|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
19.11.2008 21:10:56   
onur
lorby007
čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prišla lih iz porodnišnice. Sem se šla pokazat, ker so bili popadki na 10 min. Popadke je na CTG risalo, vendar ne močne. Odprta sem en prst. Sedaj pa je treba čakat. Drugče pa mam v petek pregled.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.11.2008 21:26:18   
caligula
meni pa ne uspe se spravit glancat, me kr konkretno spet boli od zgornjega dela maternice proti navzdol pa fuuul dolgo drži. vsaj emni se tko zdi. zdaj grem jest pa mal probat zaspat pa bom videla kakobom preživela noč in če bo kaj novga. papa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.11.2008 21:34:54   
klavdiy4
grem jaz tudi pred tv....

Lahko noč...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.11.2008 4:24:41   
Oaza
Jutro, zaspanke! user posted image
Spet ena mojih noči, ko ne morem in ne morem spati... user posted image
Pa sem prišla pogledat, če je kaj novičk in vidim, da je vse po starem.

Grem nazaj v posteljo, pa ovčke štet- mogoče bo pomagalo. user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.11.2008 9:01:34   
mojsoncek
Dan, dan! Spet imamo eno mrzlo, ampak zato lepo soncno jutro user posted image .

No, jaz sem danes po sili razmer zgodnja user posted image . Sem ze v LJ in cakam pri mojih starsih doma na 11to uro, ko imam pregled. Se pa moram javiti, da ne bo klavdy4 skrbelo, da prehitevam user posted image .

Vidim, da od vceraj zvecer se nobene lepe novicke... morda pa bo zvecer, ko vas pridem spet malo pogledat/prebrat. Do takrat pa vam zelim lep dan. pa pa

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.11.2008 9:57:27   
jelka123
zelo lep dan še lepše pa bi bilo če bi lahko danes cartalauser posted image ,čakam ,hodim,se gibam pa nič se ne začne dogajatuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.11.2008 11:51:42   
bobika1
Haj.
Kak ste kaj, a ni lepo ko je še malo sončka v teh dneh. user posted image

Sem rekla da morem se še malo javit, da ne boste mislale da sem že kam pobegnala. V glavnem sedaj sem se odločla da ugasnem tel. oz zaenkrat ga bom dala na tiho, ker so ljudje postali že prav nadležni- eni in isti....user posted image

Pri nas se še nič ne dogaja, upam pa da se kmalu začne kaj, ker sedaj pa že res komi čakamouser posted image . Moj ati noče nikamor daleč it delat, ker pravi da sem na koncu in ni nobenega doma, da more un blizu bituser posted image , in če ga kdo kliče da more it kam dlje ga kr odpikauser posted image user posted image .

Ja nič se vam še potem javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.11.2008 12:13:39   
caligula
če bi tekmovali, kateri user posted image najbolj zafrkava, lahko z gotovostjo trdim da moj zmagauser posted image
spet nisem celo noč spala, wc je bil na polno okupiran. zjutraj pa nič.
in spet to nadležno čakanje v nedogled.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.11.2008 12:15:06   
luna8
Lepo čvekajte in upam, da greste čimprej vse po svoje štručke, saj je smo še 10 dni do konca novembra, tako da zdaj lahko še vse preostaleuser posted image  roditeuser posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.11.2008 12:15:19   
caligula
bobika, saj ti imaš pa še kr dobr tedn čakanjauser posted image do pdp. sej vidiš da vsi zamujajo. torej si lahko privoščiš še brezskrbnih 10 dni počitka.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.11.2008 12:16:08   
caligula
luna8.. po mojem bo krnekaj decembrčic navmes. 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.11.2008 12:19:48   
caligula
bil bi že čas da nas ene 7 sporoči veselo novičko čez vikend. par nas je čez rok pa par jih ima rok zdaj v vikednu.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.11.2008 12:25:41   
klavdiy4
Čaw...

Brrrrrr je mrzlo...se vam ne zdi? moj user posted image  je rekel, da greva čez vikend po user posted image  user posted image  

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.11.2008 12:59:31   
bobika1
Caligula.. upam da bom do roka- jz bi že cartalauser posted image , poleg tega pritisk okolicec na mene je že sedaj nezdžljiv, kaj šele po rokuuser posted image .
Meni vsi pravijo da bo 26- takrat imava z fantom obletnico 6 letuser posted image , pa si potihem želiva da bi res bilo takrat- čeprav ne mormo pa zbiratuser posted image .

Ker tele naše novemberčice mi delajo prave lušte že, majo vse tak cotkane bebice...ja kr za lušteuser posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.11.2008 13:05:22   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

če bi tekmovali, kateri user posted image najbolj zafrkava, lahko z gotovostjo trdim da moj zmagauser posted image
spet nisem celo noč spala, wc je bil na polno okupiran. zjutraj pa nič.
in spet to nadležno čakanje v nedogled.

HA! Caligula, tu bi pa lahko jaz tekmovala s tabo. Naša zamuja že sedem dni, pa je taka flegma: se čist fajn počuti, se veselo premetava, ima dosti plodovnice, pretok je tudi ok, moj pritisk v mejah normale, počutje tudi, skratka... kot da nismo že en teden čez rok. user posted image Nič ne kaže na skorajšnji porod... Js pa vedno bolj nestrpna... user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.11.2008 13:08:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

...Meni vsi pravijo da bo 26- takrat imava z fantom obletnico 6 letuser posted image , pa si potihem želiva da bi res bilo takrat- čeprav ne mormo pa zbiratuser posted image .
...

Bobika, ti želim, da vama rata rodit na obletnico, to bi bilo pa res ful lepo. user posted image user posted image user posted image

Našo user posted image smo naročili na možev RD, pa se ji ni zdelo, da bi takrat prišla. user posted image Zdaj mu bom pa še darilo dolžna, ko sem se zanašala na to, da itak gremo za njegov rd rodit. user posted image user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
20.11.2008 13:21:40   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1
V glavnem sedaj sem se odločla da ugasnem tel. oz zaenkrat ga bom dala na tiho, ker so ljudje postali že prav nadležni- eni in isti....user posted image

Mene tudi že vsi gnjavijo... user posted image Non stop zvoni telefon. Ga bom verjetno res izklopila...

Tudi pri nas je taki sonček, ampak toplo pa ni.
Caligula, se strinjam s tabo, da bi čez vikend res lahko bilo kar nekaj novih mamic (vsaj 7, če ne več user posted image ).
Bobika- upam, da boš res 26. rodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
20.11.2008 13:49:32   
Andromeda
Ojla!

Se ravno vsedem pred računalnik, ko dobim veselo novičko od _katje_: Štorklja se je končno vrnila iz Martinovanja in prinesla NACETA! Velik je 54 cm in tehta 3890g. Že ob rojstvu je pravi športnik. Ponosna starša Katja in Martin.

user posted image user posted image user posted image Čestitke novopečeni družini!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
20.11.2008 13:53:41   
orka
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  za vse nove mamice....
Jaz imam pa danes PDP a je moja Ema že skoraj 3mesece stara user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.11.2008 13:57:23   
Andromeda
orka - sem danes mislila nate in na Emo, ker sem se spomnila, da imaš oz. si imela PDP 1 dan pred mojim. Torej je Ema stara 0 dni, Dario pa -1 dan user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
20.11.2008 14:02:02   
Andromeda
lorby007 - čestitke tudi tebi in tvoji družinici!!!user posted image user posted image user posted image

Uh, včeraj je bil naporen dan, ob petih sem imela pregled pri G in dobila recept za tabletke, da ne bo Dario prehitro dobil bratca ali sestrico user posted image , ko pridem domov, se pa moj fantek zvija v krčih in to je trajalo vse do polnoči. Danes smo imeli RA - zelo prijazna prediatrinja je pokazala handling (dobr, sej ga vem s porodnišnice, ampak mi je še nekaj drugih stvari pokazala) in cel kup vaj, je bilo toliko informacij, da sem bila kar user posted image
Zdej grem pa malo likat, preden se ne oglasi sirena...Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1746
20.11.2008 14:44:44   
klavdiy4
user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE _KATJA,ATI in NACEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image

Kako lepo spet en nov novemberček....

Meni so v bistvu rekli takole: stric je rekel,da bom rodila prejšnji teden, bratranec je navijal za 15.(ker je plačauser posted image ), njegova punca za 18., teta in user posted image  za 19. , bratranka za v peteka ali soboto navija..zdaj se je pa user posted image  odločil za jutri, ker imama manjšo obletnico ali pa za nedeljo, da mu ne bo potrebno v službo...user posted image ...je zanimivo vsi navijajo in vsak je vsaj en dan povedal, tako, da enemu bo sigurno uspelo...user posted image

Sedaj grem pa našo _katjo_ pobarvat na rdeče...user posted image user posted image user posted image

aha moj_sonček je tle kaj ne...user posted image

caligula...upam, da greva obe čez vikend po user posted image , pa še katero s sabo vzamema...lahk gremo pa kar vse, da se potem preselimo na novo temo...user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
20.11.2008 15:01:26   
bobika1
ČESTITKE _Katja_user posted image user posted image

Upam da se bodo sedaj spet začele akcije, se mi zdi da ko ena začne potem se hitr nadaljujeuser posted image

Danes sem dobila odločbo da sem opravičena do štipendijeuser posted image , tako da sem v ponedeljek brezzveze nesla eno potrdilo na socialno, ko ga je una delavka tam zahtevala.....user posted image ,.Zanima me tiste ki prejemate štipendijo, po rojstvu otroka moreš obvestiti tja a ne , pa kaj si moraš potem še vse zrihtat?Baje da preživnino s strani svojih staršev(kje)?pa kaj še-ALI MOGOČE KATERA VE?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
20.11.2008 15:13:33   
klavdiy4
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime              (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.   Anime user posted image user posted image        (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.   varci                   (3user posted image ,? user posted image )         28 let        LJ       RODILA  user posted image  

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE      RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image         (?user posted image ,0user posted image )          27 let       MB      RODILA  user posted image ,user posted image  

5.  02.11.    poli*                  (1user posted image ,0user posted image )          ?? let      kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                (2user posted image ,0user posted image )          24 let      GO     RODILA  user posted image  

7.  03.11.   vejicica               (1user posted image ,0user posted image )           23 let      kraj     pregled  user posted image

8.  03.11.    tamy31              (2user posted image ,1user posted image )           24 let      NM    RODILA   user posted image

9.  04.11.   zara13               (1user posted image ,0user posted image )           28 let   Jesenice RODILA user posted image   

10. 05.11.   Mijavček user posted image  user posted image (1user posted image ,0user posted image )          32 let        LJ       RODILA user posted image ,user posted image   

11. 05.11.    luna8                 (1user posted image ,0user posted image )          27 let        LJ       RODILA   user posted image

12. 06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image )          28 let        LJ        RODILA  user posted image

13. 07.11.   carly                  (?user posted image ,?user posted image )          26 let    Jesenice  RODILA user posted image

14. 08.11.     vebo                (4user posted image ,?user posted image )          32 let   Koroška    RODILA user posted image  

15. 08.11. nixie                     (?user posted image ,?user posted image )           ?? let     kraj       RODILA user posted image

16. 08.11     letalo                 (1user posted image ,0user posted image )          28 let     kraj      RODILA  user posted image

17. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )          27 let     MB        RODILA  user posted image

18. 11.11.    jada                  (?user posted image ,1user posted image )          ?? let   Domžale   RODILA   user posted image

19.
11.11.    _katja_             (1user posted image ,0user posted image )          24 let   Domžale    RODILA   user posted image      
20. 12.11     petra*k             (1user posted image  ,0user posted image  )        25let    Ptuj        RODILA   user posted image

21. 12.11.  mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image )          27 let    LJ          RODILA  user posted image

22. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )          31 let    LJ           RODILA  user posted image

23.
13.11.   Šema                 (2user posted image ,1user posted image )          33 let     LJ           RODILA   user posted image

24. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )        29 let     Kamnik   RODILA user posted image ,user posted image  

25. 13.11    Bethany               (?user posted image ,?user posted image )         ? let        kraj        pregled  user posted image  

26. 14.11.   pomar*ANČA*    (?user posted image , 0user posted image )         24let    Mengeš     pregled   user posted image

27. 14.11.    Malapikice         (2user posted image ,1user posted image )          29 let   KR            pregled   user posted image

28. 14.11.    Članica             (2user posted image ,1user posted image )          36 let  Kamnik      RODILA   user posted image

29.  16.11    caligula             (1user posted image ,0user posted image )          26 let   NM           11.11.   user posted image

30. 17.11.    taly82              (1user posted image ,0user posted image )          26 let  Gorenj.      RODILA   user posted image

31. 17.11.    TINKA05          (?user posted image ,?user posted image )          28 let   NM            RODILA   user posted image     

32. 19.11.    Lakšmi             (1user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ              pregeld   user posted image

33. 20.11.   orka                 (3user posted image ,2user posted image )          33 let   LJ              RODILA    user posted image

34.  20.11.    onur                (?user posted image ,0user posted image )          27 let    Kras         pregled   user posted image  

35. 21.11    Andromeda      (1user posted image ,0user posted image )          28 let   LJ              RODILA    user posted image

36.
21.11.    natasa78 user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )      ?? let    kraj         RODILA user posted image ,user posted image      

37. 21.11.    j5ra                  (2user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ            pregled    user posted image

38. 22.11.    Jelka123          (3user posted image ,1user posted image )         30 let   kraj           pregled    user posted image    

39. 22.11.   konina user posted image  user posted image    (2user posted image ,1user posted image )             30 let   NM        RODILAuser posted image , user posted image    

40. 22.11.   saba                (4user posted image ,1user posted image )         31 let   KP             pregled   user posted image   

41. 24.11.   klavdiy4             (1user posted image ,0user posted image )      18 let   Ljubno      24.11.   user posted image

42. 25.11.    tayrin                (2user posted image ,1user posted image )         29 let  
 kraj           pregled    user posted image

43. 25.11.    bobika1             (1user posted image ,0user posted image )        21 let  Laško         17.11.  user posted image

44. 25.11.    bebbe                (2user posted image ,?user posted image )        33 let Damask       pregled   user posted image

45. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )       32 let   MB            RODILA  user posted image

46. 26.11.   mojsonček         (2user posted image ,1user posted image )       30 let   Žiri             pregled   user posted image  

47. 26.11.    sonček2008     (2user posted image ,0user posted image )       30 let    LJ       
       pregled   user posted image

48. 26.11.    amani                (2user posted image ,1user posted image )      26 let    LJ               pregled  user posted image

49. 26.11.    Marty1              (1user posted image ,0user posted image )      32 let   
 LJ               pregled   user posted image

50. 27.11.    Oaza                 (?user posted image ,?user posted image )       ?? let   kraj             pregeld   user posted image   

51. 27.11.    MissI                (1user posted image ,0user posted image )       ?? let   kraj             
pregled   user posted image

??          Anonimna                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj           pregled

??          NINAHR                       (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj          
 pregled

??          simo                             (2user posted image ,1user posted image )         ?? let  Prekmurje  pregled 

??          bubalina                       (?user posted image ,?user posted image )         ?? let   kraj           pregled 

??          28nina                          (?user posted image ,?user posted image )        ?? let    kraj           pregled

??          orhideja2                      (?user posted image ,?user posted image )        37 let    kraj          
pregled

??          mvtz                              (2user posted image ,1user posted image )       ??let       kraj         pregled  user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 070 870- 351,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
20.11.2008 15:18:58   
klavdiy4
user posted image   
            user posted image

26.08.2008 (8:25)
1. Orka  -     Ema (1040g, 35cm) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008 (18:44)
2. Zara13  -    Tian (1330g, 40cm) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008 (21:44) in (21:48)
4. Anime - Tjaša (2740g, 49cm) in Uroš (2250g, 46cm) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj (1470g) in Mak(1835g) ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200g, 45cm)  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

15.10.2008 (17:00) in (17:07)
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008 (12:50)
8. Emina83 - Emir ( 3470g, 52cm ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008 (15:14)
9. varci- Gaj (3560g, 51cm) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070g, 50cm)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008 (11:55)
12. poli*- Tanja (3310g, 52cm) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008 (19:54)
13. taly82 -Marcel (2900g, 50cm) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008 (9:43)
14. jada - Žiga (3140g, 52cm) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

04.11.2008
15. Šema - Aljaž Žan (2850g, 49cm) (pdp 13.11.2008- 39. teden)

04.11.2008 (13:30)
16. carly- Taja (3200g, 51cm) (pdp 7.11.2008- 40. teden)

05.11.2008 (17:29)
17. Tinka05 - Žan (2300g, 47cm) (pdp 17.11.2008- 39. teden)

07.11.2008
18. Nixie -  Aljaž (3400g,51cm) (pdp 08.11.2008- 40.teden)

07.11.2008
19. Nataša78 - Zarja (2670g) in Živa (2840g) (pdp 21.11.2008 - 38.teden)

07.11.2008
20. Letalo - Maks (3090g, 50cm) (pdp 8.11.2008 - 40.teden)

09.11.2008  (10:15)
21.Luna8 - Pia Lucija (2950g, 49cm) (pdp 5.11.2008-41. teden)

10.11.2008
22.Petra*k - Tia (3070g, 51cm) (pdp 12.11.2008- 40.teden)

10.11.2008
23.Konina - Erazem (3180g, 50cm) in Gašper (2590g, 50cm) (pdp 22.11.2008 - 39.teden)

11.11.2008 (11:40)
24. Pat13 - Miha (4080g, 54cm) (pdp 13.11.2008 - 40.teden)

11.11.2008
25. Tamy - Lana (3400g, 54cm) (pdp 3.11.2008 - 42.teden)

11.11.2008 (20:31)
26. Polynesia - Patrick (3950g, 54cm) (pdp 6.11.2008 - 41.teden)

12.11.2008 (18:50)
27. Sshelia - Tilen (3650g, 52cm ) (pdp 2.11.2008 - 42.teden)

13.11.2008
28. Lorby007 - Val (4030g, 52cm) (pdp 26.11.2008 - 39.teden)

15.11.2008
29. Nagajiva - Lovro (pdp 10.11.2008 - 41.teden) 

16.11.2008 (7:30)
30. Mali_marsovček - Nejc (3790g, 53cm) (pdp 12.11.2008 - 41.teden)

20.11.2008
31. _Katja_ - Nace (3890g, 54cm) (pdp 11.11.2008 - 42.teden)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?