|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
19.11.2008 10:20:07   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

klepetulje z sončki, ki se nočejo vozit, kdaj pa se me dobimo user posted image user posted image user posted image ???

.. ki se nočejo vozit v avtu, niti v vozičku, ker ni dovolj zanimivo user posted image user posted image Težka bo, se mi zdi... bomo že kaj nagruntale user posted image

ja kaj bomo pogruntale, da bomo male doma pustile v varstvu in šle same user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.11.2008 10:26:39   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Čeprav pa resnici na ljubo me na sodišče za kakšno tipkarico na žalost ne bi glih sprejeli, ekr bi mimogrede komu npr. namesto 2 let pripisala 20 let zaporauser posted image

user posted image user posted image To pa res ne, tam ženske tipkajo 100/h in po možnosti pravilno, ja user posted image

Hvala za povabilo na obisk, tudi vi ste vabljeni na Koroško. user posted image

no, saj 100/h tudi jaz  tipkam, samo ne ravno pravilnouser posted image .Včasih

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

ja kaj bomo pogruntale, da bomo male doma pustile v varstvu in šle same user posted image

hudo zanimiva idejauser posted image user posted image .ČEprav bi blo po svoje  pa tud zanimivo, ja. Tako za  spremembouser posted image

Anči, sem te kliknila za prijatelje na FBuser posted image

.... zdaj pa res šibam kaj narest, normo za dopoldne smo uspešno dosegleuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 19.11.2008 10:27:25 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.11.2008 13:38:12   
klaja
Hodim čekirat, če so naše klepetulje že doma in bodo kako slikico prileple, pa nič od tega.

Naj vam malo lušte naredim, sem se spravla pečt:

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.11.2008 13:46:49   
limma
Njamiii, klaja.. takoj bi eno kokosovo kocko zmazala, al pa dve al pa tri user posted image

Neža je šele zdaj zaspala, zunaj sva bili dve uri, pa ničuser posted image Pa jokala je, tako utrujena je bila... da bi vsaj spala do 15h.

Očtno so se punce dobro zaklepetale user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 19.11.2008 13:47:00 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.11.2008 14:20:24   
Anonimen
Dan!

Mi pa smo prišli iz pregleda pri dermatologu za Janova lička. Nam je rekla, da je vse sedaj OK in naj redno mažemo z kremico. Potem pa smo se dobile z mamicami v Tušu v Nm, med njimi tudi Alfabeta in smo se imeli fajn. Tak, da sem tudi jaz iimela danes srečanje.

Dašabina user posted image user posted image user posted image za Mihov zobek!

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
19.11.2008 14:39:49   
katee
Dan!

Evo, midva z Žan Luko sva že doma. Sem morala predčasno nazaj v Lj, ker me je teta vmes klicala in mi je rekla, da mi je danes zrihtala pregled pri dermatologuuser posted image user posted image user posted image  in mi ni treba čakati do februarja.

Na srečanju je bilo super. Gašper je tekal sem in tja in se skrival, Manja je šibala po tleh, Neja jo je lovila. Ostali sončki so se pridno igrali  na tleh. Res je bilo luštno!!!

Kaj več vam bodo ostale povedale.

Slikice bodo pa tudi ostale gor prilimale, ker jaz nisem imela fotiča sabo.

Sedaj si grem delat kosilo, potem pa šibam na pregled, po pregledu pa še nadomeščam aerobiko.

Se oglasim kasneje!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
19.11.2008 14:58:43   
Intruder24
katee super za dermatologa in super, da ste se meli lepo user posted image

klaja ne delaj mi luštovuser posted image

klepetka, če bi se dobili brez malih čmrlov bi se lahko bolj naklepetali user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 407
19.11.2008 15:10:16   
mala pikica
Midva sva tudi že doma. Bilo je super!!!!! Hvala vsem za prečudovito dopoldne user posted image

Sem na hitro prišla sem pogledat, ker se Gašper hrani z babico in dedijem, mami pa ta čas ne sme v kuhinjo user posted image

Zdaj pa so že pojedli in gre še mami jest. SLikice pa zvečer user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.11.2008 17:08:09   
nana35
Ančika,jaz držim pesti zate da dobiš službo.

klaja,hvala za lepe besede za mojega očeta.

Se javim kasneje.

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 409
19.11.2008 17:29:09   
Sunny Morning
TEA in LEA vse najboljše za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.11.2008 17:58:14   
TRIŠ
Anchikaa držim pesti za službicouser posted image user posted image user posted image

Klepetka polžek je od fisher priceuser posted image .

Intruder Polžke prodajajo  v Baby centru

Klaja njamiiii mi smo jih že pojedli,ker sem jih pekla v nedeljo zjutrajuser posted image

Anita in Alfabeta a za to srečanje se pa nič ne poveuser posted image

Midve z Lano pa sva vzele na pregled s seboj še atija in Žana.Bi jima bilo doma dolgčasuser posted image .No in smo se potepali od jutra pa do popoldne.Nam je bilo tako lepo.Smo vse nakupili za miklavža.Si predstavljate nakup za meklavža z otrokom v trgovini.Ampak jaz sem to specialno izvedla in naša miš ni nič videlauser posted image .Smo nesli v  vrečki iz baby centra in ko je vprašala kaj smo kupili smo rekli nalepko za na avto,ki je bila tudi med njimiuser posted image user posted image user posted image .Malenkostno ampak bo zelo lepo.Sem si pa dala duška in nakupila že malo artiklov za okrasitev božične mizeuser posted image .

Čakam pa slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana pa bo poklicana in bo morala ostati v bolnici 1 teden na šoli lulanja ,kjer ji govorijo in učijo koliko naj pije in kdaj naj lula.Ampak jaz imam veliko punco in ona se že veseliuser posted image ,upam da ne bo sedaj zanalašč lulalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.11.2008 17:58:29   
lutiropan
Anchikaa držim pesti za službo

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.11.2008 18:01:37   
TRIŠ
user posted image TEA IN LEAuser posted image

Pihajo in pihajo močno,
da bodo ugasnile lučko drobno,
ker prvo leto je prešlo
in nikdar več se ne bo vrnilo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.11.2008 18:26:37   
klaja
Intruder kaj ti jih po hitri pošti pošljem!?user posted image

Tea in Lea želim vama še veliko lepih trenutkov, da bi še naprej tako osrečevali mamico in atija!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.11.2008 18:26:37   
SuzanaKK
TEA IN LEA iskrene čestitke za prvi rojstni dan pošiljava z Aljažem!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.11.2008 18:28:09   
SuzanaKK
Punce, danes smo se imele super. Res sem vesela, da smo se videli. Glede na to, da se mi ni dalo slikati, pa mala pikica komaj čakam na slikceuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.11.2008 18:44:28   
katarinas
Dan!

Punce tudi mene veseli, da smo se srečale, čeprav nisem uspela z vsemi poklepetati, čas je res hitro minil.

Sunny in Neja hvala za prevoz in družbo, mislim, da sta se punci prav dobro zabavali zadaj v avtu, no razen takrat kadar sta izmenično jokaliuser posted image user posted image  No najedle smo se pa komaj doma, je bila čist sestradanauser posted image

Sem pa jaz zdaj čist crknjena, ne vem zakaj, mogoče zato ker sem mogla zdajle Laro pod urgentno tuširat, ker se je posračkala do vratauser posted image user posted image

TEA & LEA vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.11.2008 18:58:25   
Alfabeta
Čer!

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Anita in Alfabeta a za to srečanje se pa nič ne poveuser posted image

Midve z Lano pa sva vzele na pregled s seboj še atija in Žana.

Lubica, če bi brala še "un" forum bi vse vedelauser posted image  To, da ste bili vsi v mestu pa jaz vem, ha ha. Mi je moj oči povedal, da vas je videluser posted image

No, jaz danes nisem klepetala (sori klepetka, čeprav sem bila med .....user posted image ). Imeli sva posvetovalnico.
Takole imamo: 9480g, 73,5 cm. Pa vodico je dala, se je v dobre pol ure polulalauser posted image . V prvo! Sem pa izvedela eno ne ravno dobro novico...Naša deklica izgleda da bo podvržena vnetjem ušes (že sedaj 3x), ker ima nekako zelo ozke poti v nosni votlini in pa konstantno sočno žrelo, tak da je P rekel, da naj se kar pripravim, da bomo pogosto tam, poleg tega pa še da bo do 2 leta ziher morala na ORL to uredit.user posted image  Močno upam, da se moti. Vsaj enkrat, no!

Zdaj pa nestrpno čakam slikiceeeee!!!!

LEA IN TEA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!1

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.11.2008 19:29:07   
Alfabeta
sunny, .......zakaj pa mene nočeš potrdit na Facebooku?user posted image user posted image user posted image user posted image

A je še katera gor, pa da ne vem?user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.11.2008 19:31:13   
limma
TEA in LEA, vse najboljše za rojstni dan!

user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 19.11.2008 19:38:27 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.11.2008 19:36:30   
TRIŠ
Alfabeta sem te ravno hotla vprašat če si šla na klepet s službenim kombijemuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ker smo ga srečali pred Sparomuser posted image .Joj upam Da ne bo Ajda non stop trpela zaradi vnetijuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.11.2008 19:52:29   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Alfabeta sem te ravno hotla vprašat če si šla na klepet s službenim kombijemuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ker smo ga srečali pred Sparomuser posted image .Joj upam Da ne bo Ajda non stop trpela zaradi vnetijuser posted image user posted image user posted image .

Neeeuser posted image , oči vas je srečal v Bršljinu.

Jaz tud upam, da ne bodo njegove besede resnične. Upam, da se vsaj tokrat motiuser posted image

Aja, pa gmail poglejuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.11.2008 19:55:11   
mml
Očitno ste v Celju res hudo čvekale, ker je napovedan za naslednje dni že celo sneg user posted image

Jaz sem danes in jutri sama z obema čmrljema in ni pravega časa za čvekanje, ker kar naprej kdo kaj hoče, tako da sem bolj telegrafska user posted image , pa še Matic je spet nekaj prehlajen, čeprav ne vem od kod, ker smo vsi ostali za silo zdravi...najbolj zoprno je to, ker praktično celo noč v spanju prekašlja...on se sicer naspi, jaz pa ne...no ja bo že

alfabeta jaz tudi upam, da se je P zmotil in pri Ajdi le ne bo tako hudo, pa čestitke za novem grame in centimetre user posted image

Lea in Tea  vse najboljše za 1. RD
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.11.2008 20:04:02   
Intruder24
Lea in Tea vse najboljše za pravi prvi rojstni dan user posted image

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 424
19.11.2008 20:04:54   
karmyka
Hvala za čestite mamice sončkov, ja danes sta moji lubici stari 1 leto kako čas beži tudi jaz sem imela 22 rojstni dan tudi za te čestitke hvala.

No danes smo imeli posvetovalinco pri 1 letu tako da so bile pikane v ramico malo so se jokale.
Mere se niso kaj dosti spremenile LEA 8700G 73CM,, TEA 8400G 73CM.
Razvoj jima gre kar dobro hodita sicer še ne saj še imata čas no obstojita že sami za nekaj sekund kakšen korakec že sami naredita amapk ko se spominita da stojita bumf na ritouser posted image
Spita še vedno enako 21h do 8 zjutraj.
Zobki so še vedno pri enakem vsaka po 6.
Edino kašelj ne neha in ne neha po zadnjem antibiotiku septembra, dva meseca že res tako kašljata ponoči, tako da nam je danes dal sigulair prašek za dihala za 28 dni če ne bo boljše gremo na kontrolo za pljučke.user posted image

V večini se ni nič spremenilo edino na mleko sta elergičini in nam je danes priporočal pediater riževo mleko tako da ga bom sedaj počasi nadomestila za aptamil.

Aja da ne pozabim moj lubi je prišel iz misije na obisk in se imamo prav fletno male ga niso pozabile tudi jokcale se niso nič tako da sem vesela.user posted image
V soboto sva bila v dolenjskih toplicah sva si privoščila večer zase in se sanjalo se mi ni  kaj mi pripravlja za rojstni dan šla sva v jacuzzi in lahko si mislite kaj je bilo zaročil me je, da dol padeš res sem bila tako hapyy in v sedmih nebesih.user posted image user posted image

Slikce vam priložim jutri saj veste da vam morem spet moje pupe pokazat, pa v soboto imamo praznovanje tako da tudi te vam bom prilimala.

Danes bi prišla tudi jaz v Celje pa smo imeli pikeca tako da nisem morala.

Vse najboljše za vse  obmesečnice vaših malčkov.user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?