picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aiwich IZVIRNO SPOROČILO: ronja Huh, vsaj ena . Mi je kar kamen padel, da nisem edina čudna . hehehe sej jz se čist strinjam s tabo. itak sta oba kriva če nekaj ne štima pa da pripelje do tega... samo če gre on čez mejo pravim, da ni ženska kriva (ali obratno)... no in pač spet kokr kdo kje mejo postav... Sej ronja ne pravi, da je ženska kriva za prevaro (al pa moški, no)...Pravi samo to, da je recimo temu so-kriva. Odogovoren je pa itak zgolj in samo tisti, ki je prevaral. Ona pač izhaja iz tega, da je pervara posledica načetih odnosv. In prepirat se pač en sam ne more, a je tako. In partnerja najdeš itak iz določenih razlogov točno tega, kot ga najdeš...Se pravi, da sta oba približno isto kriva za nesoglasja v odnosu (tut, če se ne kregaš, je veza lahko polna nesoglasij-jih pač samo ne rešujeta, ampak sta tiho-spet oba ali pa samo eden...samo ponavadi eden kriči, eden je pa tih...)...In če sta oba približno isto kriva za nesoglasja, potem je tisti ta drugi so-krivec za prevaro....Še enkrat povdarjam...odgovornost je pa res potem na koncu samo od tistega, ki prevara...Lahko bi komot reku...lej, jaz ne morem več tako, pejva narazen...in šele potem bi šel z nekom drugim...Lahko bi rekel...lej, če ne bova nič naredila v najinem odnosu, te bom prevaral, ker nisem srečen in ker rabim eno spremembo... al pa ker že pol leta nisva seksala ipd... Ja, to pa je samo in zgolj njegova odgovornost. Samo tudi jaz še vedno mislim, da ljudje so samo ljudje (ja, tudi moške uvrščam v to skupino ...) In delamo napake.In nekateri smo celo takšni, ki jih želimo tut popravit, če vidmo da smo zajebal. In to iskreno. In teh napak potem več ne ponavljamo. A tisti, ki trdite, da če bo prevaral enkrat, bo še večkrat...potem v bistvu trdite to, da ljudje vedno delajo ene in iste napake in se niso zmožni spremenit...(potem to btw trdite tut zase) Priznam...vse preveč je res takšnih primerov...sam so tut drugačni...In zarad teh drugačnih primerov, bi jaz svojemu dragemu dala še eno šanso. Ampak res samo še eno...In še to samo in zgolj takrat, ko bi šla na eno orng zakonsko terapijo, da ugotoviva, zakaj je do tega sploh prišlo...To je rumeni karton...Naslednjič pade rdeči in si ven iz igre...
|