Naty*
|
Oj bejbike! Vas morm mal pozdravit, čeprav zdele že dva dni kr neki nisem volje za pisanje... ok no, neki sm na drugem podforumu pisala, ampak to je blo zgolj iz zdravstvenega vidika . Na kratko moj škrat je danes spal do 7.45 , me je Jure že spraševal, če še diha . Drugač sva bla danes zjutri z eno junijčico in njeno malo v šopingu v Postojni in sm čist preveč zapravla , ampak kaj čmo, tud to je treba . **** si zadnjič vprašala, kako gre Žanu po GH, morm rečt, da zelo dobr. Dobro prenaša korenček, bučke, brokoli, krompir, riž, jabolko, ugotovila sva pa alergijo na banano in hruško. Za cvetačo še nisem 100%. Ful rad je in če je alergična reakcija, zdaj vsaj vidim po čem je bila. Ma že tri obroke na dan in sem res zadovoljna, da nama gre tolk dobro. Po drugi strani je pa tud moja (zdej pa res ultra stroga) dieta pomagala, da vsaj po mojem mleku nima reakcij. nina glede sobice, ja sama sem risala med nosečnostjo, ko sem imela še dost časa in volje . Za takole sliko sm porabila kr cel teden ja... ampak za kej manjšga bi se pa lahko zmenle . Kar se pa mojih talentov tiče... moj brat pa sestra sta huda športnika, js pa sam za svoje veselje, tko da morm bit pa vsaj mal bolj umetniška dušca, da je kaj od mene . ss ful luštne slikce Mance ! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: kje se pa ti skrivaš??? zmaaaatrana sem (lena )! jana sm vidla, da Nejc tud dviguje puzle na robu . Žan ma tono igrač okrog, najbolj zanimive so pa puzle za jest . Vse majhne dele živalic sem pa ven pobrala, ker je že začel s tistimi majhnimi prsti to ven pobirat, pa bi se še zadavil lahko. Mislim za znoret! Estrella js morm poklicat kak teden pred Žanovim devetim mesecem, da mi bojo dale datum pregleda. za obmesečnice in veliko za bolančke. Sem si vzela celo čas in vse prebrala, če bi se mi dalo pisat, bi še kako temo komentirala. Glede mehiških telenovel sm misla podpisat en post od špelin@, pa sm nekje zgubila citat . Skratka tud js ne razumem žensk, ki se jim da komentirat eno revo, ki z otrokom gleda mehiške telenovele. Ja pa kaj... če ji paše...njen lajf, njen otrok. Js sm že velikokrat rekla, da če bi vsak pred svojim pragom pometal, bi mel vsi čist dost dela, pa manj časa, da se z drugimi ubadajo! Kako že gre tisto... tisti, ki je brez greha, naj prvi vrže kamen ... No pa lepo spite !