|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
20.11.2008 22:11:19   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Barbaw user posted image ja možeka razvajaš, pa potem on tebeuser posted image , pa ja veš kako je to, pa saj imaš že dva user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tiste masaže še nisem nikoli doživela. user posted image

Preden sem zanosla, smo se mi masirali 100 na uro, potem pa je masaža predaleč peljala, pa smo si primasirali Vidka user posted image user posted image . Sedaj pa je mama preveč crknjena, pa pri masaži zaspimuser posted image . Ati pa potem užaljeno pilota za TV muči, ko mama zaspi.user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.11.2008 22:11:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joooj, ****, a ti Samii res nič ne daš za jest, da mora boga reva take stvari malicat user posted image  Nore fotke, verjamem pa, da je fejst težko, ker moraš biti nonstop na preži... user posted image

Anitka, vi kar lepo uživajte in user posted image  user posted image

tilči, user posted image user posted image user posted image  za Nejca!!!

hijenca, saj bo bolje user posted image  user posted image user posted image user posted image

kasso, o vem, da bi ti tako majico komot nosila user posted image  Imaš fajn šefico user posted image

barbaw, vijake je jedla?? Ojej... user posted image

Dajte ve meni povedat ali se lahko orientiraš koliko hrane dobi sedaj ko je že GH, po polulani plenici in po količini in pogostosti kakanja???

Ne vem user posted image  Po mojem se orientiraš po tem, da je otrok zadovoljen in lepo napreduje.

Ta sončna, ti si pa danes ful zdravo večerjala user posted image  No, saj jaz sem tudi pridno malicala grozdje, zdajle pa pripravljam napad na eno novo čokolado, ki sem si jo prej kupila - da vidim, če je ok user posted image

Estrella*, Kaj je pa nina7 počela v tvojih sanjah, je bila tudi ona v banji?? user posted image

valentina2006, cel dan sem mislila na vaju z Matevžem user posted image user posted image user posted image user posted image

A se beseda čokolada cenzurira??? user posted image

zadovoljen in lepo napredujeuser posted image ...naša je tečka in ne vem koliko tehtauser posted image Ja problem je, da ne veš koliko se redi, sedaj jo bomo vagal pri 6m, pol pa šele čez 3m. Mene bo vmes pobralouser posted image

nina7 je pa bila čisto spodobno oblečena, sva pa po tleh pobirali farbe za lase, tiste ultra blonduser posted image user posted image

Jaz ne morem moje gledat po plenici. Polulana je fejst, pokakana pa malo. Ima večji izkoristek. Jaz bom z njo stopila vsak teden na vago, da vidim, če se lepo redi. Mi je pa težko ugotavljat koliko pojest, ker nimam merila na zizah. Edino po GH vem ali je nekaj ali ni. JI pa do danes nisem tehtala Gh. Zvečer me je pa firbec matral in je pojedla 215g mlečne kašice.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.11.2008 22:12:25   
barbaw

Barbaw user posted image ja možeka razvajaš, pa potem on tebeuser posted image , pa ja veš kako je to, pa saj imaš že dva user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tiste masaže še nisem nikoli doživela. user posted image

Preden sem zanosla, smo se mi masirali 100 na uro, potem pa je masaža predaleč peljala, pa smo si primasirali Vidka user posted image user posted image . Sedaj pa je mama preveč crknjena, pa pri masaži zaspimuser posted image . Ati pa potem užaljeno pilota za TV muči, ko mama zaspi.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.11.2008 22:12:44   
Naty*
Oj bejbike!

Vas morm mal pozdravit, čeprav zdele že dva dni kr neki nisem volje za pisanje... ok no, neki sm na drugem podforumu pisala, ampak to je blo zgolj iz zdravstvenega vidika user posted image .
Na kratko moj škrat je danes spal do 7.45 user posted image , me je Jure že spraševal, če še diha user posted image . Drugač sva bla danes zjutri z eno junijčico in njeno malo v šopingu v Postojni in sm čist preveč zapravla user posted image , ampak kaj čmo, tud to je treba user posted image .

**** si zadnjič vprašala, kako gre Žanu po GH, morm rečt, da zelo dobr. Dobro prenaša korenček, bučke, brokoli, krompir, riž, jabolko, ugotovila sva pa alergijo na banano in hruško. Za cvetačo še nisem 100%. Ful rad je in če je alergična reakcija, zdaj vsaj vidim po čem je bila. Ma že tri obroke na dan in sem res zadovoljna, da nama gre tolk dobro. Po drugi strani je pa tud moja (zdej pa res ultra stroga) dieta pomagala, da vsaj po mojem mleku nima reakcij.

nina glede sobice, ja sama sem risala med nosečnostjo, ko sem imela še dost časa in volje user posted image . Za takole sliko sm porabila kr cel teden ja... ampak za kej manjšga bi se pa lahko zmenle user posted image . Kar se pa mojih talentov tiče... moj brat pa sestra sta huda športnika, js pa sam za svoje veselje, tko da morm bit pa vsaj mal bolj umetniška dušca, da je kaj od mene user posted image .

ss ful luštne slikce Mance user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

NATY: kje se pa ti skrivaš???

zmaaaatrana sem (lena user posted image )!

jana sm vidla, da Nejc tud dviguje puzle na robu user posted image . Žan ma tono igrač okrog, najbolj zanimive so pa puzle za jest user posted image . Vse majhne dele živalic sem pa ven pobrala, ker je že začel s tistimi majhnimi prsti to ven pobirat, pa bi se še zadavil lahko. Mislim za znoret!

Estrella js morm poklicat kak teden pred Žanovim devetim mesecem, da mi bojo dale datum pregleda.

user posted image user posted image user posted image  za obmesečnice in veliko user posted image user posted image user posted image  za bolančke.

Sem si vzela celo čas in vse prebrala, če bi se mi dalo pisat, bi še kako temo komentirala.
Glede mehiških telenovel sm misla podpisat en post od špelin@, pa sm nekje zgubila citat user posted image . Skratka tud js ne razumem žensk, ki se jim da komentirat eno revo, ki z otrokom gleda mehiške telenovele. Ja pa kaj... če ji paše...njen lajf, njen otrok. Js sm že velikokrat rekla, da če bi vsak pred svojim pragom pometal, bi mel vsi čist dost dela, pa manj časa, da se z drugimi ubadajo! Kako že gre tisto... tisti, ki je brez greha, naj prvi vrže kamen user posted image ...

No pa lepo spite user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.11.2008 22:14:24   
valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
Ja, polet je neki druzga... jest ga zdej kr ne upam vn vozt user posted image ... P je rekla, da mor bit sonček, pa kr neki ° zuni user posted image

Midva sva pa kar prisiljena ne glede na vreme vsaj 2x na dan ven - nimam druge variante, če hočem malo piko spravit do vrtca in nazaj domov. Saj ga fino zakomotam, ampak tale veter danes je ubijalski user posted image

Ja jest prsilena glih nisem... zdej bova še kakšen dan notr... ko bo prilika pa greva zih vn... sam pravjo, da mraz full slabo nardi bolnikom z bronhitisom user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.11.2008 22:14:48   
tally

tally in Estrella*, koliko sta vajini frački danes pojedli?
Za primer dam Gregija: zjutraj mlečno kašico iz 150 ml mleka, dopoldne sadno kašico iz steklenega lončka (industrijsko, ja user posted image ), za kosilo nekaj žličk zelenjave in čez uro in pol še mlečno kašico iz 100 ml mleka, popoldne 100 g skutke, zvečer mlečno kašico iz 150 ml mleka. Vmes je spil dobra 2 deci razredčenega soka.

Ob 4h 100ml AM
9h 80ml Lino user posted image (riž banana jabolko)
12h 100mlAM
15.30 100mlAM
18 120 ml frutka+ 2piškota
21 130ml AM v spanju

Zelenjave danes ni hotla.user posted image
Men je predvsem čudno to da je včasih več pojedla na obrok.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.11.2008 22:15:06   
CatJa

Ker tudi sama rada rečem bobu bob, bom tudi jaz kratka in jedrnata. Moje osebno mnenje: ne, ne zdi se mi popolnoma nič narobe. Sama pa niti teh niti kakšnih drugih nanizank, nadaljevank ipd. ne gledam, ker me ne zanimajo. Gledam samo House-a, če utegnem user posted image  
O definicija pljuvanja pa raje ne bi, ker so določene forumovke že krepko opljuvale mene. In moj komentar, verjemi, ni bil pljuvanje, očitno slabo bereš dotične, da bi vedela, kaj tisto pravo, "žmohtno" RR pljuvanje je - gredo tako nizko pod pas, da ni za govorit...
Kar se tebe in mene tiče, imava pa pač različno mnenje, kar je edino prav, saj nisva ena in ista oseba user posted image

To je začaran krog na forumih. Če nekaj sprašuješ (sploh take bedarije, kot v tisti temi), pač moraš vzet v zakup, da nismo vsi enako misleči in da bodo slej ko prej padli tudi kontra komentarji. In s tem ni nič narobe. Gre le za način kako ga kdo poda. In te tri, ki so bile včeraj v obdelavi, imajo pač takšnega. Se že kar nekaj let srečujemo/beremo tukaj na RR, tako da jih kar dobro poznam/berem. In kot sem že prej napisala, raje vidim, da me nekdo kvalitetno pošlje v tri pi... mat....., če si to "zaslužim", kot da mi hinavsko ploska ali obira na drugi temi.

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Barbaw:

Da ne bos mislila mi smo zaradi tega problema da Samia poje cist vse in moras biti res skoz na prezi bili tudi pri psihologu vecih zdravnikih...

Vsi so brez moci in pravijo da moramo potrpeti in da bo minilo...

Jaz pa cakam.... stara  je 2 in pol in morem se vedno skoz gledat pod prste in kaj nese v usta...Poleg tega pa saj na eni sliki se vidi ogrizen jabuk... no poleg tega pa naredim tako da je povsod kaj dobrega za jest... sadje. cips...kaka cokoladica....tako da ce ze cuti potrebo da tlaci neki v usta in zveci zagrabi sadje ali pa cokoladico ali kaj podobnega...

Je pa to res za znoret....cist skoz jo moram imet na oku..in posteno pazit da so vse nevarne stvari pospravljene...

Moja sestra je skoz keramiko jedla. Je dobila enkrat takega keramičnega petelinčka in nekega dne smo ugotovili, da je obglavljen user posted image  Je bila pa že starejša, kakih pet ali šest let, ni pa nikol znala pojasnit zakaj to počne.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A bi katera tole oblekla za v službo?? user posted image
user posted image

Ne vem če bi mela ketera tolko j.a.j.c user posted image

Zakaj pa ne? Noben mi nič ne more user posted image

Grem jaz tudi počasi v vodoravno. Sem bila na jogi in se tako fino sprostila, da bi šla direkt v posteljo, a kaj, ko je treba še mulčke stuširat in spat spravit, ati pa službeno odsoten user posted image . No, zdaj že lep čas sladko spita, tako da se jima bom pridružila user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.11.2008 22:15:58   
hijenca
Pri mojemu čmrleku pa se sedaj prav vidi, da je bolan. Jedo bi samo mlekeca na flaško, 3-4 x na dan po 180 ml, pa nič od GH. Danes sem mu skuhala juhico, pa korenček, pa malo meseka, pa malo pikico rižeka, pa sem vrgla vse stran. Popoldan sem mu skuhala njegove priljubljene žgance s kuhanimi jabolki, pa je šlo vse v smeti. Ni varijante, da bi jedo, čaja s Calpolom pa je spil 20 ml. Nič več. Pa mu dam njegov jabolčni sokec, pa nič.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.11.2008 22:16:41   
Estrella*

Za primer dam Gregija: zjutraj mlečno kašico iz 150 ml mleka, dopoldne sadno kašico iz steklenega lončka (industrijsko, ja user posted image ), za kosilo nekaj žličk zelenjave in čez uro in pol še mlečno kašico iz 100 ml mleka, popoldne 100 g skutke, zvečer mlečno kašico iz 150 ml mleka. Vmes je spil dobra 2 deci razredčenega soka.

Danes bo težka je kar drobila čarovnica: zjutri 2x dojenje, 130AM, 100 g sadje riževi kosmiči, kosilo 3 žlice+100AM, dojenje, 100AM, 190g HIPP kzarc mlečna kaša, 100AM...cca 730g +3x dojenjeuser posted image

Ponavadi poje okoli 850g + 2x dojenje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.11.2008 22:17:18   
barbaw

Ja, polet je neki druzga... jest ga zdej kr ne upam vn vozt user posted image ... P je rekla, da mor bit sonček, pa kr neki ° zuni user posted image

Midva sva pa kar prisiljena ne glede na vreme vsaj 2x na dan ven - nimam druge variante, če hočem malo piko spravit do vrtca in nazaj domov. Saj ga fino zakomotam, ampak tale veter danes je ubijalski user posted image

Ja jest prsilena glih nisem... zdej bova še kakšen dan notr... ko bo prilika pa greva zih vn... sam pravjo, da mraz full slabo nardi bolnikom z bronhitisom user posted image

MI nismo hodili ven, ker je zaradi mraza dobil napad kašlja. Boš preizkusila in sama videla. Kašelj poslabša tudi napor.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.11.2008 22:19:02   
valentina2006
Punce... prijeten čevek še naprej... jest grem ajat user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.11.2008 22:20:24   
barbaw
začaran krog na forumih. Če nekaj sprašuješ (sploh take bedarije, kot v tisti temi), pač moraš vzet v zakup, da nismo vsi enako misleči in da bodo slej ko prej padli tudi kontra komentarji. In s tem ni nič narobe. Gre le za način kako ga kdo poda. In te tri, ki so bile včeraj v obdelavi, imajo pač takšnega. Se že kar nekaj let srečujemo/beremo tukaj na RR, tako da jih kar dobro poznam/berem. In kot sem že prej napisala, raje vidim, da me nekdo kvalitetno pošlje v tri pi... mat....., če si to "zaslužim", kot da mi hinavsko ploska

Pri mojemu čmrleku pa se sedaj prav vidi, da je bolan. Jedo bi samo mlekeca na flaško, 3-4 x na dan po 180 ml, pa nič od GH. Danes sem mu skuhala juhico, pa korenček, pa malo meseka, pa malo pikico rižeka, pa sem vrgla vse stran. Popoldan sem mu skuhala njegove priljubljene žgance s kuhanimi jabolki, pa je šlo vse v smeti. Ni varijante, da bi jedo, čaja s Calpolom pa je spil 20 ml. Nič več. Pa mu dam njegov jabolčni sokec, pa nič.

Mogoče ga pa grlo boli in mu ne paše grizti. Bolani otroci ponavadi nimajo apetita in pojejo le toliko, da potešijo hudo lakoto.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.11.2008 22:21:25   
hijenca

Danes bo težka je kar drobila čarovnica: zjutri 2x dojenje, 130AM, 100 g sadje riževi kosmiči, kosilo 3 žlice+100AM, dojenje, 100AM, 190g HIPP kzarc mlečna kaša, 100AM...cca 730g +3x dojenjeuser posted image

Je kar pridno začela jest. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
20.11.2008 22:21:59   
špelin@
CatJa, kvalitetno poslati v 3 PM je zame čisto nekaj drugega kot "gajžlanje" v tri krasne in napihovanje, katera bo podala bolj "bistroumen" in bolj zaje.bantski komentar user posted image  Smo pač različni. Se pa s tabo strinjam v tem, da ne podpiram hinavščine.

A sestra pa kar glavo bogega petelinčka?? user posted image  Glavno, da je bilo vse ok user posted image

Glede majice si pa na istem kot kasso: valda si upaš to obleči, ko imaš pa fajn šefico user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.11.2008 22:22:32   
tally

Pa sej to je super.

Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.11.2008 22:22:40   
barbaw
Jaz zaključujem za danes. Mogoče bo jutri kaj več od mene, če mi bodo zvezde naklonjene. user posted image  Nočko.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.11.2008 22:22:49   
špelin@

Bogi Videk user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.11.2008 22:23:41   
valentina2006

MI nismo hodili ven, ker je zaradi mraza dobil napad kašlja. Boš preizkusila in sama videla. Kašelj poslabša tudi napor.

Tole še morm skomentirat... ja sem slišala, da majo več težav v tem jesenskem času, pozim, skratka ko je bolj mraz. Tud kar se napora tiče, se strinjam... HVALA ti še 1X... kdo pa ima oz. je imel pri vas bronhitis??? Ta odgovor pa jut3 preverm... dons sem že čist kaput. Če bom rabla kakšen nasvet - a se lahko nate obrnem... no sej si mi že itak velik svetovala user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.11.2008 22:23:52   
tally

Jaz zaključujem za danes. Mogoče bo jutri kaj več od mene, če mi bodo zvezde naklonjene. user posted image  Nočko.

Nočko

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.11.2008 22:24:04   
Srčekgirll
Ko v tisoč lučeh nebo zažari,
vam vsaka zvezdica lahko noč želi.
Naj mesec nad vami bedi
in v lepih sanjah nad vami zaspi.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.11.2008 22:24:29   
špelin@
tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.11.2008 22:24:52   
Estrella*

To ni vse skup nič: drobljenje in futranje čez cel dan in lovljenje pravih trenutkovuser posted image Tega sem sita!!!Ja prej je jedla 5 obrokov in je bilo mir, sedaj mi ga pa že en teden biksa s takimi forami.
Tvoj mišek je bolan in je za razumet, da mu sedaj ni do hrane in mu seveda večkrat ponudiš. samo naši pa nič ne fali....grrrrrrr
Je kar pridno začela jest. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.11.2008 22:25:00   
hijenca

začaran krog na forumih. Če nekaj sprašuješ (sploh take bedarije, kot v tisti temi), pač moraš vzet v zakup, da nismo vsi enako misleči in da bodo slej ko prej padli tudi kontra komentarji. In s tem ni nič narobe. Gre le za način kako ga kdo poda. In te tri, ki so bile včeraj v obdelavi, imajo pač takšnega. Se že kar nekaj let srečujemo/beremo tukaj na RR, tako da jih kar dobro poznam/berem. In kot sem že prej napisala, raje vidim, da me nekdo kvalitetno pošlje v tri pi... mat....., če si to "zaslužim", kot da mi hinavsko ploska

Mogoče ga pa grlo boli in mu ne paše grizti. Bolani otroci ponavadi nimajo apetita in pojejo le toliko, da potešijo hudo lakoto.

Pa nič ni videt, da bi imel rdečo grlo, ga je danes še enkrat celega pregledala. Me zanima kako bo danes spal, pa kako bo jutri na kontroli.

Zaspal je danes v kinderpetu in upam, da bo spal. Ker včeraj je spal pri meni, pa sem kot cota utrujena. Celo noč me je mlatil, pa štokal, pa kot vrtavka je v postli.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.11.2008 22:26:06   
špelin@

Tole še morm skomentirat... ja sem slišala, da majo več težav v tem jesenskem času, pozim, skratka ko je bolj mraz. Tud kar se napora tiče, se strinjam... HVALA ti še 1X... kdo pa ima oz. je imel pri vas bronhitis??? Ta odgovor pa jut3 preverm... dons sem že čist kaput. Če bom rabla kakšen nasvet - a se lahko nate obrnem... no sej si mi že itak velik svetovala user posted image

barbaw, tudi jaz prosim za kakšen nasvet user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.11.2008 22:26:14   
Estrella*

tally in Estrella*, saj sta punci čisto dovolj pojedli, nič ni alarmantnega user posted image

Ni alarmanno za njo, pri meni pa že gori rdeča luč s sirenouser posted image  Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?