Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 21:57:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 res ste čveke, eno uro ne pogledam sem in že načvekate dve strani. Še dober, da ni sedaj tle majchy, ker potem bi jih bilo pa še nekaj zraven. tok počakite da vas do konca preberem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 21:57:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- super da nam pokažeš malo! joj upam da bo mela naša tud tok laskov pa ful je bla temna.... to pa res ja....so ji delale irokezo v P...ena starejša sestra je pa rekla: prav tebe sem čakala danes..da te malo sfriziram NA tej prvi slikci je še vsa zatečena, pa mau rumena...samo če bi mi to kdo takrat kdo rekel mu ne bi verjela...ker mi je bila in ej najlepša na svetu.... So se ji pa full posvetlili lasje....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 21:58:09
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Shuka....ne dam...kdo bo pa potem pel, plesal in mi kravžljal živčke hvala Sej bi jo sam za kak dan odpeljala , da se ti malo spočiješ
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 21:58:24
|
|
|
|
Pupka
|
Vidve ko omenjata starost... Moj jih ma 30, jaz nekaj manj... Ma je tak otrok po duši... In meni to ful odgovarja! In pol se vsake tolko zresni in mi reče: "Pupa, zdaj bi se pa lahko pričela letom primerno obnašat" In mene popade huronski smeh In če mene vprašate človek, dokler v sebi ohranja otroka- živi! In zadnje čase mi sodelavka večkrat reče: Še dobro da prideš vsak dan, da se vsaj malo nasmejem! Ker zdaj mam pa res take napade smeha daje groza... Vse mi je smešno in se ogromno presmejim in ogromno neumnosti izustim, tako da zabavam še druge! Srečna nosečka, srečni otroci! Zdaj sam čakam še malo, da neham delat pol bo pa to TO! In si bom lahko pela... ZA PRAZNIKE SPET BOM DOOOOMA!! Ponavadi sem mogla delat, in to najslabše termine! Naša pupka- moj pravi da bo pupka- je pa tudi poskočna da je včasih že kar malo strašljivo... Se mi zdi da bo kmali kje roko vn pomolila In danes ne vem kako... ampak mi je po nekem čudnem spletu okoliščin uspelo da nisem nič kupla... Sem rekla da bom počakala na "atija" in bova pol skupaj kaj izbrala... Ampak ko sem vidla takega lepega pajacka... IN TAKA LEPA OVČKA JE BLA GOR... IN PASAL BI TAKO PUPKI KOT FANTKU! Ampak ne... to je bla huda preizkušnja... Vse ki vas grabi kakšna nakupovalna mrzlica v tej smeri najbrž razumete... In ne vem zakaj se mi zdi, da sem že dooosti napisala... in da sem pričela z starostjo... In mislim da sem čist poanto sfulala No, Sunny, jaz sem tudi mislila da si ti 24, pa sem pol na seznamu vidla da nisi ker moj je že spraševal ktera si! Pa sem mu rekla da si stara ku jaz in najbrž te ne pozna No, da vidimo zdaj kolko bo to "nalaganje" zneslo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 21:58:42
|
|
|
|
claud
|
sunny- ja ime je 100% pravi je že udomačen.... nama je res ful všeč in jo že kr poimenu kličeva... ajvy- ja take smo babe...mala je že zdj ugotovila da je fajn met vse pr roki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:00:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 brkn, pazi zdej, majchy je pršla na rr...zdej se bo začelo... Bodi ready steady za branje... kva ste nesramne......sej nisem taka čveka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:02:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Shuka...sej da nauš misnla ..ona bi takoj šla....taka je full odprta.... bi morale njo vprašat pupka...res je ..mlad si kolkr je mlado srce in duša....leta nimajo nič s tem Claud,..maš prav ja....veš kolk je to dobr ko sesava ..jst pobiram in ko se ozrem nazaj je že vse spet na tleh
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:03:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 brkn, pazi zdej, majchy je pršla na rr...zdej se bo začelo... Bodi ready steady za branje... kva ste nesramne......sej nisem taka čveka jah..trebuškarca si v prvi vrsti...v drugi pa čveka to so same pohvale
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:04:43
|
|
|
|
claud
|
joj ajvy ti pa res nč ne razumeš- ona sam spravlja nazaj stvari na svoje mesto....ti pa vse frdirbaš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:05:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 brkn, pazi zdej, majchy je pršla na rr...zdej se bo začelo... Bodi ready steady za branje... kva ste nesramne......sej nisem taka čveka jah..trebuškarca si v prvi vrsti...v drugi pa čveka to so same pohvale ne vem kok je kej pohvalno da se priklopim na rr in babe kar stran od računalnika letijo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:05:27
|
|
|
|
Pupka
|
ajvy... hudimana, kaj ste ji dali lasuljo za slikanje gor al kaj Kaki laski... To še nisem vidla... In kako luštno je nastavila prst na obraz! Cuker, res... Po moje bo čez par let vsaj miss hawaian tropic
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:06:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud joj ajvy ti pa res nč ne razumeš- ona sam spravlja nazaj stvari na svoje mesto....ti pa vse frdirbaš no, no...sej boš vidla...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:06:55
|
|
|
|
claud
|
Majchy si kj novga zvedla dons? memne ni blo- sm mela delo z umetnostjo pa sm kr pozabla na vse Jst sm tud za sunny mislila da je 24 ....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:07:27
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......mala je res cukerček claud......full si lepo narisala.......obladaš punca.....danes te spet nisem videla-nama je tok moril tam 2 uri sedeti da je joj vas ne bom komentirala ker ste v parih urah naklofale 5 strani in sem že vse pozabila kaj sem prebrala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:08:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka ajvy... hudimana, kaj ste ji dali lasuljo za slikanje gor al kaj Kaki laski... To še nisem vidla... In kako luštno je nastavila prst na obraz! Cuker, res... Po moje bo čez par let vsaj miss hawaian tropic ne ne..to so kar njeni laski.....mi je sestra rekla-------. vi pa ne boste rabili une krtačke...upam ,da imaste glavnik ja..že takrat je razmišljala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:08:14
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud joj ajvy ti pa res nč ne razumeš- ona sam spravlja nazaj stvari na svoje mesto....ti pa vse frdirbaš no, no...sej boš vidla... A je to grožnja? ah sj vem da bo živa pi....zderija po stanovanju, pa sj bomo preživel....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:09:50
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, sej lahko tudi da se poznamo, tko, na videz s tojim. Če je pa prov biljenc, pa 100% pozna mojga tatu, k dela tam na elektro, tko da... 24 pa je moja lucky number in se zadnja leta vse ta lepo vrti okoli te cifre, tko da sm jo prpopala zravn (24 je moj roj.dan, 24. sva se dala z mojim skupaj, PDP imam 24., živela sem na cifri 24...) In maš prov glede let! Mi2 se tudi še nisva "zresnla" in se ne obnašava letom primerno, pa kaj! Kam pa pridemo, če bomo resni in nč nasmejani in kake "neumne" ušpičli. Mene so pa na firmi malo čudno gladali, k sm zmiri en tak dobrovoljček bla, pa zmiri za kake neumnosti in smeh...Pa so se navadli in smo se pol režali skupi majchy, malo te pa moremo hecat, no... Sej ne zameriš, ne? claud, mi2 pa se še kar nisva odločla za ime, tko, da pomojem bomo še na poti v P razmišljala in izbirala...Kar je meni všeč, mojmu ni in obratno...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:09:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy si kj novga zvedla dons? memne ni blo- sm mela delo z umetnostjo pa sm kr pozabla na vse nič nisi zamudila.....eno uro smo gledali diapozitive kako se doji potem je pa še eno uro zobarca razlagala da strogo nič dud in flašk in kok je dojenje zakon-nama je bilo žal da nisva na sredi pobegnila ker je bilo res kar neki ......si bolj koristnonaredila k si tko risala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:10:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud joj ajvy ti pa res nč ne razumeš- ona sam spravlja nazaj stvari na svoje mesto....ti pa vse frdirbaš no, no...sej boš vidla... A je to grožnja? ah sj vem da bo živa pi....zderija po stanovanju, pa sj bomo preživel.... ne. to je realnost ampak je smešna...jst se sploh ne sekiram več..samo še na koncu dneva pobiram...ker drugače lahko samo to delam ne, sej ni tak hudo....je pa res....nikoli ne veš kolk enih stvari iamš dokler ti jih en mali raziskovalec ne pomoli pod nos
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:11:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, malo te pa moremo hecat, no... Sej ne zameriš, ne? sej ne vem ali bi vzela kot žaljitev ali kot pohvalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:12:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer punce. Čisto nič vam ne bom napisala, ker ste me utrudile že s tem, ko sem morala prebrat, kaj ste vse napisale od včeraj zvečer od osme ure, ko sem vas zadnjič počekirala do sedaj. Se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:13:53
|
|
|
|
Pupka
|
No, svoj "štempl" sem pustila... Zdaj se je pa naša pikica zbudila in brca na vse strani kot da bi mela tri pare nog... Tak da grem kar v ležeči položaj! Čeprav mam neko čudno željo po še... Po pisanju, da ne bo pomote... Pa sem danes govorila 5 ur v službi, pa še doma ves popoldan... Je bil sin (5) tak hudo razpoložen da ga nisem dohajala!" Je pa včeraj izjavil, da ne bo šel k zobozdravniku, ker on skrbi sam zase... Pa ga je babi vprašala da od kdaj pa to, pa je odgovoril: "Že od malega!" Logično, ne! Bodite pridne, počivajte če vam je dano... Pa kar čvekajte... Po možnosti kar na glas... Da boste mele jezike v dobri formi do poroda... Zna bit, da vam bo prav prišlo če bo kaka tečnoba kje okoli vas preveč pametna PUPKA ZAPUŠČA RR! LAHKO NOČ
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:14:23
|
|
|
|
claud
|
Majchy- hvala.... Ja pol pa še dobr da nisva pršla....ma sj pravim...še najbol je blo ko je blo od poroda, ostalo maš pa vse v revijah pa knjigah.... sunny- dvomim da bosta mella na poti v P razmišljat še o imenih jst že zdj sam razmišljam in upam da ko bova šla v P da ne bo snega na cesti, pa da ne bo to ob 3,4h popoldne ko je največja gužva tuki v LJ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:14:42
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko Maksi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 19.11.2008 22:14:45
|
|
|
|
Čebel@
|
punce jaz vas zapuščam.........me tok hrbet boli za pip.izdit........se tipkamo jutri......ne opravljite me nočko
|
|
|
katero ime bi izbraleroža03katero ime za fantkamatic (
25%)
luka (
36%)
ožbej (
16%)
jaka (
23%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!