Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:25:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša mmmm....spps kofi paše....sm še rogljiček....a mi ga pošlješ..... ma ne morem sam tebi mora pol bit fravštik za vse
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:26:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps, sedaj bnas pa spet razvajaš. A si jih sama naredila ali so Pečjakovi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:27:06
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša mmmm....spps kofi paše....sm še rogljiček....a mi ga pošlješ..... ma ne morem sam tebi mora pol bit fravštik za vse itak....sej sem sm dva vzela.....dobre si spekla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:28:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
jutro, spps; hvala za zajtrk, paše da te nekdo kdaj pa kdaj postreže No, evo lih na hitro da se javim; midva z Žigcem se sedaj odpravljava na pregled sluha in seveda nosu (zaradi krvavitev), pol mu grem kupit ene čeveljčke - take toplejše; pol ga pa peljem v varstvo, ker grem na masažo - poročam kako je blo. uživajte pa se beremo popoldan oziroma zvečer aja, naja, sem ti poslal ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:29:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, sedaj bnas pa spet razvajaš. A si jih sama naredila ali so Pečjakovi? jaz drugače pečem Pečjakove ta je pa slika iz neta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:32:04
|
|
|
|
mediuhec
|
dobro jutro ! ja, ja, počasi bo treba razmislit, kako pričarat božično vzdušje. jaz si vsako leto kaj pripravim. zdaj pa še delam čestitke (zraven pa malo gledam TV). punce, dajte potem pokazat kakšen ste punčke zašile. jaz sem se enkrat lotila medvedkov, na netu sem našla kroje. zdej kazala jih glih ne bi, ker mi je en rekel: kaj maš to? podgana? ojej! nafilala sem ga pa z rižem, pa se ni izšlo. šivi niso bili dovolj močni, pa je začel puščat. potem sem zamenjala s tisto peno - ko so bunde z njo nafilane (sem eno staro raztrančirala). midva sva pa včeraj naročila voziček! nama je rekla v BC da imajo akcijo (?) ta mesec -10% al kaj. malo mi je čudno, ker to nikjer nisem zasledila.... potem pa dobiš še -5% če daš gotovino. pridne bodite, čestitke vsem za preglede!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:32:25
|
|
|
|
helimaša
|
jst bi pa jutr mogla met pregled....pa so me včer klical in ga prestavl na pondelk....baje so mel enoo poplavo in glih jutr pridejo čistit....ma ja....kr neki....sm zato da bojo lahko doma.....že tko komi čakaš da vidš kaj si prdelal v enem mescu ....pol te pa odslovijo.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:34:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobrooooo juuuuutro !!!!!!!!! En šopek vam pošiljam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:35:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, sedaj bnas pa spet razvajaš. A si jih sama naredila ali so Pečjakovi? jaz drugače pečem Pečjakove ta je pa slika iz neta Jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:38:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobrooooo juuuuutro !!!!!!!!! En šopek vam pošiljam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:43:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
mediuhec - 10% popust od vrednosti vozička boš imela pri naslednjem nakupu.To ugodnost lahko pokoristiš do konca tega meseca.Za 5% gotovinski popust ,pa nisem slišala ,ker sem ta teden hodila poteljice plačat,pa ni bilo nič manj za plačat ,pa iz akcijskega progama tud ni bilo.Še ,pa tako čakam na jogije ,pa bom vprašala saj zgubit nimam kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:47:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - pa to mi delaj.Do marca bom že skapirala kakšen program moram imet naložen,da bom lahko poslala tako bogat šopek .Hvala no še lepše se počutim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:53:20
|
|
|
|
janaja
|
Dobro jutro babuške, spps- hvala za zajtrk je bil res dober No in še podatki o naši morfologiji: kg +2,5 trebušček oz. trebuh ( me bo razgnal do konca) 113 cm imeli bomo ( fantje bodo prevladali , smo sicer po tihem upali na punčico, ampak bo tud vredu) naslednji pregled 19.12 Pa še sladkor mi bodo dali pregledat, pravijo da je mali za 2 tedna večji , upam da se ni kaj za bojčkat In ve, vidim da veselo čvekate, bušiji pridno rastejo, smo že čez polovico , en dva tri bo tu marec in naši Men se je danes ponoč sanjal, da je moj prinesel malega iz porodnišnice in jaz sem ga doma čakala , pol pa pogledam v lupinco in je mel full moderno rakezo narjeno ( tamal namreč ) , to pa so sanje.... Lepo se in imejte
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:54:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - dvigni rit sooooonnncccceee je zunaj.Zvečer bi tračkala ,zdaj ,pa spala.Ko men kompjuter dela te ti spiš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:55:08
|
|
|
|
dana
|
Dan punce! Kolk ste pridne za pisat Jaz sem imela podaljšan vikend zaradi migrene , tako da do računalnika tudi priti nisem hotela. V nosečnosti sem imela zdaj že 3x napad migrene. Najhujš je to ker ne smem vzeti nobenih tablet, razen lekadola, ki mi pa itak nič ne pomaga. Tako da se mi potem zavleče na 2 dni, da pridem k sebi. In sem kar bolniško vzela. Sem se vsaj naspala. Vidim, da že tečejo debate o okraševanju. Pri nas je največje veselje ko mož in sin postavljata jaslice in krasita smrekco, kaj drugega pa ne; jaz pa piškote pečem Ampak do tam je še 1 mesec. Zdaj sem v akciji nabave za Miklavža, ker se tudi samo takrat obdarujemo. Drugače pa kar vozim iz tedna v teden. Me včasih že prime da bi zatežila za bolniško da bi bla doma, po drugi strani bi mi blo pa dolgčas doma. Tako da dokler bo šlo, bom kar hodila v službo. Večjih težav nimam, razen z zaprtjem. Za srečanje pa vidim da bo kar 5. obveljal. Jaz takrat žal ne morem, ker je predvečer Miklavža in imamo takrat tak običaj, da Miklavž hodi od hiše do hiše, tako da tega ne smem zamuditi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:00:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - pa to mi delaj.Do marca bom že skapirala kakšen program moram imet naložen,da bom lahko poslala tako bogat šopek .Hvala no še lepše se počutim. tu imaš link pa klikni na željeno slikco in jo kopiraj,nato pa prilepi v forum
< Sporočilo je popravil spps -- 20.11.2008 9:02:25 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:01:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - dvigni rit sooooonnncccceee je zunaj.Zvečer bi tračkala ,zdaj ,pa spala.Ko men kompjuter dela te ti spiš. dobro jutro,.. sem glih pri zajtrku ostala. je spps poskrbela zato. Sem full slabo spala ponoči, pol pa sem malo zategnila zjutraj,dokler ni sonce v spalnico vdrlo.. Tak da sem že gor prebujena in zbujena zdaj pa grem malo pospravljat, ker je huje kot pri c.... . Je res boljše da delaš, pol nimaš časa razmetat, ko pa sem doma pa delo samo prelagam...pol pa se nakopiči.. Tak da če ima katera čas.. dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:01:22
|
|
|
|
mediuhec
|
mediuhec - 10% popust od vrednosti vozička boš imela pri naslednjem nakupu hm ja, nama je včeraj malo drugače razlagala. sem že zblojena od teh "popoustov". pa teh 10% vrednosti nakupa lahko koristiš v naslednjih 10 dneh! (se pravi zdaj boziček, ptoem pa to predložiš za lupinico ali kaj drugega)- nekaj se že prišpara, ane?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:01:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja spps- hvala za zajtrk je bil res dober zajtrk naj bi bil najpomembnejši obrok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:05:26
|
|
|
|
mediuhec
|
sem mogla še sama probat s temi animacijami. pošiljam vam mladiča od mediuhca (pleničarja)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:06:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa grem malo pospravljat, ker je huje kot pri c.... . Je res boljše da delaš, pol nimaš časa razmetat, ko pa sem doma pa delo samo prelagam...pol pa se nakopiči.. Tak da če ima katera čas.. dobrodošla. jaz tud iščem prostovoljca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:07:01
|
|
|
|
tasa_m
|
meni pa ne gre... hjoj zdaj pa bom glih računalnik zabisala nekam.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:08:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa grem malo pospravljat, ker je huje kot pri c.... . Je res boljše da delaš, pol nimaš časa razmetat, ko pa sem doma pa delo samo prelagam...pol pa se nakopiči.. Tak da če ima katera čas.. dobrodošla. jaz tud iščem prostovoljca no pol pa zamenjajva Verjetno se itak nebo nobena javla..ni take pogumne tu gor. Hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:09:17
|
|
|
|
tasa_m
|
ne, ne, ne pa ne gre!!! kuj prazno mi pošlje, čeprav dam prilepi!! Ne, nebom se več jezla z tem..ni mi usojeno..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?