselje. Je pa tudi meni prinašalec eden najlepših.

Eva... tvoja Kiara je pa videti že prav korajžna deklina... in nič debelkasta - velja?

Tako, miren preostanek noči vam želim. Pa lušten vikend.

Sladke sanje...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
22.11.2008 6:39:32   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Kiara še drnjoha, jaz pa ne morem spati user posted image  Svašta!

Bela vrtnica: meni pa noče odpreti slikice! Bom kasneje še kaj poskusila, me seveda firbec daje. Kam boš pa nesla sprintat??? Bi te prosila za nasvet, ker nimam pojma. Sem klicala v neko tiskarno, pa pride 40 € za 3 koledarje, kar se mi zdi  preveč, še posebno, ker je koledar že narejen.

Jabi: ubogi Jurček! Upam, da se čim prej pozdravi, revček mali! Pa da se ti tudi lahko malo spočiješ.

Majček: tudi jaz sem postala blazno občutljiva na take zgodbice. Se mi zdi, da sem od poroda postala že kar malo patetična- za vsako stvar mi gre na jok user posted image . No, meni ponavadi babica razlaga, kako je sin od njene znanke od sosede, ki je sestra od moža od tete, na smrt bolan, ker ima to in to bolezen. Pa kdo vse je umrl naključnim mimoidočim v čakalnici pri zdravniku. Mi je prav žal, ampak to me pa res ne zanima. Me lahko skrbi že za bližnje, ne bom se obremenjevala še s tegobami neznanih ljudi.

No, zdaj pa nekdo poje v posteljici, letim user posted image .

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
22.11.2008 8:20:09   
resnično srečna
Dobro jutro...

lepe stvari, slabe stvari, žalost, veselje, bolezen, zdravje...sinonim za življenje...

vse nas čaka...vsakega malo...upam da lepega več kot slabega...ampak večinoma smo sami tisti, ki si krojimo življenje...čeprav določene stvari nam pa vseeno na poti življenja prinese usoda...

in tak je bil tudi včerajšnji čvek...odtrgan...daleč od ponorelega sveta...kot da se je čas umiril in počasneje tekel...z dozo veselja, zaupanja, smeha...kako lahko se je odpreti kolegicam, ki so nekako v istem "pocu" kot ti...kako ne veš a je ok al ni...kako si lahko v trenutku izgubljen, ko ti nekaj ne štima...ma je blo fajn...začinjeno s pršutom, česnom in olivami...

in je moralo nekaj biti v vsem tem...ker sme tudi jaz zaspala okrog 18ih...in spala s presledki...malo me je zbijala Iza, malo kdo drug...ampak sem se zbujal v transu...tako da danes, ko je najdražji govoril kaj sem vse delala...eh mene ni bilo zraven...lahko je bilo moje telo, pa moj glas...ampak jaz nisem bila prisotna...moj jaz je spal he he...

jutro je danes fantastično...beje je včeraj grmelo in deževao...danes pa tako vse oprano in sveže...še en dokaz, da lahko iz slabega pride dobro...in verjamem, da bo po eni slabo prespani noči en dober dan...mora biti vraga...

mene je obiskala tista nesrečna teta, ki ji bom 1x resnično zaprla vrata pred nosom...samo kaj ko se ne da in pride vsak mesec...tokrat se ni kaj preveč napovedovala...ampak je pa danes tako tečna, da ne vem s čem naj jo pomirim...sem že imela termofor...pa lekadol...pa še vedno svinja tukaj okrog...nesramnica...

majček...navadno se govorijo žalotne stvari...ampak nikoli a potem ne izvemo konca...in veliko teh žalostnih zgodb se srečno konča...seveda pa mora biti za to vloženo veliko volje, moči, potrpljenja, tudi solz...

tako da mene sedaj pri vsem te zanimajo samo še konci...srečni se razume...

JABI...špricanje enega treninga še ne prepreči biti svetovni prvak...crkljanje mamice in bolnega bratca pa te naredi junaka v tem momentu...in tvoj Jakob je en tak srčen mladi mož, da verjamem, da te je včeraj pocrkljal in tolažil ubogega Jurčka...pa še nauk o taščah...včasih jih vrag v hišo prinese ob pravem času...in se nam za trenutek celo angelske zazdijo...

posadka...profesor za štedilnikom?...he he pa tale tvoj mož je tudi multipraktik he he...sicer pa ne dvomim, da bi ženska s toliko talenti kot jih imaš ti ne znala izbrati pravega...ki ji ustreza...in da takega podpira, da postane vse...v eni personi...

Jo@n...sem pogrešala princa včeraj...bo treba spet malo kako moško mladoletno telesce pocrkljat...ker naša Iza ni tako nežna kot Jakob he he...drugače pa kakšni dodatki so bili v čaju?...pa a so tga ri vas deležni le komunalci he he...

bela vrtnica...he he Zara polarna medvedka...ma ti povem, da je tale kapica tudi na enem fantku bila prav cort...sploh ker ima dečko tako ledeno plave očke...a ne Tevži?...koledar bo pa lep he he...itaq...saj bo srčica vaše družine na njem...

eva...jah cena je taka ja...papir je zadnje čase drag...ne gradijo več cest v Braziliji pa ni več suficita lesa...ampak če pa pomisliš, da bi vsakemu kupila kako malenkost...pa tudi pride takoj vse okrog 10 ojrov...

mi gremo danes na praznovanje Izinega dedka...bo imel 84 let...kako zanimivo...ima pa tudi pradedka, ki ima 86 let...se vidi, da je takoj razlika v letih, če imaš otroke zgodaj ali pozno...so mojega imeli pri 42ih, pa moj Izo pri 42ih pa smo tam...no jaz sem pa z mojim dedkom točno pol stoletja narazen...in priznam, da je moj življenski idol...ampak vrag je, ker se moram počasi začeti poslavljati...ker starost je ena tako zoprna stvar...

NiLe...he he...enako kot tebe zadnje čase zmanjka mene...potem pa sredi noči bluzim kot sova, ko ne morem več pat...ampak hvala bogu sem si zloudala tono filmov z besedo LOVE v naslovu...in priznam, da zraven potem zaspim kot ubita he he...cuker na ekranu očitno tudi uspava...pa še redi ne he he...

a sem ša kaj hotela...ma zagotovo...ampak skupni družinski zajtrk kliče...

lep dan si naredite...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
22.11.2008 10:51:56   
Jo@n
Dan!
Srečkin post me je pa čisto raznežil...

Pri nas se pere zadnji in suši predzadnji kupček perila, mali princ dremucka dopoldanski kitico (se mu je ponoči kar nekaj dogajalo), jaz sem si vzela čik pavzo za neskafe in RR, MM pa je skočil po opravkih. Moja frizura je skrajšana, tako da sem dobra za letos, fanta pa sta se tudi uspešno porihtala zjutraj.

Sedaj sem pa v dvomu, a začnem pospravljat, kuhat al v luft zijat? Bo kar nekaj od prvih dveh varjant.

Posadki želim prijetno pohajanje, Jabolku pa zdravje, mir in pridne fante.

Vsem skupaj pa želim lep vikend!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
22.11.2008 11:20:49   
JABOLKO3
Živijo!

Na hitro sporočim, da je Jurčku bolje, vročina je ponoči padla, manj kašlja, bruhal od sinoči ni več... vso noč sva 'spala' v tesnem objemu, bolj na kratke kitice, a vendarle, tako da sem se tudi jaz zjutraj nekako sestavila skupaj, sedaj malo večja dva krotim, malo Jureta crkljam.... No, glede taščice bom morala pa še kaj nazaj vzet - je klicala zjutraj, da pride okrog 12h in s seboj prinese že skuhano kosilo...
Uživajte v vikendu!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
22.11.2008 11:43:10   
SpeliG
Ne morem verjet...Martino dajem spat že od pol enajstih, zdej je pa pol dvanajstih in se še vedno smeje v posteljici...Noro. Skoz se dviguje po rešetkah, obrača, poseda,vse samo spat ne, čeprav je pokonci od sedmihuser posted image ...

Smo šli po nakupih, je dobila zimsko spalno vrečo, ker je prejšnja že pretanka, da bi pa čez madam izvolila pač imet še kakšno dekico je NO GO, ker vse zbrca. Nam pač ni preostalo druzga kot da kupimo debelejšo, potem pa naj brca kokr ji paše.

Ponoči je bilo po dolgem času "zabavno", ob pol štirih se je čist zbudila, se pokakala in se potem pogovarjala. Sej se ni jokala, ampak glih spat pa ne moreš, če gode...In potem se šla ponoč previjat našga novorojenčka, ki jo ponoči nismo previjali od nevemsplohkdaj. Matra jo prebava že cel dan, driska pa to, in prej mal pogledam v ustka in je tista druga zgornja enka ki smo jo pričakovali zgleda prebila. Ja, imamo osmi zobek, noro. Res nevem kam se ji tolk mudi, ampak na to pa res ne moreš vplivat, kaj čem.

Eva, tudi pri nas je tekočina bljak, je pa zanimivo da ko se kopa, pije vodo iz ladjic ki se kopajo z njo in dela njam njam...Ji je všeč, ampak enostavno ne zna pit redko, si drugač ne znam razlagat. Ful zagrabi flaško s čajem ali vodo, potem pa začne pit, se ji začne zaletavat, se razjoka in konec. Vedno ji ponudim tekočino ob kosilu, ker valda mora bit žejna, če je meso!? Počaaaaaaasi nam bo že ratalo, včeraj sem celo spravila vanjo 50 ml, rekord. Hecno je, da je pa kot mali dojenček že pila čaj, dokler nam ga niso ukinili.

Joj, očitno ne bo spala, prav jezna sem...Zmagala je, ne morem več. Zdej sedi na svojih puzlah in se mi reži, pa kaj čem. Jezna sem pa zato, ker si ful menca učke in je ful zaspana, pa še popoldne gremo na rojstni dan nečaka in bo tam tečna kot user posted image , jo noben še pogledat ne bo smel .In mi bo spet brihtna svakinja lahko rekla kakšno v stilu "joj, a je vedno tako cmerava..."  Grrrrrrrr, boljš da grem. Lepo se imejte!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
22.11.2008 11:47:28   
NiLe
Helou!

Še en hiter raport ... moja miška piška tolče že tretjo uro dopoldanskega spanja, čeprav je lepo prespala nočko ... MM in starejša dva pa so šli po opravkih, shoping hrane ...
Jaz pa sem se vrgla v čiščenje hladilnika, kuhanje kosila - danes bo lazanja na željo sina, filanje pralnega in sušilnega stroja, peke Posadkine pite ... pa še kaj bi se našlo user posted image user posted image user posted image

Srečka, ti si res ena tok fejst punca, ko znaš tako lepo napisati bistvo lajfa in ko si opisovala včerajšnji čvek - ma, sem se skoraj stopila user posted image ... upam, da te teta s Krvavca ne bo izmučila preveč in pa  prijetno praznovanje želim.

Joan; user posted image za novo frizurco ...

Jabolko; super, da je z Jurčkom bolje ... pa dober tek!

Posadka; tudi vam želim eno super abrahamovanje in verjamem, da bo filmček zažgal.

Šibam delat naprej, da me moja sirenca ne prehiti ... lep vikend želim!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
22.11.2008 15:05:04   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

bela vrtnica...he he Zara polarna medvedka...ma ti povem, da je tale kapica tudi na enem fantku bila prav cort...sploh ker ima dečko tako ledeno plave očke...a ne Tevži?...koledar bo pa lep he he...itaq...saj bo srčica vaše družine na njem...

Ja tole sem že zadnjič mislila pokomentirati, pa sem pozabila. Res je luštna tale kapica, samo tisto roza mašnico bi morala za njega dol vzetuser posted image .

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
22.11.2008 15:08:09   
Krista28
Živjo,

pri nas smo dons delavno naravnani...ha..pospravljal smo garažo in bomo poletno opremo lepo na podstrešje zložil. Maladva spita, jaz pa čekiram rr, kavo sva z MM ravnokar spila, zdaj pa kuhanje kosila. Upam da nam rata it še kaj ven...

Nadja se je pa danes lepo na tleh prvič sama vsedlauser posted image user posted image . Saj na pojstlah pa kavču je to že nekaj dni delala, ampak na trdi ravni podlagi pa ji do zdaj ni šlo. Pa začela je kobacat po kolenih in rokah...zdaj je skoz v škatli z igračami, ampak ne v svoji...lumpa skoz v Kristjanovo hodi, pa njena zraven stoji, pa bolj pisane igrače so not...user posted image user posted image

Posadka,...lepo praznujte in uspešen "nastop" oz. presenečenje...

Srečka, ti kar lepo počivaj, poznam to...je prav zoprno in takrat najbolj paše kovter, pa pojstla pa trmofor...

Vsem en lep vikend....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
22.11.2008 15:16:11   
simvir
Pri nas je tudi zanimiva sobota, polna vsega.
Pa ne bom dolgovezila, samo nekaj komentarjev.

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Ne morem verjet...Martino dajem spat že od pol enajstih, zdej je pa pol dvanajstih in se še vedno smeje v posteljici...Noro. Skoz se dviguje po rešetkah, obrača, poseda,vse samo spat ne, čeprav je pokonci od sedmihuser posted image ...

Tudi pri nas je danes tako. Sem ga komaj spat spravila, je bil tako zaspan zaspat pa ne in ne.
V naročju opleta na vse strani, v posteljici pa non stop vstaja. Še dva dni nazaj sem Posadki govorila da še ne vstaja redno v posteljici, pa je že isti dan pokazal da znauser posted image . Potem se je pa še po 45 min zbudil, ampak sem se hitro z njim ulegla in je zaspal nazajuser posted image .
Upam da je Martina vsaj malo odspala preden ste odšli. Pa čestitke za 8. zobek, res noro.

Jabolko super za taščo, morda se ji je kdaj preveč kolcalouser posted image . V teh dneh se je res izkazalauser posted image . Pa dobro da je z Jurčkom bolje.

Posadka upam, da bo vaš avto čimprej poštiman. Pa ne sekiraj se zame.

Joan super za frizuro in rihtanje tvojih dveh.

Lep dan še naprej

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
22.11.2008 17:13:33   
malamalinca
Hallo, Schwarzwald klinik tukaj,

pri meni doma vsi pocepali...tamaladva oba vnetje ušes in oba na hiconcilu, tavelik je sicer ok, sem pa jaz bila tut fuuul bolana in moj...moj M je že bolje, pa je še vedno brez glasu..

Ne vem, kaj bo s plavanjem, ampak za1x slabo kaže....

že jokamo

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
22.11.2008 18:06:28   
resnično srečna
a veste kaj nam je prinesel današnji dan...

jah men teto včeraj, Izi pa zobek danes...barabica mala...mater je tole dobila potuhnjeno...sicer sta bili zadnji 2 noči kar nekaj...pa podnevi je bila tećna...ampak končno ZOBEKKKKKKKKKKKKKKKKk...jao...sem tko paf...sem upala, da bo dlje trajalo tole brezzobo stanje...ampak ok...naj ji bo...

tako da Nataša nam lahko eno ščetkico pripopaš...imamo pa enko spodaj desno...in to že prav žagico...huh...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......