Anonimen
|
majuska men se zdi, da sem nekaj nalepk zadnjič vidla nekje v stanovanju. morm pogledat. je moj šel v nabavo, ko sem bla v bolnici, pa nisem zihr, če so šparove ble, vem sam da sem jih nekam spravla, pa ne vem kam dzanika baby center ma tudi nalepke, lahko potem dokupiš za cenejšo ceno izdelke, mešalnik, sušilnik las, grelnik vode, depilator ali prenosni dvd predvajalnik. slikce ej svetovne slikce res, pa sej fora, da pol ne veš, al so res julijčki tak lušni vsi, al je to ker so pač naši, pa se nam vsi tak lušni zdijo? sončika, ti ne zavidam, vem kako je to. sem doživljala s presledki 4 mesece, zadnje 4 dni je šele ok. to ubije človeka res. maš koga, ki bi mu otročka dala za kakšno urico? blacky puzzli, jooj kak sem jaz to včasih rada sestavljala. pa čisto sem pustila to na strani, definitivno v kratkem odprem ene puzzle. enkrat sem sestavila 5000. samo nebo in trava ajoj. dzanika, ja to bo vse v knjigici, sem hotela dat cel paketek barvic, pa so tiste ta poceni tak nikakve, da bom raje dala eno ali dve boljši samo. poštnina, nehite bit smotke no se bomo že zmenli. sicer pa hvala vsaki posebej! sem kaj pozabila? aja sva se mal potepala, sva bla zadnjo urico na sprehodu, je lep sonček, prijetno hladno, še vedno spi, (jap luka spi ), zdaj pa grem kuhat!
|