|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   treba je naprej
19.11.2008 12:38:41   
kaličopkica
no kot sem že enkrat napisala me je moj prevaral pa sem mu oprostila še vedno boli ampak vem,da bi bolj trpela ,če mu ne bi dala še ene priložnosti.Čez tri tedne imam rok in komaj čakam,da bomo trije.nikoli ne bom pozabila in verjamem,da tudi on ne bo,ker mu ne dovolim,da se dela,da je to mimo,ker ni ampak se trudimo.Upam,da nam bo uspelouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: treba je naprej
19.11.2008 12:39:36   
Najaa
user posted image

Upam, da vama uspe.

(odgovor članu kaličopkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2008 12:41:53   
uwaga
Verjamem da vam bo uspelo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2008 12:43:28   
kaličopkica
Hvala.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2008 12:44:10   
Maleal
Vso srečouser posted image user posted image ,sam nikoli ne bo zaupanja,verjemi.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2008 12:45:08   
kaličopkica
Tega nobeni ne privoščim vem pa ,da nas je veliko in to me res žalosti.

Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2008 12:48:44   
kaličopkica
Sigurno ne bo nikoli več enako kot je bilo.Tega se zavedam, on pa še bolj.Ampak morva poskusit,ker drugače nima smisla.Vem,da bo težko ampak sem pripravljena na vse

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2008 13:00:28   
MAŠKA
pa sem mu oprostila še vedno boli

Seveda ne boš nikoli pozabila. Ampak, če bo on pamaten in če bo tebi uspevalo s tem živet, je to največ kar si lahko storila, da bo vaša družinica srečna. In ne priporočam ti, da prepogosto pogrevaš stare stvari. Če si se odločila, da oprostiš, mislim, da je bolje, da ne odpiraš prepogosto starih ran in ne načenjaš vedno znova te  - za vajin odnos -   tako boleče teme.

Držim pesti, da vam uspe!

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2008 13:15:13   
ronja
Sigurno ne bo nikoli več enako kot je bilo

Predvsem zato, ker bosta imela user posted image user posted image .
če si se odločila za zvezo, potem predebatirajta, kar te še mori, magari večkrat, vendar pa mu ne meči ves čas tega naprej, ker bo sicer mel on vsega poln kufer - češ, kaj mi je pa tega treba, če me ne mara, pač grem... Ne sme ti bit zdaj to en backup, za vsakič ko boš ti nekaj zasrala - češ, kaj, ti si pa mene prevaral! Ker  s tem boš 100% uničila zvezo...

Poleg tega, ne glede na večinsko mnenje na tem forumuuser posted image , je v življenju še vse kaj drugega preizkušenj kot samo prevare. In vse velike preizkušnje lahko ravno tako bolijo! Tudi odtujenost! Tudi to, da se ne moreš zanest nanj, da bo pazil otroka! Tudi to, da vozi ko divjak in vedno cvikaš zanj in za otroke, če se vozijo z njim... Vendar se prevara smatra kot posebna kategorija. Pa ni. Je problem, kot vsi ostali. Velik in zahteva precej napora iz obebh strani, da se gre čez, ampak ravno tako premagljiv kot vsi ostali.

Nekateri ne bi prenesli nobenega problema, bi šli rajši takoj narazen in ti so navadno sami. Nekateri prenesejo še več kot lahko nesejo in hodijo v modricah okoli... Nekateri smo vmes. Kje so tvoje meje, veš ti. Ne dovoli, da ti jih postavljajo drugi. Boli, ja, seveda boli, ampak bolijo tudi druge stvari, boli to, da pozabi na tvoj rd ali obletnico poroke, sploh če vsako leto (sem videla pri tašči, kako je jokala...), boli če te ne podpira v službi, boli, če noče met več otrok, tebe pa noro matra, da bi imela še vsaj 2... Boli milijon stvari, vendar pa se marsikaj da rešit in če veš, da tvoj primer ni nekaj strašno posebnega, kar se ne bi nikomur dogajalo, veš, da bolijo tudi druge stvari, potem boš tej prevari vzela tisto moč, ki jo še vedno ima nad tabo! In potem boš lahko šla naprej in bolj svobodno zadihala! in mu zaupala.

Zaupanje se lahko spet vzpostavi, vzorec vedenja se lahko spremeni, če se spremenita partnerja in posledično odnos. Ampak če bo ta njegova napaka v prihodnosti tvoj jocker, potem zaupanja ne bo, ne iz ene ne iz druge strani...

Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2008 13:22:10   
annya
Kdor vara, vara z razlogom!Jaz tipu nikoli več ne bi mogla zaupat,opravičilo gor al dol, noseča ali ne, poročena ali ne...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2008 13:31:27   
ronja
Kdor vara, vara z razlogom!

Točno to! In del razloga je navadno drugi partner oz. tisto nekaj, kar manjka v odnosu. Če to pokrpaš, odpade razlog -> ni več varanjauser posted image , lahko zaupaš.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2008 13:39:26   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Točno to! In del razloga je navadno drugi partner oz. tisto nekaj, kar manjka v odnosu. Če to pokrpaš, odpade razlog -> ni več varanjauser posted image , lahko zaupaš.

Eh ronja pa ja kje ne verjameš temu?? Tisti, ki hoče okusit koga drugega, bo našel nov razlog, brez skrbi. Ma si ga bo že namislil, če že slučajno res kao ne obstaja.

< Sporočilo je popravil ssevin -- 19.11.2008 13:43:42 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2008 13:46:28   
ronja
Tisti, ki hoče okusit koga drugega, bo našel razlog, brez skrbi.

Bo, če je bil to razlog, da je varal. Vendar pa sem prepričana, da varajo ljudje še iz drugih razlogov, še pogosteje kot samo zato, ker so enostavno k****rji... Mislim, da v osnovi nismo slabi, da pa vseeno delamo napake (torej slabe stvari, ki nekoga prizadanejo.) Včasih ne gre drugače, drugič pa se enostavno zmotimo v presoji ali pa nič ne mislimo. Takrat po moje, se zna zgodit marsikaj, kar človek obžaluje...

Lubiju toliko zaupam, da vem, da si ne bo šel izmišljevat razlogov, zato, da bi lahko varal. če bi si to ves čas želel, bi tako že vedela. Če si bo to nekoč zaželel pod določenimi okoliščinami, pa verjamem, da bo imel nek razlog. In ne vem, zdi se mi, da ta razlog ni dovolj, da bi zavrgla vse, kar čutim do njega...

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2008 13:51:09   
Mišni

To pa res ni nujno tako. Enim je to kot en hobi. Spet drugi podleže osvajanju kake seksulje. Pri tretjem je pa res lahko kaj narobe v zvezi, ampak tudi za to si je lahko sam kriv.

Druugače se pa meni tudi prevara ne zdi ne vem kako zelo blazno huda stvar. Se zgodi, ni fajn, ampak še kaj hujšega se tudi lahko zgodi.

V bistvu mislim, da ni veliko zvez, kjer bi si bila partnerja zvesta do groba. Posebno če sta od najstniških let skupaj. Samo da se kje izve, drugje pa ne.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2008 13:55:41   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

To pa res ni nujno tako. Enim je to kot en hobi. Spet drugi podleže osvajanju kake seksulje. Pri tretjem je pa res lahko kaj narobe v zvezi, ampak tudi za to si je lahko sam kriv.

Druugače se pa meni tudi prevara ne zdi ne vem kako zelo blazno huda stvar. Se zgodi, ni fajn, ampak še kaj hujšega se tudi lahko zgodi.

V bistvu mislim, da ni veliko zvez, kjer bi si bila partnerja zvesta do groba. Posebno če sta od najstniških let skupaj. Samo da se kje izve, drugje pa ne.

Se strinjam. Jaz v varanju ne vidim nekega globljega pomena in kakšnega razloga, ki ga lahko pokrpaš. Mogoče lahko razlog pokrpaš, samo tisto luliko od druge, ki jo je živalsko raztrgal pa ne moreš pokrpat.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2008 13:57:27   
aiwich
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Eh ronja pa ja kje ne verjameš temu?? Tisti, ki hoče okusit koga drugega, bo našel nov razlog, brez skrbi. Ma si ga bo že namislil, če že slučajno res kao ne obstaja.

se strinjam s ssevin. ne vem zakaj bi bil drug partner kriv za nezvestobo? vsak ma svojo glavo in z njo razmišlja in je odgovoren za SVOJA dejanja, ne pa za dejanja partnerja. da me prevara pol bi se pa še krivo počutla?! japajade

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2008 13:57:28   
ronja
mišni, saj sem napisala navadno, ne vednouser posted image . Imaš vedno k*****je, ki bojo pač skakali od ene kikle do druge (pa mogoče še kake hlače vmesuser posted image ), ampak take se pa res spozna že na daleč, no!

Vseeno mislim, da ne more on podlešt osvajanju ene seksulje, če noče, ker je pač med nama super, recimo. Si pa čisto predstavljam, da bi se to zdaj zgodilo, glede na to, da je revež že nekaj časa na suhemuser posted image , če bi ga začela še drugače zanemarjat. Amapk vseeno mu zaupam, da se ne bo, vem pa, da se moram tudi jaz za to potrudit, ne samo mislit, da mora on pač razumet, da to tako je, pa pika.

to, da je nekaj narobe v zvezi, sta itak vedno kriva oba - tako da vedno ima tudi varajoči odgovornost za izvirno napako. Pravim samo, da ni samo njegova krivda, da imamo malo vpliva nad tem, kako se bodo drugi obnašali do nas...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.11.2008 13:59:02   
ronja
ne vem zakaj bi bil drug partner kriv za nezvestobo? vsak ma svojo glavo in z njo razmišlja in je odgovoren za SVOJA dejanja, ne pa za dejanja partnerja.

Nisi kriv za to, da te je prevaral, ampak za tisto oz. polovico tistega, kar je bilo vzrok prevari. On/a je še vedno zasral/a, ampak navadno obstaja razlog, da naredimo neko napako...

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2008 13:59:09   
Mišni
to, da je nekaj narobe v zvezi, sta itak vedno kriva oba

Evo, za to pa jaz trdim, da preprosto ni res.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.11.2008 14:00:10   
ronja
mišni, daj malo razlož, mogoče se bom strinjala, ampak daj primer.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.11.2008 14:02:09   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: annya

Kdor vara, vara z razlogom!Jaz tipu nikoli več ne bi mogla zaupat,opravičilo gor al dol, noseča ali ne, poročena ali ne...

Se strinjam samo z drugim delom stavka, s prvim nikakor ne.  Največ jih vara zaradi "prilike", no ja , edino če  to smatrate za  razlog.

Je pa res, da se v razmerjih zgodi lahko tudi kaj hujšega, samo da moj natepava sodelavko, z mano se pa zvečer stiska in se neumnega dela - čao miki. 

Ampak ljudje smo si pač različni. Ene ga bomo v takem primeru sunile v rit, druge bodo iskale krivdo pri sebi, in se na vse kriplje trudile rešiti zakon. Koliko je njemu do zakona, je pa že imel priliko pokazat....

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.11.2008 14:02:59   
Mišni

mišni, daj malo razlož, mogoče se bom strinjala, ampak daj primer.

Recimo, da je moški alkohlik, ali nasilnež ali pač kako drugače psihično nestabilen.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.11.2008 14:03:23   
ssevin

Vseeno mislim, da ne more on podlešt osvajanju ene seksulje, če noče, ker je pač med nama super, recimo.

Ravno to ti hočem povedat. Samo to je odvisno pri moškemu. Če hoče ali noče, druge filozofije ni. Ne glede na to kako oh in sploh sijajno vezo ima ali nima doma. Ded ko zavoha lhuliko nikoli ne bo poštudiral takoj na svojo luliko doma. PŠrvo bo pomislil če mu tista ponujena nova roba diši ali ne. Potem pa bo od tu šel dalje. Če mu diši, ok, če pa mu ne, pa tudi ok. Čisto preprosto. No, pol pa je še res odločilni faktor tista nova dišeča lulika.Če ga bo ona hotla ali ne.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.11.2008 14:12:41   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

to, da je nekaj narobe v zvezi, sta itak vedno kriva oba

Evo, za to pa jaz trdim, da preprosto ni res.

Enako, ni res.

Ronja preveč matematično gledaš na prevaro. Zveza ni nikoli 50-50. Če bi bila, bi si tudi potem  njegova prevarana žena  50% mogla lastit užitke pri njegovem orgazmu z drugo, pa si jih ne.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.11.2008 14:16:33   
ronja
Recimo, da je moški alkohlik, ali nasilnež ali pač kako drugače psihično nestabilen.

Ja, dobro, se strinjam, to je potem že psiho varianta, niti ne več partnerski odnos v pravem pomenu besede (saj veš, da se vedno strinjava v takih temahuser posted image ). V tem primeru je ženska "kriva" samo tega, da si si takega izbrala - torej pač ugotovi, zakaj si takega izbrala in naslednjič ne ponovi napake, pa je.

Če pa moški v času, ko sta skupaj postane kaj takega, pa ugotovi, da ni v redu, kar dela in recimo pristane na zdravljenje, ker si želi rešit zakon, pa ima odnos verjetno vseeno še prihodnost. Ne vem, mogoče sem naivna, ampak vsake toliko se najde kak primer, kjer je potem laufalo...

ssevin, varajo tudi user posted image , pri obojih je isto. jaz pravim samo, da kot njegova partnerica imam vpliv na to, ali on hoče ali noče. To je tisti moj del odgovornosti.
Mislim, da moški niso taki kot kužki, če se kaka psička v bližini goni, meni se je zelo tak zdel tvoj opisuser posted image ... Po moje imajo ravno tako kot me čustva, ravno tako pomislijo na svojo user posted image doma, ravno tako jim je kakšna punca všeč, kot je nam kak fant všeč, pa to še ne pomeni, da bo zato varal. Da pa res vara, je pa po navadi nekaj narobe. ne glede na spol.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?