|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
20.11.2008 22:27:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ko v tisoč lučeh nebo zažari,
vam vsaka zvezdica lahko noč želi.
Naj mesec nad vami bedi
in v lepih sanjah nad vami zaspi.

user posted image user posted image user posted image  A nič ne boš napisala???

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.11.2008 22:28:18   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tally in Estrella*, koliko sta vajini frački danes pojedli?
Za primer dam Gregija: zjutraj mlečno kašico iz 150 ml mleka, dopoldne sadno kašico iz steklenega lončka (industrijsko, ja user posted image ), za kosilo nekaj žličk zelenjave in čez uro in pol še mlečno kašico iz 100 ml mleka, popoldne 100 g skutke, zvečer mlečno kašico iz 150 ml mleka. Vmes je spil dobra 2 deci razredčenega soka.

Danes bo težka je kar drobila čarovnica: zjutri 2x dojenje, 130AM, 100 g sadje riževi kosmiči, kosilo 3 žlice+100AM, dojenje, 100AM, 190g HIPP kzarc mlečna kaša, 100AM...cca 730g +3x dojenjeuser posted image

Ponavadi poje okoli 850g + 2x dojenje

To ni vse skup nič: drobljenje in futranje čez cel dan in lovljenje pravih trenutkovuser posted image Tega sem sita!!!Ja prej je jedla 5 obrokov in je bilo mir, sedaj mi ga pa že en teden biksa s takimi forami.
Tvoj mišek je bolan in je za razumet, da mu sedaj ni do hrane in mu seveda večkrat ponudiš. samo naši pa nič ne fali....grrrrrrr
Je kar pridno začela jest. user posted image

Je cel dan nekaj mlela, meni se ne zdi malo. Pa včasih ga je še bolj fiksala, danes ni bila tako lačna. Bo jutri nadoknadla. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.11.2008 22:29:06   
špelin@
tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega user posted image

Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sirenouser posted image  Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h.

Iskreno ti povem, da je najbolje, da se enostavno sprijazniš in pomiriš s tem user posted image  A veš, kolk je bilo meni težko pri srcu, ko je Gregi tako grdo začel zavračat mleko? Sem se dostikrat zjokala od nemoči user posted image  Vem, da je fajn utrujajoče, ampak si pa pridna mama, ki se za svojo princesko res trudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.11.2008 22:29:51   
tally

tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega user posted image

Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sirenouser posted image  Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h.

Men se pa pokrov dvigne ko ji skuham zelenjavo in jo hočem hranit ona pa zaspana. Pa ni mi jasno kako ker jo vedno hranim ko se zbudi, nikoli takrat ko bi mogla it spat.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.11.2008 22:29:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Ko v tisoč lučeh nebo zažari,
vam vsaka zvezdica lahko noč želi.
Naj mesec nad vami bedi
in v lepih sanjah nad vami zaspi.

Kako lepo user posted image  Jutri pa kakšen dober vic, prosim user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.11.2008 22:31:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Men se pa pokrov dvigne ko ji skuham zelenjavo in jo hočem hranit ona pa zaspana. Pa ni mi jasno kako ker jo vedno hranim ko se zbudi, nikoli takrat ko bi mogla it spat.

Pa potem zaspi? Ali je ta "zaspanost" samo njena finta?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.11.2008 22:31:34   
hijenca

Ni neke dnevne rutine, to je pa drugo. Ko je moj čmrlek zdrav tudi nimama neke rutine. Včasih bolj dolgo spi, ali pa se prej zbudi, pa je dan celi zmešan. Takrat tudi ne vem, kdaj mu naj kaj dam. Pač predvidevam. Pa itak ko je lačen sireno spusti.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.11.2008 22:32:14   
Estrella*

Iskreno ti povem, da je najbolje, da se enostavno sprijazniš in pomiriš s tem user posted image  A veš, kolk je bilo meni težko pri srcu, ko je Gregi tako grdo začel zavračat mleko? Sem se dostikrat zjokala od nemoči user posted image  Vem, da je fajn utrujajoče, ampak si pa pridna mama, ki se za svojo princesko res trudi user posted image

Hvala enako. user posted image  Imaš čisto prav, samo sama veš kako je to težko narediti. Jaz se brzdam in se prepričujem, da je vse ok, pa nekako vse prenesem od njene tečnobe in drugih stavri, le pri hrani mi popustijo vse zavoreuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.11.2008 22:33:23   
tally

Pa potem zaspi? Ali je ta "zaspanost" samo njena finta?

Veš da se mi zdi da je fintauser posted image , vsakič ko jo hranim neki časa lepo je tam do ene 80ml potem pa začne tlačit rokice po ustih, učke si mane, hrana je vsepovsod, na koncu pa začne jokat in pol odneham in jo uspavam.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.11.2008 22:33:54   
Estrella*

Ni neke dnevne rutine, to je pa drugo. Ko je moj čmrlek zdrav tudi nimama neke rutine. Včasih bolj dolgo spi, ali pa se prej zbudi, pa je dan celi zmešan. Takrat tudi ne vem, kdaj mu naj kaj dam. Pač predvidevam. Pa itak ko je lačen sireno spusti.user posted image user posted image

Saj jo naša tud zna in jo je danes tudi, pol pa poje 100AMuser posted image  al pa poje 3 žlice in usta zapre , je pa lačnauser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.11.2008 22:35:13   
špelin@
Estrella*, te razumem user posted image  Jaz se si na koncu že v ogledalu v faco govorila, da je princ že tako velik, da ne bo shiral in da mu ni hudega... Pa je pomagalo, zdaj mi je vseeno, glavno, da vsaj nekaj poje, čeprav včasih niti nad mlečno kašico ni ravno navdušen. Pa me popljuva in nadere, ampak se ne dam user posted image

ok, naštepala sem preveč postov, zdaj grem pod tuš in pod kovter na user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.11.2008 22:35:36   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image vem, da se ni za smejat njeno početje, pa se ne morem zadržat. se vidi kdo ti bo šeficauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.11.2008 22:36:59   
tally
Jaz grem tudi v horizontalo ker me je spet glava začela boletuser posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.11.2008 22:37:07   
hijenca

Saj jo naša tud zna in jo je danes tudi, pol pa poje 100AMuser posted image  al pa poje 3 žlice in usta zapre , je pa lačnauser posted image user posted image

Ko pa ne moremo videt v te majhne glavice. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.11.2008 22:37:35   
Estrella*

Estrella*, te razumem user posted image  Jaz se si na koncu že v ogledalu v faco govorila, da je princ že tako velik, da ne bo shiral in da mu ni hudega... Pa je pomagalo, zdaj mi je vseeno, glavno, da vsaj nekaj poje, čeprav včasih niti nad mlečno kašico ni ravno navdušen. Pa me popljuva in nadere, ampak se ne dam user posted image

ok, naštepala sem preveč postov, zdaj grem pod tuš in pod kovter na user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

MIRNO NOČKO TUDI VAMuser posted image user posted image

5662 postovuser posted image Pa ti nisi normalnauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.11.2008 22:37:56   
tally

user posted image user posted image user posted image vem, da se ni za smejat njeno početje, pa se ne morem zadržat. se vidi kdo ti bo šeficauser posted image

Ma že ko je bila v trebuhu je pokazala da bo ona delala kar ona hoče user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.11.2008 22:38:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Na kratko moj škrat je danes spal do 7.45 user posted image , me je Jure že spraševal, če še diha user posted image .

Ej, tole sem pozabila skomentirat!!! user posted image  za Žana user posted image

Zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.11.2008 22:38:39   
hijenca
Jaz bom tudi šla pod kovter.

Hvala za čvek.

lahko noč

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.11.2008 22:39:19   
Estrella*

Ko bodo še večje buče, pa še manjuser posted image  hijenca, upajmo, da ga virus ali pa bakterija neha mučit in da se ju3 zbudi že zdrav

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.11.2008 22:41:00   
hijenca

Ko bodo še večje buče, pa še manjuser posted image  hijenca, upajmo, da ga virus ali pa bakterija neha mučit in da se ju3 zbudi že zdrav

Iz tvojih ust v Božja ušesa. Hvala ti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.11.2008 2:18:44   
Anonimen
No mi je le ratalo vse na hitro preletet...Jaz sem nazaj iz kina in ceprav je ze krepko cez 3 zjutraj se mi se ne spi...

Je pa zanimivo, da se mali se ni zbudil...Se pravi ce me ni doma potem spi? Kaj naj to pomeni???

Pa lahko noc vsem...in lepe sanje

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.11.2008 5:30:26   
Katina
Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor.user posted image
user posted image se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z user posted image držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne user posted image . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 user posted image (sem ga že včeraj izkoristila user posted image .

Katina: just for youuser posted image

Hvala, da si držala pesti. K sreči pa tokrat nisem imela nobene treme in je bilo prav luštno.

Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.11.2008 5:31:34   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Je pa zanimivo, da se mali se ni zbudil...Se pravi ce me ni doma potem spi? Kaj naj to pomeni???

Da te vonja, vidi, čuti in se hoče družit s tabo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.11.2008 5:39:45   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Barbaw:

Da ne bos mislila mi smo zaradi tega problema da Samia poje cist vse in moras biti res skoz na prezi bili tudi pri psihologu vecih zdravnikih...

Vsi so brez moci in pravijo da moramo potrpeti in da bo minilo...

Jaz pa cakam.... stara  je 2 in pol in morem se vedno skoz gledat pod prste in kaj nese v usta...Poleg tega pa saj na eni sliki se vidi ogrizen jabuk... no poleg tega pa naredim tako da je povsod kaj dobrega za jest... sadje. cips...kaka cokoladica....tako da ce ze cuti potrebo da tlaci neki v usta in zveci zagrabi sadje ali pa cokoladico ali kaj podobnega...

Je pa to res za znoret....cist skoz jo moram imet na oku..in posteno pazit da so vse nevarne stvari pospravljene...

Vem, da si jo peljala k zdravniku se še spomnim od prej. Ima pa kolega hčerko, ki je še pri 4-ih letih pojedla kar je dobila. Si je iz mize odšraufala vijake in jih pojedla. Na veliko srečo ji niti eden ni ničesar predrl. Bi pa bilo hudo, da bi tako malo punčko operirali zaradi tega. Je imel kolega veliko srečo, da je takoj opazil, da je mala pojedla vijake in jo takoj odpeljal v bolnico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tud to obstaja?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.11.2008 5:58:11   
Katina

Men je pa danes en tako zatežen danuser posted image Upam, da bo ju3 bolje. Sewm pa slabe volje ko se spomnim, da bom od torka do četrtka zvećer sama z obemauser posted image , ker gre gospod ponovno v Švicouser posted image Mi kar tlak dvige, ker kao šparajo in ne delajo vsak drug petek, za plače ne, za take stavri imajo pa denaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kdaj boš povabla na kofi in feštouser posted image , ti daš samo plac jaz pa uletim s košarico dobrot user posted image

Špelin@: Estrella*, Kaj je pa nina7 počela v tvojih sanjah, je bila tudi ona v banji??

Tole je pa že mal sumljivo user posted image , uf sem kasneje prebrala, da je šlo le za eksces z blond barvo za lase user posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?