|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:54:07   
lex
dobro jutro

neboglasnica za koze imajo zdaj neko novo kremo, sem zadnjič vidla reklamo v zdravstvenem, ko sem Aleksa peljala zaradi lulanja - diagnoza psiha, nič ni na urinu, sem se pa tud jaz mogla malo v roke vzet, da ne tulim za vsako malenkost

tinky tole je pa res bednouser posted image , kaj še kaj naju čaka. glih včeraj sva dobila opeko za streho in morem it poslikat, ker so zaključni cigli popokani in zlomljeni od transporta

flower - dihaj, pihaj saj bo kmaluuser posted image

uh jaz mam pa danes v grlu tak filing kot bi včeraj škatlo čikov skadila. le kaj bo tu ven?

za nazaj - sori se mi ne da, sem preletela in sem vidla da ni nič življensko pomembnega

lunica jaz bom mela najmanj 1 knjigo

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:02:56   
Netta
lunca - a lahko mal poveš za kaj se gre v tej knjigici...mal reklame, ker jaz vse kar vem je to da jo prodajašuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:12:01   
lex
lunica je napisala otroško knjigico in če se ne motim jo bo te dni izdalauser posted image user posted image user posted image  oz. bo prišla iz tiska

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:19:04   
metuljcek321
Ne se cudit, ce bo tole post stoletjauser posted image  user posted image

Blackyuser posted image  za azurnost!

mirjam, dobre fotke. Sem se tolk nasmejala tisti z Ano, ki zurira sredi noci - zakon!

flower, ja, nam je tudi meso z Leclerca zelo fajn, vsec mi ni le njihovo sadje in zelenjava - zdi se mi tko nemarno, nametano, tudi gnilouser posted image Sicer pa veliko nabavljamo v Sparu na Vicu. Obe trgovini - Leclerc in Spar imamo blizu (15 min voznje --- v eno ali drugo stran) in je pretty much vseeno, kam jo mahneva z mojim.

dzanika, nasa je tudi se smrkava in malo kaslja (hm, se sprasujem, ce bo sploh cepljena danes) ... cistim nosek s fiziolosko (precej jo nalijem notri, ko se previjava), cez nekaj minutk pa z aspiratorjem ven. Vcasih se lepo sprazni nosek, spet drugic se mi zdi, da so se smrklji potuhnili kdo ve kam. Pa para je v redu ---- mi pri kopanju to prakticiramo ... da se kadi in ona to vdihava.

mirjam, kul zgleda wrap & tko zlo mehak/prijetno raztegljiv - sem si prav shranila slikici, da bom prakticirala z mojim trakom. Sam nekak dvomim, da bo tko frajersko izpadlo. Sicer pa: vaja dela mojstra (in mojster dela vajo, a ne?)user posted image  user posted image

lejla, WB! Pa javi se se kaj!

Ups, vidim, da hd drugac prakticira ... daj, slikaj, please. Lahko se kar sama poskljocas (tko k se je Mirjam), k zdej sem paze cist zmedena, kateri del gre kam in kako mora bit dete notri, da je v redu. Sem ze rekla, da z mojim mal dvomiva, kolk je tale trak OK zaradi male otrockove hrbtenicke - in ravno zato bi rada pravilno zavezala, da si ne bi pol nekoc kaj ocitala, da sem zafurala!

mojcek, porocaj tudi ti o traku, ko ga dobis! Matr, cist sem navdusena nad tem, ej.

Aha, berem se dalje in vidim, da je hd komentirala prve slikice, ki naj ne bi bile cist primerno namontirane, tale drugi set, k sta 2 slikici (in sem ju torej shranila), pa sta bp. Great news!

populis, aha, pekovski "oddelek" je res za pohrustat v Leclercu. Ampak med mlecnimi izdelki pa zmeraj zmrzujem!

3jemi, to o gnecah v trgovskih centrih in gradnji vedno novih pa tudi meni ni nikakor jasno ---- kriza gor, kriza dol, folk je nor in sopingira do onemoglosti. Do plafona! Do rdecih stevilk in so zakreditirani celo za take sopinge ... ne mores verjet, res! Ampak trgovcem res laufa & to neverjetno dobr. Kje je tukaj logika, mi ni jasno. Se mi pa zdi, da nekateri vecino place res pustijo v trgovini za hrano ipd. Ker zapravit ni tezko - saj je ko Indija Koromandija ... toliko vsega, da te vrze.

maja, ti si dej lepo v denarnico 20 evrckov, pa potem s tistim v soping. Kartice naj doma pocivajo, in to je to. Kaj pravis?

Almera - do tell me more o tej moji sosolki - kako ves, kje stanuje, ... Kar na ZS mi poslji kaj detajckov -I'm all ears! Ful sem vesela!!!!! Bravo! In soimenjak tvojega malega - res lepouser posted image  user posted image  user posted image

rebeca, pri nas je cez dan ene 23 stopinj, zvecer pa pade na ene 19. Kurim stedilnik v dnevni & je taka prijetna toplota, zvecer pa se ne grejemo radiatorjev, se mi se ne zdi tko hladno. In tud ne bi hotla, da gre recimo cez 20 v spalnici.

hd, OMG, 43 tisoc evrov? To je pa konkreten znesek! A mata tko dobre finance, da si lohk to spogata? Aha, vidim, kaka zival je to, k je mojcek pripopala slikico. Ni svoh, sploh ne!

Inigo, dzanika, leeeeeeeepeeeeeee slikice!!!!

lunica, user posted image  za knjigo, ki je zdaj res v zakljucni fazi. Ja, logicno, da jo bomo kupile, in podprle tvoj biznis. Samo potem, ko bos slavna in ultra dobro brana avtorica, le glej, da se nam ne bos pozabila zahvalit na intervjujihuser posted image

lidija, tvoja mala bo ze za strict al kaj? Vau! Unbelievable! Kaksna lasata dama.

Cak, a neboglasnica je res ime roze? In real life? Nisem vedela. Jest sem bla skoz prepricana, da je to pac nekdo, ki nekaj razglasa v nebo ... tako bolj svetnisko izgleda, se obraca proti nebu in nekaj govori ... my mistake. Vidis, kolk se cloveku dogaja, ce ne ve, za kaj greuser posted image  user posted image  user posted image

dzanika, jaz naso tud vcasih mal spodbudim, da se zbudi - se posebej zvecer, ker nocem, da bi spremenila ritem ali celo zaspala brez zadnjega obroka - bi najbrz trajal le nekaj uric.

Ja, jest tud kenslam cifre ob nickih - saj se ve, za koga gre .... upamuser posted image

lunica, a tvoj frajer ze kar tkole v stolcku je? user posted image , Luka!

user posted image  user posted image  user posted image , kako cupico ima Lidijina mala-velika Mojca. Sej ti pravim, da je moj zadnjic mislil, da ima deklica ze eno leto. Ja, eno leto. Tolk zna pa moski presodit starost otrockauser posted image  Cukr je, ni kaj (Mojca, ne moj moz ... no, vcasih tud).

Ha, ha, vidim, da tud Blacky omenja enoletnicouser posted image  user posted image
karamela, user posted image  za pilates. Kaj se pa ucis? Mal mi je uslo (iz spomina, ne v hlace, da ne bo pomoteuser posted image )... spomni me.

petra, user posted image  za lepe mere! Kasica? Don't know. Kako je Jan? Je v redu? Tele prigode s kozico zvenijo prav kruto, revcki mali ubogi. Enga lupcka vsem fantkom ... mwa ...

frutka, izvrsten posnetek tvoje male! A jo mas v tej kosari cez dan? Jaz pri moji vidim, kako je zrasla in vse postaja nekak premajhno - kosara za ponoci, vozicek za cez dan, kosara vozicka za sprehode, ... Moram res eno stajco ubost!

Kaj za en avto pa pri vs kupujete, frutka?

dzanika, ful dober stos. In kar stopnjuje se iz vrstice v vrstico ... tista "Sigurno se je tip počutil kot prava budala." je pa pika na i. In user posted image  user posted image , kje si pa tega aktualnega politicnega pobrala?

A ves, da sem jaz tud mela nekoc Puntota - moj 1. avto --- tak turkizen je bil, meni je bil najlepsi na svetu. Itak, da sem ga preplacala (kupila rabljenega), ampak bila je ljubezen na 1. pogled. No, potem sem nabavla Polota, zdaj imam pa Japonca - Toyoto Yaris in sem ful zadovoljna. Sem hotla majhen, visok, prakticen, zanesljiv avto. Pa prej sem imela 3 vrata, zdaj pa 5, kar je res zelo uporabno - z otrockom itak skoraj nepogresljivo. Kaj mate pa ve za ene avte?

populis, a tko na hitrco so se ji laski zgostili? Kul! Nasa tudi dobiva take nezne svetlo rjave laske, ampak bolj tako po polzje napreduje narascanje njihovega stevila.

Caki mal, zdaj prebiram o nekih piksnah - enlighten me, please. Za kaj gre?

Uf, tale SW od hb vidim, da dela male cudeze - prima, da je uspaval malcico.

nosecka maja, fletno, da si se oglasila. Don't be a stranger! Vrni se se kdaj!

Blacky, a ne da se pa sam mal nicka spremenit? Najbrz grejo pol vsi posti v franze in startas z nule, ne? Pa mislim, da si glih ti ze pisala, kolk postov se ti je zbrisalo, k je ena uletela z identicnim nickom, kot si ga imela ti prej, in si ga mogla spremenit, ... Je blo to pri tebi? Sicer pa: ne sekiraj se zaradi tiste stevilke - bz. Zame si Blacky in basta. 10, 20, 30, 40, meni je vseeno, steje clovek, ki je za tem!

levinja, ne bos verjela, ampak mi smo se kar v kosari - vceraj, ko je imela kapo s cofom, je bla glih cez celo - tko na milimeter je sla noter - ampak meni je kosara tko faaaaaaaajn, ker je pikica notri skrita k en polhek. Se pa zavedam, da bom mogla kmal presaltat, ja. A ostale imate ze vse malcke v sportnem delu?

Joj, lunica, kaksna krasna slikica prednovoletnega vzdusja. Evo, tkole bi pa jest mela doma! Mi sede sto na uro!

Blacky, kaj za ene motive puzzlov pa imas? Das potem vse v okvir in hopa na steno? Imas poseben prostor zanje ali so po celi hisi izobeseni? Daj nam kaksno fotko. Pa GR tudi - od gobelinov.

Krkin paket zveni OK. Dobro ga uporabite - vidim, da je za vsakogar nekaj.

MyLove so cigave plenicke? Mi se kar prakticiramo Muellerjeve Beauty Baby in sem zelo zadovoljna z njimi. So far so good. Trkam, trkam ... knock, knock ...

Kje pa kupite Justove izdelke? Preko zastopnikov, predvidevam. Tko preko neta ne gre, a ne? Za tole olje sem ze ful-krat zasledila, da je v redu, ja.

gr, kako zdravje? Si kaj boljs? Si se naspala? Sumop borec? Kdo pa to rece? To se mi slisi precej zaljivo, sori. Nesramnezi. Jaz nasi recem, da je ko mislincek ...

Mis snedla spodnji del puzzlov? user posted image  user posted image , ampak za sestavljalce je pa tole zihr nocna mora, si predstavljam. Midva sva z Gregatom sestavila ene mucke iz 3000 kosckov, pa je kar velik, moram rect. In se en koscek (1 samcat) nama je usel pod sedezno (takrat tega nisva vedla, jasno) & sva pisala proizvajalcu, da manjka - glej, glej, so nama ga poslali. Cez sto let, ko sva odmikala sedezno pa najdeva originalnega spodaj. Tko da, ce ma kera slucajno puzzle z mucki na roza podlagi, pa ce je kej izgubila, mogoce bo pa glih nas pasal notuser posted image  user posted image

gr, dobre slike. In kak kul puzzle - jest sm misnla, da sta slikani pred neko hiso. Btw: je to vasa hisa, k si dala slikico spremenit v puzzle, ali je cisto nakljucna, ki je bila pac v puzzlih?

Joj, mirjam, kaksen dinamicen zacetek dneva. Upam, da se bo zdaj normaliziralo. Nasa pa od osmih spi k top ... jo bom zdajle mal zbudila, da se bova igrali, potem bo mal prej jedla, ob 10.30 imamo pa pregled.

auroraa, a kar korencek je sel ven al kako? Cist neprebavljen ocitno. A ti je P rekla, da lahko dodajas al si kar sama probala?

Tinky, kar dobro se pozanimaj & ustrezno ukrepaj! Me smo na tvoji strani.

Uuuuu, populis, to so pa ene marsovske kode na delu al kako? Hi, hi. Bravo za spanje!

Sranje, lex, s popokanimi cegli. Ma, a je pri gradnji zmeri taka stala al kako? Me kar zmrazi, kolk je ene slamparije in nihce ne odgovraja, clovek se pa matra k zival, no ...

Dost mate. Sibam en korak stran, k mali, ki se kar dremucka v vozicku sredi dnevne ...

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:20:45   
metuljcek321
Vau, vau, niti zmrznu ni racunalnik ... in si ni drznu napisat We're sorry bla bla bla.



Aja, kar nekaj vas je na Facebook-u, a ne? Tud jest sm. Dajte mi na ZS poslat vasa prava imena (in nicke zraven, da vas prepoznam), pa bomo kaj pocvekale se tamuser posted image

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:27:35   
Netta
Cak, a neboglasnica je res ime roze? In real life? Nisem vedela. Jest sem bla skoz prepricana, da je to pac nekdo, ki nekaj razglasa v nebo ... tako bolj svetnisko izgleda, se obraca proti nebu in nekaj govori ... my mistake.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tale je pa huda


metuljček - hud postuser posted image user posted image user posted image

just kapljice dobiš preko zastopnikov..men jih vedno prjatlca zrihta, nimam pa direktnega kontakta (morda katera druga)??

user posted image

likalnik sem poslala v tople krajeuser posted image user posted image čeprav sedaj razmišljam če nebi blo boljš da bi šla jaz tja in bi on ostal domauser posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:27:36   
Anonimen
mirjam80

V otroškem svetu so stvari drugačne od sveta odraslih. Zakaj vendar ne smejo otroci na cesto, ko pa je tako široka, da se lahko na njej krasno igraš? In zakaj se ne sme v jezici strgati knjige, če pa se potem bolje počutiš? Zakaj je treba k zobozdravniku, če pa tam boli? Zbirka bo otrokom na prijazni način ponudila nešteto odgovorov skozi navihanega junačka Luko, ki se tudi sam s pomočjo ljudi, ki ga imajo radi, trudi krmariti skozi nor svet odraslih, poln prepovedi, zapovedi in pravil.   Prva slikanica v zbirki, predstavi malega umetnika v okolju, ki je vsem otrokom blizu. Kaj je lepšega kot mizica polna barvnih listov, barvic, ki rišejo čudovite risbice, radirke ki zbriše, ko se mali prstki zmotijo, na koncu pa risbica, ki bo spravljena na varnem za vse večne čase.   Knjigi so dodane tudi barvice, barvni list in kuverta, kamor lahko otrok shrani svojo risbico, da ga bo tako kot Luko počakala, da mali umetnik zraste in ohrani spomin na najlepša leta v življenju.   Naslednje slikanice v zbirki bodo obravnavale teme, s katerimi se malčki vsakodnevno srečujejo, starši pa ne znamo vedno poiskati pravega načina, kako določeno stvar otroku približati. Nič ni bolj primerno kot slikanica, s čudovitimi ilustracijami, polnih živih barv in junakom, s katerim se lahko otroci poistovetijo.   


neboglasnica,
levinji sem že včeraj poslala glede kremce. user posted image

metuljček, luka še ne je, pripravlja pa se haha, no mamica se pripravlja.
ja punce moje, sreča se nam obrača, danes je spal v kosu 5 ur (vmes se samo enkrat na hitrico zbudil), pojedel, spal 5 ur!!! in pojedel, pa še potegnil 3 ure! jupiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
 

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 19.11.2008 9:28:23 >

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:29:50   
Netta
lunca - hvala. tole se pa super slišiuser posted image user posted image a pol bo to zbirka slikanic in ne le ena knjigica??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:29:54   
lidija***
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image  sončno, mrzlo jutro!
GH- midve papcama korenček- kašico. Ji naredim res ful tekoče, pa še to poliva, špuka. Samo je pa vsak dan boljše, bolj obvlada. Pri kakanju se pa skoraj ne pozna, verjetno poje premalouser posted image  Jaz ji rižkota ne dodajam, ker lepo pridobiva na teži in mislim, da za njeno nočno zbujanje ni kriva lakotauser posted image .
Nosečka maja- 9 žličk?? Pa to je superuser posted image user posted image
 
Blacky- adventni koledar- ali misliš tistega čokoladnega? Pri nas zdrži nekje tri dni user posted image . Just- grem danes na predstavitev, ker kapljice 31 sem naročila takoj, ko sem jih poizkusila za moj kašelj. Rada bi si naročila kopel iz sandalovine. Pri prijateljici sem se malo namazala in je rekla, da se moški kao ne morejo upreti temu vonju in res sem zvečer videla zvezdeuser posted image user posted image user posted image
Neboglasnica- super slikico ima tvoja mala, verjetno ji je bilo zelo všeč.
Ali se ti kaj pozna pri količini mleka sedaj ko si na AB? Meni se je ful.
Čimprejše okrevanjeuser posted image user posted image
Auroraa- ni zloščeno, res pa je, da moram vsak dan sesati, ker tavečji dve naredita pod mizo tako..., da ni za nikamor. Laminati pa so tudi super za čiščenje, samo malo obrišeš in je.
Tinky- ja preden se pogodiš je boljše imeti več mnenj, da se potem ne sekiraš
Populis- tudi jaz sem čist zmešana in ne vem točno kolikokrat se je sploh   dojilauser posted image
Lex- dobro zrihtajta z Alino
Mojca- enoletnicauser posted image . Ja v živo je pa tak drobižek, zaliti drobižekuser posted image user posted image .
Mojca se vam zahvaljuje za komplimente, pa se bom še enkrat ponovila vsi julijčki so taki cukrčkiuser posted image user posted image . Tako rada gledam fotkice..
Metuljček- res fajn komentiraš posteuser posted image . Jaz ponavadi, preberem, pol pa kar čvekam in mi ponavadi zmanjka časa za vse komentarjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 9:36:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:40:04   
Majuska
'jutro,

madona kolk ste se ene razpisale ... user posted image

čisto sem še v komi, mislim da bom šla še malce poležat zraven Aleksandra, ki spi v taveliki postelji. Potlej ga bom poskusila dojit ... držite pesti

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:41:17   
Anonimen
majuska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dojenje, dejmo aleksander! 

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 9:41:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 9:44:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:45:02   
Tinky
Teo ima full rdeča lička, a je lahko to znak zvišane temerature? Na otip je topel, sam itak nimam občutka.
Imam en termometer (otroški), ki mu kaže kr neki, tako da ni zanesljiv.


_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:51:49   
Anonimen
tinky rdeča lička SO znak ja, jaz pri lukcu vedn tak vem, da je višja temp. baje pa da ko raste naj bi ble rokice in nosek mrzli. je pa res da na otip tko ne moreš pogrzuntat. a navadnega termometra nimaš?

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 9:54:40   
Anonimen
k mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkkkkkkkkkkkkkkg                     c, jjm ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mh  f

to je pa luka napisaluser posted image user posted image user posted image uživa zgleda, mu kr sline dol tečejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 10:05:02   
Tinky
Ma našega termometra ne najdem v tem kažinu, ki ga imam.  Kolko je pri dojenčkih povišana temperatura?

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 10:08:22   
neboglasnica
populis: če boš kaj okrog McDonaldsa hodila, veš, tam imajo ene take paketke za domov....

lidija: ja, saj sem napisala, kako ga matrajo moji A. Spet je očitno manj mleka user posted image , pa še 10 dni jih bom jemala.

metuljček321: matr je dolg post. Puzzli so kupljeni v Sparu, ne ni naša hišica. Žal. P reče našemu,d a je sumo borec. Sem zadnjič kar rekla, da sva užaljena. Pa hvala za lubčka, pravi Staš.

just: moja znanka, če katera kaj rabi...

piksne: že pred časom sem prosila za piksne od hipp čajev, kave.. ker grem naslednje leto v PB in bi lahko z otroki kaj delali.

nanka?
??? Kje si????

Grem nazaj likat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 10:08:57   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Ma našega termometra ne najdem v tem kažinu, ki ga imam.  Kolko je pri dojenčkih povišana temperatura?


38,5 merjeno pod pazduho

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 10:09:07   
maja24
Ojla,vidm da kr pridno čvekate,kr tako naprejuser posted image user posted image


Pa to je noro Ela mi dones non stop poliva in to v velikih kolečinah,groza vse kar ma na seb je mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa kaj je to.

_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 10:09:22   
kamilija
Hej!!

Sploh ne morem verjet, da mi je uspelo prebrati vseh teh 30 strani! Sem brala včeraj celo popoldan, pa še danes. Kako vam sploh uspe toliko napisati? Ko gre Lana spat, grem še jaz ponavadi z njo, ker zadnje čase tud nekj nagaja.
Zanimivo, da nekaterer že probavate z GH. Jaz sem mislila počakat do 6.meseca ali pa šele dalj. Čeprav ne vem, kako je to odvisno od kg. Lana je imela mesec nazaj 8.060 kg. Je res požrešnica.

Sem pa zadnjič napisala podatke za kg in pozabila dodati cm.
Rojena 4.350kg,55 cm
1.mesec 5.820, 57 cm
3.mesec 8.060, 64 cm.
Za naslednji seznam. Ali pošljem na ZS za Blacky?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 10:12:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 10:18:05   
maja24
Kamilija lahko pošleš podatke Blacky na ZSuser posted image

_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 10:22:22   
neboglasnica
  P... noče prilepi enega linka o plenicah. Nastopajo pa malčki, nagci s plenicami v vlogi odraslih... Luškano!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?