|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 20:25:09
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Joooooooooj, Mavo, kaj si pol tri tedne po roku še čakala!???? OMG!! Js se pa tolažim, da po dveh tednih pa že kej sprožijo v bolnici, ali NE?? Bemti... js ne bi tak dolgo čakala, bom še zahtevala, da mi porodniško podaljšajo! A si bila dolgo v bolnici pred porodom in iz kakšnega razloga? Ker samo to bi mi bilo še huje, da bi mogla not ležat. Na srečo je moje in otrokovo počutje ok, da noben ne omenja, da bi mogla bit not. Upam, da tako tudi ostane, dokler se naravno ne začne odvijat glavni akt. Poslušaj zdaj mojo matematiko, kako sem prišla do številke 13: 10 dni je "kao" en teden, pol pa še tri dni, torej dva tedna in 3 dni (17 dni čez rok sem bla). Sorry, če sem te prestrašla, nisem bla 3 tedne čez rok, ampak samo 2 tedna in tri dni . Da ne boš mislila, da nisem najprej poštudirala, da bi prosila za podaljšanje porodniške, samo so mi punce rekle, da to ni zadosten razlog, če je vse ostalo v redu. To pa hvala bogu je. V glavnem, nič ni bilo narobe, tam sem bla zato, ker se kljub gelu za mehčanje materničnega vratu nisem odpirala Saj v bistvu mi ni blo nič hudega, stalno so me nadzorovali (CTG, ultrazvok), pa še cel kup cimer sem zamenjala , pa spoznala same fajn punce, ki so tako kot jaz čakale in bentile čez cel svet. Rezu8ltat mojega čakanja pa itak lahko vidiš v mojem avatarju...konec dober, vse dobro. Dejmo, punca!! Katja_p, ne nisem noseča, vsaj tako se mi zdi No, saj se hecam, skor ziher nisem, samo preverjam pa res ne s kakimi testi. Sem imela eno men. v začetku septembra, pol pa ne več, ampak sklepam, da je to zaradi dojenja.
|