Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:26:01
|
|
|
|
sunny24
|
Ku ste vi punce pridne...Ste pa res hitre! Claud, ti mi pa imena nisi zaupala... Drugače si pa se res lepo znajdla z unmi slikicami-malo si kradla ideje... Grem zdej jst neki popapcat, k se že oglaša, pa pridem pol spet sem v akcijo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:27:08
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem mojmu rekla da mu majic ne bom likala ker da itak pulover čez in je brez veze......so pa stvari ki pa se morajo zlikati in mi pač ne uide.....midva sva samo 2 pa se nama ogomno cunj nabere-je pa res da pereva 1x na 14 dni razen če je res nujno potem 1x na teden
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:27:15
|
|
|
|
diamantina
|
Živjo!!! Kako ste sonosečke? Kako se držite v službah z vašimi trebuščki - so zdaj že kar v napoto kajne? Mene že mučijo težave zadnjega trimesečja - bolečine v nogah, bolečine v križu, rahlo zatekanje ... kje je še februar. Me je pa včeraj kar panika zgrabila, ker sem čutila krče v hrbtenici na 10 minut - je G rekla, da moram počivat in pit magnezij, pa si še zdaj nisem šla ponj, packa, če se bo nadaljevalo, pa poklicat, ampak je danes na srečo bolje. Mali tudi veselo miga. Danes pa ne vem, al se sam jaz tako počutim, sem kot ožeta cunja, tako grozno zaspana in utrujena, kot bi tri dni sekala drva Glede igrač pa - niso samo mali nori na njih, res je, moj ima tudi včasih prav hecne želje, če prideva v kakšno trgovino z igračami Saj jaz tudi - ampa jaz imam rada kakšne puzzle ipd.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:27:35
|
|
|
|
Maksi1
|
Jaz sem danes dopoldan likala, popoldan pa puzle skladam in vas berem. No pa prej sem spet dekoracije gledala, ampak jajmene, še nisem nič zbrala. No čez kako uro me čaka še da zrihtam večerjo in to je to. Pa še info: če katera posluša radio HIT, v reviji Moj malček št. 10 je intervju z Pikcem iz Budilke.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:30:41
|
|
|
|
Čebel@
|
diamantina sem te že pogrešala.......ja madoniš ne ga srat s špikanjem na 10 minut.......počivej dekle!!sem jaz tudi taka kot cunja pa se kar prisilim da še kej naredim-je pa res da ne hodim v službo ker pol bi pa po moje kar dušo spustila......sej februar bo tko hitro tuki in bojo tud nosečniške težave zginile
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:45:19
|
|
|
|
sunny24
|
O diamantina! Sam res ej, ne ga srat s tem špikanjem, k ni še ta pravi cajt! Sem ti poslala ZS. Pomojem da vreme vpliva na tvoje počutje, k je res smotano! Majchy, a tako malo perete? Sej jst tudi večino perem sam med vikendi, razn srajce za službo operem tudi kdaj vmes-odvisno od potrebe!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:48:42
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........ja niti ni potrebe pa bi več prala-prej ko sem še v službo hodila je bilo več cunj in sva tud bolj pogosto prala zdaj pa ne ker niti nimam tok cunj ki jih lahko nosim(so mi preoske)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:50:47
|
|
|
|
mala*
|
Sunny mene si pozabila... No kako ste drugače kej? Res toliko ste natipkale da vas zdajle ne bom podrobno komentirala ker je preveč... Ja nekaj je bilo govora od dudi-jaz jo bom tudi mela kar s sabo., mam že 2doma k men so tok luštkane.. Pleničke bomo imeli 100% za enkratno uporabo..ja madoniš vse že naštimujete in perete, je treba to že počasi začeti zgleda...No meni je G rekel da glede na to da bo CR, bomo po vsej berjetnosti lahko rodili že kar konec januarja..Ampak ne glede na vse ostajam pri vas!! Sem se pa ravno najedla pice in grem zdaj malo vodoravno...Aja, imeli bomo pa punčko, tako da za kakšne predoge o imenih sem odprta, ker midva z mojim ne prideva skupaj niakkor... Lepo se mejte...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:53:26
|
|
|
|
Katjusa
|
mala zakaj CR?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:55:57
|
|
|
|
Čebel@
|
mala......ola......jaz še ne perem mini cunjic definitivno moraš ostati trebuškarca tud če greš januarja rodit imen je pa tok da....midva imava že izbrano tko da se tud druzga ne spomnim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:57:26
|
|
|
|
sunny24
|
mala, oprosti! Ja, sm dala skozi enih 20 strani, ma te ni blo...zdej dobiš ZS! A pol ste se (so se) že 100% odločli za CR? Ja no, če ne gre drugače, je pač tako! Sej bo lih tko vse OK. Ni važno, kako pridejo na svet naše , važno da pridejo in da bo vse OK! PA itak da ostaneš pr nas, tudi če boš že konec januarja rodila!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:57:41
|
|
|
|
Pupka
|
dude... Jih ne dovolijo! Sploh ne v porodnišnici! No vsaj na Ptuju ne! Tak da edino če bi skrivala full- to pa tudi ne moreš... Ker nikoli ne veš kdaj bo kdo prišel. Ne vem- jaz je prvič nisem mela... tudi zdaj ne bom... Prvič niso dovolili niti da bi svoje mleko kolko ga je nakapljalo dala Sem si mogla pumpat, ker zizat ni mogel... Je mel uroinfekt in je samo spal... So ugotovili šele četrti dan! Tak da, po moje bi duda, če bi jo mela s sabo kar čez okno letela
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 15:57:44
|
|
|
|
mala*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mala zakaj CR? Ker imam posteljico čez maternični vrat na žalost..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 16:03:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 16:04:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala* IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mala zakaj CR? Ker imam posteljico čez maternični vrat na žalost.. ja to pa res na žalost..... ma važno da se dete rodi in da bosta oba vredu in čim prej doma v objemu svojih najbližjih.... moja soseda je tud to mela in je tud mela Cr bojda je v takih primerih obvezen....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 16:05:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 16:07:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka dude... Jih ne dovolijo! Sploh ne v porodnišnici! No vsaj na Ptuju ne! Tak da edino če bi skrivala full- to pa tudi ne moreš... Ker nikoli ne veš kdaj bo kdo prišel. Ne vem- jaz je prvič nisem mela... tudi zdaj ne bom... Prvič niso dovolili niti da bi svoje mleko kolko ga je nakapljalo dala Sem si mogla pumpat, ker zizat ni mogel... Je mel uroinfekt in je samo spal... So ugotovili šele četrti dan! Tak da, po moje bi duda, če bi jo mela s sabo kar čez okno letela sej za celje s eje tud govoril da ne sam jst v 1. je nisem mela in so zato moje brdavice zelo trpele v drugo pa če se vse sestre na glavo postavijo jo bom mela in če bo potreba jo bom dojenčku tud dala.... pa ne mislim nič skrivat sej otrok je moj in kaka razlika je če mu dam tam al pa pol k pridema domov.... men je celo partonažna rekla (ko je prišla na dom) da mu nej dudo nabavmo da ima izrazit sesalni refleks tak da sme pol hitro mamo in ata poslala v trgovino po dudo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 16:08:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 16:09:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mala* ne sekeri se, za CR, jst takoj zamenjam..,,men je blo carsko in se morm z doharjem zment, če je varjanta da mi ga nardijo tudi drugo rundo brez predhodnega matranja.... a res.... joj jst se ga pa bojim..... in upam da ne bo potreben....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 16:10:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 16:13:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 16:17:25
|
|
|
|
Pupka
|
No zanimivo... Meni pa umetnega mleka sploh niso hotli dat in kot sem napisala niti tistih par kapljic (kar sem si napumpala) po flaški ne. So ga mislim da takoj po porodu in pol še enkrat dali raje na infuzijo Mislim pa da je ta ptujska porodnišnica v neki kao zvezi al kaj jaz vem... Ko so proti uporabi dud al nekaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 16:19:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Za moje pojme je CR glih tok riskanten k porod...zmeri se loh zakomplicira...to itak ne moreš vedet....si pa veeeeelik manj zmatran predvsem pa zadet še 3 dni od unih tablet in čustev, d je lahko prou fletno. Mi smo ble 3 u sobi in smo mele k frizersko kozmetični salon : jst fen za lase, ena komplet make up kovček in ena celo trafiko trač revij....sestre so nas mal postran gledale, sam mi smo ble pa u nulo spedenane ne vem jst se najbolj bojim šivov... pa tega uspavanja.... čeprav nimam pojma kak je to.... in glede na to da je pr men porod potekal super in sem bla takoj prpravlena tud vstat in hodit (sam ne smeš) tak da upam da CR ne bo iz nobenega razloga potreben če pa bo pa da se bo vse srečno končalo in da se mi bodo šivi lepo celili... drgač si je pa pomoje brezveze delat neke skrbi traba je zaupat zdravnikom in babicam čeprav smo vsi samo ljudje sam bolj k se poglabljaš in sikiraš slabše je...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 16:23:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa drgač si je pa pomoje brezveze delat neke skrbi traba je zaupat zdravnikom in babicam čeprav smo vsi samo ljudje sam bolj k se poglabljaš in sikiraš slabše je... se strinjam.......brez veze se že v naprej sikerat in strašit ker še nobeden ni noter ustal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?