Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:28:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, koliko sta vajini frački danes pojedli? Za primer dam Gregija: zjutraj mlečno kašico iz 150 ml mleka, dopoldne sadno kašico iz steklenega lončka (industrijsko, ja ), za kosilo nekaj žličk zelenjave in čez uro in pol še mlečno kašico iz 100 ml mleka, popoldne 100 g skutke, zvečer mlečno kašico iz 150 ml mleka. Vmes je spil dobra 2 deci razredčenega soka. Danes bo težka je kar drobila čarovnica: zjutri 2x dojenje, 130AM, 100 g sadje riževi kosmiči, kosilo 3 žlice+100AM, dojenje, 100AM, 190g HIPP kzarc mlečna kaša, 100AM...cca 730g +3x dojenje Ponavadi poje okoli 850g + 2x dojenje To ni vse skup nič: drobljenje in futranje čez cel dan in lovljenje pravih trenutkov Tega sem sita!!!Ja prej je jedla 5 obrokov in je bilo mir, sedaj mi ga pa že en teden biksa s takimi forami. Tvoj mišek je bolan in je za razumet, da mu sedaj ni do hrane in mu seveda večkrat ponudiš. samo naši pa nič ne fali....grrrrrrr Je kar pridno začela jest. Je cel dan nekaj mlela, meni se ne zdi malo. Pa včasih ga je še bolj fiksala, danes ni bila tako lačna. Bo jutri nadoknadla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:29:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Iskreno ti povem, da je najbolje, da se enostavno sprijazniš in pomiriš s tem A veš, kolk je bilo meni težko pri srcu, ko je Gregi tako grdo začel zavračat mleko? Sem se dostikrat zjokala od nemoči Vem, da je fajn utrujajoče, ampak si pa pridna mama, ki se za svojo princesko res trudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:29:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Men se pa pokrov dvigne ko ji skuham zelenjavo in jo hočem hranit ona pa zaspana. Pa ni mi jasno kako ker jo vedno hranim ko se zbudi, nikoli takrat ko bi mogla it spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:31:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Men se pa pokrov dvigne ko ji skuham zelenjavo in jo hočem hranit ona pa zaspana. Pa ni mi jasno kako ker jo vedno hranim ko se zbudi, nikoli takrat ko bi mogla it spat. Pa potem zaspi? Ali je ta "zaspanost" samo njena finta?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:31:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Ni neke dnevne rutine, to je pa drugo. Ko je moj čmrlek zdrav tudi nimama neke rutine. Včasih bolj dolgo spi, ali pa se prej zbudi, pa je dan celi zmešan. Takrat tudi ne vem, kdaj mu naj kaj dam. Pač predvidevam. Pa itak ko je lačen sireno spusti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:32:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Iskreno ti povem, da je najbolje, da se enostavno sprijazniš in pomiriš s tem A veš, kolk je bilo meni težko pri srcu, ko je Gregi tako grdo začel zavračat mleko? Sem se dostikrat zjokala od nemoči Vem, da je fajn utrujajoče, ampak si pa pridna mama, ki se za svojo princesko res trudi Hvala enako. Imaš čisto prav, samo sama veš kako je to težko narediti. Jaz se brzdam in se prepričujem, da je vse ok, pa nekako vse prenesem od njene tečnobe in drugih stavri, le pri hrani mi popustijo vse zavore
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:33:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Men se pa pokrov dvigne ko ji skuham zelenjavo in jo hočem hranit ona pa zaspana. Pa ni mi jasno kako ker jo vedno hranim ko se zbudi, nikoli takrat ko bi mogla it spat. Pa potem zaspi? Ali je ta "zaspanost" samo njena finta? Veš da se mi zdi da je finta , vsakič ko jo hranim neki časa lepo je tam do ene 80ml potem pa začne tlačit rokice po ustih, učke si mane, hrana je vsepovsod, na koncu pa začne jokat in pol odneham in jo uspavam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:33:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Ni neke dnevne rutine, to je pa drugo. Ko je moj čmrlek zdrav tudi nimama neke rutine. Včasih bolj dolgo spi, ali pa se prej zbudi, pa je dan celi zmešan. Takrat tudi ne vem, kdaj mu naj kaj dam. Pač predvidevam. Pa itak ko je lačen sireno spusti. Saj jo naša tud zna in jo je danes tudi, pol pa poje 100AM al pa poje 3 žlice in usta zapre , je pa lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:35:13
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, te razumem Jaz se si na koncu že v ogledalu v faco govorila, da je princ že tako velik, da ne bo shiral in da mu ni hudega... Pa je pomagalo, zdaj mi je vseeno, glavno, da vsaj nekaj poje, čeprav včasih niti nad mlečno kašico ni ravno navdušen. Pa me popljuva in nadere, ampak se ne dam ok, naštepala sem preveč postov, zdaj grem pod tuš in pod kovter na Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:35:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Men se pa pokrov dvigne ko ji skuham zelenjavo in jo hočem hranit ona pa zaspana. Pa ni mi jasno kako ker jo vedno hranim ko se zbudi, nikoli takrat ko bi mogla it spat. vem, da se ni za smejat njeno početje, pa se ne morem zadržat. se vidi kdo ti bo šefica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:36:59
|
|
|
|
tally
|
Jaz grem tudi v horizontalo ker me je spet glava začela bolet .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:37:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Ni neke dnevne rutine, to je pa drugo. Ko je moj čmrlek zdrav tudi nimama neke rutine. Včasih bolj dolgo spi, ali pa se prej zbudi, pa je dan celi zmešan. Takrat tudi ne vem, kdaj mu naj kaj dam. Pač predvidevam. Pa itak ko je lačen sireno spusti. Saj jo naša tud zna in jo je danes tudi, pol pa poje 100AM al pa poje 3 žlice in usta zapre , je pa lačna Ko pa ne moremo videt v te majhne glavice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:37:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, te razumem Jaz se si na koncu že v ogledalu v faco govorila, da je princ že tako velik, da ne bo shiral in da mu ni hudega... Pa je pomagalo, zdaj mi je vseeno, glavno, da vsaj nekaj poje, čeprav včasih niti nad mlečno kašico ni ravno navdušen. Pa me popljuva in nadere, ampak se ne dam ok, naštepala sem preveč postov, zdaj grem pod tuš in pod kovter na Mirno nočko vsem MIRNO NOČKO TUDI VAM 5662 postov Pa ti nisi normalna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:37:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Men se pa pokrov dvigne ko ji skuham zelenjavo in jo hočem hranit ona pa zaspana. Pa ni mi jasno kako ker jo vedno hranim ko se zbudi, nikoli takrat ko bi mogla it spat. vem, da se ni za smejat njeno početje, pa se ne morem zadržat. se vidi kdo ti bo šefica Ma že ko je bila v trebuhu je pokazala da bo ona delala kar ona hoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:38:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Na kratko moj škrat je danes spal do 7.45 , me je Jure že spraševal, če še diha . Ej, tole sem pozabila skomentirat!!! za Žana Zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:38:39
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz bom tudi šla pod kovter. Hvala za čvek. lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:39:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Ni neke dnevne rutine, to je pa drugo. Ko je moj čmrlek zdrav tudi nimama neke rutine. Včasih bolj dolgo spi, ali pa se prej zbudi, pa je dan celi zmešan. Takrat tudi ne vem, kdaj mu naj kaj dam. Pač predvidevam. Pa itak ko je lačen sireno spusti. Saj jo naša tud zna in jo je danes tudi, pol pa poje 100AM al pa poje 3 žlice in usta zapre , je pa lačna Ko pa ne moremo videt v te majhne glavice. Ko bodo še večje buče, pa še manj hijenca, upajmo, da ga virus ali pa bakterija neha mučit in da se ju3 zbudi že zdrav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 22:41:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sireno Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h. Ni neke dnevne rutine, to je pa drugo. Ko je moj čmrlek zdrav tudi nimama neke rutine. Včasih bolj dolgo spi, ali pa se prej zbudi, pa je dan celi zmešan. Takrat tudi ne vem, kdaj mu naj kaj dam. Pač predvidevam. Pa itak ko je lačen sireno spusti. Saj jo naša tud zna in jo je danes tudi, pol pa poje 100AM al pa poje 3 žlice in usta zapre , je pa lačna Ko pa ne moremo videt v te majhne glavice. Ko bodo še večje buče, pa še manj hijenca, upajmo, da ga virus ali pa bakterija neha mučit in da se ju3 zbudi že zdrav Iz tvojih ust v Božja ušesa. Hvala ti!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 2:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
No mi je le ratalo vse na hitro preletet...Jaz sem nazaj iz kina in ceprav je ze krepko cez 3 zjutraj se mi se ne spi... Je pa zanimivo, da se mali se ni zbudil...Se pravi ce me ni doma potem spi? Kaj naj to pomeni??? Pa lahko noc vsem...in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 5:30:26
|
|
|
|
Katina
|
Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor. se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 (sem ga že včeraj izkoristila . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina: just for you Hvala, da si držala pesti. K sreči pa tokrat nisem imela nobene treme in je bilo prav luštno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 5:31:34
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa zanimivo, da se mali se ni zbudil...Se pravi ce me ni doma potem spi? Kaj naj to pomeni??? Da te vonja, vidi, čuti in se hoče družit s tabo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 5:39:45
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Da ne bos mislila mi smo zaradi tega problema da Samia poje cist vse in moras biti res skoz na prezi bili tudi pri psihologu vecih zdravnikih... Vsi so brez moci in pravijo da moramo potrpeti in da bo minilo... Jaz pa cakam.... stara je 2 in pol in morem se vedno skoz gledat pod prste in kaj nese v usta...Poleg tega pa saj na eni sliki se vidi ogrizen jabuk... no poleg tega pa naredim tako da je povsod kaj dobrega za jest... sadje. cips...kaka cokoladica....tako da ce ze cuti potrebo da tlaci neki v usta in zveci zagrabi sadje ali pa cokoladico ali kaj podobnega... Je pa to res za znoret....cist skoz jo moram imet na oku..in posteno pazit da so vse nevarne stvari pospravljene... Vem, da si jo peljala k zdravniku se še spomnim od prej. Ima pa kolega hčerko, ki je še pri 4-ih letih pojedla kar je dobila. Si je iz mize odšraufala vijake in jih pojedla. Na veliko srečo ji niti eden ni ničesar predrl. Bi pa bilo hudo, da bi tako malo punčko operirali zaradi tega. Je imel kolega veliko srečo, da je takoj opazil, da je mala pojedla vijake in jo takoj odpeljal v bolnico. a tud to obstaja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 5:58:11
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa danes en tako zatežen dan Upam, da bo ju3 bolje. Sewm pa slabe volje ko se spomnim, da bom od torka do četrtka zvećer sama z obema , ker gre gospod ponovno v Švico Mi kar tlak dvige, ker kao šparajo in ne delajo vsak drug petek, za plače ne, za take stavri imajo pa denar Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kdaj boš povabla na kofi in fešto , ti daš samo plac jaz pa uletim s košarico dobrot Špelin@: Estrella*, Kaj je pa nina7 počela v tvojih sanjah, je bila tudi ona v banji?? Tole je pa že mal sumljivo , uf sem kasneje prebrala, da je šlo le za eksces z blond barvo za lase .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?