|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
19.11.2008 21:57:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

res ste čveke, eno uro ne pogledam sem in že načvekate dve strani. Še dober, da ni sedaj tle majchy, ker potem bi jih bilo pa še nekaj zraven.
user posted image user posted image user posted image user posted image  tok počakite da vas do konca preberemuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.11.2008 21:57:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy- super da nam pokažeš malo! joj upam da bo mela naša tud tok laskovuser posted image user posted image pa ful je bla temna....

to pa res ja....so ji delale irokezo v P...ena starejša sestra je pa rekla: prav tebe sem čakala danes..da te malo sfriziram user posted image user posted image
NA tej prvi slikci je še vsa zatečena, pa mau rumena...samo če bi mi to kdo takrat kdo rekel mu ne bi verjela...ker mi je bila in ej najlepša na svetu....

So se ji pa full posvetlili lasje....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.11.2008 21:58:09   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Shuka....ne dam...kdo bo pa potem pel, plesal in mi kravžljal živčke user posted image user posted image
hvala user posted image
Sej bi jo sam za kak dan odpeljalauser posted image , da se ti malo spočiješuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.11.2008 21:58:24   
Pupka
Vidve ko omenjata starost... Moj jih ma 30, jaz nekaj manj... Ma je tak otrok po duši... In meni to ful odgovarja!
In pol se vsake tolko zresni in mi reče: "Pupa, zdaj bi se pa lahko pričela letom primerno obnašat"  user posted image user posted image In mene popade huronski smeh user posted image user posted image user posted image

In če mene vprašate človek, dokler v sebi ohranja otroka- živi!

In zadnje čase mi sodelavka večkrat reče:
Še dobro da prideš vsak dan, da se vsaj malo nasmejem!

Ker zdaj mam pa res take napade smeha daje groza... Vse mi je smešno in se ogromno presmejim in ogromno neumnosti izustim, tako da zabavam še druge!

Srečna nosečka, srečni otroci!

Zdaj sam čakam še malo, da neham delat pol bo pa to TO!

In si bom lahko pela... ZA PRAZNIKE SPET BOM DOOOOMA!! Ponavadi sem mogla delat, in to najslabše termine!

Naša pupka- moj pravi da bo pupka- je pa tudi poskočna da je včasih že kar malo strašljivo... Se mi zdi da bo kmali kje roko vn pomolila user posted image

In danes ne vem kako... ampak mi je po nekem čudnem spletu okoliščin uspelo da nisem nič kupla... Sem rekla da bom počakala na "atija" in bova pol skupaj kaj izbrala... Ampak ko sem vidla takega lepega pajacka...
IN TAKA LEPA OVČKA JE BLA GOR... IN PASAL BI TAKO PUPKI KOT FANTKU!

Ampak ne... to je bla huda preizkušnja... Vse ki vas grabi kakšna nakupovalna mrzlica v tej smeri najbrž razumete...

In ne vem zakaj se mi zdi, da sem že dooosti napisala... in da sem pričela z starostjo... In mislim da sem čist poanto sfulala user posted image

No,
Sunny
, jaz sem tudi mislila da si ti 24, pa sem pol na seznamu vidla da nisi user posted image

ker moj je že spraševal ktera si! user posted image user posted image Pa sem mu rekla da si stara ku jaz in najbrž te ne pozna user posted image user posted image

No, da vidimo zdaj kolko bo to "nalaganje" zneslo

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.11.2008 21:58:42   
claud
sunny- ja ime je 100% praviuser posted image je že udomačen....user posted image nama je res ful všeč in jo že kr poimenu kličeva...user posted image

ajvy- ja take smo babe...mala je že zdj ugotovila da je fajn met vse pr rokiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.11.2008 22:00:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

brkn, pazi zdej, majchy je pršla na rr...zdej se bo začelo...user posted image user posted image user posted image user posted image  Bodi ready steady za branje...user posted image user posted image user posted image user posted image
kva ste nesramne......sej nisem taka čvekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.11.2008 22:02:47   
Ajvy
Shuka...sej da nauš misnla ..ona bi takoj šla....taka je full odprta....
bi morale njo vprašat user posted image

pupka...res je ..mlad si kolkr je mlado srce in duša....leta nimajo nič s tem

Claud,..maš prav ja....veš kolk je to dobr ko sesava ..jst pobiram in ko se ozrem nazaj je že vse spet na tlehuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.11.2008 22:03:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

brkn, pazi zdej, majchy je pršla na rr...zdej se bo začelo...user posted image user posted image user posted image user posted image  Bodi ready steady za branje...user posted image user posted image user posted image user posted image
kva ste nesramne......sej nisem taka čvekauser posted image user posted image user posted image

jah..trebuškarca si v prvi vrsti...v drugi pa čvekauser posted image user posted image  to so same pohvale user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.11.2008 22:04:43   
claud
joj ajvy ti pa res nč ne razumeš- ona sam spravlja nazaj stvari na svoje mesto....ti pa vse frdirbašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.11.2008 22:05:21   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jah..trebuškarca si v prvi vrsti...v drugi pa čvekauser posted image user posted image  to so same pohvale user posted image user posted image
ne vem kok je kej pohvalno da se priklopim na rr in babe kar stran od računalnika letijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.11.2008 22:05:27   
Pupka
ajvy... hudimana, kaj ste ji dali lasuljo za slikanje gor al kaj user posted image user posted image

Kaki laski... To še nisem vidla... In kako luštno je nastavila prst na obraz! Cuker, res...
Po moje bo čez par let vsaj miss hawaian tropic user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.11.2008 22:06:20   
Ajvy

joj ajvy ti pa res nč ne razumeš- ona sam spravlja nazaj stvari na svoje mesto....ti pa vse frdirbašuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

no, no...sej boš vidla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.11.2008 22:06:55   
claud
Majchy si kj novga zvedla dons? memne ni blo- sm mela delo z umetnostjouser posted image pa sm kr pozabla na vseuser posted image

Jst sm tud za sunny mislila da je 24user posted image user posted image ....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.11.2008 22:07:27   
Čebel@
ajvy......mala je res cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
claud......full si lepo narisala.......obladaš punca.....danes te spet nisem videla-nama je tok  moril tam 2 uri sedeti da je joj

vas ne bom komentirala ker ste v parih urah naklofale 5 strani in sem že vse pozabila kaj sem prebralauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.11.2008 22:08:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

ajvy... hudimana, kaj ste ji dali lasuljo za slikanje gor al kaj user posted image user posted image

Kaki laski... To še nisem vidla... In kako luštno je nastavila prst na obraz! Cuker, res...
Po moje bo čez par let vsaj miss hawaian tropic user posted image user posted image

ne ne..to so kar njeni laski.....mi je sestra rekla-------. vi pa ne boste rabili une krtačke...upam ,da imaste glavnik user posted image user posted image

ja..že takrat je razmišljala user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.11.2008 22:08:14   
claud

A je to grožnja?user posted image user posted image
ah sj vem da bo živa pi....zderija po stanovanju, pa sj bomo preživel....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.11.2008 22:09:50   
sunny24
pupka, sej lahko tudi da se poznamo, tko, na videz s tojim. Če je pa prov biljenc, pa 100% pozna mojga tatu, k dela tam na elektro, tko da... 24 pa je moja lucky number in se zadnja leta vse ta lepo vrti okoli te cifre, tko da sm jo prpopala zravn (24 je moj roj.dan, 24. sva se dala z mojim skupaj, PDP imam 24., živela sem na cifri 24...)
In maš prov glede let! Mi2 se tudi še nisva "zresnla" in se ne obnašava letom primerno, pa kaj! Kam pa pridemo, če bomo resni in nč nasmejani in kake "neumne" ušpičli. Mene so pa na firmi malo čudno gladali, k sm zmiri en tak dobrovoljček bla, pa zmiri za kake neumnosti in smeh...Pa so se navadli in smo se pol režali skupi user posted image

majchy, malo te pa moremo hecat, no...user posted image user posted image user posted image   Sej ne zameriš, ne?user posted image

claud, mi2 pa se še kar nisva odločla za ime, tko, da pomojem bomo še na poti v P razmišljala in izbirala...Kar je meni všeč, mojmu ni in obratno...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.11.2008 22:09:57   
Čebel@

Majchy si kj novga zvedla dons? memne ni blo- sm mela delo z umetnostjouser posted image pa sm kr pozabla na vseuser posted image

nič nisi zamudila.....eno uro smo gledali diapozitive kako se doji potem je pa še eno uro zobarca razlagala da strogo nič dud in flašk in kok je dojenje zakon-nama je bilo žal da nisva na sredi pobegnila ker je bilo res kar nekiuser posted image ......si bolj koristnonaredila k si tko risalauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.11.2008 22:10:57   
Ajvy

A je to grožnja?user posted image user posted image
ah sj vem da bo živa pi....zderija po stanovanju, pa sj bomo preživel....user posted image

ne. to je realnost user posted image user posted image ampak je smešna...jst se sploh ne sekiram več..samo še na koncu dneva pobiram...ker drugače lahko samo to delam user posted image user posted image

ne, sej ni tak hudo....je pa res....nikoli ne veš kolk enih stvari iamš dokler ti jih en mali raziskovalec ne pomoli pod nosuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.11.2008 22:11:53   
Čebel@

majchy, malo te pa moremo hecat, no...user posted image user posted image user posted image   Sej ne zameriš, ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne vem ali bi vzela kot žaljitev ali kot pohvalouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.11.2008 22:12:01   
Maksi1
Dober večer punce.

Čisto nič vam ne bom napisala, ker ste me utrudile že s tem, ko sem morala prebrat, kaj ste vse napisale od včeraj zvečer od osme ure, ko sem vas zadnjič počekirala do sedaj.

Se tipkamo jutri.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
19.11.2008 22:13:53   
Pupka
No, svoj "štempl" sem pustila... Zdaj se je pa naša pikica zbudila in brca na vse strani kot da bi mela tri pare nog... Tak da grem kar v ležeči položaj! Čeprav mam neko čudno željo po še... Po pisanju, da ne bo pomote... Pa sem danes govorila 5 ur v službi, pa še doma ves popoldan... Je bil sin (5) tak hudo razpoložen da ga nisem dohajala!"

Je pa včeraj izjavil, da ne bo šel k zobozdravniku, ker on skrbi sam zase... Pa ga je babi vprašala da od kdaj pa to, pa je odgovoril: "Že od malega!"
Logično, ne! user posted image user posted image

Bodite pridne, počivajte če vam je dano... Pa kar čvekajte... Po možnosti kar na glas... Da boste mele jezike v dobri formi do poroda... Zna bit, da vam bo prav prišlo user posted image če bo kaka tečnoba kje okoli vas preveč pametna user posted image

PUPKA ZAPUŠČA RR! LAHKO NOČ

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
19.11.2008 22:14:23   
claud
Majchy- hvala....user posted image Ja pol pa še dobr da nisva pršla....ma sj pravim...še najbol je blo ko je blo od poroda, ostalo maš pa vse v revijah pa knjigah....

sunny- dvomim da bosta mella na poti v P razmišljat še o imenihuser posted image jst že zdj sam razmišljam in upam da ko bova šla v P da ne bo snega na cesti, pa da ne bo to ob 3,4h popoldne ko je največja gužva tuki v LJ...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
19.11.2008 22:14:42   
Ajvy
nočko user posted image  Maksi

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
19.11.2008 22:14:45   
Čebel@
punce jaz vas zapuščam.........me tok hrbet boli za pip.izdit........se tipkamo jutri......ne opravljite meuser posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!