|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.11.2008 15:19:35   
martka
Četrtega po vrsti

BRAVO!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.11.2008 15:27:22   
katja_p
Eno vprašanje:

a je možno, da ti kr naenkrat odteče voda al pa se odlušči čep, kljub temu, da CTG ne kaže nobenih popadkov? Niti tistih, ki jih me naj ne bi čutile ... in da je user posted image  še aktivno?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
21.11.2008 15:34:33   
martka
in da je še aktivno?

če odteče voda dete ne more bit več aktivno, ker nima v čem "plavat"...
a se ti je to zgodilo?!?
ko ti odteče voda je tega veliko!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.11.2008 15:35:42   
martka
al pa se odlušči čep, kljub temu, da CTG ne kaže nobenih popadkov?

čep se lahko odlušči in potem se še nekaj dni nič ne zgodi...
sploh ni nujno, da dobiš lastne popadke...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
21.11.2008 15:48:17   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: julika

mene pa že 3 dni špika tam spodaj pa v križu boli.pred enim tednom sem bila nazadnje oziroma drugič na ctg-ju,pa nikol ni nič pokazal,čeprav črta ni bila ravna.tk mi ni nič jasno glede tega ctg-ja!!!!!mogoče malo noro vprašanje ampak kako zgleda ta črta ko so popadki?

julijka ko ctg riše popadke ne riše črte ampak triglave user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes imela ctg pa še ni triglavov sam eni mali hribčki, prav tako mi je vzela bris za streptokok b, plačala 15€, ni mi pa naredila uz user posted image .... naslednji pregled čez 1 teden

vrtnica super, da se že cartate doma in da imaš tako pridnopunčkouser posted image

katja_p
kako si ti?

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
21.11.2008 15:50:13   
martka
V lekarni se da kupiti test, da ugotoviš ali ti samo uhaja urin ali pa se izteka plodovna voda.
Na ta način se boš prepričala, kaj se dogaja.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
21.11.2008 15:59:49   
blackcoffee
 sam da vas pozdravim! nisem še šla v rim... joj, kolk ste napisale??? grem vas brat.. 

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
21.11.2008 16:08:51   
Prvosonce
Daaannn!

Da malo poročam. Danes sem imela pregled pri G, je reku, da imam MV že čisto kratek in zmehčan, odprta pa da še nisem nič. Otročkova glavica se je pa tudi že spustila. Sem vprašala, če to pomeni, da je lahko kaj prej, pa je reku, da ni nujno lahko pa tudi ...

A je še kateri tako reku? No zdaj sem 37/4 in je verjetno normalno, da je MV že kratek - al kako ....user posted image

Na ctg me sploh ni naroču, je reku da šele od 40t naprej - ko greš čez rok, kar mi je sploh čudno ... user posted image user posted image user posted image

Pol me je pa še mami klicala in rekla, da je ponoči sanjala, da sem rodila, tko, da zdej pa res ne vem a se kaj pripravlja al kako????  user posted image user posted image user posted image

Aha, pa novi podatki za seznam, sem vidla sicer, da je bil danes že 2x popravljen ....

Horoskopi: midva z user posted image  sva oba user posted image  in baje, da sema to tud pozna ... user posted image  vsaj tko pravijo, otroček bo pa zgleda strelec, saj to je že od jutri naprej, če se ne motim, ne? No pa saj mi je boljš kot škorpijon oz. poznam več strelcev in z vsem se dobro razumem ... recimo, če verjamem, da je to horoskopa .... user posted image

Lp za enkrat ....

O: še vedno 98cm
KG: +12
naslednji pregled: 27. 11.

Čim lepše dneve vsem, ki se že cartate s svojimi štrucami ....

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
21.11.2008 16:10:09   
Prvosonce
Malo mi je ratalo zabluzit in zamešat vrstni red odstavkov ... user posted image  

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
21.11.2008 16:40:10   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13
julijka ko ctg riše popadke ne riše črte ampak triglave user posted image user posted image user posted image

ja sem že ugotovila kako izgleda ta črta za popadke.vseeno hvala.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
21.11.2008 16:42:18   
5ra_28
pozdravček....

Jaz sem iz pogreba, zdaj pa počitek, pa čajček vmes.

Zjutraj sem še imela pregled in za tem ctg. Na pregeldu vse ok. Maternični vrat se je KONČNO začel krajšat oz. mehčat. Ampak je rekla, da misli, da se še vidiva enkrat vmes. Torej spet naslednji petek. Presegli smo mejo 3kg-mčke. Jutri je mali v dopolnjenem 38. tednu in je danes UZ naračunal 3069 gramov.
Moji kg pa so ostali enaki, +12 kg.

Kako je z Otiko??? A je že??? A je že??? Grem prebrat, če je kaj bilo.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
21.11.2008 16:46:33   
tasa.m
Še moj buši,

user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
21.11.2008 16:50:40   
katja_p
Ne, ni se mi to naredilo. Sam sprašujem se, ker sm včeri mela CTG pa pe nič ne kaže. Pa me zanima, če je sploh nujno, da kaj pokaže na CTG-ju preden se začne dogajat al to kr pride.

Js sm drgač super, še vse delam in še nimam namena tk hitr it v P. Vsaj do 1.12. ne. Pol se pa lahk začne kaj dogajat.

Edin, kar me mal muči zadnje dni, je križ. Ful težko že spim, zjutraj me pa vse boli. Mal je to tud od jogija, ki je že skor za stran vreč. Pa konstantno hodim 2-3x na noč na WC. To pa bi tud blo to.

Gibe naštejemo v pol ure, avto še vozim, kuham še, perem in likam tud ... edin sesa moj lubi, js pa sam pomijem.

Spim pa kot ubita vsak dan do 10 user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
21.11.2008 16:51:59   
katja_p
5ra_28: kam hodiš ti k G? Ker js bi tud mela tako, ki bi mi skoz delala UZ. Tk pa že od 33t ne vem, kako smo kaj user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
21.11.2008 16:53:34   
abi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE naši Otiki za Nežo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
21.11.2008 17:23:56   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: martka

soseda ima 4 mesece starega fantka in kupuje DM jeve plenice babylove in jih zelo pohvali.
bomo poskusili.

Tudi jaz nameravam zdaj te imeti, sem že kupila en paketek pa bom probala če bo ritka hotla te metuser posted image In tudi cenejše so od pampersk.

mami_1979 user posted image user posted image user posted image za še četrtega fantkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Maternični vrat se je KONČNO začel krajšat oz. mehčat. Ampak je rekla, da misli, da se še vidiva enkrat vmes.

Ali kaj veš koliko imaš dolgega MV? Meni je rekla da imam dolgega še 4cmuser posted image in da je rahlo zmehčan da ni tako trduser posted image Vse bi naredila da bi se mi vsaj ta skrajšal in zmehčaluser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
21.11.2008 17:27:04   
5ra_28
No, končno sem zdaj uspela prebrat za nazaj. Pa me sam 24 ur ni bilo gor!! Pa tolk strani!

Spletka in Otika...user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vama, novima družinskima članoma in obema atijema!!!!!!! Vi se kar lepo cartajte.

Vrtnica, super za porod, se je slišal kar kratek in ne preveč mučen. Lepo uživajte kolikor se da. Pa saj bo Brina posrbela, ker je kot si povedala, pridna. Super.

Jaz povem po pravici, da vsaki, ki je že na seznamčku SPODAJ zavidam, ker bi jaz že tudi!!!!!!!

Spletka še pa je pravočasno včeraj prilepila prvo porodno zgodbo, a ne??? Ker je isti dan dobila že drugo.
A ste opazile, da punčke konkretno vodijo na seznamu??!! Saj bodo naši pebi še prišli..en za drugim. user posted image user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
21.11.2008 17:31:09   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

5ra_28: kam hodiš ti k G? Ker js bi tud mela tako, ki bi mi skoz delala UZ. Tk pa že od 33t ne vem, kako smo kaj user posted image

Ja! Hodim v MB. Jaz sem z mojo fuuul zadovoljna. Imel sem 10 UZ do zdaj!!!! Pa sem prejšnji teden, v 37.t mislila, da je bil zadnji, pa sem ga imela še danes, pa še naslednji teden, na meji iz 38.v 39. teden ga imam.
Meni vsakokrat dela v bistvu mini morfologijo.user posted image  Vsakokrat pogleda srček, prekate, pretoke, mehur, ledvice, itd,  izmeri vse in mi vse sproti razlaga. Tako da bravo, da sem pri njej.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
21.11.2008 17:39:32   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

So pa te črnobele slike vsaj meni nekaj čist posebnega user posted image .

Zverinica in Cipresa...luškana vajina angelčka!!!!! Ko vidim kakšne slike teh malčkov, me še bolj zagrabi, da komaj čakam najinega angelčka. 

Jaz sem tud fanatik na črno belo fotografijo! Čeprav ne slikam le z digitalcem ali pa potem razvijem v ČB, ampak prav s starim načinom, črno bel film, fotoaparat z večjim objetivom, pa razvijala sem že tud sama. user posted image
Tudi iz dopusta imava z mojim ful črnobelih fotografij (ljudi, kraji itd...)
In imam malega namen ful črnobelih poslikat.

Jaz sem pa danes sanjala, da mi je v bani, ko sem se hotela stuširat, odtekla voda, pa sem mojemu rekla, da je Tai ravnokar  klical, da je na poti in da pride. user posted image user posted image  Mogoče mu bom pa res na tak način povedala. user posted image

Aja, pa danes sva se pogovarjala o odteku vode...da lahko vse naenkrat, ali pa malo po malo ali pa najprej popadki, voda pa šele v P itd... Pa je omenil, joj, sam ne na novem jogiju. user posted image user posted image user posted image  Sem rekla, da bom zadnji teden imela podlogo iz folije pod rjuho, kot otroci...user posted image  Pa me je tak čudno pogledal, češ kaj norim...Ko pa sem rekla, da je lahko to fuuul vode ali pa celo da ni čista, pa je rekel: 3 sloje, ne enga!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
21.11.2008 17:41:58   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Maternični vrat se je KONČNO začel krajšat oz. mehčat. Ampak je rekla, da misli, da se še vidiva enkrat vmes.

Ali kaj veš koliko imaš dolgega MV? Meni je rekla da imam dolgega še 4cmuser posted image in da je rahlo zmehčan da ni tako trduser posted image Vse bi naredila da bi se mi vsaj ta skrajšal in zmehčaluser posted image

Mi je danes omenila, pa sem pozabila.user posted image  Mi pa je rekla, koliko je bilo zadnjič in zdaj..pa so bile razlike, vedno manj. Moram pogledat v MK, če je kaj noter napisala.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
21.11.2008 17:43:37   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

punce eno vprašanje kok vas se je testiralo za streptokok B?

Jaz sem se imela namen, potem pa sem bila ravno v 36. tednu v P dva dni, pa so mi kar tam vzeli bris na vse bakterije in je bilo vse negativno, tako da se potem nisem rabila testirat pri moji G. Sem prifitirala  par ojrov. user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
21.11.2008 17:46:14   
5ra_28
Ejte, punce.....mal mim tema.... a  ste vidle že novo reklamo na Jumbo plakatih za čokolado Milka?????  Sam je sam v večjih mestih. Tega 'peba' jaz poznam. user posted image  In to fuuul dobr.  (bo kmal ati mojga malegauser posted image user posted image )

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
21.11.2008 17:46:52   
5ra_28
A jaz imam pa monologe tu gor al kaj?? Al ste šle vse rodit?????????????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
21.11.2008 17:52:28   
**NiNa**
Čestitke Spletka in Otika!!user posted image user posted image

Želim vam, da bi bili punčki zdravi in veseli, ter da bi ponoči pridno spali!user posted image user posted image

Joj kok mate lepe bušije user posted image , pa male otročke. Mene tudi kar prime, da bi ga že imela v naročju, čeprav vem, da je bolje da še kak teden lepo noter počaka.

Vesm skupaj želim lep vikend!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
21.11.2008 18:03:27   
moonshine
user posted image   

PDP   Ime   starost     kraj   pregledi       spol     obseg/kg
==================================================
01.12.
1olivija          31  let        ?       pregled       user posted image          ?
blackcoffee    35  let      MB    P 13.11.        user posted image    O:106/+13 kg

02.12. 
Pikanai           31 let      SG      P 16.10.        user posted image   O:96/+8g
cipresa           29 let       KR      P 17.11.        user posted image   O:96/+13g
tian*zoja          ? let         ?       pregled         user posted image           ?
Claudi               25 let   LJ/PO   pregled         user posted image        ?/+12kg
gemina             26 let         ?     pregled        user posted image        ?/+5kg
lonja                 35 let         ?     P 11.11.         user posted image      O:?/+14kg

03.12. 
Julllija                ? let         ?     pregled        user posted image       O:97/+4kg
Splet.ka           30 let         ?      P 28.10.      user posted image       O:96/+12kg
tasa.m.            26 let         ?      P 11.11.      user posted image           ?/+13kg
skorpika           27 let        LJ     pregled       user posted image            ?/+7kg

04.12. 
Otika                25 let        LJ     pregled        user posted image     O:112/+4kg

05.12. 
Ana Luna          29 let         LJ     pregled      user posted image            ?/+13kg
roal                  26 let           ?     pregled       user posted image          ?
julika               26 let      PTUJ     P 14.11.      user posted image   O:109cm/+15kg
katja_p             25 let   SG/CE    P 13.11.    user posted image      O:104/+14kg
roal                  30let      PTUJ     pregled     user posted image            ? /+ 15kg

06.12. 
Bimba80           27 let       KP       P 19.11.    user posted image        ?/+13kg
miracleme        28 let        GO     P 12.11.     user posted image   O:100/+12kg
jasa                   30let        NM     pregled       user posted image           ?
5ra_28             28 let       MB     P 28.11.       user posted image   O:100/+12kg
martka            36 let       CE    CTG 17.11.     user posted image      O: 86/+8kg

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     pregled       user posted image           ?

08.12. 
Tajka                 28 let        LJ     P 17.11.      user posted image       ?/+10kg
hektorina           38 let       MB     P 7.10.       user posted image       ?
teja*                  33 let       LJ     P 11.11.      user posted image   O:106/+10kg
SanMat              27 let       CE     P 27.11.       user posted image   O:98 / +12kg

09.12. 
Vplanu                29 let         ?     pregled      user posted image           ?
moonshine          29 let      CE    P 26.11.         user posted image      ?/+13kg
arupnik3             20 let      PO     P 6.11.      user posted image    O:113/+11kg
mamabranka      28 let      LJ      pregled       user posted image    O: 101/+3kg

10.12. 
jagodinka            28  let     CE      P 28.10.     user posted image      O:99/+12kg

11.12. 
pike                      26 let    PTUJ    P 20.11.     user posted image      O:102/+11kg

12.12. 
majcika                 28 let        ?     P 24.11.      user posted image            ?/+12kg
mam32                 32 let         ?     pregled       user posted image    O:103/+15kg
pišapela                26 let      SG     P 14.11.       user posted image           ?/+14 kg
mami1979            29 let      CE      P 01.12.      user posted image            /+7kg
ajda26                  30 let     LJ     P 11.11.         user posted image         ?/+9 kg
december28         29 let     LJ     P 12.11.         user posted image            ?
ketii                        ? let         ?     pregled        user posted image            ?
Tedi77                   37 let KR/LJ     pregled        user posted image            ?

13.12. 
*Mateja                23 let     KR      P 13.11.      user posted image   O:89/+6kg
JAPE                    27 let     KR      P 19.11.        user posted image     ? /+ 10kg
julijana                38 let      TR     P10.10.         user posted image        ?
medika13          29 let   SG/LJ    P 21.11.        user posted image     O:106/+15kg
tejci01                27 let      PO   P 19.11.          user posted image    O:96/+12,8kg

14.12. 
andya                     ? let        ?     pregled     user posted image           ?

15.12. 
LUNA06                 28 let        ?    pregled     user posted image           ?
Puella                     31 let       LJ    P 22.9.     user posted image      ?/+7kg
Zanositev              28 let    LJ/PO P 21.10.    user posted image          ?
b                             34 let        ?    pregled      user posted image         /+9 kg

16.12. 
lollypop                 29 let  JE/KR   P 28.10.     user posted image      O:102/+10kg
Suni                        27 let  LJ       P 9.10.        user posted image       O:98/+10kg

17.12. 
jabi babi                27 let    ?     pregled      user posted image            ?
ursula83               24 let  TR     P 22.10.     user posted image       O:102/+10kg
nAny84                   ? let    ?     pregled      user posted image            ?
pumpkin23            27 let  LJ     P 6.10.      user posted image          O:94/+10kg

18.12. 
bibabuba             27 let TR     pregled         user posted image    O:96/+10kg
nadya                  26 let           pregled      user posted image     O:98/+15kg
miskajus             26 let      ?    pregled      user posted image          ?
čebeli                  25 let   NM    P 13.11.      user posted image      O: 97/+13kg

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     P 28.10.    user posted image     O:97/+8,5kg
mavrica72          35 let      ?     pregled      user posted image            ?
anamari                 ? let      ?     pregled      user posted image           ?
gbranka                 ? let      ?     pregled      user posted image          ?
nanaa                     29 let    TR     P 28.10.   user posted image     ?/+5 kg

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.    user posted image      O: 110/+12kg
Nincica1              30 let  LJ/KR    P 24.10.  user posted image      O:98/+6kg
.Evelyn.              26 let    LJ     P 4.11.      user posted image           ?/+15kg
mettyy               31 let    SG     pregled     user posted image            ?

21.12. 
**NiNa**              27 let   KR    P 11.11.    user posted image    O:105/+7kg
avšika                    ? let      ?      pregled      user posted image           ?
_sanja_*              22 let    CE      P 5.11.    user posted image   O:99/+10kg
alena*                    ? let      ?     pregled      user posted image           ?

23.12. 
ninica04                  28 let  CE    P 19.11.    user posted image    O:102/+14 kg

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     pregled      user posted image       ?
superpunca            ? let      ?     pregled       user posted image        ?

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 27.11.     user posted image   O:96/+11,5kg
lupči                         ? let      ?     pregled      user posted image            ?
didyi                       31 let    CE     pregled      user posted image           ?

26.12.
tejka**                   33 let      ?     pregled      user posted image           ?

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P 19.11.      user posted image     O:100/+10kg

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P 25.11.      user posted image        ?/+9 kg

30.12.
abi                        31 let      ? P 13.10.       user posted image       ?/+4 kg

31.12.
uršap                      ? let      ?     pregled      user posted image            ?
Pikica T                 29 let      ?     P 17.11.    user posted image   O:91/+12kg
ocka33                  34 let      ?     pregled      user posted image          ?
ellena                     29 let     MB   P 25.11.    user posted image        ?/+15kg

1.1.
Detece                     ? let      ?     pregled      user posted image           ?

skupaj nas je 91 user posted image  
in pričakujemo

user posted image  = 26
user posted image  = 25
user posted image  = 40

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:
x.12.   luna           
x.12.   inja2     
x.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:
janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička 

user posted image       

user posted image    user posted image  user posted image  user posted image
03.09.2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (pdp 12.12.08 - 27. teden)

20.10.2008
2. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (pdp 01.12.08 - 35 teden)
                    Živa (1.630 g, ?cm) (pdp 01.12.08 - 35 teden)

30.10.2008
3. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (pdp 25.12.08 - 32 teden)

14.11.2008
4. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (pdp 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
5. Jagodinka - Filip ( 2465g, 48 cm ) (pdp 10.12.08 - 37 teden )

20.11.2008
6. Splet.ka - Zoja ( 3240g, 50 cm ) ( pdp 03.12.08 - 38 teden )

20.11.2008
7. Otika - Neža ( 2270g, 49 cm ) ( pdp 04.12.08 - 38 teden )

Imamo:
user posted image  = 6
user posted image  = 2

Zdaj smo pa res že skor na koncu ...

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?