Blacky30
|
Danes sva spali do 10.15. Je jedla ob 7h, potem pa sva kar skupaj na veliki postelji zadremali. Sem fajn naspana, pomeni, da vas bom lahko danes dolgo v noč brala. Na hitro pokomentiram: Metuljcek, jaz sem imela prej nick Blacky. Ne, nobena ni imela enakega. Zgodilo se je to, da sem RR Team prosila, naj me izbrišejo kot moderatorko foruma Statistika (ja, kaj pa druga, ne? ), pa so se zmotili in me izbrisali z RR-ja nasploh namesto samo moderatorstvo. In tako sem ostala zunaj, brez vsega. Pa sem bila do takrat ful aktivna na vseh forumih. Albumi, zs-ji, 3000 postov, vse je šlo v maloro. Če sem hotla prit nazaj, sem morala izbrati drugi nick in ker sem imela tu gor tolko prijateljic, za katere sem želela, da me še kdaj najdejo, sem uporabila isti nick, samo dodala sem takratno starost. Zdaj bi lahko nick spremenila, samo v Blacky verjetno več ne, spet bi morala nekaj drugega najt. Se mi ne da. Če prosiš RR za spremembo nicka, ti ostanejo vsi posti in vse, tak da ni blema. Puzzli - ja, če jih uspem sestavit, gredo v steklo in na steno. Do zdaj mi stanovanje krasijo 3 take slike, bom poslikala in pokazala. Ene 500, ene 850 in ene 1000-delne. Name pa še čakajo tudi 2500, 1000 in 3000-delne. Uf, bom vse dokončala, ko bom v penziji. Mož mi vedno za božička kupi nov motiv, ker ve, da se mi čisto zmeša, če to dobim, pa čeprav potem zapakirane ležijo v omari. Od prejšnjega božiča imam še dvojne v omari fiksno zapakirane. Smotka jaz! Si delam zalogo za stara leta. Motivi - ni, kaj ni..... Evo, tele me še čakajo v omari: Tudi te še niso dokončane: No, dosta zaenkrat. Ko jih bom sestavila, vam jih pofotkam. Samo upam, da bo do takrat še RR obstajal. Lidija, ne čokoladni adventni koledar. Mislim takšen iz blaga z žepki, ko potem ti vsak dan noter nastaviš nekaj drugega, al sladkarije, drugač pa tudi druge drobnarije, odvisno, kaj imajo otroci radi, škarjice, lepilo, selotejp, barvice, radirko, gumice za čop. Čakaj, grem poiskat slikico, če že tolk lepim, bom pa še tole : No, posteljnino pa sem za Tejči vzela tole: Kamilija, podatki zapisani! Ni treba pošiljat na zs.
|