|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
20.11.2008 21:21:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

saj res, danes je četrtek. butelj jaz. ne vem zakaj skozi mislim da je danes petek.

očitno imava enak problem.
sem tudi že jaz Estrelli rekla, da naj se ima fino donc na žurki, ker sem mislila, da je že petek

jaz sem mislila, da si mi privoščla , da se mam faj na plavalnem tečaju. Mal se mi je sicer zdel čudno, da si prav posebej izpostavilauser posted image

Ti je zdej potegnil, a? user posted image
Ma kaj nej rečem tud mene že EMŠO daje user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.11.2008 21:22:58   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ja, ja vse user posted image , jaz pa ker sem sama pa lahko user posted image .

Pol sva že dveuser posted image user posted image user posted image

Jaz lahko samo sanjamuser posted image  No, ko smo že pri sanjah, se je danes prikradla v moje nihče drug kot nina7user posted image

Jaz se ne grem več user posted image mene pa nič ne sanjaš user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.11.2008 21:23:53   
hijenca
Barbaw user posted image ja možeka razvajaš, pa potem on tebeuser posted image , pa ja veš kako je to, pa saj imaš že dva user posted image . user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.11.2008 21:24:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

ČERRR user posted image

Najprej Matevž --> se mi zdi, da je za spoznanje bolje, sam ne vidm mu pa v pljuča, da bi presodila, če je to res... me je vabčutek že velix varu. Ma saj vole je mal boš bil... se mi zdi, da mu Ventolin kr nuca. Bomo vidl, kva bo noč prnesla. Sam kakšnega apetita pa nima... skor na silo je, mu kr v ustih hrana ostaja user posted image .

Samo da gre na boljše!!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Matevža!
Pa povej mu, da mu Manca pošilja enega velikega lupčka na lička pa bo kuj zdrav!!! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.11.2008 21:25:15   
tally

Dajte ve meni povedat ali se lahko orientiraš koliko hrane dobi sedaj ko je že GH, po polulani plenici in po količini in pogostosti kakanja???

Uf ta bo težka. Sploh ne vem koliko dobi oz koliko bi mogla pojest, vem samo da mi je danes pojedla manj kot včeraj user posted image . Če bo imela tak tempo bo kmal začela hujšat.

Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.11.2008 21:26:10   
jana81
jst ne vem kaj je z našim tamalim...ob 20h je lepo zaspal in se ob 21h zbudil, zdej pa gleda ko čuk...  pa je lepo čez dan spal 1x uro, 2-ič uro in pol...spet ga je začel biksat....si misli, če mama in ata ne bota spala, pa jst tud ne bom...user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.11.2008 21:26:23   
valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A bi katera tole oblekla za v službo?? user posted image
user posted image

Ne vem če bi mela ketera tolko j.a.j.c user posted image

Če bi dala odpoved in bi mi tekel odpovedni rok bi imela jajca.

Spet kvadratki user posted image user posted image

Še kvadratki user posted image user posted image ... hec... če bi bla prave vole in prov huda... pa še ta kuruser posted image čev zdravstvo, bi jo direkt za na sestank oblekla user posted image ... sej me tko neb resn jemal user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.11.2008 21:26:40   
tally

Evo mene nazaj user posted image

Hladilnik je preživel user posted image

Sem nocoj napadla košaro s sadjem: hruške, jabolka, mandarine

To je še sprejemljivo, samo da ni bila kaka čo......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.11.2008 21:27:55   
valentina2006

ČERRR user posted image

Najprej Matevž --> se mi zdi, da je za spoznanje bolje, sam ne vidm mu pa v pljuča, da bi presodila, če je to res... me je vabčutek že velix varu. Ma saj vole je mal boš bil... se mi zdi, da mu Ventolin kr nuca. Bomo vidl, kva bo noč prnesla. Sam kakšnega apetita pa nima... skor na silo je, mu kr v ustih hrana ostaja user posted image .

Samo da gre na boljše!!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Matevža!
Pa povej mu, da mu Manca pošilja enega velikega lupčka na lička pa bo kuj zdrav!!! user posted image

Upam, da gre res... sej veš po občutku user posted image ... kar se pa lupčka tiče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.11.2008 21:27:56   
sesil

sesil: A mi lahko napišeš kakšen primer jedilnika, ki ga imaš ti npr. za včeraj, danrs, jutri... upam, da ne zahtevam preveč user posted image .

ne vem kolko ti bo pomagalo po dnevih, ker kar se prehranjevanja tiče, sem jaz sovražnik zelenjave.
skratka meso vse po vrsti, polnozrnat kruh, pz testenine, jogutri, skuta, siri, vsa zelenjava, sadje.
ne mešam B in OH. od sladkega 70% čokolada, ostalo prepovedano. vse belo prepovedano (bel kruh, bel riž...)
ostalo kombiniraš po želji.

Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.11.2008 21:28:31   
tally

ČERRR user posted image

user posted image user posted image user posted image za Matevža.

Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.11.2008 21:29:06   
Soncnica Sandra ***

Evo mene nazaj user posted image

Hladilnik je preživel user posted image

Sem nocoj napadla košaro s sadjem: hruške, jabolka, mandarine

To je še sprejemljivo, samo da ni bila kaka čo......user posted image

Čoko**** pa ne gre, je ni nič pri bajti. Jo bom pa jutri zagotovo nabavla ko grem v trgovino user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.11.2008 21:30:12   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Valentina ti daj svojemu user posted image  Ventolin, če ga kašelj muči. Je pa normalno, da bruha, ker ga kašelj muči in njegov želodček ne prense napora ob kašljanju. Mi smo imeli sicer berodual namesto Ventolina in ga lahko daš na max 15 min. Nič ne glej na uro, kar ti je tudi Estrella napisala. Ker se revček preveč muči in ga duši in ne razume kaj se mu dogaja, ker je tako majhen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zdej mal za nazaj gledala... HVALA ti... men je sicer P naročila na 6 ur user posted image ampak res dam mal po občutku, ko prov tečn rata... pa se pol kr hit umiri user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.11.2008 21:30:29   
hijenca

ČERRR user posted image

hijenca: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tud za vse ostale bolčkane.

sesil: A mi lahko napišeš kakšen primer jedilnika, ki ga imaš ti npr. za včeraj, danrs, jutri... upam, da ne zahtevam preveč user posted image .

Jaz sem se v teh parih dnevih tolko presekirala, pa ko vem, da nič ne pomaga. Ampak danes je moj čmrlek dobre volje zaspal in sem kar sama dobre volje ratala.

user posted image user posted image user posted image tudi za tvojega Matevža.

Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.11.2008 21:30:55   
špelin@
Joooj, ****, a ti Samii res nič ne daš za jest, da mora boga reva take stvari malicat user posted image  Nore fotke, verjamem pa, da je fejst težko, ker moraš biti nonstop na preži... user posted image

Anitka, vi kar lepo uživajte in user posted image  user posted image

tilči, user posted image user posted image user posted image  za Nejca!!!

hijenca, saj bo bolje user posted image  user posted image user posted image user posted image

kasso, o vem, da bi ti tako majico komot nosila user posted image  Imaš fajn šefico user posted image

barbaw, vijake je jedla?? Ojej... user posted image

Dajte ve meni povedat ali se lahko orientiraš koliko hrane dobi sedaj ko je že GH, po polulani plenici in po količini in pogostosti kakanja???

Ne vem user posted image  Po mojem se orientiraš po tem, da je otrok zadovoljen in lepo napreduje.

Ta sončna, ti si pa danes ful zdravo večerjala user posted image  No, saj jaz sem tudi pridno malicala grozdje, zdajle pa pripravljam napad na eno novo čokolado, ki sem si jo prej kupila - da vidim, če je ok user posted image

Estrella*, Kaj je pa nina7 počela v tvojih sanjah, je bila tudi ona v banji?? user posted image

valentina2006, cel dan sem mislila na vaju z Matevžem user posted image user posted image user posted image user posted image

A se beseda čokolada cenzurira??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.11.2008 21:31:46   
Soncnica Sandra ***
No nej vam še povem, da sem danes prvič dala Manci meso, in sicer piščanca.
Sem ga skuhala in zmešala z rižem in je jedla kot nora, je pojedla cca.200g, kar nisem mogla verjet, da je tolk zmazala. Je odpirala usta kot lačen ptiček user posted image

Pa ravno dpoldan sem jo kregala, da neki štrajka, pa da mleka noče, pol pa ob 4ih zmaže za kosilo 200g riža s piščancem user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.11.2008 21:33:03   
valentina2006

ne vem kolko ti bo pomagalo po dnevih, ker kar se prehranjevanja tiče, sem jaz sovražnik zelenjave.
skratka meso vse po vrsti, polnozrnat kruh, pz testenine, jogutri, skuta, siri, vsa zelenjava, sadje.
ne mešam B in OH. od sladkega 70% čokolada, ostalo prepovedano. vse belo prepovedano (bel kruh, bel riž...)

No hvala... sicer sem njegove knjige že preštudirala in vsak dan še kej not pokukam... sprašujem zato, ker sem tud sama od petka na Montiju... in glede na to, da si ti že dalj časa sem pač hotla vidt en al pa dva tvoja dneva user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.11.2008 21:33:48   
Soncnica Sandra ***
Ta sončna, ti si pa danes ful zdravo večerjala user posted image  No, saj jaz sem tudi pridno malicala grozdje, zdajle pa pripravljam napad na eno novo čokolado, ki sem si jo prej kupila - da vidim, če je ok user posted image  

Ma ne vem, če boš sama zasigurno dobro preiskusila, kaj pa če ti pridem pomagat?
Pa še kakšna kandidatka bi se hitro naša, se mi zdi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.11.2008 21:34:18   
špelin@
Sem ga skuhala in zmešala z rižem in je jedla kot nora, je pojedla cca.200g, kar nisem mogla verjet, da je tolk zmazala. Je odpirala usta kot lačen ptiček user posted image

Pa ravno dpoldan sem jo kregala, da neki štrajka, pa da mleka noče, pol pa ob 4ih zmaže za kosilo 200g riža s piščancem user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.11.2008 21:34:40   
jana81
pa da še pokažem kako se Nejc drži pokonci, no stoji ob opori kavča.

user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.11.2008 21:34:53   
hijenca
SS moj Videk pa ne mara riža, 3x sem mu že skuhala, pa ponudla, pa več kot ene žlice ni pojedo. Tudi nad mesekom ni navdušen, mislim, da bo vegetarijanec. Nima to po mami, po atiju tudi ne, user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  za Manco, da je dober jedec.

Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.11.2008 21:35:56   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

pa da še pokažem kako se Nejc drži pokonci, no stoji ob opori kavča.

user posted image

Samo Nejcu se pa res nekam mudi. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.11.2008 21:36:22   
špelin@

Ma ne vem, če boš sama zasigurno dobro preiskusila, kaj pa če ti pridem pomagat?
Pa še kakšna kandidatka bi se hitro naša, se mi zdi user posted image

Eh, sem razočarana, ni tako dobra, kot sem mislila, sem samo en košček pojedla... user posted image  Si grem raje narest en fin sendvič, zraven pa skledo motovilca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.11.2008 21:36:34   
sesil

No hvala... sicer sem njegove knjige že preštudirala in vsak dan še kej not pokukam... sprašujem zato, ker sem tud sama od petka na Montiju... in glede na to, da si ti že dalj časa sem pač hotla vidt en al pa dva tvoja dneva user posted image

pojdi na montignacov forum, tam ženske vsak dan pišejo svoje celodnevne jedilnike. je fanj za ideje.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.11.2008 21:37:00   
tally

Pridna Manca.

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?