|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
20.11.2008 10:51:11   
HuAnita
Žanek, jaz sem ZA tretji krog. Kr takoj . Kdaj se vidimo?

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Tole pa zdaj jaz tako razumem, kot da bosta z Jančiko skupaj skočili pod posteljo. Kr takoj!user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.11.2008 10:51:45   
HuAnita
z Žanek sem mislila...user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.11.2008 11:13:25   
žanek

Žanek, jaz sem ZA tretji krog. Kr takojuser posted image . Kdaj se vidimo?

Janči povej, danes me ni, mogoče jutri ali pa v soboto (sem celi dan sama, je U. na seminarju in bi nam prav prišla kakšna družba)?

HuAnita, user posted image user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.11.2008 11:32:06   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Mi smo še vedno prepičani, da ostanemo pri 2 krogih.

Jaz ti ne verjamem. Na žur se tudi vedno prijaviš, pol te pa niuser posted image .

Pa veš, da ko žulim nečaka, kar pomislim, kako bi še imela takega malega pajaca... Pa imam vgraviran klik v glaviu - punca, dosti je, da te 2 nosita v riti!!!

Vidiš, pa je le želja user posted image user posted image In SE STRINJAM Z JANČIKO..Se spomniš, mi bomo imeli samo enega, sedaj pa imate že dvauser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.11.2008 13:50:52   
Bethany
Haalooo, čvekice! Skoraj ne dohajam več vseh postov, sem zdele skor pol ure samo brala za nazaj. Nove nosečke, ČESTITKE!! user posted image user posted image Tule vas je pa kar nekaj, ko greste že v tretji krog, ful fajn!! user posted image

Torej, pri meni nič novega... zamujamo. Mavo, koliko še, da te prehitim?? user posted image user posted image In pa kako dolgo me bojo še pustili čakat? Sej vem, da je najboljše pustiti, da narava naredi svoje, ampak mene že mal skrbi, da bo pri meni zatajila. user posted image Tamala se očitno tak dobr počuti v trebuhu, kot da ne bi mela že pred enim tednom roka za ven pridet. Pri meni pa iz dneva v dan enako stanje, nič se ne dogaja, razen seveda, da se vsak dan počutim kot nasedli kit, vedno bolj okorna in nemobilna, pa križ me tud tak boli, da sploh ne morem bit dolgo pokonci. Tako, mal sem mogla pojamrat. user posted image da se mal boljš počutim, hehe.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.11.2008 14:20:00   
snorlax
Bethany, da ti napišem najbolj osovražen stavek tule gor. Še nobeden ni noter ostal. user posted image user posted image user posted image Sorry, nisem si mogla pomagat. user posted image

Jančika, evo mene od dohtarce. Diagnoza: nategnjene kite ali vezi. Th: počitek, hlajenje, mazanje z Olfenom, Ketonal. Mislim. Kot da sem ena vrhunska športnica. user posted image Pa sem vsega skupaj pretekla slab kilometer v mesecu dni (ostalo pa prehodila). To je pa to, če se na stara leta greš neko zdravo življenje, pa zdravo jem, pa se več gibam, bolezni in poškodb imam pa več kot prej vsa leta skupaj. Z eno besedo: "Nije žvaka za seljaka!"

Skabi, kako ste? Ste zdravi ali ste zakuhali? Še zdaj mi je žal, ker sem te včeraj zagnjavila. user posted image

HuAnita, midve nisva tip ženske za imet kup otrok. Bova raje druge otroke žulile. user posted image Potem pa se bomo vrnile domov v bajturino in se razkomotile v miru in tišini.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.11.2008 15:10:04   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Torej, pri meni nič novega... zamujamo. Mavo, koliko še, da te prehitim?? user posted image user posted image In pa kako dolgo me bojo še pustili čakat? Sej vem, da je najboljše pustiti, da narava naredi svoje, ampak mene že mal skrbi, da bo pri meni zatajila. user posted image Tamala se očitno tak dobr počuti v trebuhu, kot da ne bi mela že pred enim tednom roka za ven pridet. Pri meni pa iz dneva v dan enako stanje, nič se ne dogaja, razen seveda, da se vsak dan počutim kot nasedli kit, vedno bolj okorna in nemobilna, pa križ me tud tak boli, da sploh ne morem bit dolgo pokonci. Tako, mal sem mogla pojamrat. user posted image da se mal boljš počutim, hehe.

Tole je pa tako, kot da bi svoje poste izpred pol leta bralauser posted image . Sam ne si želet, da bi res mene prehitela, ker boš morala še nadaljnih 13 dni čakat, če si zdaj 1 teden čez rokuser posted image . Lahko pa v miru vsak dan mal pojamraš, ker tole res pomaga. Meni je moj M. zadnje dneve (ko sem morala v bolnici čakat) nosil printe celjskih čvekic, da sem lahko prebrala, kako vse navijajo, da bi končno že rodila. Mi je ful pomagalo, kadar mi je morala padla pod nulo. Tako da, drži se in zdrži še malo, saj ne bo not ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.11.2008 15:22:39   
katja_p
Mavo, a ti tud pričakuješ? Sploh nism zasledila (al sm pa pozabla) user posted image  Kdaj pa?
Sej sm rekla Bethany, da če bo moja prehitevala, sma lahk glih skup user posted image  Sam moji po izvidih CTG še nč ni ven za it user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.11.2008 15:29:43   
marjanaR
O, mater, spet zamujam. SKUŠTRANA? ja, bravo! Čestitam!user posted image user posted image user posted image

NATY, tebi sem že čestitala, ne? Ma, klinc, bolje dvakrat kot nobenkrat. Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.11.2008 15:41:39   
Bethany
Joooooooooj, Mavo, kaj si pol tri tedne po roku še čakala!???? user posted image user posted image user posted image OMG!! Js se pa tolažim, da po dveh tednih pa že kej sprožijo v bolnici, ali NE?? user posted image user posted image Bemti... js ne bi tak dolgo čakala, bom še zahtevala, da mi porodniško podaljšajo! user posted image A si bila dolgo v bolnici pred porodom in iz kakšnega razloga? Ker samo to bi mi bilo še huje, da bi mogla not ležat. Na srečo je moje in otrokovo počutje ok, da noben ne omenja, da bi mogla bit not. Upam, da tako tudi ostane, dokler se naravno ne začne odvijat glavni akt.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.11.2008 15:43:22   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Bethany, da ti napišem najbolj osovražen stavek tule gor. Še nobeden ni noter ostal. user posted image user posted image user posted image Sorry, nisem si mogla pomagat. user posted image

user posted image user posted image Me ta popularen stavek ne tolaži več ...user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.11.2008 16:21:44   
katja_p
Aha, sem že dobila odgovor user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.11.2008 17:45:37   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

HuAnita, midve nisva tip ženske za imet kup otrok. Bova raje druge otroke žulile. user posted image Potem pa se bomo vrnile domov v bajturino in se razkomotile v miru in tišini.user posted image

Pa še jaz se vama tule pridružim. user posted image

Darja33, vem za 2 novi hiši na Polzeli, ki se prodajata. Sta v zaključni fazi gradnje in se lahko še kaj prilagodi željam kupca. Sta pa v novem naselju malo stran od avtoceste. Javi se, če te zanima.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.11.2008 20:24:38   
pikecpokec
Kje je pa Piki ? V službi verjetno?

Jah, mal v službi, mal doma. Na šihtu 8 ur buljim v računalnik, tko da se doma na daleč izogibam tega user posted image . Me prav oči pečejo.

Dans sem govorila z mojo mentorico glede diplome in je rekla da je še kr na bolniški, ne more sedet, hodi na terapije. In da bo diplomo prebrala takoj ko bo lahko user posted image . Itak! Tko da zdej čakam, pa nič kaj hudega mi ni user posted image .

Tamali je naspidiran sto na uro, sumim da mu Pikovit daje malo zagona. Odkar ga jemlje, je ful divji. sam kašlja pa vedno bolj, tko da gresta jutri z M k zdravniku, da ga malo posluša in pove da je to čisto normalno user posted image .

Aja, pa še naša prigoda z nakupom zimskih gum: naročili smo jih preko ene spletne strani, ker sva zračunala da s tem prišparava en kupček evrov. No, plačala sva preko klika in čez par dni so nam jih dostavili. In hoteli da jih plačava user posted image . WTF? Babi me je vsa prestrašena klicala v službo, da hoče un tip denar, ampak smo se zmenili da ni šans, da nej gume kr lepo odpelje nazaj na pošto. Potem je sledilo par telefonskih klicev in so v spletni trgovini ugotovili da so malo zatupili. Potem so rabili še en cel dan da so napako javili na pošto, pa stornirali račune, pa ne vem kaj še vse. V glavnem, dans sem jih šla iskat na pošto. In mi poštarka privleče iz skladišča en ogrooomen paket. Itak so vse gume zapakirali skupaj. Tko da sem sredi pošte trgala in cefrala tisti paket, da sem potem po dve gumi naenkrat odvlekla do avta. Da ne govorim o tem, da je blo na pošti ene 10 dedcev, ki so štorijo opazovali in se veselo režali zraven. Lej jo babo, kok se matra .user posted image Da bi kdo pomagal, pa ni varjante. Eh, pr nas smo sto let za luno.
Ena dobra stvar je pa bila pri vsem skupi. Ko sem mojmu vse to razlagala, je pametno vprašal: ja, pa so dost napumpane? user posted image user posted image user posted image Joooj, moj možek je res tehnik user posted image . Za crknit!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.11.2008 20:25:09   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Joooooooooj, Mavo, kaj si pol tri tedne po roku še čakala!???? user posted image user posted image user posted image OMG!! Js se pa tolažim, da po dveh tednih pa že kej sprožijo v bolnici, ali NE?? user posted image user posted image Bemti... js ne bi tak dolgo čakala, bom še zahtevala, da mi porodniško podaljšajo! user posted image A si bila dolgo v bolnici pred porodom in iz kakšnega razloga? Ker samo to bi mi bilo še huje, da bi mogla not ležat. Na srečo je moje in otrokovo počutje ok, da noben ne omenja, da bi mogla bit not. Upam, da tako tudi ostane, dokler se naravno ne začne odvijat glavni akt.

Poslušaj zdaj mojo matematiko, kako sem prišla do številke 13: 10 dni je "kao" en teden, pol pa še tri dni, torej dva tedna in 3 dni (17 dni čez rok sem bla). Sorry, če sem te prestrašla, nisem bla 3 tedne čez rok, ampak samo 2 tedna in tri dniuser posted image . Da ne boš mislila, da nisem najprej poštudirala, da bi prosila za podaljšanje porodniške, samo so mi punce rekle, da to ni zadosten razlog, če je vse ostalo v redu. To pa hvala bogu je.
V glavnem, nič ni bilo narobe, tam sem bla zato, ker se kljub gelu za mehčanje materničnega vratu nisem odpiralauser posted image  Saj v bistvu mi ni blo nič hudega, stalno so me nadzorovali (CTG, ultrazvok), pa še cel kup cimer sem zamenjalauser posted image user posted image , pa spoznala same fajn punce, ki so tako kot jaz čakale in bentile čez cel svet.
Rezu8ltat mojega čakanja pa itak lahko vidiš v mojem avatarju...konec dober, vse dobro. Dejmo, punca!!

Katja_p, ne nisem noseča, vsaj tako se mi zdiuser posted image  No, saj se hecam, skor ziher nisem, samo preverjam pa res ne s kakimi testi. Sem imela eno men. v začetku septembra, pol pa ne več, ampak sklepam, da je to zaradi dojenja.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.11.2008 20:28:27   
Skabi
Skuštrana, ful sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam pa vse tri bolne user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
20.11.2008 20:41:49   
Jančika_
Piki, si kr predstavljam une dedce trapasteuser posted image . Jaz sem enkrat čez pol Celja nesla ful težek paket, resno, komaj sem hodila, pa mi reče en tip in se reži zraven: a je težko? Ja, mater, kaj se ti zdi??? Če ne bi bilo tak težko, bi mu zadevo v glavo zabrisala.

Skabi, ojej, to mora bit pa feštauser posted image . Upam, da se hitro pocajtajo.

Snorči, ja šit nouser posted image . Držim pesti, da bo kmalu dobro.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.11.2008 20:42:49 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
20.11.2008 20:44:43   
Jančika_
Aja, Žanek, jutri imamo na obisku Vasjevega sošolca, v soboto pa praznuje jerebičin Maks. Bomo prišli drug teden sigurno. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.11.2008 20:46:56   
skuštrana
Jaz mam pa vse tri bolne

Ojej, držte se in se čimprej pozdraviteuser posted image

Mi2 z Lizo sva bili pa danes v lutkovnem gledališču, gledali sva Petra Pana. In je bil super, kje neka priredba (naredil jo je predrag raos - to je en full kontraverzen hr književnik, ampak facauser posted image )Full so peli, vse v rock tonih, pa pesmice da dol padeš...rES MODERNA VERZIJA pETRA pANAuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.11.2008 20:59:50   
Skabi
Čujte, a kaj veste, a zdaj ni več risanke na slo1?? Že dva večera je nsimo našli. Je bla neka slo neumnost in smo kar ugasnili.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.11.2008 21:17:30   
žanek

Aja, Žanek, jutri imamo na obisku Vasjevega sošolca, v soboto pa praznuje jerebičin Maks. Bomo prišli drug teden sigurno.

Malo za tem, ko sem post objavila, je pa Ž. zakuhal user posted image . Malo spal, malo bruhal, zdej se pa igra. Upam da tako tudi ostane.

Skabi, risanke na SLO1 so še, samo se prej začnejo, tam nekje ob 18.10.

Vsi bolančki, pozdravite se čimprej user posted image !

< Sporočilo je popravil žanek -- 20.11.2008 21:18:36 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.11.2008 21:17:48   
Jančika_
Skabi, prestavili so jo na 18.15, da bi z neko puhlo žajfnico dvignili gledanost Dnevniku. Kateri Einstein je to naumil, mater mu televizijskouser posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.11.2008 21:18:56   
Jančika_
Žanek, mogoče bo tako kot zadnjič, ko je tudi samo en dan bil bogi. Se slišimo kaj.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.11.2008 21:20:29   
Meggi
U joj tule pa res full dogaja,... čESTITAM POGUMNIM MAMICAM, upam, da imajo ateje, ki si vzamejo cajt za otročke,..

Skabi ma noro da še risanke normalne ni več na tv SLO1.. neka važana nadaljevanka z ono bjondico Časovo. Jst sem prešaltvala med programi če imam narobe, očitnio nimam!

Pozdravite se VSI. Se je začel viroze,vročine. Naša mala je včeri zakuhala zjutri- pop dobra, dans v vrtec vse normaln!

Punce kaj pravite o tej svetovni krizi. Ma midva sva oba v najbolj občutljivi branži- te res pogreje!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.11.2008 21:53:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Poslušaj zdaj mojo matematiko, kako sem prišla do številke 13: 10 dni je "kao" en teden, pol pa še tri dni, torej dva tedna in 3 dni (17 dni čez rok sem bla). Sorry, če sem te prestrašla, nisem bla 3 tedne čez rok, ampak samo 2 tedna in tri dniuser posted image . Da ne boš mislila, da nisem najprej poštudirala, da bi prosila za podaljšanje porodniške, samo so mi punce rekle, da to ni zadosten razlog, če je vse ostalo v redu. To pa hvala bogu je.
V glavnem, nič ni bilo narobe, tam sem bla zato, ker se kljub gelu za mehčanje materničnega vratu nisem odpiralauser posted image  Saj v bistvu mi ni blo nič hudega, stalno so me nadzorovali (CTG, ultrazvok), pa še cel kup cimer sem zamenjalauser posted image user posted image , pa spoznala same fajn punce, ki so tako kot jaz čakale in bentile čez cel svet.
Rezu8ltat mojega čakanja pa itak lahko vidiš v mojem avatarju...konec dober, vse dobro. Dejmo, punca!!

Aaaaa, Mavo!! 17 dni!! user posted image Definitivno preveč za mene. user posted image Te ne bom lovila, hehe. Sem se odločla, da ta vikend mora ven!! user posted image Pa če ji je to všeč al pa ne... vsi me že prehitevajo, še decembrke se neki rinejo v vrsto. user posted image user posted image
Ja, tale tvoja slikca v avatarju me tolaži, hehe!! user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.