Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:53:33
|
|
|
|
sunny24
|
Sej zato, k meni se tudi zdi bodi bol praktičn...Po mojem bomo mi kar na bodijih bli!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:54:48
|
|
|
|
sunny24
|
No, pol pa nočko in lepe sanje, pa lepo zglanci bušija, da se bo svetu! Se tipkamo jutri!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 23:06:24
|
|
|
|
Katjusa
|
čer.... moj delovni dan se zdajle zaključuje tak da sem utrujena k drekec pekec nisem vas nič brala tak da če me je katera kej vprašala al pa mi kej rekla se oprvičujem k res vas ne more filgat če bi natipkale tako kot ostale povprečne nosečnice stran dve bi vas še folgala tako pa ni šans.... Lepo se mejte mogoče bom mela ju3 kej manj dela k sem si nekaj dons naprej spravla...... pa sej fino več ka mam dela prej mičas mine pa kak € bomo zaslužli čeprav se ni neki za hvalit k mamo prepoceni da bi kej služli..... ma nekaj pa je sigurno drgač nebi delal lep pozdrav od vaše katjuške
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 7:36:35
|
|
|
|
tanci29
|
no danes vam pa jaz postrežem z kavico...vidim da še vse pančkate...mi se pa gremo rihtat da bomo šli počasi...lp in lep dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 7:42:14
|
|
|
|
boma2
|
dobro jutro so ! Vsem nosečkam želim eno lepo jutro in čim bolj toplo... ja kolk ste spet napisale... Ja grem brat nazaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 7:42:56
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no danes vam pa jaz postrežem z kavico...vidim da še vse pančkate...mi se pa gremo rihtat da bomo šli počasi...lp in lep dan mljask kaj bi tole kavico spilaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 7:51:25
|
|
|
|
boma2
|
ajvy.... full lepo hčerkico imaš... po moje je tolk stara k moja... vsaj mislim... :) sunny... večraj sem se zmotila, to je napisala claud.. da je njen ljubosumen... .V glavnem sunny.. jaz nimam še nič kupljenega za sinčka... ampak bo že.. Imam samo posteljico od hčerke in jogi ter postelnino...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 7:51:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no jaz nimam še nič kupljenega.. čakam, da kaj dobim... ker prej imamo punčko zdaj pa je fantek.-.... zmeni se tako. da ti nekomu podariš za punčko, on pa tebi za fantka....pa boš najlepš skoz pršla... ni slabo... hvala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 7:53:58
|
|
|
|
boma2
|
ajvy..claud.... ja iz meseca v mesec bomo bolj okorne kot bi nasedle...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 7:54:59
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čer.... moj delovni dan se zdajle zaključuje tak da sem utrujena k drekec pekec nisem vas nič brala tak da če me je katera kej vprašala al pa mi kej rekla se oprvičujem k res vas ne more filgat če bi natipkale tako kot ostale povprečne nosečnice stran dve bi vas še folgala tako pa ni šans.... Lepo se mejte mogoče bom mela ju3 kej manj dela k sem si nekaj dons naprej spravla...... pa sej fino več ka mam dela prej mičas mine pa kak € bomo zaslužli čeprav se ni neki za hvalit k mamo prepoceni da bi kej služli..... ma nekaj pa je sigurno drgač nebi delal lep pozdrav od vaše katjuške glej, da se ne boš preveč utrudila, ker moraš malo počivatiii
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 8:06:05
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro čvekice... Tanci - hvala za kavico... Dans bom mal lepilnega pršparala, k si jo ti nalimala... Danes sem jo pa res spila po ne vem kolkem času... Sem bila zjutraj pri mojih, pa mi jo je oče skuhal! Mmmmmm.... Odlična je bla! Sam še neki mi manjka... Morda kak piškot... [link=http://dnevnik.srecanavrvici.net/wp-content/gallery/novo-leto/piskoti%20017_resize.jpg][/link] Sam dans mi vleče na sladko že od kar sem vstala... Kaj šele bo!?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 8:30:31
|
|
|
|
Balonchy
|
Bemtiš... Mi piškotkov ni nalimalo!!!!!!! Sam mal...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 8:48:28
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro. Kako ste kaj? Sicer sem se nekako naspala, ampak bi še malo počivala, pa kaj ko nimam časa.........me obveznosti preganjajo.............. morem zdele hitro čoln na servis peljat, potem pa se zrihtat in iti v maribor na predavanja. Še prej pa k enmu profesorju na pogovorne ure, da dobim zopet naslov za še eno seminarsko nalogo................ v glavnem danes imam pa res popolnoma zaseden dan. Tk, da za nazaj vas zdele ne bom brala, mogoče kasnjeje, če ne pa zvečer.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 8:50:41
|
|
|
|
Vesnozaver
|
jutro! Balonchy kaj mi delas? jooojjj, res bojo kmalu greenpeace nasi sosedi klicali, da imajo nasedlega kita naslednji mesec bo pa res poln teh dobrot....njamsi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 8:54:10
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Balonchy mjamsi....a to si ti napekla? se da kak recept dobit, sploh tisti orehovi zvitki? Jaz sem se naspala, sem šla že ob pol desetih spat in sem spala do jutra k ubita, še na wc mi ni blo treba it
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 8:59:53
|
|
|
|
Balonchy
|
Ne morm si pomagat... Dans mi gre na sladko... in če že ne smem jest, lahk vsaj gledam!!! In NE - nisem jaz tega pekla... če že kaj spečem, so to bolj u izi stvarce ... Še najbolj se pa otepam peke piškotov, ker se mi zdi, da bi jih pekla 2 dni preden bi skledico napolnila... Valda bi vse sproti pojedla...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 9:03:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Balonchy zakaj ne smes jesti sladko? se opravicujem, ce si ze povedala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2008 9:17:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 9:20:08
|
|
|
|
Balonchy
|
Zakaj? Zato k sm tut jaz v nevarnosti, da mi kakega greenpeace-a ne pokličejo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 9:21:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Spet je sonček, uživajte, jutr je itak petekkkk Kje je ta sonček kolumbo??? Jst bi ga tut mal... Pa nogo hitr pozdrav... Mal si zmasiri mišico...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 9:24:31
|
|
|
|
Urša08
|
Balonchy tukej na gorenjskem imamo sončka Men tud zadnje čase paše sladko, bi kr z žlico nutelo jedla, pa čoikolado, piškote, ma vse kar bi najdla. Se poskušam mal nazaj držat, mamo še vse praznike pred sabo. Imam pa še 72 dnio do pdp.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 9:31:08
|
|
|
|
Vesnozaver
|
baloncyh aja, samoprepoved torej ja se mi zdi da kar grejo ti dnevi, tedni, da bomo kar naenkrat drzale nase . Meni se zdi, kot da mi se nic cisto 'kapnilo', vsake toliko pomislim: MAMA bom....nekomu bom mama....in kar ne morem prav dojet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 9:52:17
|
|
|
|
brkn83
|
zdej se pa moram odpraviti v maribor, tk da vas zapuščam, pa se javim zopet popoldan kaj. Ve pa kr pridno čvekajte, bom potem prebrala. Lep sončen dan vam želim.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 10:04:53
|
|
|
|
petrap
|
dan trbuškarce... kolumbo - ja petek je jutri ..ta teden je ekspresno minil, ker sem bla v pon doma... oprema za otročka - midva imava že vse večje stvari...oblekce po moje tud že skoraj vse..morm še pogledat kaj sem dobila, pa bom pol bl točno vedla...kupit je treba sam še kozmetiko, pa zase morm kupit kak nov modrček, pa spodnje perilo...pa mal morm še pogledat kaj naj bi imeli sabo v porodnišnici...aja pa en kufr si morm kupit, da bom mela kam zložit te moje stvari... jaz sem pa kar mal lačna..sem danes sam en navaden jogurt spila...morm si jit kaj kupit, ker so me tile piškoti čist u skušnjavo spravle...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 10:23:45
|
|
|
|
mala*
|
Dobro jutro! Ste spet naklofale... Jaz sem ravno po zajtrku in moram rečt da sem hotla pojest en sendvič ampak so me teli piškoti tok "zrajcali" da sem se odločila za marmelado!!Joj, jaz sem tudi tako sladkosneda, ampak se zadnje dni malo pazim ker me peče po sladkarijah zgaga kot hudič!!! Ej Kolumbo iz kje točno pa si ti? Petrap kar hitro v trgovino pa kej vase zbasat!!!Jest tko rada jem ker zmer začne pol otroček brcati 100na uro Imava pa tudi midva že posteljico, previjalno, lupinico,dekco, dva kombinezončka, 2dude...voziček mora biti enkrat v začetku decembra, cunjice bom pa ugodno odkupila od prijateljice ki ima 2meseca stara dvojčka in je kot naročeno!!!Ona je z otroki zaključila, jaz bom pa dobila vse kot novo ampak za pol ceneje!!! Brkn mirno in čim manj zgužvano vožnjo ti želim!!! Aja da ne pozabim Tanci za KUFETKA!!!!! Balonchy za ŠKOTKE!!! Boma, hm aja o nasedlem kitu raje ne bi... Katjusa si spa res pridna!!!Ampak malo pa le počij vmes, se dol usedi in nam kaj napiši!!!Moraš paziti nase in na bebiko!!! Majchy mislim da je blo mišljeno pohvalno tisto o tebi in čveki!!!Vesele smo da čvekate-imamo vsaJ PRIJETNO KAVICO ZJUTRAJ PREDEN VSE PREBEREMO!!! Ajvy tebi pa samo kapo dol, ker nas vedno čisto vse pokomentiraš!!!Res si kot ena BIG MAMA nad mamami!!! No to je to zaenkrat kar mi pade na pame, verjetno sem še marsikaj zgrešila tako da se opravičujem vsem, ki vjih nisem pokomentirala, ampak toliko strani-ne gre vse!!! AJa, polpeti so včeraj uspeli 100%!!!!TAKO DA ŠE 1X HVALA ZA RECEPT,hm, katera že??Aha ja ja KOLUMBO SEVEDA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Rabljena opremanada56Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?
Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (
36%)
Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (
26%)
Ne, otroske stvari večinoma podarim (
19%)
Ne, se ne ukvarjam s tem (
19%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!