|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
20.11.2008 21:05:17   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

BBpikica cetrotit zavira da bi folikli popokali oz. da bi prekmalu nastopila ovulacija, tko da je po moje fajn zadeva! Naj bo tale, pa magi z maxi, dobiten!!!

Saj to mi je kar jasno sam v čem je pa razlika med dipherlinom in cetrotidom? Prva dva sem imela dipherlin.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
20.11.2008 21:12:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kruce, kako kaj žena. A je že kj bolj mobilna?

O že drsa po stanovanju in seveda sekira vse živo...
Danes sva bila pri DR. pa ni hotela zdravil, češ da je lahko noseča...
Ja me prav veseli da tko misliuser posted image user posted image user posted image

Vidiš, to je pravo razmišljanje. aj se bo hrbet že poštimal. Imam jaz izkušnje s tem pa se potem kot strela z jasnega vse uredi. Samo, da pozitivno razmišljata, pa je to že velik +.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
20.11.2008 21:17:44   
želvica99
Šopka jest mislim, da je čist vseeno na katero stran trebuha daš en in drug dan, edino pomembno je, da kadar daješ dve različni zdravili, jih moraš pa nujno na dve različni strani datuser posted image , da se ne zmešata.

Gigi super, da bodo bolj natančno spremljali, pomoje ti ti daje tud večje zaupanje v postopek in lažje uspe. Zmagala si s tem dogovorom.

Lara lubica hvala za vse dobre nasvete in tebe moram kar upoštevat, ker si nosečka in že veš, kako se do user posted image  pride. Si se mi že takrat zdela zlo pozitivna in se mi je kar zdelo, da bo to touser posted image

Tina da me je zlo začela matrat hiperca je blo tam tretji, četrti dan po et. Me je pa res že takoj na dan et in drugi dan mal špikalo, ampak drugač kot pol kasnej. Vmes je blo pa en dan brez vseh problemov. Utrogestan je pa prava droga, ne sekirj se, se boš saj naspala na zalogouser posted image

Sulfinija ni druge kot akcija, da prehitita naslednji postopek po leviuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
20.11.2008 21:21:33   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

A ima katera kakšne izkušnje z kombinacijo gonala in cetrotida? Mene tak postopek čaka januarja pa me zanima kakšna je razlika?

Jaz sem imela prvi in drugi postopek kratek.
Gonal sem začela 2. dan ciklusa, ko pa so bili folikli okoli 15,16 veliki pa sem dobila v bolnici injekcijo cetrotida, ki pa drži 3 dni. Drugič sem dobila potem še eno dozo cetrotida, ker je 3 dni že minilo.

Bambi pa si kaj več jajćk pridelala?

Jaz sem pridelala največ jajčk nazadnje, ko sem imela dolgi postopek.
Drugače pa pri meni je bilo tako da je bilo odvisno koli sem imela gonala.Večja doza gonala, več jajčk.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.11.2008 21:31:03   
Goldy
Kruce - jaz navijam za žiži, da sta bo naslednji postopek bolj stimuliran in bo ratalo. Blanči bo imela trojčke.user posted image  

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.11.2008 21:32:28   
pika.po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Blanč za pogum in tri pikice.
Naj ostanejo pri tebi na toplem še kakih 8 mesecev pa mal drobiža. user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.11.2008 21:36:15   
pika.po
Pupe moje trepetalske, črne misli o user posted image  takoj šcccccccc stran. Vas bom po nagi riti. user posted image user posted image user posted image  Saj smo zmenjene. Zadnja novemberska, prva in tretja decemberska user posted image  . To je to! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.11.2008 21:38:42   
Kruce Fiks
Kaj bi katera zjutraj čaj pila?user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
20.11.2008 22:18:01   
Zvezdica
kruce jast bi čaj že zdaj, ker tale prehlad je vedno hujšiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
20.11.2008 22:27:23   
mlinček
Ekola zvezdica

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
20.11.2008 22:39:46   
bbpikica
Mlinčka pozdravljena, mene pa zanima če so se ti že pojavili kakšni klasični nosečnostni znaki in koliko tednov si zdaj pravzaprav že noseča?

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
20.11.2008 22:41:33   
ledenka
kaj pa današnje navijanje???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 21.11.
Zarja1 -
kontrola pred začetkom

žogica13 - punkcija

Bumo - UZ
Shadow - UZ

Zarja, naj se čim prej začne!

žogica, naj bo punkcija neboleča in pridelek obilen!

Bumo in Shadow, naj bo na UZ črno od foliklov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
20.11.2008 22:52:21   
bbpikica
Joj sm smotana, Mlinčka sem že ugotovila kolk si noseča sem na mlinčkov ticker pogledala.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
20.11.2008 22:55:19   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Petek, 21.11.
Zarja1 -
kontrola pred začetkom

žogica13 - punkcija

Bumo - UZ
Shadow - UZ

Joj Aisika dobr da si se spomnla, jaz se bom kar pod tvoje navijanje pošlepala

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
20.11.2008 23:01:47   
gigi1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Petek, 21.11.
Zarja1 -
kontrola pred začetkom

žogica13 - punkcija

Bumo - UZ
Shadow - UZ

Se podpišem pod Ajsi in navijam k nora user posted image  user posted image  user posted image

Ajsi uživajta v Rimu user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.11.2008 23:02:01 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
20.11.2008 23:55:13   
bambi75

Petek, 21.11.
Zarja1 -
kontrola pred začetkom

žogica13 - punkcija

Bumo - UZ
Shadow - UZ

se podpišem pod tole navijanje  user posted image   user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.11.2008 5:13:42   
Abra
Dobro jutro! user posted image
Kruce, danes sem te pa prehitela user posted image eno hitro kavico zate, da boš lahko kuhal. user posted image
Zdaj si nas razvadil in smo postale izbirčne. Ene še čaj, jaz pa zjutraj pijem sveže stisnjen pomarančni sok user posted image sej se ne mudi, močno upam, da bom še kaj spala, sem že dve uri pokonc user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.11.2008 5:16:10   
Abra

Petek, 21.11.
Zarja1 -
kontrola pred začetkom

žogica13 - punkcija

Bumo - UZ
Shadow - UZ

pod to se pa jaz tut podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
21.11.2008 6:20:03   
lučka 25

Petek, 21.11.
Zarja1 -
kontrola pred začetkom

žogica13 - punkcija

Bumo - UZ
Shadow - UZ

Punce dajmo. Vse skupaj dobro opravite in naj bo danes zopet dan lepih novic.
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
21.11.2008 6:21:17   
lučka 25
No, sem čisto pozabila na vljudnost. Dobro jutro in lep dan vam želim. Čauči. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
21.11.2008 6:25:02   
Kruce Fiks
O poglej si jo no, lepo, lepo....
Evo kavice
user posted image

Pa čajčka

user posted image

in seveda še zate abrica

user posted image

Heh, pravi moja, da ko bi se toliko časa posvetil njej kot vam, bi bila že noseča.......user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.11.2008 7:08:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč
jaz ravno iz Postojne, seveda so kalamari in gibanica umes padliuser posted image . Grejem 3 prelepe pikice. Je moj začel kar jeclat, ko sem rekla 3 pa Reš je tudi z očmi zaviju, ker bojda me je pričakalo 5 super zarodkov. Nisem se jim pustila in tako smo trenutno 4 v enauser posted image . Upam, da bo končno tudi kak zamrznjenček ratu, sem Čedotu posebej naročila naj jih čuva, ker drugače bo hudoooooouser posted image
Zdej grem pa mal desni bok žulit.

Povej otrokom, da je botrca iz RR (se pravi jaz) zaenkrat zelo zadovoljna. user posted image user posted image user posted image  Žuli zdaj desni bok in uživaj 100 na uro, še ta dva tedna do testa, po testu boš itak čisto zmešana, ker bo user posted image user posted image user posted image .

Netkič, bravo. Super. Zelo sem vesela.

Lubice ostalega nisem brala, ker se v ilegali, pa moram zdaj poniknit. Verjetno se vam javim popoldne.

Žižetka upam, da si se z V. dobro zmenila.

Vse ostale enga cmoka in lep petek, pa še lepši vikend.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
21.11.2008 7:42:25   
Sulfinija
Punce hitro mi prosim povejte od katere ure se lahko kliče sestro Miro?Sem jo dobila vedno 7.30 danes pa nič user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
21.11.2008 7:43:08   
Pija76
BBpikica z dolgim postopkom je možnosti za več jajčk. Razlike med dipherlin in cetrotid pa ne poznam.

Abra a teb pupa spat ne da al kaj? Ker to pa ni v navadi tebi user posted image . Kako si ju3?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
21.11.2008 7:43:47   
Pija76
Sem ignorantska!!!

Lep dan pupike in fanta vam želim, PETEK JE!!!!!!! Uživajte!! Pa še mraz ni user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?