|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
19.11.2008 21:34:44   
lyra*
Sem vam prej pozabla napisat...user posted image

Danes je tašča prvič prišla vnukinji pogledatuser posted image
Mene sploh pozdravla ni...samo kaj je spregovorila z mano me je vprašala,če lahko gre ju3 z njima na sprehod.
user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.11.2008 8:06:27   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Sem vam prej pozabla napisat...user posted image

Danes je tašča prvič prišla vnukinji pogledatuser posted image
Mene sploh pozdravla ni...samo kaj je spregovorila z mano me je vprašala,če lahko gre ju3 z njima na sprehod.
user posted image user posted image user posted image

Šele zdaj?? Pa saj so že mesec dni stare???
To da so jo čist očarale pa verjamem, take cortike kot so user posted image . Pa boš imela urco zase, ko ti bo tašča pazila na punci.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.11.2008 8:11:03   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika
Jst ne govorim o rezervaciji termina ampak, da greš na UE in že vse zrihtašuser posted image .
Ker v NM lahko kadarkoli prideš in urediš, ni nobenega roka.

Ne vem pa kako je pri rezervacije, ker kot pravim sva  midva šla direkt na UE in vse zrihtala.

Sori, sori, sori... pol pismena, kaj češ.. user posted image

Aja, spraševala si me glede benda; midva sva rezervirala Double Truble. Ne marava goveje muzike in oni je ne igrajo. Bojo na poroki itak samo mladi (od tet in stricev bova povabila samo najnujnejše..). Že iz študentskih žurov veva, da ta bend naredi res žur in upam, da bomo stalno na plesišču. user posted image

Je, Martina, jeeeee... super da prideš. Škoda za Memole in Majcci, če nisi iz LJ je res hudič. No vidiš Pupsika, smo že tri user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.11.2008 8:18:58   
Pupsika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image Martin super, da prideš!!!user posted image

Lyra, tisto urico, ko bo tašča vzela tamali si pa privošči v nulo!Pojdi na kako masažicouser posted image .

zimbra, že ime banda pove, da bo cela štalauser posted image user posted image . Super, da sta dobila en bend, ki ga poznata...midva sva pa bolj slepo tipala...upam, da bo najin ok.
Sva tudi rekla, da nočeva preveč harmonike in pa hrvatije...no razen Gibonnija lahko igrajouser posted image ...tko, da bodo igral bolj slovenske in angleške.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.11.2008 8:20:17   
Pupsika
Aja, midva sva glih včeraj še enkrat naredila seznam povabljenih in sva tudi od starejših ljudi povebila samo tiste, ki se res velikokrat vidimo in ki smo si blizu.
To, da sva prišla na največ 60 ljudi in sem ful zadovoljnauser posted image .
In isto bodo pri nama na poroki v večini samo mladi..user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.11.2008 9:45:05   
zimbra

Super, da sta dobila en bend, ki ga poznata...midva sva pa bolj slepo tipala...upam, da bo najin ok.
Sva tudi rekla, da nočeva preveč harmonike in pa hrvatije...no razen Gibonnija lahko igrajouser posted image ...tko, da bodo igral bolj slovenske in angleške.

Kateri bend bosta pa vidva imela? Tudi meni je najbolj pomembno da igrajo tisto muziko, ki je nama všeč... Sem bla že na več porokah in opažam, da je vsa ohcet odvisna od benda.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.11.2008 10:03:57   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Super, da sta dobila en bend, ki ga poznata...midva sva pa bolj slepo tipala...upam, da bo najin ok.

Kateri bend bosta pa vidva imela? Tudi meni je najbolj pomembno da igrajo tisto muziko, ki je nama všeč... Sem bla že na več porokah in opažam, da je vsa ohcet odvisna od benda.

Odmev

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.11.2008 11:17:43   
fragola
Punce sem vas po dolgem času spet pršla pogledat in obujat spomine!!!
joj kako vam zavidam, aja midva sva mela malo čez 60 ljudi in samo mladi, bilo je noro!!!! Še zdaj vsi rečejo k so bli povabljeni, da na taki poroki še niso bli, mi smo končali žurat ob 7:30 zjutro!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.11.2008 12:20:35   
zimbra
Fragola, jaz upam da bo tudi na najini tako user posted image .

Pupsika, sem brala na forumih, da so tile Odmev res fajn in da znajo naredit ta pravo vzdušje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.11.2008 12:23:45   
majcci
Midva bova imela pa 102 povabljena (od tega 5 otrok mlajših od 2 let). Zaenkrat, manj ne, zna se pa zgoditi da bo še kdo več user posted image .
Pa bo večina povabljenih nad 40, pa ni bojazni da bi se žur prehitro končal. So naši (oz. od dragega sorodniki) za žur do jutranjih ur. Gremo vedno zadnji - po 5 uri zjutraj user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.11.2008 13:02:08   
Taia005
Hej puce...spet sem pozabila geslouser posted image in zdaj so mi poslali novo....jaz ga tud zadnje čase...user posted image

Kolk se jih je že javlo za srečanje 12.12......jaz grem po srečanju na Cetinskega.....user posted image user posted image user posted image

No, pa če nebo nobene druge, pa jim bomo me naredile lušte za naslednjičuser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.11.2008 13:31:47   
Pupsika
Taia, ti ga pa sračkašuser posted image .

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.11.2008 14:44:17   
memole
Ejla!

Jaz sem iz razgovora in čez 14 dni mi javijo če me vzamejo al ne!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.11.2008 15:48:55   
Taia005
...ja ne vem kaj je z mano zadnje čase sem ful pozabljiva in raztresena, ne vem kaj mi je....
Kje pa se bi me dobile....zimbra. pupsika, in ostale.......a kar na Prešercu.......

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.11.2008 15:55:17   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Taia005

...ja ne vem kaj je z mano zadnje čase sem ful pozabljiva in raztresena, ne vem kaj mi je....
Kje pa se bi me dobile....zimbra. pupsika, in ostale.......a kar na Prešercu.......

Ja, lahko tam, potem pa zavijemo do Mačka na kuhancauser posted image ...
Joj se že kr veselim...čeprav je še dolga...bi se najraj kr drug teden dobilauser posted image

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.11.2008 19:05:16   
lyra*
Enibodi hir???user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.11.2008 19:15:27   
Pupsika

Enibodi hir???user posted image

me, meuser posted image

wussup bridezilla?user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.11.2008 19:22:59   
lyra*
notinguser posted image  end ju grl?

Malo mi je dolgčas... a vete,da sm danes mojima pikicama dala AM ker mojega nista hotliuser posted image  Ampak če bo flaška bo pač flaška! mogoče je celo bol na iziuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.11.2008 19:28:50   
Pupsika
lyra, nič se ne sekiri če bo na AM. Jst Tjaške skoraj nisem nič dojila...enostavno nisem imela NIČ ampak res NIČ mleka, pa je tamala njavečja đekicauser posted image , zihr zarad mlekauser posted image .
Uglavnem nič se ne sekiraj, najbolj važno je da papata.

Veš kaj sem razmišljala...druge nevestice tudi povejte svoja mnenja.
Meni so naprsni šopki že tko staromodni da sem razmišljala, da ne bi imela nič...če že bi pa da ženske imela pentlje, ki se zavežejo okoli zapestja, za moške pa nimam pojma...

Kaj mislite?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.11.2008 19:33:37   
Pupsika
Tudi okrasitev gostilne bo na minimumu...rože bodo samo na najini mizi, na ostalih mizah bova imela črne in lila kamenčke...to je pa tudi to. Pa mogoče kakšne svečke.
Tko kot je na slikah v moji gostilni v našem albumu.
Čisto u izi, meni je vse preveč kičasto.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 20.11.2008 19:35:48 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.11.2008 19:36:28   
total
O jla tut jaz sem tu....kako kej? Pr nas delovno,drgač pa gre. Iyra glede mmleka se pa res ne sekirat,jaz sem dojila do 6 meseca,stem da sem mogla dodajat,en obrok je bil drug že bolj manj,tak da sem mu zrihtala flaško,pa lej ga falota zdaj.Posebaj pr dvojčkih je kr težko polno dojit.

Jaz sem vas zadnič spraševala za modre vrtnice,se dajo dobit,a so to pošpricane??

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.11.2008 19:37:15   
lyra*
em....ja meni je za naprsne šopke tut takuser posted image  Samo pomoje jih bodo mele sam priče. Nevem še no.. Ker druga se nič ne spomnim.
Kak pa ti to misliš,da bi imele pentlje okol? user posted image

Midva boma mela na najini mizi tut sam rože,za druge pa nevem al bi mela vazico pa sam eno rožo not al pa svečke.

Grem ene primere iz gostilne poiskat pa jih bom dala v albumuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.11.2008 19:37:33   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

O jla tut jaz sem tu....kako kej? Pr nas delovno,drgač pa gre. Iyra glede mmleka se pa res ne sekirat,jaz sem dojila do 6 meseca,stem da sem mogla dodajat,en obrok je bil drug že bolj manj,tak da sem mu zrihtala flaško,pa lej ga falota zdaj.Posebaj pr dvojčkih je kr težko polno dojit.

Jaz sem vas zadnič spraševala za modre vrtnice,se dajo dobit,a so to pošpricane??

total, pomoje so špricane.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.11.2008 19:39:32   
lyra*
ej total vem,da so jih meli pri nas v MB-ju na Florini...So pa umetno pošpricane. Drugač pa greš v cvetličarno pa ti jih ziher oni tam zrihtajo.

Al pa...če kupiš bele pa jih sama na modro pobarvašuser posted image user posted image user posted image

Ok ok...malo se hecamuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.11.2008 19:40:32   
Pupsika

em....ja meni je za naprsne šopke tut takuser posted image  Samo pomoje jih bodo mele sam priče. Nevem še no.. Ker druga se nič ne spomnim.
Kak pa ti to misliš,da bi imele pentlje okol? user posted image

Midva boma mela na najini mizi tut sam rože,za druge pa nevem al bi mela vazico pa sam eno rožo not al pa svečke.

Grem ene primere iz gostilne poiskat pa jih bom dala v albumuser posted image

Ful lepo zgleda, da imajo punce okol zapestja kakšno nežno rožco ali pentljo..a si ne predstavljaš..tkokot zapestnica...to je meni lepo samo za moške ne vem kaj potem naredit.
Pismo najraje nebi nič..sem se mal pogovarjala s prjatlcami ki so poročene in pravjo da je res bz, plus to, da to vsak vrže pol v smeti k pride domov al pa še prej.
Midva sva bla junija na poroki in mi je šopek ful motu, ker mi je kr luknjo v obleki naredu...

Ja, midva tud tko, rože na najini mizi, pa kamnčke, par svečk in to je to.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......