|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: treba je naprej
19.11.2008 14:20:57   
ronja
Ronja preveč matematično gledaš na prevaro.

Saj nisem mislila 50-50 dobesedno, samo da imamo vpliv na tistega, s katerim živimo in smo si ga sami izbrali... Lahko dopuščamo vsakršno ravnanje, lahko pakiramo kufre zaradi drobtin na mizi... Vsak ma drugje mejo, enim je važno to, drugim drugo... Ampak navadno se luknja v odnosu, da nekdo tako drastično reagira kot s prevaro, pokaže že prej v odnosu, pa samo tega ne vidimo...

Je pa odnos po moje nihanje v vseh možnih smereh: enkrat se en bolj trudi, drugič drugi, enkrat je en bolj odgovoren za nastalo sranje, drugič drugi... Vendar pa tudi če ostajaš v nasilnem odnosu, si kriva za to, da pač to dopuščaš, da ostajaš... Ker izbiro imamo vedno, včasih ni najlažja, ampak vedno obstaja.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.11.2008 14:26:59   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ssevin, varajo tudi user posted image , pri obojih je isto. jaz pravim samo, da kot njegova partnerica imam vpliv na to, ali on hoče ali noče. To je tisti moj del odgovornosti.

Itak da govorim za oba spola enako. Vem jaz kaj ti govoriš, jaz sem tudi včasih tak mislila. Ne vem zakaj, ne mislim več. Pa varane pri meni ni bilo nikoli prisotno, ne da bi vsaj jaz vedela. Kaj pa vem...saj verjamem, da moški pomisli na svojo drago doma, samo ne v kontekstu če zaradi nje sme ali ne sme..po moje pa bolj moški pomisli na svoje otroke, če jih ima, kot pa na žensko. Če že mora kdo vplivat na njegovo odločitev so po moje prej v prvi vrsti otroci. Ampak še vedno pravim, tisto kaj vpliva na njegovo odločitev je samo "vonj" druge lulike in nikakor ne njegova žena.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.11.2008 14:30:36   
RayBan

. Da pa res vara, je pa po navadi nekaj narobe. ne glede na spol.

Naivno razmišljanje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.11.2008 14:30:56   
ronja
tisto kaj vpliva na njegovo odločitev je samo "vonj" druge lulike in nikakor ne njegova žena.

Torej praviš, da bi v bistvu vsi moški takoj prevarali svoje drage, samo da bi prava ženska mimo prišla?user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.11.2008 14:31:36   
ssevin

Ampak navadno se luknja v odnosu, da nekdo tako drastično reagira kot s prevaro,

Tudi to ti hočem povedat. Verjemi, seks za nobenega  ni drastičen, ampak prej fantastičen. Pa če je to s svojo ženo ali eno tretjo žensko. Seks je seks in samo enkrat se živi. Ker prevara je ipak seks in ne verjamem da je to moškim vsaj tako drastično kot recimo tebi ali pa meni.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.11.2008 14:33:56   
ronja
Naivno razmišljanje.

Priznamuser posted image . Ampak dokler sva oba tako naivna, se mi zdi, da sva bolj srečna od vseh realistov/pesimistov, ki povsod vidijo prevare in merjenje moči in druge boje med spoloma...
Poznam nekaj primerov, kjer je eden od partnerjev varal, pa je bilo vedno nekaj narobe. nekateri so ostali skupaj in predebatirali zadeve, nekateri so ostali skupaj, ker partner ni izvedel, nekateri so šli narazen... Ampak ne poznam pa nobenega primera, kjer sta se imela super krasno, pa je on/a kar iz nenada začel varat...

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.11.2008 14:34:40   
ssevin

tisto kaj vpliva na njegovo odločitev je samo "vonj" druge lulike in nikakor ne njegova žena.

Torej praviš, da bi v bistvu vsi moški takoj prevarali svoje drage, samo da bi prava ženska mimo prišla?user posted image

Seveda. Ne samo prava, taka usodna za njega. Eni niti ne rabijo prave, samo da je lulika. Eni pa pač padejo na  bolj prefinjene, atraktivne..pa vseeno na koncu padejo. Okreće se kolo sreće...uzmi šta ti život pruža, bi rekla moja dobra kolegica.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.11.2008 14:35:54   
ronja
ne verjamem da je to moškim vsaj tako drastično kot recimo tebi ali pa meni

Hm, meni se zdi, da bi moj lubi bolj trpel, če bi ga prevarala, kot jaz, če bi me on. Težko je teoretizirat, ampak občutek po tem, kako razmišljava,... on je veliko bolj konzervativen okoli tegauser posted image .

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.11.2008 14:37:47   
ronja
Seveda. Ne samo prava, taka usodna za njega.

ja, če je pa tako, se je pa itak brezveze sekirat okoli prevare, ker v pravih rokah bi torej vsi varali in torej ne moreš dobit takega, k ne biuser posted image .

Zakaj potem sploh s kom bit, če veš, da bi se razšla, če bi te prevaral, hkrati pa misliš, da bi čisto vsak moški varal, če bi srečal njemu dišečo žensko?

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.11.2008 14:37:51   
ssevin

Ampak ne poznam pa nobenega primera, kjer sta se imela super krasno, pa je on/a kar iz nenada začel varat...

Če ne poznaš, ne pomeni, da ne obstaja. Sicer pa je takšnih primerov zelooo dosti. Saj pravim, če mu diši mu, če ne pa ne.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.11.2008 14:39:54   
aiwich

to, da je nekaj narobe v zvezi, sta itak vedno kriva oba

s tem sem strinjam.
ampak za varanje pa nikakor ne. ni nobenega opravičila. nema.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.11.2008 14:40:07   
nicimoja
Kdor vara, vara z razlogom!Jaz tipu nikoli več ne bi mogla zaupat,opravičilo gor al dol, noseča ali ne, poročena ali ne...

Dodajam svoj podpis.

Nikoli ne bi mogla živeti več z njim, ne bi mu dopustila, da se me dotakne, NI ŠANS. Sem preveč občutljiva, dobra, skrbna, sicer premalo samozavestna, da bi si to zaslužila.

Srečno pa tebi!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.11.2008 14:41:12   
ssevin

[Hm, meni se zdi, da bi moj lubi bolj trpel, če bi ga prevarala, kot jaz, če bi me on.

Seveda da bo on bolj trpel, če pa si ti ta, ki je doživela več orgazmov  user posted image
Če bi tebe moški prevaral, njemu pač ne bi bilo to drastično, kolikor bi bilo za tebe, to ti pravim.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.11.2008 14:41:15   
Zamima
Dobra si, da lahko greš čez kaj takega, resno. Jaz nikoli več ne bi mogla zaupat, če bi zamujal bi bila živčna, če bi bil nedosegljiv,... ufff, preveč Če-jev zame.

No, vsekakor držim pesti, da vam uspe, in da te ne prizadene več.user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.11.2008 14:43:24   
ssevin

Zakaj potem sploh s kom bit, če veš, da bi se razšla, če bi te prevaral, hkrati pa misliš, da bi čisto vsak moški varal, če bi srečal njemu dišečo žensko?

Zakaj pa ne bi bila z moškim zaradi tega? Veš kaj rade volje preživim z nekom 15, 20 let pa me prevara na koncu. Pa kaj zdaj. To ti je život, sve je to za ljude.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.11.2008 14:59:17   
ronja
ssevin, saj sem napisala: on bi verjetno bolj trpel, če bi ga jaz prevarala kot pa bi jaz trpela, če bi me on prevaral.
Več orgazmov bom pa verjetno res jaz doživela, ampak za ot pa itak sam poskrbiuser posted image , tu nimaš kaj, anatomija nam to omogoča, njim pa ne (razen nekih tantra variant, ampak tisto ni glih za vsak dan)

ssevin, torej bi ti bila še naprej s tem moškim ali ne? ker če bi, potem sva itak na isti straniuser posted image - no, odvisno od situacije, ampak v principu samo zato verjetno ne bi kar vrgla 10 let stran... meni bi bilo škoda nadaljnjih 10 let, ko bi se lahko imela super z njim...

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.11.2008 15:13:43   
ssevin

ssevin, saj sem napisala: on bi verjetno bolj trpel, če bi ga jaz prevarala kot pa bi jaz trpela, če bi me on prevaral.
Več orgazmov bom pa verjetno res jaz doživela, ampak za ot pa itak sam poskrbiuser posted image , tu nimaš kaj, anatomija nam to omogoča, njim pa ne (razen nekih tantra variant, ampak tisto ni glih za vsak dan)

ssevin, torej bi ti bila še naprej s tem moškim ali ne? ker če bi, potem sva itak na isti straniuser posted image - no, odvisno od situacije, ampak v principu samo zato verjetno ne bi kar vrgla 10 let stran... meni bi bilo škoda nadaljnjih 10 let, ko bi se lahko imela super z njim...

Ne da se mi več, sori. Fajn bodi.user posted image  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.11.2008 15:20:52   
peugeot
Bom še jaz pokomentirala na to temu.
Tudi mene je prevaral-ja in sem mu oprostila, ker ga imam rada(preveč).
Veliko sva se prepogovorjala o tem, zakaj je do tega prišlo, pa mi enostavno ni znal ponuditi pravega odgovora...in mi tudi nihče ne more reči, da je to zaradi tega, ker doma nisva imela spolnih odnosov urejenih - še več(pa ne da se hvalim)-to kar sem mu (oz mu še vedno) nudila, mu tista s katero se je nekajkrat dobil ni nudila....jo je imel rad? še zdaleč ne. Sva se doma prepirala? Ne. Kaj je razlog? NE VE. Enostavno je takrat tisti trenutek "pozabil" (grozno, kajne), da sem jaz doma in se je predal, ker se pač je. Pa ne, da opravičujem dejanje - še zdaleč ne, ker so to stvari, ki hudičevo bolijo.
Ampak vem pa eno stvar in sem mu jo tudi povedala, ko sva reševala probleme - naslednjič (upam, da tega ne bo), ko izvem, za tak njegov podvig, se nimam namena in ne volje več okoli tega pogovarjati, ker je stvar čisto jasna - jaz grem. In samo od njega je odvisno, kaj mu je sedaj prioriteta - jaz ali zgolj sex z "neznanko" in sam se mora odločiti, kakšno življenje želi naprej živeti.

< Sporočilo je popravil peugeot -- 19.11.2008 15:23:24 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.11.2008 15:52:22   
arabela*
Točno to! In del razloga je navadno drugi partner oz. tisto nekaj, kar manjka v odnosu. Če to pokrpaš, odpade razlog -> ni več varanjauser posted image , lahko zaupaš.

se popolnoma strinjamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.11.2008 16:06:36   
ronja
Huh, vsaj enauser posted image . Mi je kar kamen padel, da nisem edina čudnauser posted image .

Dostikrat ženske MISLIJO, da je vse v redu, moški, pa nočejo povedat, da ni, ker se pač "ne marajo kregat". In takrat je dostikrat rezultat prevara. Ni pa nujno, da nekaj ne štima v seksu, saj je še kup drugih problemov...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.11.2008 17:01:43   
kaya2007
Sigurno ne bo nikoli več enako kot je bilo

to se pogosto zgodi tudi samo od sebe, ni nujno da je varanje vmes. nekateri so dali čez varanje in bili potem veliko bolj srečni skupaj, kot pa npr. kakšen par, ki se mu sploh ni zgodilo kaj tako drastičnega, ampak je veza pač "usahnila". vsak dogodek je tak, kot si ga sam narediš v svoji glavi, zato kar pogumno naprej, če si se tako odločila!

(odgovor članu kaličopkica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.11.2008 19:05:00   
aiwich

Huh, vsaj enauser posted image . Mi je kar kamen padel, da nisem edina čudnauser posted image .

heheheuser posted image
sej jz se čist strinjam s tabo. itak sta oba kriva če nekaj ne štima pa da pripelje do tega... samo če gre on čez mejo pravim, da ni ženska kriva (ali obratno)... no in pač spet kokr kdo kje mejo postav...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.11.2008 23:48:22   
picola1
Joj, ronja, kok sva si midve podobne!!!! Razmišljam popolnoma isto kot ti!
Varanje je samo posledica skrhanih odnosov med partnerjema. Če imaš čudovito ženo doma (ali pa moškega) s katerim se čudovito ujameš...zakaj bi šel drugam? To je isto, kot če bi imel v Šparu krasno mleko za 5 centov, v Mercatorju pa eno zanič za 50€...user posted image predvidevam, da bi Mercator kmalu propadel...

Ženske, dejte mal vaše stereotipe o moških predelat, no...Niso vsi kurbirji (v bistvu jaz dojemam takšne tipe za zasvojene z seksualnostjo) al pa kej. Če pa ve še niste srečale takšnega, ki vas ne bi prevaral s prvo 'usodno', ki bi prišla mimo, to še ne pomeni, da jih ni...Glede na to, kako razmišljate, se sploh ne čudim, če imate takšne moške doma.
Jaz sem tut včasih razmišljala podobno...in takšne tudi imela...Pač vzorci od doma...Dokler nisem srečala sedanjega in šele takrat sem ugotovila, kaj to res pomeni imeti človeka, ki te ljubi, ob sebi (in ki ti ljubiš njega)...

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.11.2008 0:00:09   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: aiwich

heheheuser posted image
sej jz se čist strinjam s tabo. itak sta oba kriva če nekaj ne štima pa da pripelje do tega... samo če gre on čez mejo pravim, da ni ženska kriva (ali obratno)... no in pač spet kokr kdo kje mejo postav...

Sej ronja ne pravi, da je ženska kriva za prevaro (al pa moški, no)...Pravi samo to, da je recimo temu so-kriva. Odogovoren je pa itak zgolj in samo tisti, ki je prevaral. Ona pač izhaja iz tega, da je pervara posledica načetih odnosv. In prepirat se pač en sam ne more, a je tako. In partnerja najdeš itak iz določenih razlogov točno tega, kot ga najdeš...Se pravi, da sta oba približno isto kriva za nesoglasja v odnosu (tut, če se ne kregaš, je veza lahko polna nesoglasij-jih pač samo ne rešujeta, ampak sta tiho-spet oba ali pa samo eden...samo ponavadi eden kriči, eden je pa tih...)...In če sta oba približno isto kriva za nesoglasja, potem je tisti ta drugi so-krivec za prevaro....Še enkrat povdarjam...odgovornost je pa res potem na koncu samo od tistega, ki prevara...Lahko bi komot reku...lej, jaz ne morem več tako, pejva narazen...in šele potem bi šel z nekom drugim...Lahko bi rekel...lej, če ne bova nič naredila v najinem odnosu, te bom prevaral, ker nisem srečen in ker rabim eno spremembo... al pa ker že pol leta nisva seksala ipd...
Ja, to pa je samo in zgolj njegova odgovornost.
Samo tudi jaz še vedno mislim, da ljudje so samo ljudje (ja, tudi moške uvrščam v to skupinouser posted image ...) In delamo napake.In nekateri smo celo takšni, ki jih želimo tut popravit, če vidmo da smo zajebal. In to iskreno. In teh napak potem več ne ponavljamo. A tisti, ki trdite, da če bo prevaral enkrat, bo še večkrat...potem v bistvu trdite to, da ljudje vedno delajo ene in iste napake in se niso zmožni spremenit...(potem to btw trdite tut zase) Priznam...vse preveč je res takšnih primerov...sam so tut drugačni...In zarad teh drugačnih primerov, bi jaz svojemu dragemu dala še eno šanso. Ampak res samo še eno...In še to samo in zgolj takrat, ko bi šla na eno orng zakonsko terapijo, da ugotoviva, zakaj je do tega sploh prišlo...To je rumeni karton...Naslednjič pade rdeči in si ven iz igre...

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.11.2008 7:03:54   
kaličopkica
Seveda vem,da pogrevanje starih stvari nima smisla se strinjam.Ampak včasih ,ko grem spat ,ko solze same začnejo teči,ko ne morm nehat(a je to izsiljevanje)jokat takrat vidim,da je njemu hudo še mnogo bolj.lahko oprostiš,lahko preboliš ampak nikoli ne pozabiš.Jst se bom potrudila,da bi nam uspelo,ker si to zares želim in vem,da je to edina pametna rešitev.Komaj čaka najino štručko kako naj ga prikrajšam za to srečo?Naredu je napako in upam,da se ne ponovi,ker takrat ne bo več poti nazaj.Ampak,ko vidim njegov obraz ,ko dete brca in izvaja svoje akrobacije mislim,da ne bo na to nikoli več pomislil.Vem da moškim ugaja,če jih kakšna pogleda amak je treba vedt do kje je meja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?