barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, hijenca, veš, česa jaz nisem glih najbolje razumela... Nekaj je bil okrog merjenja temperature in da te je zdravnica masirala, da je kao ne znaš izmerit ali kaj?? Ma ja. Ker sem ji rekla, da ima skoz 39 C. Rekla sem ji, da sem mu merla v ritki, kjer je seveda pokazalo še 0,5 C več, torej 39,5 ali 39.6. In ona meni, s kakšnim termometrom, pa, da se meri pod pazduho,... Pa sem rekla, da je mali tako nemiren, da mu pod pazduho ne morem zmerit. Pa ona meni, vam bo sestra pokazala, pa bomo preverli. In ker sem seveda ob 9 uri dala malemu svečko je ob 10 uri imel pri sestri v ambulanti samo 37,6. Pa seveda ušesni termometer ni vredu, a jaz mu merim z ušesnim, pa z navadnim elektronskim, pa z vsemi. Ne morem pa otroka z 39 vročine, vozit okrog, mi bo ja še pljučnico fasal, samo zato, da bo njen termometer pokazal 39. Potem me je še včeraj nabolila, zakaj imam otroka v bodyju, pa zavitega v kociko, a ga naj v pižami pripeljem. Smotka. Te je najdla v pravem trenutku. babji.