|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
19.11.2008 22:53:33   
sunny24
Sej zato, k meni se tudi zdi bodi bol praktičn...Po mojem bomo mi kar na bodijih bli!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.11.2008 22:54:48   
sunny24
No, pol pa nočko in lepe sanje, pa lepo zglanci bušija, da se bo svetu!user posted image  Se tipkamo jutri!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.11.2008 23:06:24   
Katjusa
čer....

moj delovni dan se zdajle zaključuje tak da sem utrujena k drekec pekecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem vas nič brala tak da če me je katera kej vprašala al pa mi kej rekla se oprvičujem k res vas ne more filgat če bi natipkale tako kot ostale povprečne nosečnice stran dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi vas še folgala tako pa ni šans....user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte mogoče bom mela ju3 kej manj dela k sem si nekaj dons naprej spravla...... pa sej fino več ka mam dela prej mičas mine pa kak € bomo zaslužli čeprav se ni neki za hvalit k mamo prepoceni da bi kej služli..... ma nekaj pa je sigurno drgač nebi delaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav od vaše katjuškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.11.2008 7:36:35   
tanci29
user posted image

no danes vam pa jaz postrežem z kavico...vidim da še vse pančkate...mi se pa gremo rihtat da bomo šli počasi...lp in lep dan

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.11.2008 7:42:14   
boma2
dobro jutro so user posted image !

Vsem nosečkam želim eno lepo jutro in čim bolj toplo... user posted image
ja kolk ste spet napisale... user posted image

Ja grem brat nazaj... user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
20.11.2008 7:42:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

no danes vam pa jaz postrežem z kavico...vidim da še vse pančkate...mi se pa gremo rihtat da bomo šli počasi...lp in lep dan

mljask kaj bi tole kavico spilaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
20.11.2008 7:51:25   
boma2
ajvy.... full lepo hčerkico imaš... po moje je tolk stara k moja... vsaj mislim... :)
user posted image

sunny... večraj sem se zmotila, to je napisala claud.. da je njen ljubosumen... .V glavnem sunny.. jaz nimam še nič kupljenega za sinčka... user posted image ampak bo že.. Imam samo posteljico od hčerke in jogi ter postelnino... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
20.11.2008 7:51:54   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

no jaz nimam še nič kupljenega.. čakam, da kaj dobim... ker prej imamo punčko zdaj pa je fantek.-....user posted image user posted image

zmeni se tako. da ti nekomu podariš za punčko, on pa tebi za fantka....pa boš najlepš skoz pršla...

ni slabo... hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
20.11.2008 7:53:58   
boma2
ajvy..claud.... 

ja iz meseca v mesec bomo bolj okorne kot bi nasedle... user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
20.11.2008 7:54:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čer....

moj delovni dan se zdajle zaključuje tak da sem utrujena k drekec pekecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem vas nič brala tak da če me je katera kej vprašala al pa mi kej rekla se oprvičujem k res vas ne more filgat če bi natipkale tako kot ostale povprečne nosečnice stran dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi vas še folgala tako pa ni šans....user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte mogoče bom mela ju3 kej manj dela k sem si nekaj dons naprej spravla...... pa sej fino več ka mam dela prej mičas mine pa kak € bomo zaslužli čeprav se ni neki za hvalit k mamo prepoceni da bi kej služli..... ma nekaj pa je sigurno drgač nebi delaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav od vaše katjuškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

glej, da  se ne boš preveč utrudila, ker moraš malo počivatiii

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
20.11.2008 8:06:05   
Balonchy
Jutro čvekice...

Tanci - hvala za kavico... user posted image  Dans bom mal lepilnega pršparala, k si jo ti nalimala... user posted image  Danes sem jo pa res spila po ne vem kolkem času... Sem bila zjutraj pri mojih, pa mi jo je oče skuhal! Mmmmmm.... Odlična je bla!

Sam še neki mi manjka... Morda kak piškot... user posted image user posted image user posted image

[link=http://dnevnik.srecanavrvici.net/wp-content/gallery/novo-leto/piskoti%20017_resize.jpg][/link]

Sam dans mi vleče na sladko že od kar sem vstala... user posted image  Kaj šele bo!? user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
20.11.2008 8:30:31   
Balonchy
Bemtiš... Mi piškotkov ni nalimalo!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sam mal...

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
20.11.2008 8:48:28   
brkn83
Dobro jutro.

Kako ste kaj? Sicer sem se nekako naspala, ampak bi še malo počivala, pa kaj ko nimam časa.........me obveznosti preganjajo.............. morem zdele hitro čoln na servis peljat, potem pa se zrihtat in iti v maribor na predavanja. Še prej pa k enmu profesorju na pogovorne ure, da dobim zopet naslov za še eno seminarsko nalogo................ v glavnem danes imam pa res popolnoma zaseden dan.

Tk, da za nazaj vas zdele ne bom brala, mogoče kasnjeje, če ne pa zvečer.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
20.11.2008 8:50:41   
Vesnozaver
jutro!

Balonchy kaj mi delas? jooojjj, res bojo kmalu greenpeace  nasi sosedi klicali, da imajo nasedlega kitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji mesec bo pa res poln teh dobrot....njamsiuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
20.11.2008 8:54:10   
Urša08
jutro

Balonchy mjamsi....a to si ti napekla? se da kak recept dobit, sploh tisti orehovi zvitki?

Jaz sem se naspala, sem šla že ob pol desetih spat in sem spala do jutra k ubita, še na wc mi ni blo treba ituser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
20.11.2008 8:59:53   
Balonchy
Ne morm si pomagat... Dans mi gre na sladko... in če že ne smem jest, lahk vsaj gledam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In NE - nisem jaz tega pekla... če že kaj spečem, so to bolj u izi stvarce user posted image ... Še najbolj se pa otepam peke piškotov, ker se mi zdi, da bi jih pekla 2 dni preden bi skledico napolnila... Valda bi vse sproti pojedla... user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
20.11.2008 9:03:45   
Vesnozaver
Balonchy zakaj ne smes jesti sladko? se opravicujem, ce si ze povedala...user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 9:17:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1818
20.11.2008 9:20:08   
Balonchy
Zakaj?
Zato k sm tut jaz v nevarnosti, da mi kakega greenpeace-a ne pokličejo... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
20.11.2008 9:21:17   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Spet je sonček, uživajte, jutr je itak petekkkk

Kje je ta sonček kolumbo??? Jst bi ga tut mal...

Pa nogo hitr pozdrav... Mal si zmasiri mišico...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
20.11.2008 9:24:31   
Urša08
Balonchy tukej na gorenjskem imamo sončkauser posted image

Men tud zadnje čase paše sladko, bi kr z žlico nutelo jedla, pa čoikolado, piškote, ma vse kar bi najdla. Se poskušam mal nazaj držat, mamo še vse praznike pred sabo.

Imam pa še 72 dnio do pdp.user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
20.11.2008 9:31:08   
Vesnozaver
baloncyh aja, samoprepoved torejuser posted image  

ja se mi zdi da kar grejo ti dnevi, tedni, da bomo kar naenkrat drzale nase user posted image  . Meni se zdi, kot da mi se nic cisto 'kapnilo', vsake toliko pomislim: MAMA bom....nekomu bom mama....in kar ne morem prav dojet

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
20.11.2008 9:52:17   
brkn83
zdej se pa moram odpraviti v maribor, tk da vas zapuščam, pa se javim zopet popoldan kaj. Ve pa kr pridno čvekajte, bom potem prebrala.

Lep sončen dan vam želim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1823
20.11.2008 10:04:53   
petrap
dan trbuškarce...

kolumbo - ja petek je jutri user posted image user posted image user posted image user posted image ..ta teden je ekspresno minil, ker sem bla v pon doma...

oprema za otročka - midva imava že vse večje stvari...oblekce po moje tud že skoraj vse..morm še pogledat kaj sem dobila, pa bom pol bl točno vedla...kupit je treba sam še kozmetiko, pa zase morm kupit kak nov modrček, pa spodnje perilo...pa mal morm še pogledat kaj naj bi imeli sabo v porodnišnici...aja pa en kufr si morm kupit, da bom mela kam zložit te moje stvari...

jaz sem pa kar mal lačna..sem danes sam en navaden jogurt spila...morm si jit kaj kupit, ker so me tile piškoti čist u skušnjavo spravle...user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
20.11.2008 10:23:45   
mala*
Dobro jutro!
Ste spet naklofale...user posted image user posted image user posted image Jaz sem ravno po zajtrku in moram rečt da sem hotla pojest en sendvič ampak so me teli piškoti tok "zrajcali" da sem se odločila za marmelado!!Joj, jaz sem tudi tako sladkosneda, ampak se zadnje dni malo pazim ker me peče po sladkarijah zgaga kot hudič!!!user posted image user posted image user posted image

Ej Kolumbo iz kje točno pa si ti?

Petrap kar hitro v trgovino pa kej vase zbasat!!!Jest tko rada jem ker zmer začne pol otroček brcati 100na urouser posted image user posted image user posted image Imava pa tudi midva že posteljico, previjalno, lupinico,dekco, dva kombinezončka, 2dude...voziček mora biti enkrat v začetku decembra, cunjice bom pa ugodno odkupila od prijateljice ki ima 2meseca stara dvojčka in je kot naročeno!!!Ona je z otroki zaključila, jaz bom pa dobila vse kot novo ampak za pol ceneje!!!

Brkn mirno in čim manj zgužvano vožnjo ti želim!!!
Aja da ne pozabim Tanci user posted image user posted image user posted image za KUFETKA!!!!! Balonchy user posted image user posted image user posted image za ŠKOTKE!!!
user posted image user posted image user posted image Boma, hm aja o nasedlem kitu raje ne bi...

Katjusa si spa res pridna!!!Ampak malo pa le počij vmes, se dol usedi in nam kaj napiši!!!Moraš paziti nase in na bebiko!!!
Majchy mislim da je blo mišljeno pohvalno tisto o tebi in čveki!!!Vesele smo da čvekate-imamo vsaJ PRIJETNO KAVICO ZJUTRAJ PREDEN VSE PREBEREMO!!!
Ajvy tebi pa samo kapo dol, ker nas vedno čisto vse pokomentiraš!!!Res si kot ena BIG MAMA nad mamami!!!user posted image user posted image user posted image

No to je to zaenkrat kar mi pade na pame, verjetno sem še marsikaj zgrešila tako da se opravičujem vsem, ki vjih nisem pokomentirala, ampak toliko strani-ne gre vse!!!

AJa, polpeti so včeraj uspeli 100%!!!!TAKO DA ŠE 1X HVALA ZA RECEPT,hm, katera  že??Aha ja ja KOLUMBO SEVEDAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Rabljena oprema
nada56

Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?

Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (36%)

Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (26%)

Ne, otroske stvari večinoma podarim (19%)

Ne, se ne ukvarjam s tem (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!