|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
18.11.2008 21:11:17   
baby_08
Dober večer,

Moja Lanica pa že spančkauser posted image user posted image user posted image . Se ne spomnem kdaj je nazadnje tako hitro zaspala. Upam da ponoči ne bo mela kako čago.
Zjutraj mi je crknil mobitel-še dobro da je še v garanciji. Tak da mam zdej novega. Neko čudno motorolo... Na mobitelu imajo od danes neko novo akcijo za študente- mesečna naročnina je 15€, v to je vključeno1000 min brezplačni pogovorov in 1000 sms in še nekaj... user posted image user posted image
Hvala za vse pohvale glede moje punčke- mi je kar špeh zraseluser posted image .
Komaj čakam na jutrišnje srečanje, upam da nas bo velikouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Klaja- za dobro prespano nočuser posted image user posted image user posted image za Julijo in Hano da bosta hitro spet zdravi
 Lusa- user posted image user posted image user posted image za 1. dašin zobek. mi jih imamo 6
Koala-user posted image user posted image user posted image za Alexa user posted image user posted image user posted image user posted image zate
mml-  bravo matic- super mereuser posted image user posted image . Fotke so čudovite,bi kar v PC skočila če se bi dalo user posted image
Mala pikicauser posted image user posted image upam da bo Gašper začel bolj pridno spančkat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.11.2008 21:30:20   
ursulina
Pozdravljene!

Se samo na hitro javljam, danes me glava boli za pop..., ful mam dela, mali pa je ko navit cel dan gor dol, gor dol po stanovanju in ob pohištvu, zdaj je začel tudi hodit ob opori! user posted image  Ko je včertaj probaval zadevo je bil ko Charlie Chaplin, nogice dvigoval in se prestavljal, samo še uni čevlji so mu manjkali user posted image

Sporočam, da naju jutri ne bo v Celje, lepo se imejte in se fino poslikajte!!!

Ful nas matrajo zobki, ponoči je skoraj več vstajanja kot spanja, sem pa zdaj dobila neke prav homeopatske granule, upam, da bodo pomagale....

Lepo se imejte in lahko noč!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.11.2008 21:32:29   
klepetka
tretjič in zadnjič danes..user posted image

no, kot vidim ga lahko veselo lomim dalje, ekr večina vas pravi, da veste, kaj je napisano oz. vsaj kaj sem mislila napisatuser posted image .Čeprav pa resnici na ljubo me na sodišče za kakšno tipkarico na žalost ne bi glih sprejeli, ekr bi mimogrede komu npr. namesto 2 let pripisala 20 let zaporauser posted image  

koala, super za Aleksove  mini korakeuser posted image

alfabeta, glede daril je pri nas nekako tako kot pri vas in se super obneseuser posted image

intruder, upam da bo Videk danes bolj prizaneslijivuser posted image user posted image

lusa, user posted image  za prvi zobek.Amapk Daša  si pa privošči priboljšek-milouser posted image .Krasn ista tvoji punci. NAša MAruša ju velikokrat omeni, še iz piknika sta ji bili tako všeč ,ko sta bili ko dvojčici(oblečeni), samo DAša malo pomanjšana

mml, Matic je pa pravi korenjak.user posted image Da pa je ultra premičnina, smo se pa itak že prepričaliuser posted image

anitav, bova  tud midve prijateljici na FB?user posted image
ZA miklavža pa nima pojma kaj bi še nabavila; Lani verjetno kar pametnega kužka.BOm v petek malo pogledala, ko bom ravno v Lj.Tud naša Lna aobožuje pojočo knjigo. SE m izdi , da je to edina igrača, ob kateri ji zaigra srček, prav zares.
katarinas, v Leclercu je pametni  kuža 21 €,preverjeno. Ga bom kar v petek kupilauser posted image .Ker je res ugodno proti drugje

mala pikica, oh kako so tile naši pajack izrastli ,kajne.Šele potem vidimo, ko vidimo kakšno malo bibiko in si mislmo da naši pa že niso  bili tako majhniuser posted image . zAte pa ev velik user posted image , z željo po boljši noči

anitav, Lana s eful rada pelje v vozičku..dokler gre naprej. Če se pa ustavi je pa že druga pesem

triš, kakšen pa je tale polžek z dvema hišicama? Sliši se zanimivo.

piška miška, user posted image  za Nejčka in izpušečno nočno hranjenje. Pa upam, da mu zobki ne bodo nagajali prevečuser posted image

martinca,  že akj novega ?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

klepetka veš enkrat sem videla en spis na tv, ki je imel samo prvo črko pravo, vse ostale pa zmešane in si z enako hitrostjo lahko bral smisel, tak da po tem sistemu jaz berem vse napake, ki se nam vsem lahko zgodijo

user posted image .kaj piješ?user posted image

katee, uapm da ni kaj hujšega in da te ene bo prehudo srbelo.user posted image user posted image
Tole glede Žan lUkovegaspanja pa te danes čisto dobro razumem , ekr tud pri nas ni bilo nič od spanja popoldne..posledično tečnobauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Jutri se vidimo!!!user posted image user posted image user posted image

Škoda pa, da vas kar nekaj ne bo. Jaz vas bom zelo pogrešala. Najbolj seveda naše kofetkarce klepetko in mml. Mi se bomo pa v kratkem dobile in kakšno rekle, a ne.

itakuser posted image .Tud jaz vas bom  jutri dopoldne tukaj pogrešala, ko bo tako mirno.Bomo pa z mml, limmuser posted image o, majro, ursulino,anitov,...... lapaleuser posted image

ursulina, zate  tud en kupuser posted image

nana, si zaspala pred TV al kaj je  zdaj to, ko te ni sem?!user posted image SAj veš , da moraš še moj spis pregledatuser posted image

No, to je to. Skratka, jutri v Celju se imejte skrajno lepo.... pa dokazila (slike)zahtevamo enkrat do zvečeruser posted image

Lahko noč vsem skupaj

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.11.2008 21:35:14 >

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.11.2008 21:35:05   
Alfabeta
klepetka, sej kavo si mi že od prej dolžna, tak da zdaj kaj drugega pride user posted image user posted image user posted image  A mene si za jutri dala pa v ..... glede klepetauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.11.2008 21:36:49   
klepetka

klepetka, sej kavo si mi že od prej dolžna, tak da zdaj kaj drugega pride user posted image user posted image

ni problema, dobiš še čevapčičeuser posted image

user posted image  A mene si za jutri dala pa v ..... glede klepetauser posted image

sem  sem, brez skrbiuser posted image

ma jaz sem dierk za spatuser posted image user posted image .Spadaš tud med jutrišnje dežurne klepetalkeuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.11.2008 21:38:46 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.11.2008 21:38:45   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

klepetka, sej kavo si mi že od prej dolžna, tak da zdaj kaj drugega pride user posted image user posted image

ni problema, dobiš še čevapčičeuser posted image

ne tega pa ne rabiš, mam doma dostuser posted image

user posted image  A mene si za jutri dala pa v ..... glede klepetauser posted image

sem  sem, brez skrbiuser posted image

sam da si, ker drugače bi pa user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.11.2008 21:38:54   
dašabina
Dober večer, cel dan sem bila zdoma in sem prišla vsaj pogledat, kdaj se jutri dobimo... čeprav sem Triš razglagala, da brez nje ne grem, ampak sem bila toliko časa doma, da moram it mal od domauser posted image

Da ne pozabim, danes 18. je prišel ven 1. zobek, bravo MIhauser posted image user posted image  in čestitke Daša, bosta skupaj praznovalauser posted image

Pa smoznala sem Lutiropan, krasna punca, in še moja sodelavka bo, sem prav vesela.... pa hvala Kaji za Mihatovo darilo, je knjigico že obdelaluser posted image

Mml, kakšne kraje si ti vse dala čez, vauuu....
Klepetka, ja sej vem, da nisem dala velik za očala, je v bistvu Maša zbrala dražja kot mamiuser posted image

Baby, krasna punčkauser posted image ...
Majra, vem, da je enostavno rečt, ne sekiraj se glede hrane, samo moje dete je tud v 2 tednih tako malo pojedlo, da je joj, samo naj vsaj pije, bo že....

za Miklavža bo bolj za oblečt in za obut, za ostale praznike pa bodo knjige in igrača...

klaja, pozdravite se, da ne boste taki kot mi, držim pesti, pa pametno da si poslala moža na terapijo z Julijo....

Martinca, misliš glede okvirja, jaz se to odločim v 10 minutah, nisem zahteven človk, narejene pa so bile v 2 dneh...

klepetka, jaz tud ne vidim napakuser posted image

Alfabeta, se vid, da si v "mehanični" stroki, bom drugič tebe poklicala, ko mi bodo v stroju ostale kosti od modrca....user posted image

Sončnica, pri nas je tud bil sonček, ampak sem imela kar bundo počez, drugač pa naš Miha zelo rad spi v vozičku in se je popravil glede tega, ker zdaj mi spi tud po uro in pol, prej pa je mogoče le po pol ure, tako da je to super....

mml, bravo za mereuser posted image

vsem, ki slabo spite - Intruder, Mala pikica in še kakšna, sej bo boljš....user posted image user posted image

Če ima še kdo zobek, čestitamuser posted image user posted image

triš, no upam, da zdej verjameš, ko sem ti težila, da nič ne naredim, tako je bilo pri nas....

Tako, grem še malo brat, pa najdet načrt za Celje, se prav veselim, da se bomo videle.... A gre še katera iz Novega mesta, da bom kaj poklicala, ker ponavadi malo lutam....user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.11.2008 21:40:17   
Intruder24
Jaz sem samo na brzino priletela mimo user posted image user posted image user posted image .

Vid se je od 19:30 zbudil z jokom že 3x kar pomeni, da ga bubajo dlesni in mislim, da bo noč prav pestra user posted image . Upam samo, da ga ne boli preveč...

Za ju3 pa jaz tudi lapam tu gor...koliko mi pač Vid dopušča, kar je skoraj nič user posted image .

krasne slikice vseh....user posted image user posted image

na FB pa mene ne dobite user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 18.11.2008 21:42:15 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.11.2008 21:40:27   
martinca
klepetka, jaz sem pa mislila, da je pametni kuža tam nekje 30€ in da potem dobiš tisto razliko na kartico. user posted image
novega je to da bom verjetno jutri ali pojutrišnjem dobila user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.11.2008 21:43:10   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

klepetka, jaz sem pa mislila, da je pametni kuža tam nekje 30€ in da potem dobiš tisto razliko na kartico. user posted image
novega je to da bom verjetno jutri ali pojutrišnjem dobila user posted image . user posted image user posted image

ne boš verjela, ampak to se je men dogajalo, dokler sem bila tam na forumu zanositev in sem vsak dan čekirala, katera je in katera ni in potem sem sem odklopila iz tistega čveka in potem je ratalo takoj, častna pionirska,  Miha je dokaz....user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.11.2008 21:43:56   
klepetka
martinca, ja saj ostal dobiš na kartico. IN npr. jaz, ki kar veliko tam kupujem, mislm da se  mi splača.

Mogoče pa le ne bo tetice. Držim pestiuser posted image

Miha,user posted image  za zobka.

intruder, jutri dežurna kleptalka bodi na delovnem mestu user posted image .
pa user posted image in user posted image za Vida in njegove zobke

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.11.2008 21:44:47 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.11.2008 21:44:27   
dašabina
No, zdaj imamo pa že novo gostjo, jaz prvič vidim Čarolinko....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.11.2008 21:45:14   
dašabina

martinca, ja saj ostal dobiš na kartico. IN npr. jaz, ki kar veliko tam kupujem, mislm da se  mi splača.

kdaj pa lahko to koristiš, ker to je res super,....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.11.2008 21:46:47   
martinca
dašabina, user posted image user posted image Miha za prvi zobek. jaz sem pa glede okvirjev kar zahtevna. sem jih že kar veliko dala skozi, ker si jih redno menjam na 2 leti. in sem že vsega naveličana.

zdaj pa res lahko noč. še ponoči spat ne bom mogla ker bom komaj čakala da bo jutri in da vas zopet vidim. user posted image user posted image user posted image to pa so objemčki za vas.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.11.2008 21:48:51   
dašabina
ob kateri uri se zdaj dobimo, a sem prav videla ob 11, ker na seznamu piše 10. do 10.30, je pa to v   Planetu Tuš na strehi, če sem prav razumela....hvala....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.11.2008 21:49:26   
katee
Tudi jaz grem spat!

Se vidimo jutri!

Čarolinka: pozdravljena!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.11.2008 21:50:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

ob kateri uri se zdaj dobimo, a sem prav videla ob 11, ker na seznamu piše 10. do 10.30, je pa to v   Planetu Tuš na strehi, če sem prav razumela....hvala....

Dobimo se med 10 in 10.30 na strehi user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.11.2008 21:52:14   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Dobimo se med 10 in 10.30 na strehi user posted image
katee, ja je pisalo na strehi, nimam pojma, upam, da ne bom poletela....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.11.2008 21:53:28   
dašabina
No u glavnem, jaz pridem iz Nm smeri oz. mimo Laškega in tako naprej...
Lutiropan, bravo za 3 zvezdice...user posted image

Grem spat, da bom fit za čvek....user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.11.2008 21:55:51   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

pametni kuža... meni je zelo všeč, pa tudi Gašperju je vsak dan bolj user posted image Zna pa mami že vse pesmice user posted image

Ja ja poznam tole.Klemnova mami jih tudi znauser posted image .

Anita,Klemen se zelo rad vozi v vozičku,samo ne sme stati na miru,se hitro zbuni,včasih pa ko gremo na kako kavico kam,je bolj priden,kot da ve da mora biti priden v vozičku,ga nekako zaposlim.Se pa zato manj rad vozi,sploh če sem sama v avtu z njim.
Kakšno voščilo misliš?A tele slikice??
http://www.glitterfy.com/
Pa včeraj je meni mml napisala nekaj linkov za tole,poišči nekaj strani nazaj post.

sončnica,ja tale we are sorry...me zelo dobro poznamo.Je potrebno nekaj trikov in besedilo ne izgineuser posted image .Vem kako boli,ko napiše tole in potem...adijo post.treba je vedno označiti post CTRL A,nato CTRL C in potem Potrdi.Če izgine odpreš nov odgovor,v prazno polje nastaviš miško in stisneš  CTRL V in se ti skopira v to okno vse kar si shranila.Upam,da sem ti kaj pomagala.

triš,me vesli,da se nasmeješ ob mojih korekturahuser posted image .
Fredija tudi mi ne bomo imeli,sem ga pri prijateljici 1x preizkusila,pa saj mi je bil kar ok,ampak tako pa spet ne.Zdaj si Klemen želi pojoči lonček.user posted image (beri mami).

mml,ti pa znaš uživati...res krasne slike,mogoče me celo malce pritegnejo...user posted image mislim,da bi tudi jaz šla,ampak za kratek čas,da ne bo pomote.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Pametni kuža je super stvar, samo nam je že eno uho odpovedalo, pa rokica tudi.

Si se pa preveč igrala,kaj??user posted image

klaja,upam,da se pozdravite in to kmalu,pa seveda tudi,da bo jutri že kaj boljše.user posted image user posted image user posted image
user posted image
Alfabeta,me veseli da tebe veselijo moji mailiuser posted image .Ne vem,ali jih imam res toliko?? Meni se ni zdelo,ker vseh ki jih dobim ne pošljem,saj eni so bedni.
Ne triš pa jih ne pošiljam,ker nimam njenega maila...Če bi ga imela bi jih imela kakih 500 neprebranihuser posted image  user posted image  user posted image .
No,si pa priročna,moram že reči,ko takole popravljaš pralni stroj.

klepetka,ne bom te popravljala,da ne bo komu tečno postalo...user posted image Kdaj drugič spet.

No,tašča ima še jutri preiskave in potem verjetno pride domov,v četrtek bo pa izvedela kako in kaj bo z njeno operacijo.In kdaj seveda.Oči je kar vredu,danes sem bila 15 minut pri njem v sobi,ker je še na intenzivni negi...nevemkoliko cevk,ki odvajajo to in ono,pa iz nosu ena...joj,joj,ampak izgledal je pa bolje kot včeraj,čeprav ni imel zob v ustihuser posted image ,je rekel,da jih ne bo nosil dokler bo tam,da je itak vseeno,ker drugače je moj oči zelo pedanten in urejen,pa natančen in haklik,bi rekli mi.Ga pa seveda še boli in ga nekaj časa še bo,upam,da bo čimmanj bolečin in kmalu doma.Oči samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. možnost napakuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image Si se pa znašla...Je spis pregledan,pa opažam,da je najpogostejša napaka ekruser posted image .(ker)

lutiropan,user posted image za zvezdico!!Ja meni še malo manjka.Pol pa bo čaga.user posted image user posted image

katee,upam,da pikice izginejo in nehajo srbeti,to pa zna biti nadležno,ali sploh kaj spiš??

dašabinauser posted image za zobek!!

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

na FB pa mene ne dobite user posted image user posted image user posted image

Sem ti že poslala vabilo!user posted image

martinca,moja user posted image  je že tu!!Danes je prišla...ampak jaz niti ne morem biti user posted image , tako da je itak vseeno.
user posted image

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.11.2008 21:57:05   
dašabina
punce, a me lahko še mal razsvetlite. a H&m in podobne trgovince so tle al kje drugje, bi šla mal firbcat...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.11.2008 22:19:10   
ljubljana
Ojla, komaj sem vse površno prebrala.
Pri nas moška popilacija spi.
Danes mi je šef podpisal dopust do 3.1. moram pa pridet delat 24.12 do 7:30 - 14:00 in 25.12. 11:00 - 18:00.user posted image user posted image   Tako, da me za božič skoraj nič ne bo doma.user posted image  ampak kaj čmo takle mamo.

Lepo se imejte jutri na srečanju.
A veste kateri je najbolj žalosten dan v mesecu? Tist dan, ko dobiš plačo, plačaš položnice in ugotoviš da ti je na računu ostalo... ma za pop....user posted image

Se opravičujem, nisem ravno najboljše volje ampak bo bolje vsaj tu malo pojamram.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.11.2008 22:29:45   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Ojla, komaj sem vse površno prebrala.
Pri nas moška popilacija spi.
Danes mi je šef podpisal dopust do 3.1. moram pa pridet delat 24.12 do 7:30 - 14:00 in 25.12. 11:00 - 18:00.user posted image user posted image   Tako, da me za božič skoraj nič ne bo doma.user posted image  ampak kaj čmo takle mamo.

Lepo se imejte jutri na srečanju.
A veste kateri je najbolj žalosten dan v mesecu? Tist dan, ko dobiš plačo, plačaš položnice in ugotoviš da ti je na računu ostalo... ma za pop....user posted image

Se opravičujem, nisem ravno najboljše volje ampak bo bolje vsaj tu malo pojamram.
  te čist razumem, sem bila ravno na kliku in sem si morala v excel prenest trajnike, da sem še enkrat izračunala, kolk imam stroškov /res da je še avto zraven/ pa kredite plačat, pa spet ne bo nič ostalo.... tako da nas je več takih.... za delat pa user posted image user posted image user posted image  jaz grem nazaj 12.1.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.11.2008 22:37:25   
sani1
Evo vse je spakirano in že napokano v avtomobilu. Tako, da jutri vzamem še samo Manjo user posted image in se odpeljeva....user posted image

alfabeta - videla ZS. Hvala! Sem pa mislila, da se zezaš, ko si napisala naslov jajce na oko...user posted image user posted image user posted image   Sem se tolk nasmejala. Bom spekla v bližnji prihodnosti... Ti sporočim. Ma kaj se nekaj ustim še buhtlov nisem naredila. Še sreča, da moj ne ve za te recepte, ker bi me drugače že odpustil...user posted image pa taka kuharca!user posted image

sončnica- ja jaz sem drugače Korošica ampak zdej že 10 let živim v Lj. Govorim pa še vedno koroško. Imam pa zelo dobre izkušnje z Primorci. Smo šli voziček iskat v Koper in smo spoznali super ljudi. Imajo pa tri fante tako, da ima Manja možnost izbire...user posted image   Sicer imajo pa vse moje kolegice sine tako, da izbire je več kot dovolj. Danes pa mi je še ena prijateljica rekla, da se je ravno v Celju rodil tako lušten fant, da bo glih za mojo pupo...  tako, da se ni za bat...user posted image pa še ti imaš sina...user posted image

dašabina- ja to kar dobiš na kartico v leclerku lahko naslednjič izkoristiš. Je fajn, ker v sparu dobiš neke bonus pike in to na kao računu in to naslednjič pokažeš in ti odbijejo, a kaj ko jaz to vse sproti stran vržem ali pa pozabim in propade. Tam pa imaš na kartici in te vprašajo če ti odbijejo. Se pa kar pozna.

martinca- ta kužek je 30E in potem dobiš na kartico 9E. Sva ga ravno danes kupili in še par stavari, da imava zdej kar nekaj bonusa v dobrem. Bova hitro šle zapravit...user posted image

ursulina- sem danes mislila nate. Sem videla tvoje stvari in sem rekla, da bom pa res mogla prit do tebe potem, ko bo Manja večja. Jaz niti ne znam tega kupit bom rabila kakšen strokovni nasvet. Sem že iz prakse, ker imam že zelo dolgo kratke lase. Sem ji pa kupila ene špangice tako, da nekaj sem našla in izbrala...  Se priporočam pri tebi.user posted image   So pa lepe stvari.

katee- to imaš sigurno suho kožo in se moraš fejs mazat. Upam, da bo čimprej boljše...

mml- super super fotke. Sem danes srečala eno kolegico, ki tudi veliko potuje in je bila čisto zagorela in sem jo vprašala kje je bila. Pa je prejšnji teden prišla domov iz trotedenskega potepanja po Indiji. Je rekla, da to pa je kaos in svinjarija. Ni bila ravno najbolj navdušena. Izkušnja je pa bila. Super za nove mere Matica. Ta tvoj dečko je pokazal vse kar zna, ker se je odločil, da ne bo več hodil k zdravnici.user posted image   matic bravo!

No tako to bi bilo vse za danes in za naslednjih par dni.

Načrt kam prit imam pa že v torbici. Tako, da upam, da ste dobro to napisale...user posted image

Se vidimo jutri!

nočko

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.11.2008 23:04:52   
majra
Lepo se imejte jutri v Celju

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?