|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
19.11.2008 9:43:02   
sinskaT
Ja prav lepo jutro vsem!
Slikce so mi še dodatno zarisale nasmeh na obraz (aprilčki so zakon!user posted image !) Da ne omenjam kako fajn se mi zdi, ko eni že stojijo, pa čebljajo, dobivajo ****. zobek ...madonish čist divje je ratal. No naša še ni tako "neobvladljiva", še vsede se sama bolj poredko, najraje še vedno na bušiju in gasa rikverc pa mal  obrnjen most delat itd.

Drgač imamo spet driskico tako in drugače...neki se pripravlja na novo pridobitev v ustih..no vsaj znaki so popolnoma isti kot so bili za prva 2, le pojokavanja je dosti manj. No pa da vidmo to čudo user posted image ...

Futer je bil včeraj bolj mlečen (ali je to tipično, da nočjo jest GH kadar "dobivajo zobke"?!?) , danes pa poskusim dat melono, za kosilo pire in špinača, večerja pa mlečna kašica.

Hm...hitr grem dat perilo iz sušilca, če ne bo treba ponovit vajo, upam, da bo Hana prespala še moje pospravljanje pol jo pa mahneva kam ven v naravo.

Vsem z vročino, prehladi...čimprejšnje okrevanje, vsem pridnim zaspančkom kar tako naprej, nočnim pticam pa želim prespane nočke.user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
19.11.2008 10:19:08   
Jo@n
Jutro!
Sem vas komaj prebrala, me je včeraj MM prehitro vrgel s kompa, potem se mi pa ni dalo nazaj gor.
Lepa posadka in Resnično srečna, hvala za popestritev večerauser posted image , sem skoraj s stola padla, ko me je naenkrat pogledal mali princ z RRa. Posadka, se priporočam, ko boš enkrat imela čas.. Buteljka user posted image  je pa tista klasična rolada, le orehe sem raje zamenjala z lešniki, zaradi alergij. Ja, noter pa kisla smetana...

Recept s kulinarike ker se mi ne da peš tipkat, če bo katero zamikalo:

8 jajc
10dag sladkorja
1 vrečka vanilijevega sladkorja
10dag mletih orehov

1 kisla smetana

V sneg rahlo vmešamo sladkor, vanilijo, menjaje rumenjake in orehe (lahko z ročnim mešalnikom). Zmes zlijemo na z peki papirjem obložen pekač, poravnamo in pri 180-200°C pečemo 7-10min. Pečeno testo vzamemo iz pečice, počakamo 5min (da se malo ohladi), namažemo s kislo smetano, počakamo še 5min (da se smetana vpije) in s pomočjo peki papirja rulado previdno zvijemo. Če peki papir ne gre lepo stran, ga z nožem lepo, počasi odstranimo- vendar zelo pazimo, testo je extra rahlo.

Rulado prestavimo na srebrno folijo, rulado tesno zavijemo in čez noč postavimo v hladilnik. Tako ima naslednji dan lepo obliko, lepo se reže in oh in sploh je najboljša!

Naša noč je bila BP, dojenje ob polnoči in all inkluziv malo pred šesto (previjanje, nosek, dojenje). Potem sva pa zašlafala do 9huser posted image .

Pomalical je že hruško z riževimi kosmiči, za kosilo bo zelenjava, popoldanska malica pa pire in blitva, ker bo ravno v času našega kosila. Pride še taščica, tako da bo pestro. Če bo čas, bom v pečico vrgla še posadkino pito.

Šibava malo ven na sončka, sva zmenjena z "mojo" aprilčico, da se gremo malo zluftat.

Lepo se imejte, se beremo kasneje!

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 19.11.2008 10:20:17 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
19.11.2008 10:38:43   
JABOLKO3
Živijo!

Najprej se bom pohvalila, da je moj včerajšnji plan bil popolnoma realiziran... je nastala kar nekakšna praznina v kabinetu, ko ni več tistega kupa, ha ha... pa vrt je tudi pospravljen, zelenjava v zamrzovalniku... vse to pa je tudi razlog, da ni bilo nič časa za rr...

Danes sem se pa lotila papirjev v kabinetu - mi gre ta naš kabinet res na živce, pa bom temu naredila konec, pa še iz Kike so včeraj sporočili, da nas naša omara že čaka - tako da bo končno red...

Naš bolanček je pa še kar revež, sinoči je med večerjo dobil tak napad kašlja, z bruhanjem, davljenjem... da pol sploh ni mogel več jest, je kar jokal pa deloval ves izmučen, da sta šla z atijem kar malo v spalnico počivat, potem je bilo pa dobro. Upam, da to res kmalu mine.

Sinoči ste imele pa tukaj gor spet zabavno, bravo Posadka in Srečka, pa seveda vsi modeli...

Kje in kdaj bo jutri kakav - morda se še midva pridruživa... si moram dopoldne malo moči na zalogo nabrat, ker bomo potem sami - in tako do sobote zvečer... ojoj, spet kašelj, šibam...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
19.11.2008 10:55:43   
lepa posadka
Dober dan!

Najprej prilimam tole izjavo MM... je to dopoldne doma, ker smo spet jame kopali :-))) Pa se ravno odpravlja v službo, kjer ima razgovore za eno delovno mesto. Jaz pa v jok: ja, to delovno mesto bi bilo pa idealno zame... pa tak delovnik za cca 5 ur... idealno za mamico. Pa on pravi: Lubica, nimaš sreče, ker si moja žena... ampak maš pa srečo, ker SI moja žena in te bom zvečer zapeljal... Opa... kako samozavestno :-))))

Sicer pa je pri nas čudovit dan. S Tomažem sva že v belo jutro odromala od doma in razvozila otroke. Potem sva se pojavila prijateljici na pragu, kjer smo imeli skupni zajtrk... pa spet en kupček čveka... otroci pa simpatični. Sem potem doma Tomaža samo še v posteljo položila. Upam, da tole vreme še nekaj časa zdrži. Je res prijetno.

Jabolko... vidim, da si bila pridna in tudi tvojim planom še kar ni videti konca :-))) Glede kakava pa... jaz bi jutri, MM pa pravi, da ne bo šlo. Avto je treba v Grosuplje peljat na servis, ker nekaj lučke nagajajo. So jih nazadnje nekaj na računalnik poštimal, sedaj se pa sploh ne prižgejo. Pa ne veva, če bo treba čakat ali it naprej z vlakom... da greva pa z dvem avtoma v isto smer, pa je sploh v času recesije greh :-))) Delo bi me sicer počakalo... moram še malo premislit, samo verjetno res ne bo nič...

Joan... hvala za recept...pa uspešen popoldan ti želim :-)

SinskaT... ja, včasih otroci pri izraščanju zobkov res ne amrajo GH, ker jih boli. Upam, da se biserčka kmalu prikažeta na plan.

Katka... a veš, da sedaj postajata tvoja žabarja pa kar različna? Pa bravo za vse podvige.

Aprilska... hitro poštimaj svoj računalnik. Za malo Evo pa ena user posted image

Srečka... tiste o ljubezni so pa tako hude, da sem se kar zamislila... Pa uspešen dan... dobre volje, sončen, z uspešnim nakupom, s prijetno družbo... :-)))

Krista... kje se pa ti potepaš? Sem navajena, da pozno zvečer še kaj dodaš k zgodbi na rr.

Ketrin... si kaj obogatila garderobo? Pa še tole vprašanje: na netu sem brala, da naj bi an pokopališču školjk naredili parkirišče? Sicer to soboto ne gremo nikamor, ker sadimo drevesa, pa v gozd moramo it nekam poiskat še kakšno brezo... Pa za nedeljo moram še vse pripraviti.

Majček... sonce sije, dežek gre, mlinar melja brez vode...

Vsem lep dan... jaz hitim še sčistit vlažilec zraka...so lamelce še čist od vodnega kamna. Imate kakšen nasvet, kako sčistit, ne da se zastrupim? Jaz bom poskusila sedaj s parnim čistilcem, pa da vidimo.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
19.11.2008 11:00:23   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Celjanke; mi smo v cetrtek v Celju tako, da ce ma katera cas se lahko na kaksni kavici dobimo....

Katka, jaz žal jutri ne morem, lahko pa kakšen drug dan, če boš za. Če se ne motim, ste enkrat na teden v Celju? No, pa saj ostanemo na vezi user posted image .

Joan, Posadka, pa še katera: joooooooooj, ve pa vaše sladkarije!! user posted image  Tipkovnica je že čisto razmočena, ko se mi sline cedijo! Priznam, da bi čisto vse z užitkom zmazala (no, pa saj sem tudi brez tega pridna- danes sem pojedla že milko in 100 g nugat marcipana).

Še jedilnik: Kiara je danes dobila kašico 7 žit s 180 ml melone (je vse pojedla, bajsika moja), za kosilo dobi pa purana+ bučke+ korenček+ cvetača+ brokoli.

Toliko za zdaj od mene, se beremo.

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 19.11.2008 11:03:08 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
19.11.2008 11:07:12   
tasyo
Dober dan!

Ja, zadnje dni je pri nas tako pestro, da mi sploh ne znese več pridet do rr... Še prebrat ne uspem vedno. Pri nas je končno napočil trenutek montaže vrat, tko da se stvari premikajo... Počasi se bom lotila pospravljanja v razne škatle, da ne bo zadnji dan še s tem posla... Stvari seveda ne gredo čist gladko, ampak... Mogoče nam pa le uspe do praznikov! Odvisno kako bo moj dragi s časom, pa moji, ki bodo varuške...

Nisem še vsega prebrala za nazaj, prepričana p sem, da imamo že kak nov zobek in kakšen podvig, tako da - čestitke!!!!

NiLe, upam da vas zdej tele žverce zapustijo za vedno. Ne obupaj! Aja, baje je dobra preventiva, če lase umivaš s kisom, no, mešanico kisa in vode, se razume. Ampak to ne vem iz prve roke...

Včeraj sva z Lano med montažo še malce skakali po nm in srečali posadko s Tomažekom. Sta že čist zimski šoping opravila. Naš mucek je končno omagal, tko da imam sedaj par minutk frej. Ko se zbudi, jo mahneva na sprehod, ker je zunaj tako lep dan, da kar boli. Meni so takšni dnevi zelo všeč, čeprav je mraz - bodo vsaj nadležne mušice pocrkale. Mater, imam tako posrano kuhinjo, da me je kar groza, ker bo treba to zdej spucat v nulo... Sploh ne vem, na čem se množijo. Sem besna ko ris! Sicer pa smo po starem. No, noči so boljše, ampak ne upam pohvalit, ker se pol takoj spet pokvari.

Ograjice - Majček, ti si omenjala ograjo iz ikee??? Mi bomo namreč to tudi nujno potrebovali v novem domeku, saj Lana šiba naokoli sto na uro. Zdej pride že za mano v kopalnico, ko grem na wc. Se pa še ne postavlja na noge, ampak se samo na kolenčkih dviguje ob vsaki stvari, ki ji je na dosegu. Jao, kako gre zdej to ekspresno... Pa sej je ful luštno, sam okupacija pa je, non stop. Lahko kar pozabim, da bi likala, ko je pokonci. No way, ker bi rada poculaka za kabel, pa leze na likalno mizo...

Ko sem nahitro preletela, sem zasledila, da je Ketrin včeraj šopingirala

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
19.11.2008 11:17:05   
tasyo
Malo me tale rr heca....

Skratka - ketrin, a je blo uspešno????

Posadka in Srečka, super ste!!!!

Jabček, mater, kakšno slabo vest imam zdaj... Ampak bom tudi jaz pridna - ko se preselimo seveda. Zelenjavico sem pa že pospravila, tko da me ni mraz preganjal.

Koledar - ja, tudi mene tole vse bolj mika, pa sem bom malce poglobila in potem verjetno res kej spacala skupaj. Babice bodo gotovo vesele.

Tako, zdej grem pa kej naredit, dokler je tišina. Uživajte v sončku!!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.11.2008 14:14:51   
Krista28
En lep dober dan,

Pri nas je tak sonček da je kaj....user posted image . Zdele čekiram rr, pijem kavo in jem miške. Še dobr da nisem na dietiuser posted image user posted image . Mala dva oba spita

Ja sem se odločila, da bom mal prej hodila spat, ker sem potem čist povožena. Imam dons tud Kristjana doma, je nekaj pokašljeval in mu zdaj oz. jima zdaj pucam noske na full....dons že ene 4x. Nadja ne joka več ko ji dam fiziološko, pri baby vacu še vedno, Kristjan si pa že skor sam naštima...saj bosta čist imunauser posted image .

Evo, ena se že oglaša...

Posadka...Za jutri se pa komot zmenimo za kakav...povejte kje pa kdaj...moram prav pomislit, da ne pozabim paketa doma...

Jabček upam da ti rata prit...

Majček, dons dobiš mail za štunfe...

Noč je bila čist lepo fajn - 2x dojenje, Kristjan spal celo noč...je pa črmrla zjutraj že ob 7.30 vstala in ne spat nazaj...potem na sprehodu eno kitico (cca 1h) , pa zdajle ene 40 min...a ni to mal prekratkouser posted image ...ponavad je še popolden ene 40 min...

Joan hvala za recept...bom kmal sprobala...zadnje čase imam kar voljo za pečt...se mi je zdele prav luštal tiste pite od včeraj...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.11.2008 14:24:43   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

drugače pa prosim za pomoč...v akciji sem nekje videla puzle s številkami...za tam cca 5 ojrotov...pa za hudiča ne vem kje...ementaler...tko da hilfe...help...sos...

v Baby centru. samo so številke samo v reklami, te puzzle pa sploh niso fajn. jst sem jih kupila (k sreči samo en paket), pa so eni kao risani junaki gor, ful majčkenih delcev pa takoj se raztreščijouser posted image za en drek, v glavnem.

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.11.2008 14:33:20   
scorpiogirl
tole tipkam med kuhanjem kosila pa s škratom v naročju, tko da lih najnujnejše user posted image user posted image

Sinska, Nal sploh ni hotel nič z žlice, ko sta mu zobka rastla.

Posadka, vodni kamen gre fajn s kisom stran. ne vem pa, kako bi to pri vlažilcu funkcioniralo.
Tasyo, super za velik premik glede hiške user posted image user posted image

vsem bolančkom še user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravijo ... naš mali pa zdejle spat (če bo uspelo user posted image )

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
19.11.2008 14:51:50   
Krista28
No evo, sem objavila prej kot prebrala do konca...

Glede kakava ni panike,, ko bo prilika pokliči, pa ti dan paket...sem včeraj vidla nakazano...a ni preveč...moraš še stolčke odštet...saj za šampon itak ne vem kolk je bil...

Za jest je blo pa dons kašica jabolko + banana, za kosilo pa piščanec z zelenjavo + krompir in je lumpa fuull jedla...je bil Kristjan zraven in je že cel dan čist srečna...ga skoz gleda pa se mu nasmiha...pa je dla je ful  lepo pa se za njegov stolček držala...haha...se mi prav fajn zdi..pa smešno mi jeuser posted image user posted image . Mi imamo pa gresove knedle pa golaž...

Jabček....daj upočasni...če preveč narediš na enkrat tud ni fajn...bo potem čudno ko boš čisto frejuser posted image . si pridna...se takoj spomnim na moj kup...ma, odkar pridno zlagam je kupček za likanje fuull manjši...ko paše.... Čaki a bolanček je pa ta srednji al Jure?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
19.11.2008 15:23:57   
simvir
Živjo!

Danes je spet en lušten dan, mi smo bili kar nekaj časa zunaj, še Nejc je bil ves čas priden, le zaspati ni mogel, tako da sedaj gleda Ice age. Pa naj se vsaj tako malo spočije...ja jaz pa tudiuser posted image .

Joj same recepte limate, jaz jih pa kopipejstam, upam da še najdem čas da vse te dobrote sprobam. Moram pa povedat, da sem včeraj delala pico, pa sem kar malo več testa natedila in zraven spekla še hlebček kruha, ga je takoj zmanjkalo. Ker jaz pečem kruh samo v kruhomatu, pa nam ni preveč všeč. Bo treba kar po starem pečt, vidimo da je ful boljši.

Posadka in Srečka res sta popestrili branjeuser posted image user posted image user posted image .

Posadka če boš slučajno v Grosuplju se pa me lahko dobimo, pa tudi do Lj vaju lahko zapeljeva, če bi želela. Sporoči.
Drugače pa ti tudi jaz predlagam kis ali pa citronsko kislino.

Tasyo super, da so se začela zaključna dela pri hiški, zdaj pa bo res počasi na vrsti pucanje in pakiranje, juhuhu.

Ograjica - mi imamo od Lascala http://www.mami.si/si/oprema-lascal/kiddy-guard-g1500.shtml in je super, je sicer malo dražja, ampak ne zavzame skoraj nič prostora. Pri nas je že spet v uporabi, imamo pa jo v zg nadstropju, spodaj je nimamo.

Zelenjava je tudi pri nas pospravljena, še koleraba in nekaj korenja je na vrtu, ostalo pa v skrinji.

Krista a ni lušno, kako tamali spremljajo tavečjega. Naša dva se včasih že skupaj poigrata, pa Tevž se že kar bori za igrače, pa za Nejcem šiba. Sta res prav smešnauser posted image .

< Sporočilo je popravil simvir -- 19.11.2008 15:26:02 >

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
19.11.2008 15:25:29   
scorpiogirl
evo, mali spi ... obesla tud že en stroj cunj, zdej pa čakam, da se kosilo pohladi. bova z malim oba juhico (cvetača, brstični ohrovt, koruza + makarončki) user posted image
sem čist hepi, k imam nov štedilnik user posted image zdej vem, kako so se počutili, ko so izumili ogenj user posted image user posted image k jst ne znam kuhat na elektriko (sploh pa tiste stare plošče mi grejo čist na živce), zdej sem pa spet na plinu, je pa debest user posted image

jst pa razmišljam, da bi kakšen dan dopoldne z malim prikolovratila v Ljubljano na kakšen čvek, tko da se mogoč jutri tudi jaz narišem zraven na kakavu ... če naju hočete, seveda user posted image sva z malim že danes celo dopoldne okol kolovratila ... najprej sva zjutraj peljala psa ven, smo se sprehodili po slani (ni blo user posted image nič jasno, kaj je zdaj to na listih user posted image ), potem sva psa pustila doma in šla na kavo, ko sva prišla domov, je bil pa pesjanar spet blazno vesel, da gremo ven divjat user posted image
če sem doma, sva z dragim skoz na telefonu user posted image

Krista, naš piščanček je danes spal dopoldne samo pol ure (vstal že pred 7 user posted image ), no, zdejle pa kar spi. drugače ponavadi spi vsaj dve kitici čez dan. pa vsaka traja okrog ene ure. nič čudnega, če je bil prejle že čist zaspan in je v petih minutkah ga zmanjkalo ... je še plezat pozabil user posted image

še jedilnik:
zjutraj: mleko
d. malica: skuta s sadjem
kosilo: juha
p. malica: skuta s sadjem
večerja: mlečna kašica (ne vem še, katera)
ima tele skute naš mali takooooooo rad, da jih prov z veseljem mu dajem, ko tako lepo je user posted image

uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
19.11.2008 15:28:55   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Trnuljčica, nič nismo dorekli zauser posted image . Na ZS ti pošljem GSM številko, za vsak slučaj, če se boste kaj dogovarjale, jaz pa bom še brez računalnika. No, pa saj sem brala, da ga Sven tudi nekaj svira z vročino, kot Eva, tako da tako vprašanje, kdaj se dobimo, ne...

Vročino smo imeli dve noči vendar zaradi zobkov... Ki jih kar ni... Sicer smo zdravi kot dren... Šibamo po riti po stanovanju, ob opori včasih vstanemo za ca sekundo in poluser posted image , pa dosti govorimo, no to že dolgo, sicer nihče ne razume, ampak to je njihov problem... Pa smejimo se non stop. Le zvečer je pestro...

Zolika kdaj pa tebi ustreza, glede na to, da si rekla, da ti ponedeljek ne... Mogoče vseeno naslednji teden, zaradi Aprilske (vročina...)...Torek midva dopoldan ne moreva, sredo lahko samo do 12 ih... Ostali dnevi so ok...

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
19.11.2008 15:31:30   
temistokleja
Hojla!

A ste vse na sončku, kaj (najbrž ste si danes na zraku vsaj malo nafilale baterije)? Ja, je tako lepo danes, pri nas niti ne preveč mraz. Smo ravno prišli z dolgega sprehoda, Mina je bila v kengurujčku, kjer najbolj uživa, zdaj pa naužita svežega zraku že spi. Po ta novem spi čez dan samo dvakrat, pa še to ne več kot slabo uro. Ves preostali čas pa gas do konca. Se bom vsaj lepo nabildala, če drugega ne, hehe.

Debata od včeraj zvečer mi je bila pa prav kjut. Res so lepa popestritev te slikice sončkov, če jim pa sledi še tak originalen komentar, potem pa sploh!

Še to, Big mamma, tudi meni so tisti škorenjčki špica. A se jih bo to kje pri nas lahko dobilo?

Lepo se imejte, tamali pa naj bodo zdravi in prisrčno nagajivi!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
19.11.2008 15:32:08   
trnuljčica
Eh user posted image pa ementaler , naslednji četrtek dopoldne lahko, petek pa ne... Verjetno bom šla v četrtek popoldan proti Lj...

Kje se že dobivate v Lj ob petkih po plavanju????

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
19.11.2008 15:41:28   
Jo@n
Nisem vas brala, bom kasneje, ampak moram se pohvalit, mali princ spi že skoraj uro in pol dolgo kiticouser posted image . HB, sem se že bala, da bo sitkast in tečkast ker je to prvo spanje danes, in ne bi bilo fajn poslušati malega sitkota ko bo tašča na obisku. Pa mi je dal mir in sem lepo skuhala kosilo, pa tudi posadkina pita mora še 20 minutk počakati v pečici...

Vsaj nekaj dobrega na današnje popoldne user posted image . Joke, saj je kr fajn.

Šibam prekontrolirat lonce, se beremo zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 4692
19.11.2008 16:49:17   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Trnuljčica... veš, jaz tudi čakam na kakšno podobno presenečenje... :-))) Glede varstva pa... iz katerega konca MB si? Morda lahko kaj povprašam...

Pobrežja.

Neposredna povezava do sporočila: 4693
19.11.2008 17:51:35   
Majček28
dan....
a ni bil super sonček dons user posted image ....no, mi smo ga zamudil, ker je Brina spala user posted image ...tko da sva na cedilu pustile 3 aprilčice, čeprav sva bile organizatorke čveka...Brinaje zaspala ob 10h in se zbudila 13.50...haloooo....potem sva pa samo pojedli in šibali h P, kjer smo dobil 3 pikico...mal zajokal potem pa zagledal igračo in sko riz mize pobegnil...
NaTaŠa, za seznamček: Brina 7,5 m, 7200g in 65,3cm
evo, zdaj spančka popoldansko, mami se pa rihta za ven...mm pa še nič ne ve...sej on tud men ne pove user posted image ...upam samo, da Brina ne dobi kakšne reakcija pa vročine...man mal iz noska teče pa čiham, ampak to ni nč novga, a ne....hi hi hi

K+N+S...se opravičujem za dons, se odkupiva user posted image

Ketrin in Nile, dajta mi poslat mal 'lajf stori' za prijavo na dd

Trnuljčica, po plavanju se dobimo v gradu Kodeljevo, zraven DIF..ulet, da se še me spoznamo

Scorpio, ti si pa tko super pridna s tole šole...mi delaš slabo vest za moj magisteri...pa super za nov štedilnik- a kuha tud sam user posted image  

Joan, a tvoj princ je že OK...Brina misli nanjga in upa da je user posted image

Posadka, iiiiiiii kakšna luštna kanibalka...al pa Atom Ant- po srečkino....mi je všeč, ji prov paše....pa ostali modeli so itaq naj naj naj

Sinska, lepo da si se spet mal oglasila, smo se že ustrašle, da te je poštar odnesu user posted image ...upam, da novi zobki pridejo čimmanj boleče

SpeliG, a že 8 zobek.....hm, ne vem ne vem, če bi se Brina upala spravt na tvojo Martino...po mojem bi blo obratno user posted image

Tasyo, user posted image user posted image user posted image  za napredek pri hiški...verjamem, da boste do praznikov že pod novo strehco....lahko pa nardimo akcijo pa ti pridemo pomagat mal pospravt...al pa razmetat user posted image

Krista, ti kar pošlji kaj rabiš...no, kovčka denarja nimam na lagerju user posted image
Pa prov super, da se maledva tko lepo razumeta.

...verjetn sem kup stvari pozabila, bo pa še dopisala

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 4694
19.11.2008 18:23:16   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Kje se že dobivate v Lj ob petkih po plavanju????

po 11 uri smo na "kakavu" v Gradu kodeljevo...hmmm nimam pojma kako se reče...mislim da Luna...pa njami pice imajo he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 4695
19.11.2008 18:34:36   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Trnuljčica, po plavanju se dobimo v gradu Kodeljevo, zraven DIF..ulet, da se še me spoznamo

eh me je partybrejker muti prehitela...vseeno...koordinate bolje 2x kot nikoli...

za Brinčo pa upam, da bo imela čim manj reakcije...pa sej bejba je čist ok...skor sam 2 kili manj kot Iza je težka he he...jaoooo kaj bom jest z našo bajsi naredila...

v glavnem sva se danes imeli super...

sva si končno privoščili jane zimsko vrečo...prav lepo paše na naš voziček...kot ulita...pa iza se tud kot polhek noter počuti...čeprav itaq so naši buhtlji v tej zimski opravi kot kaki robotki he he...se ne morejo niti premakniti...

potem smo slistili eno pizzo...pa en hiter čvek udarili in leteli na delavnico adventnih venčkov in dekoriranja za praznične čase...ja ja tud Iza je bila z mano...pa še kar pridna je bila...edino stalno je klepetala...če pa že klepetala ni je pa tako glasno vlekla dudo, da so jo vsi slišali...ali pa vzbujala usmiljenje vseh navzočih s kolcanjem...no na koncu smo dobili celo diplome he he pa 10% popusta...

doma je iza pojedla svoje pozno kosilo...sedaj pa SPI...itaq...po mojem že nočno spanje...

no...tole za 1x...več pa kasneje, če nam uspe kako debato udarit...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
19.11.2008 18:35:26   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Trnuljčica... veš, jaz tudi čakam na kakšno podobno presenečenje... :-))) Glede varstva pa... iz katerega konca MB si? Morda lahko kaj povprašam...

Pobrežja.

he he predel Maribora kjer je največ duš...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 4697
19.11.2008 19:05:48   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Me par dni ni blo in mam celo goro za prebrat.

Nekaj mi net štrajka. Sem se že parkrat vpisala pa me je vn vrgu. Tako da upam da mi zdaj rata.

Komentirala ne bom nič ker mi ni ratal vsega prebrat.

Grem hitr še sezname osvežit predn mi spet net crkne.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 4698
19.11.2008 19:15:29   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem.Lahko pa mi napišete pa dam še enkrat gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

8.mesec- Jakob- 6630 g, 67 cm
user posted image user posted image
             - Anže-  6850 g, 69 cm  user posted image   user posted image

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm
8.mesec- 9440 g, 69 cm 
user posted image   user posted image    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm
5,5.mesec- 6180 g, 67 cm
7.mesec- 6900 g, 69 cm

user posted image   NaTaŠa*: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm
user posted image

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm
7.mesec- 8000 g,  ? cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm
7,5.mesec- 10000 g, 72 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm
7.mesec- 7100 g, 66,5 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
7.mesec- 7820 g, 67,5 cm

user posted image temistokleja: Mina (2.4.2008)3530 g, 51 cm
1. mesec 4550 g, 53,5 cm
2. mesec 5430 g, 56 cm
3. mesec 6100 g, 58 cm
4,5 meseca 7080 g, 62 cm
6,5 meseca 8000 g, 66 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm
7,5.mesec- 7200 g, 65,3 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm
6.mesec- 8310 g, 68 cm  user posted image

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cmuser posted image user posted image user posted image
7.mesec- 8700 g, 70,5 cm user posted image

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm
6.mesec- 7100 g, 64 cm
7.mesec- 7360 g, 65,5 cm

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm
6.mesec- 8000 g, 67,5 cm

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm
6.mesev- 8490 g, 69 cm
7.mesec- 9002 g, 69,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cm user posted image user posted image

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm
6.mesec- 8600 g, 69 cm  user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm
6.mesec- 9650 g, 72 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm
6.mesec- 7700 g, 70 cm   

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm
6.mesec- 10370 g, 70 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm
6,5.mesec- 7820 g, 70 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm
5,5.mesec- 8000 g, 68 cm
user posted image

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm
6. mesecev - ? g, 70 cm

user posted image   u04111976: Tia (25.4.2008):4060 g, 53 cm
1.mesec- 5150 g, 58 cm
3.mesec- 6330 g, 66,5 cm
4,5.mesec- 7320 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 70 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm
6.mesec- 7540 g, 69 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm
6,5.mesec- 10000 g,  ? cm

user posted image   darja33: Dominika (29.4.2008): 3930g, 53 cm
6.mesec- 10000 g, 76 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm
6.mesec- 7140 g, 67 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
19.11.2008 19:18:04   
JABOLKO3
Živijo!

Sem si sedaj izborila par minutk za rr, ker ima najdražji spet delo s seboj in mi bo zvečer spet zasedel računalnik. Grrr, kot da ni že dosti, da ga tri dni ne bo.

Najprej prilimam tole izjavo MM... je to dopoldne doma, ker smo spet jame kopali :-))) Pa se ravno odpravlja v službo, kjer ima razgovore za eno delovno mesto. Jaz pa v jok: ja, to delovno mesto bi bilo pa idealno zame... pa tak delovnik za cca 5 ur... idealno za mamico. Pa on pravi: Lubica, nimaš sreče, ker si moja žena... ampak maš pa srečo, ker SI moja žena in te bom zvečer zapeljal... Opa... kako samozavestno :-))))

No, tole pa ni kar tako, a se že veseliš večera, kaj?

Jabolko... vidim, da si bila pridna in tudi tvojim planom še kar ni videti konca :-))) Glede kakava pa... jaz bi jutri, MM pa pravi, da ne bo šlo. Avto je treba v Grosuplje peljat na servis, ker nekaj lučke nagajajo. So jih nazadnje nekaj na računalnik poštimal, sedaj se pa sploh ne prižgejo. Pa ne veva, če bo treba čakat ali it naprej z vlakom... da greva pa z dvem avtoma v isto smer, pa je sploh v času recesije greh :-))) Delo bi me sicer počakalo... moram še malo premislit, samo verjetno res ne bo nič...

A ni pol najboljše, če gresta z obema avtoma do Grosuplja, nato pa z enim naprej? No, če ne bo šlo, pa drugič!

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
Jabček....daj upočasni...če preveč narediš na enkrat tud ni fajn...bo potem čudno ko boš čisto frejuser posted image . si pridna...se takoj spomnim na moj kup...ma, odkar pridno zlagam je kupček za likanje fuull manjši...ko paše.... Čaki a bolanček je pa ta srednji al Jure?

Jurček je prehlajen, kašlja, pa malo se mu v nosu nabira, sicer pa je še kar dobro razpoložen. Da bi bila pa kdaj čisto fraj, ha ha, ta je pa dobra! Saj veš tisto - čiščenje stanovanja, medtem ko otroci odraščajo, je kot kidanje snega medtem ko sneži... joj, kako to drži...

Tasyo - no, sedaj bo pa kmalu.... je pa pred tabo eno zanimivo obdobje- selitev, čeprav je naporno za crknit, ti da ful elana, ko vidiš, kaj nastaja... uživaj, pa da bo šlo vse gladko, ti želim.

Srečka, ti si pa že sumljiva, kaj daješ Izi za jest oz. pit.... saj punca kar napej spi...jaz sem pa čisto preč od sreče, če Jur sestavi kitico, ki je daljša od pol ure...

nič, lep večer, če bo zneslo, se še kaj oglasim, sicer se beremo jutri zjutraj

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Letošnji dopust
Miška2006

Kje si boste privoščili letošnji dopust?

morje-SLO (14%)

morje-tujina (56%)

hribi (5%)

toplice (6%)

drugo (4%)

si ga ne bom privoščil (15%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!