|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
20.11.2008 18:51:12   
šopka
ojla ženske! jst v torek bila pri Ribičevi dobila user posted image  in takoj dobila gonal za 7 dni in za zadnji še cetrotide. v torek imam prvi UZ. Kaj mi lahko katera napiše kaj sledi?
Hvala za odgovore, saj bi brala za nazaj ampak je toliko strani da že celo večnost berem in ne najdem nič več.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
20.11.2008 19:06:25   
gigi1
Oj deklice
Zdele nimam časa brat. Žal nisem bila preveč uspešna..Na večino vprašanj sem dobila negativen odgovor.
Sva se pa zmenila za pojačano terapijo naslednjič in spremljanje z UZ malo bolj pogosto kot ponavadi.
Hvala za navijanje. Neki je pa le user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
20.11.2008 19:09:20   
Goldy
šopka - mislim, da imaš kratek postopek, tako da boš morala počakat na eno, ki je imela ta postopek. Jaz sem imela dolgega. Po vsej verjetnosti pa sledi preverjanje foliklov, še kakšen UZ in potem punkcija in nato ET.

blanč - ti pa kar tri!!! Tudi prav. Zdaj pa počivat. user posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
20.11.2008 19:10:05   
Goldy
žiži - ti kar pogumno. Bo, mora biti!!!user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
20.11.2008 19:14:04   
šopka
a si ve gonal al pač katero zdravilo že imate špikate stalno v isto stran? to je najbrž vseeno? sem začela kr sama sebi komplicirat.pač mi je to prvič in nisem sigurna v nič kaj naredim.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.11.2008 19:23:50   
Goldy
šopka - jaz sem si gonal (oz. moj user posted image  mi ga je) dajal en dan na eno, drugi dan na drugo stran, čeprav mislim, da to nima neke veze. Ti kar pogumno v akcijo.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.11.2008 19:26:52   
Shadow
Šopka, meni so naročili, da si naj Gonal vsak dan v drugo stran trebuha pičim. Menda že vejo, kaj govorijo. Amapk včasih sem pozabila, v katero stran sem si ga prejšnji dan ubodla, tako da je možno, da sem to izmenjevanje pokvarila.

< Sporočilo je popravil Shadow -- 20.11.2008 19:27:04 >

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.11.2008 19:30:47   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj deklice
Zdele nimam časa brat. Žal nisem bila preveč uspešna..Na večino vprašanj sem dobila negativen odgovor.
Sva se pa zmenila za pojačano terapijo naslednjič in spremljanje z UZ malo bolj pogosto kot ponavadi.
Hvala za navijanje. Neki je pa le user posted image

Jat že navijamuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.11.2008 19:30:53   
Shadow
Gigi, saj bo, glavno, da si se zmenla. Pa kaj, če je bila večina odgovorov negativnih, glavno, da bo na koncu test pozitiven!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.11.2008 19:39:42   
Sulfinija

Čer!

Evo mene je bila dolga pot iz Ljubljane domov.Sma šele sedaj prišla. 

Sedaj pa poročilo od dr.Zorna.danes sma bila brzinsko na vrtsi tega pač nsiem navajena.Sma se lepo pomenila,anpotnica za IVF imam že itak doma,kri sma tudi oba dala sma se pa zmneila kličem prvi dan M decembra nekje od 3.12-6.12 in nato pred božičem sprejem zdravil,ter dolgi postopek ter špikanje se bo začelo 25 ali 26.12. na sma božič ali možev god juhu pa tokrat resnično zandjič z + na koncu vsega tega in donositvijo zdrave user posted image .

SEm pa dr.Zornu omenila bolečine v trebuhu sme mislila,da je od lapare kaj narobe in me je peljal na UZ in mi reče ja gospa vi pa nekaj nosi te s seboj,punce jaz sem skoraj dol padla in sem že mislila,da mi reče user posted image  ste on pa meni na levi velik folikel počil bo to noč in kaj tole pomeni gospa z možem naredite doma user posted image user posted image user posted image  hi,hi sma se nasmejala,da je temu kaj.Sem  se kar malo pošalila na tale račun in mu rekla,če lahko kar ostanema v ordinaciji skupaj z možem hi,hi.Punce torej gre zares,če me za vikend ne bo na netu verjemite delama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in na ta način namesto IVF nama miklavž prinese en velik + namesto klica sestre Mire.Punce držite petsi midva se boma tokrat rensično potrudila.Takole sedaj pa pridno in veeslo na delo...

lp Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.11.2008 19:54:26   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Gigi, saj bo, glavno, da si se zmenla. Pa kaj, če je bila večina odgovorov negativnih, glavno, da bo na koncu test pozitiven!!!user posted image user posted image user posted image

Se cist strinjam s temuser posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.11.2008 19:59:24   
bbpikica
Sulfinija pol pa hitr hop na možeka in veselouser posted image user posted image user posted image  da bo miklavžek prinesel en velik + .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.11.2008 20:02:22   
šopka
 mene tudi moj pika, niso mi pač nič naročili na katero stran samo za zadnji dan naj gonal na eno cetrotide na drugo stran. po čem se pa razlikujejo vaši dolgi postopki od mojega kao kratkega?                                    želim vam vsem veliko pozitivnih črtic rozastih kot modrih.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
20.11.2008 20:08:00   
Pija76
Netka slišim, da se bthcg povečuje user posted image .

Blanči ti pa kar 4v1 user posted image , Miklavžek najh prinese user posted image user posted image !

Gigi sem s tabo!!!!

Šopka dobrodošla in si že veliko zvedela od Goldy.

Pozdavček vsem, nisem nič brala, kaj novega?

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
20.11.2008 20:08:43   
mlinček
netka, hmmm sej smo itak vedel ampak vseeno ti še uradno čestitam in pa recmo da bosta dva, da boš mela dva parčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blačica, zelo lepe novice, ampak prinam da s junakinja (kar 3?) jojžešajoj, pa recimo da bo pak, mak pa žakica in očka pa mamica, to bo lepi kvintet, sej ne morem verjet - čestitam za user posted image user posted image user posted image , zdej pa čakamo velik pljusek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
20.11.2008 20:40:37   
bbpikica
A ima katera kakšne izkušnje z kombinacijo gonala in cetrotida? Mene tak postopek čaka januarja pa me zanima kakšna je razlika?

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
20.11.2008 20:44:10   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

žiži - ti kar pogumno. Bo, mora biti!!!user posted image

A to pomeni trojčke?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.11.2008 20:47:24   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

A ima katera kakšne izkušnje z kombinacijo gonala in cetrotida? Mene tak postopek čaka januarja pa me zanima kakšna je razlika?

Jaz imam z menopurjem in cetrotitom. Kakšnega si imela pa sedaj? Naslednji bo zgleda kratek

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.11.2008 20:48:02   
pikovit
Blanči čestitkeuser posted image You are super woman.user posted image

Netka jupiuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
20.11.2008 20:53:23   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Jaz imam z menopurjem in cetrotitom. Kakšnega si imela pa sedaj? Naslednji bo zgleda kratek

Prva dva sem mela dolga zadnja dva pa kratka. Prva dva sta bla enaka tretji je bil suprefact pa menagon zadnji paklomifen in menopur. Nekaj mi je Reš razlagal da bova probala maksimalno stimulacijo?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
20.11.2008 20:53:52   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kruce, kako kaj žena. A je že kj bolj mobilna?

O že drsa po stanovanju in seveda sekira vse živo...
Danes sva bila pri DR. pa ni hotela zdravil, češ da je lahko noseča...
Ja me prav veseli da tko misliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.11.2008 20:56:07   
bambi75
Shuka in Bumo hvala za razlago o Elevitu. Drugače pa jaz jemljem Evitool in pa nekatere druge vitaminčke.

Shukica ti se kar smej, saj se lahko zmotim, ko pa nimate tikerjev naštimanih.user posted image   Kako pa naj potem točno vem, kdaj greste v Rim.

Blanči čestitke še tukaj za pogum in za 3 pikice.  user posted image  Korajža velja in bo sigurno nagrajena.

Baci user posted image  za začetek postopka. Zamrznjenčki so borci.

Se* user posted image  za lep endometrij in za folikelčke.

Shadow za UZ že piše na vratih ja, samo velikokrat to ne drži. Preverjeno.
Reljiča pa kar meni pusti za soboto. Zahtevam user posted image .

Tina upam da se ti počutje kmalu izboljša.

Gigi no, sam da sta se na koncu pa le zmenila. Že navijam za naslednji postopek.

Sulfinija uspešno user posted image  ti želim.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
20.11.2008 20:58:12   
Pija76
BBpikica cetrotit zavira da bi folikli popokali oz. da bi prekmalu nastopila ovulacija, tko da je po moje fajn zadeva! Naj bo tale, pa magi z maxi, dobiten!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
20.11.2008 20:58:57   
bambi75

Jaz sem imela prvi in drugi postopek kratek.
Gonal sem začela 2. dan ciklusa, ko pa so bili folikli okoli 15,16 veliki pa sem dobila v bolnici injekcijo cetrotida, ki pa drži 3 dni. Drugič sem dobila potem še eno dozo cetrotida, ker je 3 dni že minilo.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.11.2008 21:02:52   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Jaz sem imela prvi in drugi postopek kratek.
Gonal sem začela 2. dan ciklusa, ko pa so bili folikli okoli 15,16 veliki pa sem dobila v bolnici injekcijo cetrotida, ki pa drži 3 dni. Drugič sem dobila potem še eno dozo cetrotida, ker je 3 dni že minilo.

Bambi pa si kaj več jajćk pridelala?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?