|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
18.11.2008 16:13:42   
lyra*
Dan.user posted image

Vidim,da še nobene nove mamice. Upam,da boste tudi ve ostale kmalu stisnile svoje kepiceuser posted image

Mi smo danes bli v posvetovalnici. Lepo se razvijamo. Imamo 3,90kg in 4kg. Zrastli pa smo za 4cmuser posted image user posted image user posted image  Ja lepo napredujemouser posted image  Sem ju tudi v ordinaciji nahranla in pol še 1× previla. Smo šli kar peš čez most in sta user posted image user posted image  3ure spali v vozičku tako,da sma midva lepo kosilo v miru pojedlauser posted image

Zdaj ju ati animira,počakam,da se pokakata in gremo na obisk k moji sestriuser posted image

Nosečke vidim,da že težko čakata svoje zakladke...Tako,da upam da katero prime danesuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.11.2008 16:36:16   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

aja pa še to: svakinja je imela tretjega otroka najtezjega 4200g, pa je bil najlažji in najhitrejpi porod. Tako da jaz se tolažim s tem, da tudi če bo težkokategornik je lahko lahek porod. Treba je bit optimist user posted image

user posted image user posted image Ok, pol me pa ne skrbi več kilaža moje štručke...user posted image itak, da bo lahek porod,navijam za to, hehe!! user posted image

No, vsem zamudnicam želim, da se do konca tedna že cartamo z našimi bebikami. user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.11.2008 18:40:56   
pomar*ANČA*
jaz sem razumela zdravnika, da v četrtek ostanem v porodnišnici, ampak še ne bo en teden po roku, tako da mi verejtno ne bodo sporžili poroda v četrtek ampak v petek, razen če bo full primankovalo plodovnice. je pa rekel, da pustijo do 10 dni če je vse ok, potem pa sprožijo. katja, če te prav razumem, je treba za vsak obisk porodnišnice imeti napotnico od ginekologinje? da bom vedla si jo priskrbeti. sicer eno napotnico še imam, tak da mislim, da bo tista ok, ampak vseeno mi ni nič jasno. pa tudi h svoji ginekologinji nisem več naročena, so rekli v porodnišnici, da mi ni treba it, da samo v četrtk pridem v porodnišnico.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.11.2008 18:42:32   
pomar*ANČA*
aja, bethany a so tebi tudi rekli, da bo orng štruca? mene že strašijo od nuhalne naprej, da je velik otrok.... 

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.11.2008 18:54:36   
bobika1
Čer.

Kaj lepega počnete... Brr je mrzlo vzuni.
V CE porodnišnici je bla ena (tedi ko sem bla jz not-viroza) ko je bla že 13 dan po PDP pa ji niso še nič sprožl...

No jz upam da bo do roka kaj...ker to čakanje potem kdaj bo...nočem vedit kk jeuser posted image

Nč mal sem vas prišla pozdravit...user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.11.2008 19:23:50   
_katja_
Pomar*anča*: odvisno kaksno napotnico imas. Jaz sem imela tako za enkraten obisk. Jaz sem vprašala zdravnico pa je rekla da sprožijo 10 dan. Zato sem mislna, da bom mogla it v cetrtek in potem če ne bo nič še v petek, pa je rekla, da ne da zadnji dan ne bom domov hodila, ampak ostanem notr. Tako da verjetno potem sprožijo v petek. Ne vem. Sem jih pa že dosti slišala ko so jim sprožili deseti dan. Jaz sem optimist in upam, da je res 10 dan koncno dan D user posted image Pustimo se presenetit..... sam je pa tole za zivcke super user posted image

Lep večer!
K

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.11.2008 19:40:40   
Oaza
Pozdravljene nosečke in mamice!
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se vam nekaj časa nisem javila, ker sem bila v P na opazovanju (zaradi zatečenih nog in zvišanega krvnega tlaka). Domov sem prišla danes in na vsake 3 dni imam kontrolo.
Uživajte, jaz pa grem še malo po forumu brskat, potem pa v ležeči položaj.

lp

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.11.2008 19:45:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

aja, bethany a so tebi tudi rekli, da bo orng štruca? mene že strašijo od nuhalne naprej, da je velik otrok.... 

Ma, strašijo me niti ne, samo na zadnjem pregledu pri G. prejšnji četrtek, mi jo je preko UZ-ja zmerila, da kao tehta že 3400 g. Sej vem, da so ta merjenja zelo relativna in lahko precej odstopajo od dejanske teže, sam vseen mi je to že kr lepa teža, sploh, če bo še nekaj dni notri in se lepo redila user posted image . Edino G je omenila, da ima malo večji trebušček, tak lepo okrogel in zalit user posted image , ampak tle ne vidim nekega problema kar se rojevanja tiče. Glavno, da nima res ogromne glavice, pa tudi tisto bi že nekako spravili na plano user posted image

Trenutno mi je čisto vseeno kulk je težka, sam da je zdrava in da se KONČNO odloči zapustiti moj trebuh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.11.2008 19:45:35   
caligula
jaz sem dobila napotnico ki mi velja en mesec pa lahko hodim vp. pa domov navmes pa še vedno velja.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.11.2008 19:47:14   
caligula
meni so v petek namerili presek glavice 92,4mm skor 10 centi!
da te kap!user posted image ni mi pa hotel povedati koliko veliko štruco nosim sam o bengalskih tigrih me je spraševaluser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.11.2008 19:51:37   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

jaz sem dobila napotnico ki mi velja en mesec pa lahko hodim vp. pa domov navmes pa še vedno velja.

Ja, jaz imam tud tako napotnico, kar se tiče teh pregledov po roku v P. Plus seveda tisto, za porod. Ampak glih gledam v moji materinski knjigi, da so mi očitno obe napotnici obdržali v kartonu v porodnišnici. Hecno... kaj pa če bi bila nekje na poti in bi vmes mogla obiskat kakšno drugo kot celjsko porodnišnico??? user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.11.2008 19:53:53   
Bethany

da te kap!user posted image ni mi pa hotel povedati koliko veliko štruco nosim sam o bengalskih tigrih me je spraševaluser posted image

user posted image user posted image kake veze majo tigri z mero glavice?? user posted image No, to je že tak vredu, za 10 centi se itak odpreš, glih fajn bo šlo ven. user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.11.2008 20:12:15   
mojsoncek
No, nas fantic je sel spat, jaz pa sem spet tukaj user posted image . Ampak bom po moje jaz tudi kmalu pobegnila v posteljo. Morda bom spet podrla kaksen spalni rekord user posted image . Edino nekaj sladkega bi se prej pojedla user posted image

da te kap!user posted image

Nas/a je imel/a ze v 37t in 1d presek 94mm... pricakujemo pa koncni obseg glavice tam okrog 36 cm, tako kot pri prvemu (ce ne se vec user posted image ). Ampak drugace bo pa suhec/suhica. Ampak saj teza tako ali tako ne igra prav posebne vloge. Se najvec je glavica in ce gre ta ven, je vse ostalo malenkost user posted image .

A ja, pa pri ocenjevanju teze so lahko odstopanja +/- 10%. Meni so pri prvemu rekli, da bo imel 3200g, pa jih je imel le 2880.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.11.2008 22:07:57   
lyra*
Evo punce. Nekaj vam se dolgujemuser posted image

user posted image

Evo to je polynesiin Patrick...Pravi maneken,ane?user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.11.2008 22:14:52   
Oaza
Kakšen lep otročiček...  Jaz bi tudi že skoraj rada spoznala našo malo štručko. Kdaj je spet polna luna? user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
19.11.2008 9:03:27   
pomar*ANČA*
dons je luna, oz nek krajc lune- na to se ne spoznam preveč dobr.

z napotnico sem pa rešila, ker mi je kar stalno zadnič dala oz za en mesec, tako da mi ni treba hoditi nazaj po napotnice.

kje bi dobila kakšno luštno škatlico, da notri pospravim krtačko, pa škarice, pa take drobnarije? pa da je plastična in v modri barvi? aja, a se lahko pohvalim, da imam končno celo previjalno mizo? z podlogo? tak da zdej pa res lahk že grem rodit.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
19.11.2008 9:17:01   
Oaza
Dobro jutro!

Danes pa sem jaz tista, ki je malo dlje spala. user posted image
A ni nobene nove mamice?
Upam, da meni ta lunin krajec al karkoli že kaj pomaga in da čimprej grem v P, ker me že vse takoooo boli, da joj...

Neposredna povezava do sporočila: 1692
19.11.2008 10:20:59   
onur
Pozdravljene in eno user posted image . Tiste, ki ste že rodile in se vam je odluščil čep, koliko časa po odluščenju se vam je začelo dogajati - popadki. Jaz sem zjutraj opazila krvav izcedek (rok imam jutri), sicer me ščipa, vendar ne tako močno. Predvidevam, da so pravi popadki bolj močni?

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
19.11.2008 10:21:47   
mojsoncek
Jaz bom tudi sele sedaj rekla dobro jutro user posted image . Sem ze mislila, da bom zjutraj vstala, ko sta moja dva odsla proti LJ, pa me je kar nazaj zmanjkalo. Ja ni kaj, sedaj si se lahko privoscim in ne vem zakaj bi vstala, ce mi ni treba user posted image .

Oaza, ce bos cakala na naslednjo polno luno, bos rodila 6 kilskega otrocicka user posted image .

pomaranca, tvoj user posted image pa ni hotel ven, zato ker se nista imela vse ustimano zanj. No, ampak sedaj pa bo, razen ce bo pocakal, da bos dobila se plasticno modro skatlico za skarjice, krtacko in ostale drobnarije user posted image .

Kje pa je klavdy4? Vceraj zjutraj se je se javila, potem pa nic vec.

Grem v hladilnik na zajtrk...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
19.11.2008 10:36:30   
_katja_
Meni je pa bratec včeraj napisal sms, da očitno pa naš športnik čaka na sneg user posted image Bo baje v soboto.... Pomar*anča*: se bosta najidva 'borila' kjer ima več kg user posted image

Pa danes spet ni v Dnevniku statistike za rojstva. Že včeraj je ni bilo user posted image

Kolk lep sonček je danes user posted image Jaz bom pa spet malo pekla ....mmm.... da je vsaj kaj koristi od mene user posted image

uzivajte!
K

Neposredna povezava do sporočila: 1695
19.11.2008 11:29:26   
maša23
dan,
midve z anšo mašo sma pa nove na tej strani.
me še kr vleče na stran za čvekanje v pričakovanju.user posted image po eni strani bi še bla kr tam.
ONUR meni se je prvega novembra odluščiv čep.to je bila sobota, rodila sem pa v ponedeljek zvečer.
no popadki so se začeli v nedeljo zvečer pa trajali celo noč na 10 minut pol se je pa proti jutru vse umirilo.ko pa je bila ura ena sem imela popadke kr na 5 min pa na 3 min.ob treh sem bla že v porodni ampak komaj 1 cm odprta.no rodila sem pa ob 23.05 min.sem kr dovgo bla notr.
je kr trajalo.
pa srečno

Zdaj smo družina

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
19.11.2008 11:32:34   
mojsoncek
onur, ce se ti je odluscil cep, se bo v parih dneh zgodilo user posted image . Kar se pa popadkov tice je pa tezko rect, ker je to zelo relativna zadeva. Nekatere grozno boli, nekatere pa niti ne. Npr. CTG lahko pokaze ful mocne popadke, pa jih nosecnica sploh ne cuti ali pa obratno...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
19.11.2008 11:45:00   
marty1
Lep sončen pozdravček vsem še user posted image  in že veselim mamicam.

Jaz pa sem danes s pregleda in baje za en prst odprta...pdp pa šele danes teden. Mi je rekla G da se vidiva danes teden če ji prej ne pobegnem kar je čisto možno. Ni mi čisto jasno kako je kaj s tem odpiranjem tako, da bi vse mamice, ki imate že kaj izkušenj s tem vprašala kako se je to pri vas dogajalo.
Rada bi še vseeno kakšen dan počakala doma da se približam točnemu roku. Vem, da nebi bilo nič narobe če grem prej roditi pa vendar je najlepše če rodiš na rok.

Neposredna povezava do sporočila: 1698
19.11.2008 12:55:54   
klavdiy4
Čaw..

mojsonček...jaz sem še kar tukaj..user posted image ...sinoči mi je internet tko nagajal, da joj,...sem se pol ure trudila, da pridem na RR-jevo stran pa ni in ni šlo...

Sicer pa sva včeraj šla z user posted image  pijačo kupovat, tko , da upamo/jo, da bomo/bodo kmalu lahko nazdravili naši user posted image ...user posted image je rekel user posted image , da ne bi ravno sam hodil po trgovinah in da greva sedaj, ko še lahko greva oba...user posted image oz.vsi 3..

Je bilo pa danes zanimivo, sem šla s starši na pošto in je bil na polici bel plišasti medvedek s kapo in šalom...pa mi je bil full full lep pa še drag ni bil...pa mi ga je mami kupila za našo user posted image ...na njem pa piše Merry Christmas..pa mi tako uslužbenka reče, če bom za praznike rodila..pa reče mami kje pa , v ponedeljek ima PDP....user posted image user posted image user posted image

Kako pa je kaj z vašim spanjem? jaz full slabo spim ponoči user posted image pa še vse me srbi...po trebuhu, zdaj že po nogah..sem se sinoči z arniko namazala, baje da pomaga...user posted image je pa user posted image  reku, da je ravno tako kot bi sel k pjanki spat...user posted image

Aha še nekaj glede napotnic in pregleda..
Jaz imam napotnico za porodnišnico še iz prejšnjega pregleda...Zanima me, če je pomembno kdaj na PDP greš v porodnišnico in če moraš dati tedaj urin na pregled??

Aja pa a je katero, ki ste že rodile full pogosto trebuh bolel proti koncu ''šramfalo''?

maša23 prosim če sporočiš št.user posted image ,št.user posted image  , PDP, datum in uro poroda, spol in ime user posted image , ter težo in višino user posted image ,tvojo starost, kraj bivanja...da vaju z user posted image dodam na seznama, če hočeš seveda...

Sedaj grem pa jest...Pridem še kasneje nazaj

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
19.11.2008 13:06:58   
konina
Pozdravljene. Sem ukradla nekaj minutk, da se vam javim. Upam, da ne bo še alarma. user posted image  

Moja porodna zgodba se je začela v ponedeljek zjutraj, ko sem bila sprejeta v P. Že kar neja časa sem imela krče in popadke, rahle in neenakomerne. Imela sem sreči in mi je G takoj po viziti dal tabletko za sproženje poroda. Potem sem morala ležati dve uri in čakati na dogajanje. In res me je kmalu začelo ščipati, ampak znosno. Pričakovala sem, da bo šlo pa to zdaj en dva tri do konca. No, ampak na pregledu ob 14.00 sem bila šele dva prsta odprta. Bila sem vsa nesrečna, ker se nisem hitreje odpirala. Pa me G tolažil, da imava časa dovolj in da bomo do jutra počakali, če bo šlo, če ne pa dobim še eno tabletko. O, ne! SEm rekla tole bo šlo hitreje. Me je kar malo čudno pogledal. Potem sem lepo hodila po hodnikih, da bi se hitreje odpirala. Ob 17.30 sem imela še enkrat CTG, ki je kazal popadke, ampak ne še tisto pravo. Moža sem poslala domov in rekla, da ga pokličem ko grem v porodno. Takrat se je pa začelo. Popadki so bili  močnejši in vedno bolj na gosto. Ampak sem bila trmasta in sem rekla, ne grem še. No, ob 18.30 sem klicala moža, da gremo v akcijo. Ob 19.17 je prišel na svet Erazem, 19.25 pa še Gašper. Ni bilo časa ne za klistir ne za britje in ne za proti blečinsko terpijo. V porodno sem prišla 7 cm odprta. bilo je hitro, intenzivno. Malo sem bila rezana. Oba dvojčka sta takoj zajokala.

No, takole na kratko o moji porodni zgodbi. Povedat moram, da sem bila jaz zadovoljna z G in ostalim osebjem v NM porodnišnici. Tako v porodni, kot na oddelku. Ne razumem pa kaj so tako zakomplicirali pri Tinki in caliguli. Jaz sem imela pa dober občutek in sem se z njimi varno počutila. Hja, vse sorte zgodb je.

Sedaj pa je že alarm. Erazem je že v naročju. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?