Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 10:20:07
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 klepetulje z sončki, ki se nočejo vozit, kdaj pa se me dobimo ??? .. ki se nočejo vozit v avtu, niti v vozičku, ker ni dovolj zanimivo Težka bo, se mi zdi... bomo že kaj nagruntale ja kaj bomo pogruntale, da bomo male doma pustile v varstvu in šle same
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 10:26:39
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Čeprav pa resnici na ljubo me na sodišče za kakšno tipkarico na žalost ne bi glih sprejeli, ekr bi mimogrede komu npr. namesto 2 let pripisala 20 let zapora To pa res ne, tam ženske tipkajo 100/h in po možnosti pravilno, ja Hvala za povabilo na obisk, tudi vi ste vabljeni na Koroško. no, saj 100/h tudi jaz tipkam, samo ne ravno pravilno .Včasih IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 ja kaj bomo pogruntale, da bomo male doma pustile v varstvu in šle same hudo zanimiva ideja .ČEprav bi blo po svoje pa tud zanimivo, ja. Tako za spremembo Anči, sem te kliknila za prijatelje na FB .... zdaj pa res šibam kaj narest, normo za dopoldne smo uspešno dosegle
< Sporočilo je popravil klepetka -- 19.11.2008 10:27:25 >
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 13:38:12
|
|
|
|
klaja
|
Hodim čekirat, če so naše klepetulje že doma in bodo kako slikico prileple, pa nič od tega. Naj vam malo lušte naredim, sem se spravla pečt:
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 13:46:49
|
|
|
|
limma
|
Njamiii, klaja.. takoj bi eno kokosovo kocko zmazala, al pa dve al pa tri Neža je šele zdaj zaspala, zunaj sva bili dve uri, pa nič Pa jokala je, tako utrujena je bila... da bi vsaj spala do 15h. Očtno so se punce dobro zaklepetale
< Sporočilo je popravil limma -- 19.11.2008 13:47:00 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 14:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Mi pa smo prišli iz pregleda pri dermatologu za Janova lička. Nam je rekla, da je vse sedaj OK in naj redno mažemo z kremico. Potem pa smo se dobile z mamicami v Tušu v Nm, med njimi tudi Alfabeta in smo se imeli fajn. Tak, da sem tudi jaz iimela danes srečanje. Dašabina za Mihov zobek!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 14:39:49
|
|
|
|
katee
|
Dan! Evo, midva z Žan Luko sva že doma. Sem morala predčasno nazaj v Lj, ker me je teta vmes klicala in mi je rekla, da mi je danes zrihtala pregled pri dermatologu in mi ni treba čakati do februarja. Na srečanju je bilo super. Gašper je tekal sem in tja in se skrival, Manja je šibala po tleh, Neja jo je lovila. Ostali sončki so se pridno igrali na tleh. Res je bilo luštno!!! Kaj več vam bodo ostale povedale. Slikice bodo pa tudi ostale gor prilimale, ker jaz nisem imela fotiča sabo. Sedaj si grem delat kosilo, potem pa šibam na pregled, po pregledu pa še nadomeščam aerobiko. Se oglasim kasneje!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 14:58:43
|
|
|
|
Intruder24
|
katee super za dermatologa in super, da ste se meli lepo klaja ne delaj mi luštov klepetka, če bi se dobili brez malih čmrlov bi se lahko bolj naklepetali
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 15:10:16
|
|
|
|
mala pikica
|
Midva sva tudi že doma. Bilo je super!!!!! Hvala vsem za prečudovito dopoldne Sem na hitro prišla sem pogledat, ker se Gašper hrani z babico in dedijem, mami pa ta čas ne sme v kuhinjo Zdaj pa so že pojedli in gre še mami jest. SLikice pa zvečer
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 17:08:09
|
|
|
|
nana35
|
Ančika,jaz držim pesti zate da dobiš službo. klaja,hvala za lepe besede za mojega očeta. Se javim kasneje.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 17:29:09
|
|
|
|
Sunny Morning
|
TEA in LEA vse najboljše za 1. rojstni dan
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 17:58:14
|
|
|
|
TRIŠ
|
Anchikaa držim pesti za službico Klepetka polžek je od fisher price . Intruder Polžke prodajajo v Baby centru Klaja njamiiii mi smo jih že pojedli,ker sem jih pekla v nedeljo zjutraj Anita in Alfabeta a za to srečanje se pa nič ne pove Midve z Lano pa sva vzele na pregled s seboj še atija in Žana.Bi jima bilo doma dolgčas .No in smo se potepali od jutra pa do popoldne.Nam je bilo tako lepo.Smo vse nakupili za miklavža.Si predstavljate nakup za meklavža z otrokom v trgovini.Ampak jaz sem to specialno izvedla in naša miš ni nič videla .Smo nesli v vrečki iz baby centra in ko je vprašala kaj smo kupili smo rekli nalepko za na avto,ki je bila tudi med njimi .Malenkostno ampak bo zelo lepo.Sem si pa dala duška in nakupila že malo artiklov za okrasitev božične mize . Čakam pa slikice Lana pa bo poklicana in bo morala ostati v bolnici 1 teden na šoli lulanja ,kjer ji govorijo in učijo koliko naj pije in kdaj naj lula.Ampak jaz imam veliko punco in ona se že veseli ,upam da ne bo sedaj zanalašč lulala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 17:58:29
|
|
|
|
lutiropan
|
Anchikaa držim pesti za službo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 18:01:37
|
|
|
|
TRIŠ
|
TEA IN LEA Pihajo in pihajo močno, da bodo ugasnile lučko drobno, ker prvo leto je prešlo in nikdar več se ne bo vrnilo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 18:26:37
|
|
|
|
klaja
|
Intruder kaj ti jih po hitri pošti pošljem!? Tea in Lea želim vama še veliko lepih trenutkov, da bi še naprej tako osrečevali mamico in atija!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 18:26:37
|
|
|
|
SuzanaKK
|
TEA IN LEA iskrene čestitke za prvi rojstni dan pošiljava z Aljažem!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 18:28:09
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Punce, danes smo se imele super. Res sem vesela, da smo se videli. Glede na to, da se mi ni dalo slikati, pa mala pikica komaj čakam na slikce .
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 18:44:28
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Punce tudi mene veseli, da smo se srečale, čeprav nisem uspela z vsemi poklepetati, čas je res hitro minil. Sunny in Neja hvala za prevoz in družbo, mislim, da sta se punci prav dobro zabavali zadaj v avtu, no razen takrat kadar sta izmenično jokali No najedle smo se pa komaj doma, je bila čist sestradana Sem pa jaz zdaj čist crknjena, ne vem zakaj, mogoče zato ker sem mogla zdajle Laro pod urgentno tuširat, ker se je posračkala do vrata TEA & LEA vse najboljše za 1. rojstni dan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 18:58:25
|
|
|
|
Alfabeta
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Anita in Alfabeta a za to srečanje se pa nič ne pove Midve z Lano pa sva vzele na pregled s seboj še atija in Žana. Lubica, če bi brala še "un" forum bi vse vedela To, da ste bili vsi v mestu pa jaz vem, ha ha. Mi je moj oči povedal, da vas je videl No, jaz danes nisem klepetala (sori klepetka, čeprav sem bila med ..... ). Imeli sva posvetovalnico. Takole imamo: 9480g, 73,5 cm. Pa vodico je dala, se je v dobre pol ure polulala . V prvo! Sem pa izvedela eno ne ravno dobro novico...Naša deklica izgleda da bo podvržena vnetjem ušes (že sedaj 3x), ker ima nekako zelo ozke poti v nosni votlini in pa konstantno sočno žrelo, tak da je P rekel, da naj se kar pripravim, da bomo pogosto tam, poleg tega pa še da bo do 2 leta ziher morala na ORL to uredit. Močno upam, da se moti. Vsaj enkrat, no! Zdaj pa nestrpno čakam slikiceeeee!!!! LEA IN TEA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 19:29:07
|
|
|
|
Alfabeta
|
sunny, .......zakaj pa mene nočeš potrdit na Facebooku? A je še katera gor, pa da ne vem?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 19:31:13
|
|
|
|
limma
|
TEA in LEA, vse najboljše za rojstni dan!
< Sporočilo je popravil limma -- 19.11.2008 19:38:27 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 19:36:30
|
|
|
|
TRIŠ
|
Alfabeta sem te ravno hotla vprašat če si šla na klepet s službenim kombijem ,ker smo ga srečali pred Sparom .Joj upam Da ne bo Ajda non stop trpela zaradi vnetij .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 19:52:29
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Alfabeta sem te ravno hotla vprašat če si šla na klepet s službenim kombijem ,ker smo ga srečali pred Sparom .Joj upam Da ne bo Ajda non stop trpela zaradi vnetij . Neee , oči vas je srečal v Bršljinu. Jaz tud upam, da ne bodo njegove besede resnične. Upam, da se vsaj tokrat moti Aja, pa gmail poglej
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 19:55:11
|
|
|
|
mml
|
Očitno ste v Celju res hudo čvekale, ker je napovedan za naslednje dni že celo sneg Jaz sem danes in jutri sama z obema čmrljema in ni pravega časa za čvekanje, ker kar naprej kdo kaj hoče, tako da sem bolj telegrafska , pa še Matic je spet nekaj prehlajen, čeprav ne vem od kod, ker smo vsi ostali za silo zdravi...najbolj zoprno je to, ker praktično celo noč v spanju prekašlja...on se sicer naspi, jaz pa ne...no ja bo že alfabeta jaz tudi upam, da se je P zmotil in pri Ajdi le ne bo tako hudo, pa čestitke za novem grame in centimetre Lea in Tea vse najboljše za 1. RD
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 20:04:02
|
|
|
|
Intruder24
|
Lea in Tea vse najboljše za pravi prvi rojstni dan
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 19.11.2008 20:04:54
|
|
|
|
karmyka
|
Hvala za čestite mamice sončkov, ja danes sta moji lubici stari 1 leto kako čas beži tudi jaz sem imela 22 rojstni dan tudi za te čestitke hvala. No danes smo imeli posvetovalinco pri 1 letu tako da so bile pikane v ramico malo so se jokale. Mere se niso kaj dosti spremenile LEA 8700G 73CM,, TEA 8400G 73CM. Razvoj jima gre kar dobro hodita sicer še ne saj še imata čas no obstojita že sami za nekaj sekund kakšen korakec že sami naredita amapk ko se spominita da stojita bumf na rito Spita še vedno enako 21h do 8 zjutraj. Zobki so še vedno pri enakem vsaka po 6. Edino kašelj ne neha in ne neha po zadnjem antibiotiku septembra, dva meseca že res tako kašljata ponoči, tako da nam je danes dal sigulair prašek za dihala za 28 dni če ne bo boljše gremo na kontrolo za pljučke. V večini se ni nič spremenilo edino na mleko sta elergičini in nam je danes priporočal pediater riževo mleko tako da ga bom sedaj počasi nadomestila za aptamil. Aja da ne pozabim moj lubi je prišel iz misije na obisk in se imamo prav fletno male ga niso pozabile tudi jokcale se niso nič tako da sem vesela. V soboto sva bila v dolenjskih toplicah sva si privoščila večer zase in se sanjalo se mi ni kaj mi pripravlja za rojstni dan šla sva v jacuzzi in lahko si mislite kaj je bilo zaročil me je, da dol padeš res sem bila tako hapyy in v sedmih nebesih. Slikce vam priložim jutri saj veste da vam morem spet moje pupe pokazat, pa v soboto imamo praznovanje tako da tudi te vam bom prilimala. Danes bi prišla tudi jaz v Celje pa smo imeli pikeca tako da nisem morala. Vse najboljše za vse obmesečnice vaših malčkov.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?